Dodaj do ulubionych

Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki...

30.01.11, 14:59
musi na to na ciężko pracować. Taki przystojniak to już jak chodzi do szkoły średniej albo zawodowej umawia się z ładnymi dziewczynami, a taki brzydal to musi się kształcić, zarabiać pieniądze, więcej czasu poświęcać na dbanie o siebie, cudować i wymyślać i dopiero może jakaś się nim zainteresuje. A zwykły pewny siebie dres z włosami na żel to już w zawodówce chodzi ciągle na randki z coraz to nowymi dziewczynami (i to często ładnymi i z dobrych ogólniaków) i z nimi sypia
Obserwuj wątek
    • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:03
      Jeszcze jeden wątek z cyklu: Lepiej być młodym, pięknym i bogatym niż starym, brzydkim i biednym?
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:06
        Przystojniak nie musi być specjalnie bogaty. Nawet starać się nie musi. Założy niedbale na siebie dres, wsmaruje żel we włosy i zawsze chętną znajdzie. Nawet zawodówki nie musi skończyć
        • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:11
          Randka to łatwo dostępny towar. O prawdziwy związek na dłużej już nie tak łatwo.
          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:14
            Ale takiemu "dresowi" jest o wiele łatwiej o seks niż przeciętnemu facetowi
            • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:15
              A dla mnie randka na pewno nie jest łatwo dostępna
              • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:21
                Włazisz na pierwszy lepszy serwis randkowy i już.
                • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:23
                  I akurat się chętna znajdzie. Kobiety mają swoje wymagania, również co do wyglądu, a na portalach randkowych jest on dość ważny
                  • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:27
                    Tam wszyscy są chętni, spróbuj.
                    • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:31
                      Nie mam jakoś na to ochoty obecnie, poza tym te portale randkowe mnie nie przekonują
                      • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:41
                        Weź się ogarnij.
                        • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:50
                          Nie kręcą mnie randki z internetu. Wolałbym dziewczynę poznać normalnie
                          • marina.sy Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 16:26
                            Pewnie boisz się, że mogłaby być za gruba albo za brzydka, bo w necie można trochę podkoloryzować.
                            • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 16:34
                              Nic z tych rzeczy, ale mnie te portale nie przekonują
                              • marina.sy Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 00:06
                                Czyli może być brzydka i/lub gruba?
                                • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 17:31
                                  Nie gustuję ani w brzydkich ani w otyłych, ale podobno miłość nie wybiera
                                  • marina.sy Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 18:20
                                    No to dlaczego masz pretensje, że przystojni mają powodzenie, skoro sam kierujesz się identycznymi pobudkami? To działa w obie strony.
                                    • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 18:51
                                      Zawsze mogę pracować nad sobą i dążyć do bycia "ciachem". Poza tym zastanawiało mnie zawsze, że często np. ładne, ogarnięte studentki prowadzają się z niezbyt ogarniętymi dresiarzem. Mi by było z jakąś niezbyt rozgarniętą, nie grzeszącą inteligencją słodką idiotką wstyd pokazać przy ludziach!
                                      • marina.sy Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 18:59
                                        Ja jakoś nie widuję ładnych, ogarniętych studentek z dresiarzami. Chyba, że dla Ciebie "ogarnięte studentki" to blachary ze szkółek, gdzie dyplomy się kupuje.

> Zawsze mogę pracować nad sobą i dążyć do bycia "ciachem".

Jeżeli jesteś brzydki i nieproporcjonalny to Ci nic nie pomoże.
                                        A póki co nie jesteś ciachem, więc odczep się od ładnych studentek.
                                        I jeszcze raz: o co te pretensje skoro kierujesz się dokładnie tym samym, co one?
                                        • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:17
                                          A czy ja pisałem, że kieruję się tylko wyglądem? Akurat jakiś totalnie nieproporcjonalny czy bardzo brzydki nie jestem, dałoby się ze mnie zrobić muskularnego twardziela jak z filmów
                                          • marina.sy Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:27
                                            A skąd wiesz, że "one" kierowały się tylko wyglądem?

> bardzo brzydki nie jestem, dałoby się ze mnie zrobić muskularnego
                                            > twardziela jak z filmów

Pomyśl co można by zrobić z niejednej "brzyduli".
                                            • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:31
                                              Jak ktoś o siebie nie dba, ma nieułożone włosy, chodzi w rozciągniętych swetrach to niech się nie dziwi, że nie jest atrakcyjny. Ja akurat o siebie dbam i nie wyglądam jak odpowiednik szarej myszki, a raczej jak męski, twardy facet, tylko na razie jeszcze z pierwiastkiem pierdołowatości
                                              • marina.sy Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:43
                                                Yhy sam pisałeś, że nie jesteś ciachem, że mógłbys nad sobą popracować itd a tu nagle wyskakuje twardy, męski facet - uważaj, bo jeszcze ktoś uwierzy.
                                                • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:58
                                                  A może twardy nie znaczy ładny? Czy np. twardy gangster z pryszczami od sterydów jest ładny i słodki?
                                                  • marina.sy Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:13
                                                    Pryszczaty gangster-sterydziarz nie jest atrakcyjny, czyli wracamy do początku, ze nie jesteś ani przystojny, ani atrakcyjny, a chciałbyś piękną dziewczynę.
                                                    Ale coś mi mówi, że twardy też nie jesteś, bo wg Twojej teorii ze startera nie miałbyś problemu z dziewczynami.
                                                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:28
                                                    Ale z wyglądu czasem twardy jestem, a taki straszny brzydal ze mnie nie jest. I wcale nie szukam jakiejś totalnie pięknej. Z taką pięknością jak z okładki źle bym się czuł. Wolę normalne, sympatyczne, ale ładne (cokolwiek to znaczy) dziewczyny
                                                  • marina.sy Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:34
                                                    No to co Cię interesują te piękne z dresiarzami?

A "czasem" to też brzydula ułoży włosy i założy coś ciekawszego niż wyciągnięty sweter.
                                                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:36
                                                    Przesadziłem z tymi dresiarzami, ale czasem widzę że najzwyklejsze, normalne, na pozór sympatyczne dziewczyny się z takimi prowadzają
      • sid-the-sloth Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 16:14
        > Jeszcze jeden wątek z cyklu: Lepiej być młodym, pięknym i bogatym niż starym,
        > brzydkim i biednym?

Raczej znowu sprowadzanie społeczeństwa do subkultury dresów i tipsiar.
        • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 16:34
          Nie sprowadzam. Podaję jako przykłady. Taki dres jest dla kobiet bardziej "interesujący" niż normalny, podobno miły, wartościowy itp. chłopak
          • wilhelmina32 Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 22:23
            To... jaka kobietę Ty masz na myśli... tipsiarę jak ktoś słusznie zauważył?
            • zamysleniee Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 00:00
              Nienawidzę pustych łbów dresiarzy, na księżyc wysłać to mało.
              • wilhelmina32 Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 13:46
                Ale co to ma wspólnego z moją wypowiedzią?
    • wicehrabia.julian odkrycie na miarę koła 30.01.11, 15:07
      josef_to_ja napisał:

> musi na to na ciężko pracować.

może zaczniesz pisać o czymś mniej oczywistym
    • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:10
      https://www.clapsiq.rst.com.pl/img/kosz.jpg
    • niebieska_pistacja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:11
      nooo, aż żal doopę ściska :-(
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 15:15
        Mi nie ściska, bo tylko świadczy o priorytetach wielu kobiet
    • yoko0202 wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:12
      josef_to_ja napisał:

> A zwykły pewny siebie dres z włosami na żel
      zonk - dres jest łysy, zapamiętaj

> to już w zawodówce chodzi ciągle na randki
      zonk - dres udający się na "randkę' jest okazem rzadszym niż godzilla; co do zawodówki też bym się zastanawiała, bardziej stawiam na OHP

> z coraz to nowymi dziewczynami (i to często ładnymi i z dobrych ogólniaków)
      zonk - nie mówi się dziewczynami tylko blacharami, czy ładnymi - to kwestia gustu; z ogólniaka? - no nie sądzę

