zetka50 27.12.10, 18:58 Dostaliście pod choinkę fajny prezent ?Taki, że uśmiechnęliście się od ucha do ucha :) Od syna dostałam nikorette (stwierdził że za dużo palę), czekoladki i 2 pary stringów:D Ale mam syna, co? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:10 stringi z napisem "tu jest szatan" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:12 2szarozielone napisała: > stringi z napisem "tu jest szatan" :) Nie, seksowne, koronkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:15 zetka50 napisała: > Nie, seksowne, koronkowe :) I co?=przydadzą ci się do czegoś?=może chociaż gumkę wyciągnij - przyda się jak będzie przetwory w słoikach robić. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:21 potworski napisał: > zetka50 napisała: > > > Nie, seksowne, koronkowe :) > > I co?=przydadzą ci się do czegoś?=może chociaż gumkę wyciągnij - przyda się jak > będzie przetwory w słoikach robić. > Przydadzą do noszenia :) Przetworów nie robię od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:36 zetka50 napisała: > Przydadzą do noszenia :) > Przetworów nie robię od lat. Zetka przecież ty stara rura jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:39 potworski napisał: > zetka50 napisała: > > > Przydadzą do noszenia :) > > Przetworów nie robię od lat. > > Zetka przecież ty stara rura jesteś. > A Ty skąd wiesz ile mam lat ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:50 zetka50 napisała: > A Ty skąd wiesz ile mam lat ?:) Jeśli masz syna w wieku, w którym jest świadom do czego służą stringi i kupuje ci je w prezencie gwiazdkowym to ani chybi wskazuje, żeś już leciwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:57 potworski napisał: > zetka50 napisała: > > > A Ty skąd wiesz ile mam lat ?:) > > Jeśli masz syna w wieku, w którym jest świadom do czego służą stringi i kupuje > ci je w prezencie gwiazdkowym to ani chybi wskazuje, żeś już leciwa. > Ha, według Ciebie to ile ma stara rura ? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:59 zetka50 napisała: > Ha, według Ciebie to ile ma stara rura ? Łapiesz się w widełki zetka. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 20:06 potworski napisał: > zetka50 napisała: > > > Ha, według Ciebie to ile ma stara rura ? > > Łapiesz się w widełki zetka. > Jakie widełki? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 20:46 doral2 napisała: > widełki ze stringów zecia. tak ale co to ma wspólnego z wiekiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:25 2szarozielone napisała: > stringi z napisem "tu jest szatan" :) WYPAS!!!! :D :D Szkoda że "Jest tu piekło?" :D Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:10 I jeszcze nie zapomniał o kotach, dostały po whiskasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:27 Ja z trafionych dostałam WIELKI ATLAS ŚWIATA WIN z nietrafionych zestaw kosmetyków body shop... Odpowiedz Link Zgłoś
am_i_lucky Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:41 oddaj kosmetyki body shop jak nie chcesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:43 nie mam paragonu... dam komuś przy okazji urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
am_i_lucky Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:46 może się niejasno wyraziłam ;-) oddaj mi ! :) ja nie pogardzę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
am_i_lucky Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:51 hm, akurat prezenty trafione, więc chyba nie mam nic do zaoferowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:55 Body shop jest kiepski kojarzy mi się z chemicznym lorealem ale zauważyłam że królowała pod choinkami. Ja obdarowywałam kosmetykami L'Occitane ,uważam że są świetne na prezent , estetyka opakowań jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:57 tez wolalabym loccitante, albo jakieś inne z eco certem. Odpowiedz Link Zgłoś
am_i_lucky Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 19:58 Body shop jest przede wszystkim niewspółmiernie drogi do jakości, a cały chwyt polega na dobrym opakowaniu marketingowym, łot i cała tajemnica. Co nie zmienia faktu, że mają fajne peelingi i krem marchewkowy do twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 20:01 mam peeling, masło do ciała, zel pod prysznic, mydelko i gąbeczkę, więc kombinuj coś fajnego ekologicznego na wymianę :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 21:42 ala wymień na psa, a psa sprzedaj za tysiaka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alajna85 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 20:01 Ja dostałam KAJAK od męża :D Plus wiosła of kors :) Prezent mega trafiony, marzę o własnym od jakiegoś czasu bo uwielbiam ten sport i to spływ to dla mnie najlepszy wypoczynek latem :) Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 21:22 a to nie wstyd dostać od syna stringi????????????????? masakra jakaś. takie rzeczy od męża się dostaje czy dla żartu od przyjaciółki. to ma podtekst sexualny. no chyba, że ty jesteś stalińska. Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 21:38 Widziałam ostatnio jak jedna z lasek przed 30 -chą chwaliła się prezentami od ojca. Dostała 3 biustonosze , perfumy które w nazwie miały Sexy ,różową piżamkę w misie oraz pake pianek -cukierków dla dzieci , masakra hehe Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 21:43 czyli ojciec nie mogąc przelecieć córki (zakładając, że nie może, bo może być z goła inaczej) spełnia swe pedofilsko-kazirodcze zapędy obdarowując cyckonoszami... można i tak. jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 21:43 grave_digger napisała: > a to nie wstyd dostać od syna stringi????????????????? masakra jakaś. takie rze > czy od męża się dostaje czy dla żartu od przyjaciółki. to ma podtekst sexualny. > no chyba, że ty jesteś stalińska. A jaki to wstyd, młodzież mądrzejsza teraz od nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 21:57 jeżeli mierzysz iq swego syna poprzez prezent ze stringami to aż strach pomyśleć jakie ty masz iq. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 22:01 grave_digger napisała: > jeżeli mierzysz iq swego syna poprzez prezent ze stringami to aż strach pomyśle > ć jakie ty masz iq. Ile masz lat 15, jakbyś miała rodzinę i 30 lat to byś myslała inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 22:04 słońce ty moje. mam więcej niż 30 lat i mam dzieci i właśnie dlatego myślę w ten sposób - bo wiek do jakiejś dojrzałości zobowiązuje w końcu. znaczy nie. jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 22:08 grave_digger napisała: > słońce ty moje. mam więcej niż 30 lat i mam dzieci i właśnie dlatego myślę w te > n sposób - bo wiek do jakiejś dojrzałości zobowiązuje w końcu. > znaczy nie. jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę. Taa, a jakby Ci dziecko podarowało stringi to co zabiłabyś za myślenie? Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 22:11 myślenie powiadasz - toż to bezmyślność... Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Fajny prezent :)) 27.12.10, 22:18 grave_digger napisała: > myślenie powiadasz - toż to bezmyślność... > Jaka beznmyślnosć syn wie, że od lat takie noszę,miał mi sprezentować reformy????? Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Fajny prezent :)) 28.12.10, 08:36 a przymierzyłaś i pokazałaś mu się w nich czy dobrze leżą? Odpowiedz Link Zgłoś