> i z nimi sypia
      a tutaj punkt dla Ciebie

:D
      • josef_to_ja Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:16
        Dresiarze mają różne fryzury
        • yoko0202 Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:35
          josef_to_ja napisał:

> Dresiarze mają różne fryzury

oczywiście, że różne, pod warunkiem że obejmuje to pojechanie maszynką po całym łbie.
      • maitresse.d.un.francais Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:21
        dres udający się na "randkę' jest okazem rzadszym niż godzilla

a w jaki sposób dres podtrzymuje kontakty damsko-męskie, pytam serio, bo nie znam obyczajów dresów (no może poza posiadaniem w/w łysych łbów)
        • yoko0202 Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:29
          a mniej więcej tak:
          Pewnego razu w barze na solarze pewien barman nalewając driny wystraszył sie uderzającej z hukiem ręki dresiarza podniósł głowę i usłyszał ponadczasowy Text
          - jedno modżajto dla mojej świni

a reszta bardziej lub mniej prawdziwych dresowych historii tu:
          www.facebook.com/pages/jedno-modzajto-dla-mojej-swini/117918438220217
          [sorry, ograniczona jestem i nie umiem wklejać linków]
          • yoko0202 Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:32
            yoko0202 napisała:

> a reszta bardziej lub mniej prawdziwych dresowych historii tu:
            > www.facebook.com/pages/jedno-modzajto-dla-mojej-swini/117918438220217
            > [sorry, ograniczona jestem i nie umiem wklejać linków]

e proszę, nawet się załączył:D

a i jeszcze wyznanie miłosne w wykonaniu dresa: zajeba*łem się w tobie w ch*j
            • zaklopotana87 Re: wszystko Ci się pomyliło 31.01.11, 18:57
              Słynna scena z "Chłopaki nie płaczą":
              - Miśku, zamknij oczy.
              - Och...ałaś?
              - No zamknij...

:D
          • maitresse.d.un.francais Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:33
            yoko0202 napisała:

> a mniej więcej tak:
            > Pewnego razu w barze na solarze pewien barman nalewając driny wystraszył sie ud
            > erzającej z hukiem ręki dresiarza podniósł głowę i usłyszał ponadczasowy Text
            > - jedno modżajto dla mojej świni

zaraz

ale przedtem z ową "świnią" dres był umówił się?
            • yoko0202 Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:37
              zaraz tam umówił, podejrzewam że sobie ją wyjął z jakiejś knajpy np. w piątek i powiedział, że ma z nim iść tu i tu w sobotę :D
              • maitresse.d.un.francais Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:38
                sobie ją wyjął z jakiejś knajpy np. w piątek i
                > powiedział, że ma z nim iść tu i tu w sobotę :D

O!

i tu dochodzimy do sedna!

czyli znajomość zaczyna się od wyjęcia z knajpy

a jak wygląda owo wyjęcie i co by było, gdyby laska nie przyszła?
                >
                • yoko0202 Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 15:47
                  maitresse.d.un.francais napisała:

> i tu dochodzimy do sedna!
                  >
                  > czyli znajomość zaczyna się od wyjęcia z knajpy
                  > a jak wygląda owo wyjęcie i co by było, gdyby laska nie przyszła?

pewnie jakoś tak:
                  - zrobiłaś na mnie wrażenie lalka, nie spierd*l tego...

wersja bardziej hardcorowa:
                  - Maryśka, robisz loda?
                  - ale ja nie jestem Marysia
                  - ale ja nie o to pytam...

w sumie dlaczego miałaby nie przyjść, toż ją przecież zaszczyt kopnął :)
                • yoko0202 umarłam: 30.01.11, 15:53
                  Wpada dresiarz do chińskiej restauracji. Mija chwilka, kelner przynosi pałeczki, a dresiarz na cały głos:
                  - A co ja bęben kur*a zamawiałem?!

:DDDDDDD
        • zeberdee24 Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 16:58
          Ja trochę podpatrzyłem te obyczaje bo obok naszego liceum było CKU, nazywane przez nas Centrum Kształcenia Ułomów, generalnie dresiary są bardzo podobne w obyczajach do dresiarzy - też się leją ze sobą, upijają w trupa tanim browarem, noszą noże w kieszeni(kiedyś nam jedna pokazywała jak się wywija takim składanym 'baterflajem', bo takimi nożami się wywija jak nunczaku) i chodzą na mecze, kontakty podtrzymują właśnie w szkołach, na ławce pod blokiem i w imprezowniach dla dresów.
          • maitresse.d.un.francais Re: wszystko Ci się pomyliło 30.01.11, 20:36
            zeberdee24 napisał:

> Ja trochę podpatrzyłem te obyczaje (...)

czyli jakby co, to zeb jest dresologiem vel dresoznawcą
    • maly.jasio nie rozumiem, kuzwa 30.01.11, 15:15
      a te brzydkie, grubasne, ale tez potrzebujace - to niby kto ma obrabiac ?
    • 0ffka brednie 30.01.11, 16:36
      Te piękność kończą w wieku 16 z wózkiem i alkoholikiem nie płacącym alimentów. W wieku lat 26 jak stare baby.
    • hejterzyna Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 17:03
      bycie przystojnym tez wcale nie jest takie latwe
    • potworski A tam... 30.01.11, 17:09
      Bez przesady=bycie przystojnym nie od razu otwiera drzwi do serca wszystkich kobiet. Znacznie ułatwia sprawę, ale że za darmo to bym nie powiedział. Natomiast na pewno przydaje się przy załatwianiu wszelkiego rodzaju spraw czy to z klientkami czy to z urzędniczkami itp.

josef_to_ja napisał:

> musi na to na ciężko pracować. Taki przystojniak to już jak chodzi do szkoły śr
      > edniej albo zawodowej umawia się z ładnymi dziewczynami, a taki brzydal to musi
      > się kształcić, zarabiać pieniądze, więcej czasu poświęcać na dbanie o siebie,
      > cudować i wymyślać i dopiero może jakaś się nim zainteresuje. A zwykły pewny si
      > ebie dres z włosami na żel to już w zawodówce chodzi ciągle na randki z coraz t
      > o nowymi dziewczynami (i to często ładnymi i z dobrych ogólniaków) i z nimi syp
      > ia
    • 3.14-roman Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 20:37
      Na opadające liście Świętego Jesiona, muszę wrzucić poniższy demot, bo idealnie pasuje do sytuacji

https://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1292861220_by_avecaesar_500.jpg
      • 3.14-roman Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 20:41
        "Taki przystojniak to już jak chodzi do szkoły średniej albo zawodowej umawia się z ładnymi dziewczynami, a taki brzydal to musi się kształcić, zarabiać pieniądze, więcej czasu poświęcać na dbanie o siebie, cudować i wymyślać i dopiero może jakaś się nim zainteresuje. "

Heh :) Sam przede wszystkim zwracasz uwagę na czyjś wygląd, a masz pretensję, że inni zwracają uwagę na Twój? Niezła hipokryzja.

A skoro już wlazłem na forum Kobieta, czy ktoś może mi wyjaśnić, jakie jest kryterium przerzucania wątków na Wyżalnię? Bo taki wątek jak ten dzielnie wisi na FK, a fajny i wesoły wątek pompy o tempych szczałach wylądował na Wyżalni. Czyli mam rozumieć, że w końcu Wyżalnia jest specjalnie dla wątków nieżalących się i nieopowiadających o nieszczęśliwej miłości/smutnym życiu/chorym chomiku?
        • alpepe Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 20:47
          masz zrozumieć, że administracja sfiksowała do reszty i pokazuje władzę.
          • 3.14-roman Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 21:12
            O! Czy adminem tego forum jest niejaki Gaius Iulius Caesar Augustus Germanicus, zwany Kaligulą? To wiele by wyjaśniało.
      • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 20:47
        O! Romek, nie wtykaj wszędzie tego jesiona, bo to troszkę sztuczne ;-), ale popisz tutaj, będzie weselej!
        • 3.14-roman Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 21:13
          Przesada to będzie wtedy, kiedy zacznę się domagać nauczania o Jesionie w szkołach i przedszkolach.

"ale popisz tutaj, będzie weselej!"

Śmiem wątpić. Większość fajnych wątków i tak zostaje stąd wykopanych. A w wątkach typu: "On mnie nie kocha" jakoś nie chce mi się uczestniczyć.
          • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 21:16
            3.14-roman napisał:

> Przesada to będzie wtedy, kiedy zacznę się domagać nauczania o Jesionie w szkoł
            > ach i przedszkolach.

No jak chcesz Romek, ale czasem ten jesion jest tak wetknięty na siłę ;-)

Administracja ostatnio celuje w wywalaniu ciekawych wątków pod pretekstem niedopasowania ich tematyki do forum.
    • raohszana Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 20:47
      Te, a skąd masz takie dane? Tylko nie mów, że od kolegów i kombiego :D

P.s: Cóż, ładnemu łatwiej zaczepić niż paszczurowi - wiesz, że z kobietami jest tak samo łatwo? Ładna to na randki chodzi, a brzydkiej chłopy nie chcom. Niesprawiedliwe, nie?
    • alpepe Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 20:59
      brzydki też może mieć za darmo. Musi być miły i mieć wyczucie, u kogo będzie miał branie. Tylko tyle.
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 21:02
        Ja np. jestem osobą miłą i wiele z tego nie wynika
        • tanebo Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 21:10
          Widocznie bierzesz się za target nie na swoim poziomie. Poszukaj sobie jakiejś starszej pani przy kości. Jeśli myślisz że taka odpada z powodu seksu to po ciemku pewnie taka nie różni się za bardzo od Dżołan Krupy :)
        • 3.14-roman Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 21:10
          Pewnie znasz jakieś miłe i nieatrakcyjne fizycznie kobiety. Ale pewnie nie masz zamiaru do nich uderzyć. Bo kobietom nie wolno wybrzydzać, ale Tobie wolno :)
          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 30.01.11, 21:13
            Zawsze mogę pracować nad sobą i swój wygląd poprawić. Co do mojego wyglądu - uważam, że jest coraz lepiej z nim, można powiedzieć że wyglądam coraz bardziej męsko
            • paco_lopez Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 15:14
              a ile masz lat ? bo wiesz jest tez taka liga, ze za młodu to on podobny zupełnie do nikogo a im bardziej w lata idzie to i owszem. z reszta wiesz to jest tak, ze robi sie człowiek bardziejszy jak na ekranie pojawi sie ktos podobny do niego. takze cierpliwości. moze dojdziesz do trzysdziestki i znajdzie się ktoś ze znana gębą podobna do twojej. jak jestes szczurowaty to celuj w szczurowate, jak szrekowaty to w szrekowate. kazda potwora znajdzie amatora. poza tym co ty z tymi przystojnymi dresami. przeciez to gamonie wszystko są do bałwanów podobni jak od jednej matki.
              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 17:34
                Jakbym był totalnie szrekowaty to bym się chyba pogodził z samotnością
        • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 13:52
          josef_to_ja napisał:

> Ja np. jestem osobą miłą i wiele z tego nie wynika

Ni mylmy bycia miłym z byciem nudnym. Drobna różnica. Nawet na forum zauważalna.
          • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 14:06
            Józek czyni wyjątek od zasady, że na forum udaje się kogoś lepszego niż w realu:P
          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 17:35
            Nie znasz mnie w realu, a na tym forum jestem celowo monotematyczny
            • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 18:31
              josef_to_ja napisał:

> Nie znasz mnie w realu, a na tym forum jestem celowo monotematyczny

A to ty nie real opisujesz??? Do tej pory twierdziłeś, że piszesz prawdę. Ojezusienaspirytusie! Józek w realu jest elokwentny.
              A łyżka na to: niemożliwe!!
              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 18:42
                I to nawet nie aż taki okropny fizycznie! Kobiety aż tak często nie wymiotują jak mnie widzą!
            • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:02
              Ja piszę tylko na podstawie twoich twierdzeń. Twierdzisz, że w realu jesteś fajny, a tu robisz z siebie sierotę.
              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:06
                Taka delikatna ze mnie sierotka może jest. Może na statycznych zdjęciach tego nie widać, ale w realu jakbyś mnie poznała to by z daleka było widać, że ze mnie taka sierotka marysia :P
        • zaklopotana87 Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:01
          A nie przyszło Ci do głowy, Josefie, że możesz być zbyt miły? A to nie za dobra cecha.
          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:18
            Nie jestem wcale zbyt miły. Jestem dla kobiet po prostu niepociągający seksualnie
            • zaklopotana87 Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:44
              Właśnie, że jesteś! Cały czas się tutaj nad sobą użalasz i próbujesz zrobić z siebie nieskazitelnego, skromnego, ale zarazem (jak sam zacząłeś o sobie pisać) męskiego faceta ?! Nie masz albo nie pokazujesz swojego charakteru i tu tkwi problem...
              BTW, to z "dresami" przesadziłeś... :P
              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:05
                Uważam, że wszystko można wypośrodkować. A może mam taki wygląd, który dla żadnej dziewczyny nie jest seksualnie pociągający :P
                • zaklopotana87 Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:08
                  Wydaje mi się, że do tego wyglądu powinno się dorzucić charakter, sposób bycia i przede wszystkim podejście do kobiet... Albo za wysoko mierzysz, albo kłamiesz :)
                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:29
                    Czy ja aż tak wysoko mierzę? Raczej nie
                    • tanebo Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:55
                      Tak
          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:20
            A w ogóle maila Ci napisałem ostatnio :P
            • zaklopotana87 Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 19:45
              Ta? Już sprawdzam :)
    • 10iwonka10 Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 14:32
      Czy ty wygladasz jak jakas maszkara ( 150 w kapelusie z duzym nochalem i wylupiastym okiem:-)czy masz jakies ukryte kompleksy?
      • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 14:37
        10iwonka10 napisała:

> Czy ty wygladasz jak jakas maszkara ( 150 w kapelusie z duzym nochalem i wylu
        > piastym okiem:-)czy masz jakies ukryte kompleksy?

Żadne ukryte. Poczytaj kolegę i wszystko stanie się jasne. Która o zdrowych zmysłach chciałaby mieć tak mendzącego faceta obok? No która? Żadna bo józek mendzi nadal.
        • 10iwonka10 Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 14:41
          Ja to tak sobie ze on na pierwszy rzut oka wyglada pewno ok ale tylko na poczatku bo jak zacznie mendzic to kazda kobieta wysiada nawet najbardziej zdesperowana:-)
      • mumia_ramzesa Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 14:45
        Jakie ukryte? On ma jawne kompleksy, w kazdym watku o nich pisze.
        • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 17:37
          Nie moja, że matka natura mnie gorzej potraktowała ;)
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 17:35
        A może jedno i drugie? ;)
    • paco_lopez Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 14:59
      a jak maja po 40 lat , to obydwaj płaca dziewczynom z portali, bo jeden i drugi wie, ze jak nie posmaruje , to nie pojedzie. ostatecznie te dziewczyny przystojniaka, to też najczęściej przystojne i za darmo z nim nie chodzą.
    • mieszkamnastrychu Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 17:38
      Znam wiele fajnych kobiet, które umawiają się brzydalami, za to żadnej, która chciałaby się umawiać z marudą...
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 18:38
        Widocznie marudy nie są marudami bez powodu
        • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 18:41
          josef_to_ja napisał:

> Widocznie marudy nie są marudami bez powodu

Jeśli kogoś interesują powody forumowego mendzenia józka, proszony jest o kontakt @ z zainteresowanym. Pozwoli nam to uniknąć 7654 wątków o tym samym.
          • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 18:47
            Pozwoli nam to uniknąć 7654 wątków o tym samym.

Chciałabyś menia! ( i ja też!)

• facettt czy jak slonce co dzien rano wstaje 31.01.11, 18:44
      to tez - jak baba - bedziesz nad tym plakal?
      • maitresse.d.un.francais Re: czy jak slonce co dzien rano wstaje 31.01.11, 18:48
        facettt napisał:

> to tez - jak baba

Dlaczego jak baba, hę? Chłopy nie płaczą, tak? Tylko piją, popadają w depresje i popełniają samobójstwa. Ale nie płaczą, skąd!
        • facettt nosz wlasnie . 31.01.11, 18:54

> facettt napisał:
          >
          > > to tez - jak baba
          >
          > Dlaczego jak baba, hę? Chłopy nie płaczą, tak? Tylko piją, popadają w depresje
          > i popełniają samobójstwa. Ale nie płaczą, skąd!

nie płaczą, tylko płacą.
          • maitresse.d.un.francais Re: nosz wlasnie . 31.01.11, 18:55

> nie płaczą, tylko płacą.

bardzo to jest zabawna gra językowa, doceniam [zieeeeeew] a możesz rozwinąć?

Kiedy płacą? Kiedy im mamusia umrze czy kiedy szef ich z pracy niesprawiedliwie wyp...oli?
            • facettt Re: nosz wlasnie . 31.01.11, 19:01

>
              > > nie płaczą, tylko płacą.
              >
              > bardzo to jest zabawna gra językowa, doceniam [zieeeeeew] a możesz rozwinąć?

zdjecie nago please, to sie namysle.
              • maitresse.d.un.francais Re: nosz wlasnie . 31.01.11, 19:12

>
                >
                > zdjecie nago please, to sie namysle.

znaczytsa brak argumentów

https://www.stg.org.pl/afisze/sstg-plakat-gola_baba-20090214.jpg
                • facettt Re: nosz wlasnie . 31.01.11, 21:03

> znaczytsa brak argumentów

pierwsze slysze, ze w kontaktach z kobieta trzeba argumentow, a nie uroku.
                  • maitresse.d.un.francais Re: nosz wlasnie . 31.01.11, 22:02
                    facettt napisał:

> maitresse.d.un.francais napisała:
                    >
                    > > znaczytsa brak argumentów
                    >
                    >
                    > pierwsze slysze

lepiej późno niż wcale

to ty masz urok? w necie nie widać jakoś
                    • facettt nie ma zdjecia 03.02.11, 23:08

> to ty masz urok? w necie nie widać jakoś

nie ma zdjecia
                      tosz nie ma uroku.
                      chybaz jasne.
        • marina.sy Re: czy jak slonce co dzien rano wstaje 31.01.11, 19:03
          > Dlaczego jak baba, hę? Chłopy

Dziad - jakoś bardziej podoba mi się ten odpowiednik rodzaju męskiego dla określenie "baba" ;)
          • maitresse.d.un.francais Re: czy jak slonce co dzien rano wstaje 31.01.11, 19:13

marina.sy napisała:

> > Dlaczego jak baba, hę? Chłopy
            >
            > Dziad - jakoś bardziej podoba mi się ten odpowiednik rodzaju męskiego dla okreś
            > lenie "baba" ;)

specjalność: gadanie do obrazu, jak nasz josef
            • marina.sy Re: czy jak slonce co dzien rano wstaje 31.01.11, 19:29
              Jaki on tam "nasz". Na pewno nie mój, chyba że "wasz" ;)
              • maitresse.d.un.francais Re: czy jak slonce co dzien rano wstaje 31.01.11, 22:03
                marina.sy napisała:

> Jaki on tam "nasz". Na pewno nie mój

Mój ci też nie.

Forumowy. Siedzisz na forum? No to nasz!
    • zalekniona_karolinka Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:09
      przystojniak w liceum zaciaża niunie i dalej to mu juz tylko brzuch rosnie
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 20:26
        A taki jak ja do śmierci będzie prawiczkiem
        • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 31.01.11, 23:19
          josef_to_ja napisał:

> A taki jak ja do śmierci będzie prawiczkiem

Postaw se kurde pomnik, zrób publicznie kupę, oflaguj się i zorganizuj jednoosobową demonstrację pod sejmem albo MSW.

Albo chodź z tablicą 'JESTEM PRAWICZKIEM, KTÓRA SIĘ ZLITUJE"
          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 01.02.11, 06:34
            Myślisz, że ja szukam litości. Nie chciałbym na razie uprawiać seksu, bo obawiam się że nawet jakby dziewczyna coś do mnie poczuła to fizycznie nie byłbym dla niej zbyt apetyczny, a nawet mogłaby się mną brzydzić
            • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 01.02.11, 17:31
              josef_to_ja napisał:

> Myślisz, że ja szukam litości.

wisi mi czego szukasz, po prostu może zrobienie przez ciebie kupy pod MSW zaoszczędzi nam kolejnych 367 wątków.
              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 01.02.11, 20:56
                Nie musisz ich czytać pani idealna
                • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 01.02.11, 21:29
                  josef_to_ja napisał:

> Nie musisz ich czytać pani idealna

och och jaki foch
                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 01.02.11, 22:12
                    A to nie jest prawdą? Uwielbiasz krytykować innych, a każdy kto nie jest ubrany wedle Twojego gustu wygląda jak powodzianin
                    • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 01.02.11, 22:21
                      a każdy kto nie jest ubrany
                      > wedle Twojego gustu wygląda jak powodzianin

to zdecydowanie nie jest prawdą

jak powodzianin wygląda osobnik ubrany wedle następujących zasad:

na tyłek bure wiszące gacie, na korpus bure wiszące niegacie
                      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 06:26
                        Czyli hip-hopowcy, nawet ci ze złotymi łańcuchami za ponad 10 tysięcy wyglądają jak powodzianie?
                        • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 15:10
                          josef_to_ja napisał:

> Czyli hip-hopowcy, nawet ci ze złotymi łańcuchami za ponad 10 tysięcy wyglądają
                          > jak powodzianie?

Hiphopowcy wyglądają jak krasnoludki, choćby swoje łańcuchy robili na zamówienie u choparda.

• josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 18:10
                            Młodsze dziewczyny pewnie sądzą inaczej ;)
                            • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 20:43
                              josef_to_ja napisał:

> Młodsze dziewczyny pewnie sądzą inaczej ;)

brak argumentu =>>> wypominanie wieku

jak byłam młodszą dziewczyną, hip hopowcy w Polsce nie występowali
                              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:14
                                Nie wypominam Ci wieku. Jesteś dorosłą, ale młodą kobietą, jednak już nie nastolatką. Po prostu hip-hopowcy zwykle podobają się młodym dziewczynom i z tego co obserwuję to na brak powodzenia nie narzekają
                                • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:22

Po prostu hip-hopowcy zwykle podobają się młodym dziewczynom

tak, w tym wieku człowiek jest bardziej bezkrytyczny
                                • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 04.02.11, 07:47
                                  Hip-hopowcy podobają się określonej grupie dziewczyn, tym które są ich żeńską wersją.
                                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 04.02.11, 22:13
                                    Był okres, że na hip-hop była moda i każda imprezowa, modna dziewczyna kochała się w takich chłopakach
    • piataziuta Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 01.02.11, 00:56
      Facet nie musi być przystojny i kasiasty, żeby wyrywać panny.
      Potrzebne są do tego tylko spryt i inteligencja.

...no ale jak się tego nie ma to faktycznie, miło sobie powieziec, że "to na pewno dlatego, że nie urodziłem się przystojny".
      :P
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 01.02.11, 06:32
        Inteligencję to ja mam, ze sprytem trochę gorzej. Mam po prostu zaniżoną samoocenę i pełno blokad
        • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 01.02.11, 22:22
          josef_to_ja napisał:

> Inteligencję to ja mam, ze sprytem trochę gorzej. Mam po prostu zaniżoną samooc
          > enę i pełno blokad

to idź kuźwa do psychologa
          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 06:27
            Moja samoocena aż tak mi codziennego życia nie utrudnia, żebym musiał iść do psychologa
            • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 15:07
              josef_to_ja napisał:

> Moja samoocena aż tak mi codziennego życia nie utrudnia

właśnie założyłeś 7628 wątek o tym, że jednak ci utrudnia
            • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 15:34
              Oczywiście, że ci utrudnia. Jak by wszystko było OK, to byś nie obnosił się ze swoim prawictwem non stop.
              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 18:12
                Ale jednak pracuję itp. normalnie. Normalnie też utrzymuję kontakty z ludźmi. Życie jakoś leci, prawictwo może wkurza, ale da się z nim żyć. Nie uważam, żeby miało jakiś wpływ na moją wartość jako człowieka
                • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 19:11
                  Głupie tłumaczenie. Krótkowidz bez okularów też może żyć, niesłyszący bez aparatu słuchowego, ale po co, skoro można żyć lepiej? Tobie też pewnie byłoby lepiej po jakiejś terapii.
                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:15
                    I co by mi to dało? Kobiety by się nagle na mnie rzuciły? A może po terapii bym się czuł tak dobrze, że już bym w ogóle kobiety do szczęścia nie potrzebował?
                    • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:21
                      josef_to_ja napisał:

> I co by mi to dało? Kobiety by się nagle na mnie rzuciły?

tak, i już byś więcej nie wstał

co za debilne pytania
                      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:23
                        Nie uważam, że psycholog może mi wiele pomóc
                        • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:53
                          josef_to_ja napisał:

> Nie uważam, że psycholog może mi wiele pomóc

aaa... nie uważasz. Ale psycholog nie gryzie. Nie poleci też z gębą do twoich kumpli, a ryzyko nic cię nie kosztuje.

• josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 06:32
                            Ale mi się całkiem żyje. Nie mam ciśnienia na kobietę aż tak wielkiego. Lubię mój tryb życia i akceptuję tą marudną część mojej osobowości, która czasem ze mnie wychodzi. Ja chcę żeby wszystko stało się naturalnie
                • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 20:41
                  josef_to_ja napisał:

> Ale jednak pracuję itp. normalnie. Normalnie też utrzymuję kontakty z ludźmi.

tak ma 100% chodzących do psychologa

to właśnie tacy "normalni" z problemem

nieuku
                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:16
                    Jak widać ten problem mi specjalnie nie wadzi, a ludzi chodzący to psychologa mogą mieć też np. fobie społeczną i różne problemy, które zdecydowanie bardziej im zakłócają normalne życie
                    • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:20
                      josef_to_ja napisał:

> Jak widać ten problem mi specjalnie nie wadzi

nie, tylko tyle, że płodzisz 7834 wątki, i nie tłumacz mi, że mogę nie czytać, bo chodzi o FAKT ICH SPŁODZENIA, a nie o to, kto czyta

z fobią społeczną to się chodzi do psychiatry
                    • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:21
                      josef_to_ja napisał:

> Jak widać ten problem mi specjalnie nie wadzi, a ludzi chodzący to psychologa

znaczy nie pójdziesz do psychologa, bo psycholog jest skażony kontaktem z fobikiem społecznym (którego odesłał do psychiatry)
                      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:23
                        Nie pójdę, bo nie czuję takiej potrzeby. Na razie mi bez kobiety dobrze, a jak się napiję to nawet o tym nie myślę i czuję się szczęśliwy
                        • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:51
                          josef_to_ja napisał:

> Nie pójdę, bo nie czuję takiej potrzeby. Na razie mi bez kobiety dobrze

oj jak ci doooooobrze, o jak baaardzooo

to o tym są te wszystkie wątki? tak ci bez niej fajnie?

1. Psycholog nie łapie delikwenta i nie zamyka w Tworkach.
                          2. W Tworkach nie zamyka się w ogóle nikogo, ,kto nie zagraża życiu/zdrowiu swojemu lub obcych.
                          3. Nad wejściem do gabinetu psychologa nie wisi kamerka, która nagra twoją gębę i przekaże obraz twoim kolegom.
                          4. Chodzenie do psychologa nie jest w żaden sposób widoczne, jeśli uważasz, że można to po kimś poznać.
                          5. Psycholog widział już 3645 takich jak ty, a 6342 jeszcze gorszych.
                          '
                          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 06:33
                            Psycholog nie zrobi ze mnie kogoś pociągającego dla kobiet. Jakbym ja był psychologiem i przyszedłby do mnie jakiś totalnie ciapowaty, nierozgarnięty, prawie że ułomny facet to co ja bym miał myśleć? Myślałbym jak normalny człowiek, że on nie ma dużych szans na fajną kobietę
                            • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 15:40
                              josef_to_ja napisał:

> Psycholog nie zrobi ze mnie kogoś pociągającego dla kobiet.

Aaaa, bo ty czekasz, żeby on machnął różdżką czarodziejską?

Wyobraź sobie, że nad lękami i "ciapowatością" można pracować. W duecie z psychologiem.

Tak to właśnie wygląda. Psycholog pomaga ci się zorientować, co możesz zmienić na lepsze, i wskazuje różne możliwości. Tudzież wspiera cię w tej zmianie.

I nie opowiadaj dyrdymałów, że TY się nie zmienisz, bo zabiję śmiechem.

ps. takich, co twierdzili, że "psycholog z nich nie zrobi", też u psychologa było ze 4235.
                              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 17:42
                                Ale co ja w sobie mogę zmienić? Natury nie oszukam
                                • po-trafie Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 19:33
                                  bzdurne pieprzenie. Nie chodzi o to czy obiektywnie jestes najprzystojniejszym adonisem, tylko jak ty o sobie myslisz.
                                  Facet nie ma byc sliczny jak z obrazka, ma byc tylko troche ladniejszy od diabla, czysty, za to pewny siebie i przebojowy. I to wlasnie to na co kobiety leca i to co mozna z psychologiem wypracowac.
                                  Zebys myslal o sobie, ze jestes najwiekszym skarbem jaki kobieta moze dostac, nie zaprzatal sobie glowy czyms tak mialkim jak porazka i podchodzil do spraw z nastawieniem 'uda sie, komu ma sie udac jak nie mi :-D'
                                  Kazdy czlowiek dostaje +90% do atrakcyjnosci jak jest pewny siebie, zdystansowany, zadowolony i wyluzowany.
                                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 19:50
                                    A ja uważam, że niczego ciekawego bym kobiecie nie zaoferował jako facet. Na kolegę to się nadaję, ale na nic więcej :P
                                    • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 21:57
                                      josef_to_ja napisał:

> A ja uważam, że niczego ciekawego bym kobiecie nie zaoferował jako facet. Na ko
                                      > legę to się nadaję, ale na nic więcej :P

A teraz idź do psychologa i mu to powiedz.

• maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 21:56
                                  josef_to_ja napisał:

> Ale co ja w sobie mogę zmienić? Natury nie oszukam

jak pójdziesz do psychologa, to się dowiesz co i w jaki sposób

naturą nazywasz PRZYZWYCZAJENIE do mędzenia i rozwiązywania problemu przez ględzenie na forum

• josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:07
                                    Jeszcze raz napiszę: psycholog nie zrobi ze mnie super samca, jak nie mam do tego warunków. Może np. jestem wyjątkowo pokraczny, mam twarz jak potwór i ogólnie Quasi Modo ze mnie? Nigdy tego nie wiesz. No i przede wszystkim pewnie wyglądam jak powodzianin
                                    • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:14
                                      josef_to_ja napisał:

> Jeszcze raz napiszę: psycholog nie zrobi ze mnie super samca, jak nie mam do te
                                      > go warunków.

To ty mi słałeś swoje zdjęcie? Nie wyglądasz jak Quasimodo, on był garbaty.

Strój - najmniejszy problem.

No, jak ty chcesz, żeby ci supermodelki do wyra spadały jak ulęgałki, to faktycznie nie.

Niemniej POMOŻE CI. Zrobi z ciebie atrakcyjniejszego samca niż jesteś obecnie. PONIAŁ???
                                      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:18
                                        Może mam wyjątkowo paskudną mordę. Jej nie widziałaś
                                        • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:25
                                          josef_to_ja napisał:

> Może mam wyjątkowo paskudną mordę. Jej nie widziałaś

pokaż mordę, nie wstydź się
                                        • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:26
                                          josef_to_ja napisał:

> Może mam wyjątkowo paskudną mordę.

dawaj mordę na priva, nie krępuj się
                                          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:34
                                            Otwórz skrzynkę
                                            • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:38
                                              josef_to_ja napisał:

> Otwórz skrzynkę

Otworzyłam. Na priva też mędzisz. Mordę załączać, nie mędzić, no!
                                              • maitresse.d.un.francais Józiu 03.02.11, 22:43
                                                na priva kombinujesz na zasadzie "dać mu palec, a rękę złapie".

Jest to typowe działanie nie fair.
                                                • josef_to_ja Re: Józiu 03.02.11, 22:52
                                                  Sprawdź teraz
                                                  • maitresse.d.un.francais Obejrzawszy mordę Józkową 03.02.11, 22:54
                                                    stwierdzam, że Józek kłamliwie dupę zawraca, jakoby był paskudny.

Jest w normie jeśli chodzi o wygląd i ma do psychologa iść!
                                                  • maitresse.d.un.francais Re: Obejrzawszy mordę Józkową 03.02.11, 22:55

> stwierdzam, że Józek kłamliwie dupę zawraca, jakoby był paskudny.

dodam, że kłamliwe jest również, jakoby wyglądał niemęsko.

Nie wierzyć mu!
                            • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 15:42
                              josef_to_ja napisał:

> Psycholog nie zrobi ze mnie kogoś pociągającego dla kobiet. Jakbym ja był psych
                              > ologiem i przyszedłby do mnie jakiś totalnie ciapowaty, nierozgarnięty, prawie
                              > że ułomny facet to co ja bym miał myśleć?

jakbyś był psychologiem, tobyś nic nie myślał z góry

dobry psycholog nie czyni - w odróżnieniu od tzw. normalnego człowieka - założeń z góry, a PRZEDE WSZYSTKIM nie zakłada, że pacjent jest skreślony.

Co by myślał? "O, facet przyszedł".
                              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 17:44
                                Dobry psycholog to też człowiek. Znam studentów i absolwentów psychologii i też potrafią się nabijać z pierdół życiowych
                                • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 21:59
                                  Dobry psycholog to też człowiek. Znam studentów i absolwentów psychologii i też potrafią się nabijać z pierdół życiowych

napisałam DOBRY, a nie DOWOLNY

• maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:54
                          a jak
                          > się napiję to nawet o tym nie myślę i czuję się szczęśliwy

typowe wypieranie problemu
                          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 06:34
                            Nie piję często i nie piję dużo, a imprezy raz na jakiś czas to dla mnie świetna zabawa
                            • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 15:37
                              josef_to_ja napisał:

> Nie piję często i nie piję dużo

nie twierdziłam, że jesteś alkoholikiem, nic na to nie wskazuje

ale "nawet jak nie myślę o problemie X, czuję się szczęśliwy" = typowe wypieranie X
                              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 17:47
                                Ten problem "x" aż tak nie wadzi mojemu życiu. Gorzej jakbym miał problemy z motywacją do pracy itp.
                                • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 21:54
                                  Ten problem "x" aż tak nie wadzi mojemu życiu.

Po tym, jak założyłeś o problemie x 7356 wątków, nikt w to nie wierzy.
    • kedrok1 Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 02.02.11, 22:25
      to nie ma nic wspólnego z byciem ładnym czy też brzydkim, a nawet młodym i ciut starszym (to drugie nawet pomaga)
    • zajumany Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 09:29
      Hę?
      Ze słów <<"A zwykły pewny siebie dres z włosami na żel" wcale nie wynika, że ten dres jest przystojny. On jest pewny siebie. Kobiety z reguły nie interesują się nierozgarniętymi kwiczydupami. Na dodatek w Polsce odsetek przystojnych mężczyzn jest stosunkowo niewielki, wiec absolutnie nie jest tak, że przeciętny z wyglądu mężczyzna, który akceptuje siebie, działa zamiast bez przerwy rozmyślać, jest skazany na niepowodzenie u płci przeciwnej.
      • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 09:47
        Otóż to. Niezbyt ładny koleś, ale sympatyczny i pewny siebie, ma większe szanse na podryw, niż przystojny burak.
        • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 15:46
          sundry napisała:

> Otóż to. Niezbyt ładny koleś, ale sympatyczny i pewny siebie, ma większe szanse
          > na podryw, niż przystojny burak.

Zacichnijcie. Bo józek za chwilę wymodzi kolejny mendzi-wątek: tylko pewni siebie faceci mogą mieć laska za darmo, a zwyczajni tacy jak ja już nie.
          • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 15:54

> Zacichnijcie. Bo józek za chwilę wymodzi kolejny mendzi-wątek: tylko pewni sieb
            > ie faceci mogą mieć laska za darmo, a zwyczajni tacy jak ja już nie.

Ja się raczej obawiam eksplozji nowej odmiany mędziwątków józka: "Dlaczego nie pójdę do psychologa? Bo on mi nie pomoże!"

W razie czego menia możesz mnie bić w łeb za wywołanie powyższej.
        • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 17:49
          Ja jestem sympatyczny i wiele mi to nie daje
          • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 18:07
            josef_to_ja napisał:

> Ja jestem sympatyczny i wiele mi to nie daje

Ustalone gremialnie zostało, że józef jest nudny. A nudny nie znaczy miły i nie znaczy sympatyczny. Józef powtórzy, coby wreszcie józef zapamiętał.:>
            • sundry Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 18:14
              Przepisze sto razy, bądź spokojna;)
              • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 18:17
                sundry napisała:

> Przepisze sto razy, bądź spokojna;)

W każdym kolejnym mendzi-wątku po razie?? :D
                Józek obiecaj nie zakładać już żadnych nowych wątków. W swoich dotychczasowych opisałeś bardzo skrupulatnie cały swój świat, swoje nieudacznictwo towarzyskie, bolączki i swoje widzenie stosunków-damsko męskich.
                • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 19:02
                  Akurat towarzysko jestem udany i mam wielu znajomych. Dziewczyny mnie lubią, po prostu nie jestem dla nich pociągający seksualnie jako facet
                • outthereltd Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 19:42

a w dodatku mam wrażenie, że w mendzi-wątkach występuje duża ilość żelu do włosów
                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 05.02.11, 00:22
                    Nie używam tego badziewia
            • outthereltd Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 19:40
              menk.a napisała:

> Ustalone gremialnie zostało, że józef jest nudny. A nudny nie znaczy miły i nie
              > znaczy sympatyczny. Józef powtórzy, coby wreszcie józef zapamiętał.:>

w dodatku mało bystry chyba, bo wciąż tego nie załapał :)
              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 19:52
                Bo bzdur i nieprawdy nie zamierzam "załapywać" :)
    • po-trafie Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 19:27
      pewny sie to nie to samo co przystojny. Najpierw piszesz o przystojnym, a pozniej o pewnym siebie.

Oczywiscie ze pewny siebie facet ma bardziej po drodze z pannami. Ktora panna chce wiecznie widzacego swoje wady, uwazajacego sie za mniej wartosciowego od innych kolesia, ktoremu nieustannie trzeba wycierac nos i dodawac pewnosci siebie? Jesli jestem z facetem ktory uwaza sie za nic nie wartego, to znaczy ze sama jestem nic nie warta (lub ze on mnie uwaza za nic nie warta w stylu 'jestes tak brzydka, ze w sumie to moze sie ze mna umowisz bo ja tez nienajpiekniejszy'). Opcjonalnie: ze on sie mna nieustannie zachwyca uwazajac ze spotkal go cud. Nuda.

Jesli uwazam sie za fajna panne (a uwazam ze mimo kompleksow wiekszosc kobiet gdzies gleboko uwaza sie za swietne panny), to chce miec faceta, ktory bedzie do tego dorastal. Bedzie uwazam sie za wspanialego, nieustarszonego, inteligentnego tygrysa, ktory zamierza podbic caly swiat i siegnac po wszystko na co ma ochote.
      Tu troche przesadzam. Ale ma uwazam ze jest wysokowartosciowym czlowiekiem. Fantastycznym czlowiekiem. Czlowiekiem z ktorym moze byc tylko super dziewcze i to ja tym super dziewczeciem jestem.
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 19:55
        Ja uważam, że pewne zalety mam, ale nieprzydatne w kontaktach damsko-męskich. Uważam też, że lepiej mieć kompleksy niż zawyżoną samoocenę, a sporo osób taką ma i tylko się ośmiesza
        • po-trafie Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 20:44
          Kazdy z nas sie w czyichs oczach osmiesza, tak jak dla kazdej osoby znajdziesz kogos, kto uzna go za idiote.

Sek w tym, ze jesli masz wysoka samoocene moze wydasz sie paru osobom smieszny, ale ciebie to nie zaboli (bo nie przejmujesz sie tym, ze ktos uwaza cie za smiesznego), ale znajdziesz tez ludzi, ktorzy podziela twoje zdanie na twoj temat (to sa wlasnie te panienki z ktorymi pewni siebie kolesie sie umawiaja). Ponoc najszczesliwsze zwiazki i prawdziwa milosc jest wtedy, kiedy ktos mysli o tobie to, co ty myslisz o sobie.

A teraz wyobraz sobie co cie moze spotkac, kiedy masz niska samoocene. Tak samo wielu osobom wydasz sie smieszny, pewnie znajdziesz jakichs ktorzy beda ci wspolczuli albo sie nad toba litowali, znajdziesz tez takich ktorzy beda podzielali twoje marne zdanie o sobie.
          Zadna z tych grup to nie material na dziewczyne.

Na ktorym podejsciu wychodzi sie lepiej?
          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 20:57
            Nie uważam żebym miał powody by mieć marne zdanie o sobie, ale nie potrafię też uwierzyć w siebie
            • po-trafie Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 21:43
              i od tego wlasnie jest psycholog. uczy cie jak w siebie uwierzyc, jesli sam nie umiesz.

przydaje sie nie tylko w zyciu towarzyskim, ale tez zawodowym, oraz na wielu innych plaszczyznach. w sumie nie umiem sobie wyobrazic sytuacji w ktorej lepiej nie miec pewnosci siebie niz miec.
              • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 21:57
                Generalnie zgadzam się z Tobą, ale jakoś nie czuję aż takiej potrzeby by zmieniać swojego życia by iść do psychologa. Tak jak komuś wyskoczy jeden mały pryszcz to zwykle nie czuje potrzeby by wybrać się do dermatologa
                • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:09
                  Zacichnij wreszcie, bo pluton egzekucyjny już u drzwi.
                  Czy na mendzenie są paragrafy?
                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:14
                    Nie podoba się, to nie czytaj. Nie wszyscy rodzą się piękni i powabni jak Ty. Niektórzy są może po prostu z natury nieatrakcyjni, bo mają złe geny
                    • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:15
                      . Nie wszyscy rodzą się piękni i powabni jak Ty.
                      hahahahahahaha!!! bez żartów!!!
                      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:20
                        Menka jest (jeśli jej zdjęcie nie kłamie) ładną i pewnie zgrabną kobietą, więc miała dużo łatwiejsze życie niż np. ja
                        • marina.sy Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 23:04
                          Przecież w tym wątku pisałeś, że jesteś atrakcyjny i czasami męski, więc o co chodzi? Chyba jednak nie o te geny.
                    • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:18
                      Tiu tiu tiu. Trolle same się nie irytują. Trolle irytują innych. Zatem trzymaj gardę.
                  • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:15
                    menk.a napisała:

> Zacichnij wreszcie, bo pluton egzekucyjny już u drzwi.

Zawlecze go (ten pluton) do psychologa? Jestem za.

> Czy na mendzenie są paragrafy?

Nie, a szkoda.
                    • menk.a Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:24
                      No to trzeba go zakneblować i będzie spokój.
                      • maitresse.d.un.francais józiu pisz tu 03.02.11, 22:27
                        menk.a napisała:

> No to trzeba go zakneblować i będzie spokój.

Kiedy się nie da.

Myślisz, żeby go dorwać w realu i do psychologa zawlec?

Ewentualnie zahasłować mu kompa?

Józiu pisz tu:

forum.gazeta.pl/forum/f,1182,Partnerstwo_i_seks.html
                        jest to najbliższe twoim problemom forum eksperckie
                        • menk.a Re: józiu pisz tu 03.02.11, 22:30
                          Właśnie józek. Przenieś się tam.

Metreso, obiecuję już nie pisać w józkowym wątkach. T ak mi dopomóż Światowidzie.Hough.
                      • wiarusik Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 03.02.11, 22:31
                        jestem głodny;)
                • po-trafie Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 05.02.11, 00:06
                  brak pewnosci siebie tak duzy, zeby:
                  - stwierdzic ze nie ma sie nic fajnego do zaproponowania kobiecie jako facet,
                  - powtarzac to w watkach na forum wielokrotnie,
                  - wplywal na Twoje zycie w sposob negatywny

to cos duzo wiekszego niz pryszcz. O swoich pryszczach tu nie piszesz. Mowisz tu o takim problemie jakbys np stracik 80% sluchu. I nie slyszal wiekszosci tego co ludzie mowia, w knajpie, halasie czy na ulicy nie byloby szans na jakakolwiek rozmowe, musialbys zgadywac co ktos powiedzial przez telefon, ale HEJ, po co isc do lekarza i cos z tym zrobic? Przeciez chodzisz do pracy, masz znajomych i zyjesz.

Albo jakbys mial duzy problem alergiczny i przeplakiwal/przesmarkywal 3 miesiace w kazdym roku, ale przeciez zyjesz, prawda? Po co ci alergolog?

Odpowiedz: jesli Twoje zycie moze byc lepsze dzieki dzialaniu, ktore nie wystawia cie na zadne ryzyko, to musisz byc idiota, zeby tego dzialania nie podjac.
                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 05.02.11, 00:20
                    Jest jeszcze coś takiego jak strach i lęk oraz poczucie wstydu. A dla mnie relacje damsko-męskie i związki oraz to abstrakcja, ja tego nie znam, więc aż tak nie brakuje mi tego w życiu. Bo jak mi może brakować czegoś czego nie znam? To tkwi u mnie w sferze mało realnych marzeń i fantazji, a nie prawdziwego życia
                    • po-trafie Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 06.02.11, 10:12
                      strach, lek i poczucie wstydu przed psychologiem czy przed zwiazkami?

Jesli przed wizyta u psychologa, to tak jak ze strachem przed iglami, zastrzykamni i krwia. Wiele osob sie boi, panicznie nawet, a jednak krew trzeba czasem zbadac, zaszczepic sie takze.
                      Kobiety wstydza sie wizyty u ginekologa, ale to jest cos w kwestii higieny zdrowotnej i trzeba. Tak samo jest z psychologiem.

Jesli to strach przed zwiazkami i relacjami intymnymi z kobietami, to PRZESTAN MARUDZIC i cos z tym w koncu zrob.
                      Idz do spcjalisty. Zwiazek i intymne relacje z ludzmi moga byc elementem prawdziwego zycia kazdego czlowieka, to nie jest towar dla wybranych. Znasz to, bo widzisz to na ulicy, wsrod znajomych, w filmach i ksiazkach. I moze ci tego brakowac, jak najbardziej. I jest to dla ciebie realne, jak dla kazdego innego zdrowego czlowieka.

A ze jestes na etapie marzen? Kazdy jest zanim zacznie, a wielu pozostaje nawet do poznej starosci. Malo to tu czytamy watkow o 35 letnich kobietach nadal czekajacych na ksiecia z bajki i rozczarowanych tym, ze kolejni spotykani faceci ksieciem tak doskonalym jak by chcialy sie nie okazuja?

WIzyta u specjalisty ci nie zaszkodzi, a moze pomoc. Chwytaj swoja szanse. Zrob cos ze swoim zyciem zanim bedziesz mial 50 lat i faktycznie zacznie robic sie za pozno na zmiany.
                      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 06.02.11, 10:43
                        Lęk przed psychologiem. Tylko taka wizyta to już stuprocentowe przyznanie się przed samym, że ma się jednak problem. Taką wizytę traktowałbym jak swoją mroczną tajemnicę, do której bym się chyba nie przyznał nawet swojej przyszłej partnerce. Ten lęk to taki jakby strach przed przyznaniem się przed samym sobą, że jest się człowiekiem małym i słabym
                        • po-trafie Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 08.02.11, 17:39
                          a do watkow tutaj przyznalbys sie partnerce?

manie z czyms problemu nie oznacza bycia malym i slabym. proba skutecznego rozwiazania problemu przez szukanie dachowej pomocy tez nie jest byciem malym i slabym.

Jesli mam problem z tym jak jesc, ide do dietetyka. Jesli mam problem ze skupieniem lub pamiecia - ide do odpowiedniego lekarza. Jesli nie jestem w stanie przeniesc szafy, prosze o pomoc.
                          Jesli ktos ma problemy z panowaniem nad agresja, z poradzeniem sobie z zaloba, z rozmawianiem z ludzmi w taki sposob, w jaki chcialby rozmawiac, z ulozeniem sobie relacji z partnerem, z wychowaniem dziecka, z wyjsciem z domu miedzy ludzi - w kazdym z tych przypadkow moze szukac pomocy i ja dostac. I zadnej z takich osob nie nazwalabym ani mala ani slaba. Tak jak osoby chcacej pracowac nad swoja samoocena i podejsciem do siebie. Co w tym 'malego'?

Natomiast umiejetnosc przyznania sie do problemu w internecie, ale nie skorzystanie z mozliwych form pomocy, bo 'wstyd' - to jest zdecdydowanie bardziej negatywne. Glupie.
                          Nie uwazasz?
                          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 17:38
                            A może mi na razie aż ten problem tak nie dokucza?
                        • kadanka Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 13:18
                          pewnie, zamiast pojsc do psychologa lepiej siedziec godzinami na forum i produkowac setki postow ktore nic nie zmienia w twoim zyciu :D:D
                          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 17:39
                            A psycholog od razu ze mnie zrobi podrywacza itp.
                            Może ja z natury jestem po prostu NIEATRAKCYJNY i do bycia atrakcyjnym nie mam predyspozycji
                            • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 22:05
                              josef_to_ja napisał:

> A psycholog od razu ze mnie zrobi podrywacza itp.

A koniecznie musi to uczynić w 0,0002 sekundy czy dasz mu łaskawie nieco więcej czasu?

• josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 22:19
                                Do 40stego roku życia mogę poczekać
                          • josef_to_ja Może kobieta nie jest mi pisana? 10.02.11, 19:08
                            Co? :P
                            • tanebo Re: Może kobieta nie jest mi pisana? 10.02.11, 19:58
                              Jest ci pisana kobieta. Te starsze, brzydsze i grubsze też niech mają coś od życia.
    • lonely.stoner Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 04.02.11, 00:03
      josef_to_ja napisał:

> musi na to na ciężko pracować. Taki przystojniak to już jak chodzi do szkoły śr
      > edniej albo zawodowej umawia się z ładnymi dziewczynami, a taki brzydal to musi
      > się kształcić, zarabiać pieniądze, więcej czasu poświęcać na dbanie o siebie,
      > cudować i wymyślać i dopiero może jakaś się nim zainteresuje. A zwykły pewny si
      > ebie dres z włosami na żel to już w zawodówce chodzi ciągle na randki z coraz t
      > o nowymi dziewczynami (i to często ładnymi i z dobrych ogólniaków) i z nimi syp
      > ia

hmmm... Dziwne, bo ja znam takich przystojnych, pewnych siebie facetow, co pokonczyli dobre uczelnie (ksztalca sie) , pracuja, zarabiaja dobre pieniadze i dbaja o siebie. Moze ja z jakiej innej planety pochodze???
      --
      'I myself have never been able to find out precisely what feminism is: I only know that people call me a feminist whenever I express sentiments that differentiate me from a door mat or a prostitute.' ~Rebecca West,
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 05.02.11, 00:21
        To może w wysokich kręgach się obracasz ;)
        • tanebo Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 05.02.11, 09:20
          Józek. Dam ci jeden powód pójścia do psychologa: Jesteś inteligentnym mężczyzną. Zdajesz sobie sprawę że są takie osoby jak żona alkoholika? Taki związek to żadna przyjemność. Picie, bicie... Pewnie dziwisz się że ktoś chce żyć z alkoholikiem. Jeśli miałbyś doradzać takiej osobie to pewnie radziłbyś jej pójście do psychologa. I miałbyś rację. Bo taka osoba jest uwarunkowana na negatywne bodźce. Powiedzmy jak psy Pawłowa, choć to daleko idące uogólnienie. I ty też. twój schemat jest taki że na swoje działanie oczekujesz negatywnej reakcji. Podświadomie. A to może zmienić tylko psycholog...
          • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 05.02.11, 11:10
            Albo już tylko psychiatra :)
            • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 05.02.11, 16:46
              Psychiatra też nie gryzie.

Dotyczą go te same kwestie, które wypunktowałam u psychologa (nigdzie nie zamyka, nie nadaje twoim kolegom, że do niego chodzisz etc.)
              • tanebo Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 05.02.11, 16:51
                jest nawet lepszy bo to lekarz. psycholog nie.
                • kadanka Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 10.02.11, 22:20
                  to wlasnie psycholog jest lepszy w takich sprawach. co, ktos kto ma niska samoocene i jest totalnie zblokowany w kontaktach z kobietami ludzi sie ze tabletki dodadza mu odwagi i optymizmu? smieszne. tu jest terapia potrzebna i to dluzsza, a nie chemia...
                  • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 10.02.11, 22:29
                    Albo leczenie kompleksów poprzez likwidację ich przyczyn
                  • maitresse.d.un.francais Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 11.02.11, 15:41
                    ludzi sie ze tabletki
                    > dodadza mu odwagi i optymizmu?

O ile mi wiadomo, nie ma tabletek na takie rzeczy. Tabletki to się bierze na chemię mózgu, no chyba że lekarzowi by wyszło, że józek boi się bab w wyniku niedostatecznego wydzielania czegoś tam. Ale to raczej mało prawdopodobne.
                    • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 11.02.11, 22:22
                      A czy ja się kobiet boję? Może to one boją się mnie i jak mnie widzą to uciekają ;)
      • kadanka Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 13:16
        eee... ale on przeciez nie napisal ze bycie przystojnnym kloci sie z wyksztalceniem i kasą, napisal tylko ze przystojni faceci maja latwiej z wyrywaniem lasek niz brzydale z racji swojej urody wlasnie:D:D
        a swoja droga kolejny watek do smietnika, a jego autor do psychologa. jozef ma jakas swoja wizje swiata i produkuje ja w setkach postow na forum., po cholere??? co chesz zeby cie ludzie poklepali po glowce i utwierdzili w twoich przekonaniach.
        to nie kobiety sa dla ciebie niedostepne, tylko twojje myslenie tak sprawia,. tworzysz sobie jakas chora, pesymistuczna wersje swiata. a tak naprawde wszystko zalezy od ciebie i od tego czy masz ikre, odwage czy jestes jeczacym tchorzem, a nie od tego czy jestes pieknym dresiarzem czy brzydkim bibliotekarzem:P a jezeli (tfu tfu) faktycznie jestes jeczacym tchorzem ktory boi sie zmian, to po prostu daj sobie spokoj z zadreczaniem sie i mysleniem o niedostepnych kobietach, tylko znajdz jakies nowe hobby:)
        • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 17:36
          A może właśnie kobiety są dla mnie niedostępne?
          • kadanka Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 22:00
            to jezeli naprawde tak uwazasz to przestan sobie zawracac glowe kobietami i tyle.
            • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 22:18
              Każdy chce kochać i być kochanym...
    • tanebo Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 05.02.11, 09:11
      Dobra! Przekonaliście mnie. Idę do psychologa...
      • josef_to_ja Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 07.02.11, 19:21
        Czekamy na efekty i trzymamy kciuki! :)
    • trans.sib Re: Przystojny ma kobiety "za darmo", brzydki... 09.02.11, 11:17
      Możesz się jedynie pocieszyć, że brzydkie kobiety mają jeszcze gorzej. One nawet jak dużo zarabiają i pochodzą z bogatego domu, to jedyną opcją pozostają wakacje w Egipcie/Tunezji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka