Dodaj do ulubionych

wystarczy juz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 23:31
kurcze, nie bylo mnie przez miesiac a juz taki balagan, ktos sie obrazil,
ktos stracil prace, a moze i nie stracil, ktos jest adminem a ktos nie jest...
zaraz uslysze - nie wtracaj sie jak nie wiesz o co chodzi ale powrot na forum
po miesiacu nieobecnosci to fascynujaca sprawa - a najbardziej ciekawe jsyt
rozpoznawanie kto z nowych jest stary tylko z nowym nickiem - mam juz swoje
typy
;)
Obserwuj wątek
    • reniatoja Re: wystarczy juz 27.04.04, 23:35
      i zakladasz kolejny watek do kolekcji z serii watki o watkach. Ach, jakiez to
      pasjonujace.
      • Gość: microtune Re: wystarczy juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 23:38
        nie to bylo moim zamyslem, zeby zakladac watek o watkach ale po prostu spojrzec
        z boku z usmiechem na to co sie dzieje i tyle
        ;)
        • reniatoja Re: wystarczy juz 27.04.04, 23:41
          A wyszlo tak, za zakladasz watek, nadajesz mu przewrotny tytul 'dosc juz' i...
          zakladajac go dosypujesz wegla do pieca wprowadzajac wewnatrzna sprzecznosc
          miedzy tytulem a dzialaniem.
          • subiektywnie Re: wystarczy juz 27.04.04, 23:44
            reniatoja napisała:

> A wyszlo tak, za zakladasz watek, nadajesz mu przewrotny tytul 'dosc juz'
            i...
            > zakladajac go dosypujesz wegla do pieca wprowadzajac wewnatrzna sprzecznosc
            > miedzy tytulem a dzialaniem.

A ty reniu robisz dokladnie to samo dopisujac sie do tego watku i wyciagajac go
            na gore

pozdrawiam i zdrowia zycze
            • reniatoja Re: wystarczy juz 27.04.04, 23:47
              on jest na gorze, bo to chyba najnowszy watek na tym forum, wiec poki jest na
              gorze nigdzie go nie wyciagam.

Nie robie dokladnie tego samego - po prostu zwracam uwage na to, ze osoba
              zakladajac ten watek sama sobie przeczy. Nie zamierzam ani nie biore udzialu,
              zauwaz, w tych wszystkich "goracych " tematach. To by bylo faktycznie
              wyciaganie ich na wierzch.

Tez pozdrawiam i zycze ci dalszej dobrej zabawy, masz swoje 5 minut, to
              korzystaj ze slawy.
              • haker_z_zamilowania Re: wystarczy juz 27.04.04, 23:49
                reniatoja napisała:

> Tez pozdrawiam i zycze ci dalszej dobrej zabawy, masz swoje 5 minut, to
                > korzystaj ze slawy.

o to to.
                ciekawe o czym będą pisać jak się skończy sezon na Soczewicę. śmiem twierdzic
                że o niczym.
                • Gość: az Re: wystarczy juz IP: *.magtel.net.pl 27.04.04, 23:51
                  > ciekawe o czym będą pisać jak się skończy sezon na Soczewicę. śmiem twierdzic
                  > że o niczym.

Nadchodzi sezon Ogórkowy.
                  Jest tu jakiś Ogórek?
                  Będzie z niego pasztet.
            • diab.lica Re: wystarczy juz 27.04.04, 23:50
              > A ty reniu robisz dokladnie to samo dopisujac sie do tego watku i wyciagajac
              go
              >
              > na gore
              >
              jak zawsze, jak cma do swiecy
              • reniatoja Re: wystarczy juz 27.04.04, 23:55
                diab.lica napisała:

> > A ty reniu robisz dokladnie to samo dopisujac sie do tego watku i wyciagaj
                > ac
                > go
                > >
                > > na gore
                > >
                > jak zawsze, jak cma do swiecy

oj ale mi dowalilas naprawde, teraz to faktycznie poczulam sie zerem.

Haha, ja jak cma do swiecy powiadasz - zatem ty jak mucha do czego? Bo ty to
                dopiero jestes w kazdym mozliwym awanturniczym watku na tym forum, tam, gdzie
                mi sie nawet kliknac nie chce, a co dopiero rozmawiac.
                >
                >
                • diab.lica Re: wystarczy juz 28.04.04, 00:01
                  > Bo ty to
                  > dopiero jestes w kazdym mozliwym awanturniczym watku na tym forum, tam, gdzie
                  > mi sie nawet kliknac nie chce, a co dopiero rozmawiac.

a szkoda, bo poruszono kilka waznych spraw
                  nie, nie o soczewicy, triss, pajdzie, czy o tobie, wiec moze dlatego cie tam
                  nie ma

polecam "nudny" watek amora_latino, jest krotki :)
                  • reniatoja Re: wystarczy juz 28.04.04, 00:13
                    diab.lica napisała:

>
                    >
                    > a szkoda, bo poruszono kilka waznych spraw
                    > nie, nie o soczewicy, triss, pajdzie, czy o tobie, wiec moze dlatego cie tam
                    > nie ma

jeszcze raz jak krowie na rowie - wlasnie w watkach o soczewicy i triss mnie
                    nie ma. Wiec twoja powyzsza uwaga jest jakby nietrafiona. O pajdzie nie
                    widzialam ostatnio, o mnie tym bardziej, wiec to oczywiste, ze w takich watkach
                    tez mnie nie ma, skoro watkow w ogole nie ma. Czepiasz sie tylko nie masz czego
                    za bardzo, czyz nie mam racji?
                    Watek Amora przeczytalam, problem rozwiazany nie zostanie, nie widze na to
                    szans wiec tam rowniez szkoda mi czasu sie wypowiadac. Nie mam zadnych
                    powaznych zastrzezen do adminowania tym forum.
        • Gość: az Re: wystarczy juz IP: *.magtel.net.pl 27.04.04, 23:48
          Najpierw stwierdzasz, że tu bałagan.
          Teraz, że spoglądasz z boku z uśmiechem.
          Hm...
          • reniatoja Re: wystarczy juz 27.04.04, 23:52
            no, a watkowi nadaje tytul "dosc juz" nie majacvy kompletnie zadnego zwiazku z
            tym co w tresci pierwszego posta i dalej. Po prostu sama nie wie czego dokadnie
            chce, ale na pewno chce zaistniec na tej scenie, sie udzielic w tym calym
            zamieszniu i zostac zauwazona. Udalo sie, brawa dla tej pani!
            • Gość: az Re: wystarczy juz IP: *.magtel.net.pl 27.04.04, 23:56
              A bo to wszystko ONI.
            • Gość: microtune Re: wystarczy juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 00:01
              bardzo dziekuje za brawa - wreszcie mi sie udalo - a tak juz powaznie to bardzo
              przepraszam ale to byl pierwszy tytu jaki przyszedl mi do gowy i nie wiedzialam
              ze wzbudzi az takie emocje
              ;)
              • Gość: az Re: wystarczy juz IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 00:05
                > nie wiedzialam
                >
                > ze wzbudzi az takie emocje

"az" wzbudza emocje (choć biernie) ;)

Witaj microtune,
                ale tu nie ma nad czym się uśmiechać :(
                • Gość: microtune Re: wystarczy juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 00:08
                  jak to nie ma nad czym sie usmiechac? wlasnie gadam sobie z przyjacielem na gg,
                  zaraz ide spac bo do pracy trza wstac jutro z rana, kotek mi mruczy i jeszcze
                  popijam dobra herbatke i sie usmiecham bo mam dobry nastroj i wreszcie chwile
                  czasu na to zeby tu zajrzec
                  ;)
                  • Gość: az Re: wystarczy juz IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 00:11
                    > jak to nie ma nad czym sie usmiechac? wlasnie gadam sobie z przyjacielem na
                    gg,
                    >
                    > zaraz ide spac bo do pracy trza wstac jutro z rana, kotek mi mruczy i jeszcze
                    > popijam dobra herbatke i sie usmiecham bo mam dobry nastroj i wreszcie chwile
                    > czasu na to zeby tu zajrzec
                    > ;)

Pozazdrościć.
                    Ale lepiej tu nie zaglądaj.
                    Chyba, że lubisz horrory ;)
                    W razie czego pamiętaj, przestrzegałem... ;-)
                    • Gość: microtune Re: wystarczy juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 00:14
                      swego czasu bylam tu czesto - teraz mniej bo praca mnie absorbuje ale brakuje
                      mi troche tych "horrorow", poza tym cay czas mam nadzieje ze pod tymi
                      zlosliwosciami kryja sie bardzo dobrzy i mili ludzie... na przyklad tacy ktorzy
                      zawsze mnie ostrzega w pore ;)
                      • Gość: az Re: wystarczy juz IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 00:22
                        OK.
                        Zastąpisz mnie tutaj.
                        Jestem tu ino przelotnie.
                        Zaciekawił mnie tutejszy spór.
                        Wziązłem aktywny udział w dyskusjach.
                        Zdaje się, że sprawa wygasa.
                        Pozdrówka :)
                        • lolek_troll Re:skromny jesteś, 28.04.04, 00:25
                          jeszcze dopisz, że byłeś obiektywny w dyskusjach i to twoja zasługa z tym niby
                          wygasaniem :)
                          • Gość: az Re:skromny jesteś, IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 00:28
                            > jeszcze dopisz, że byłeś obiektywny w dyskusjach i to twoja zasługa z tym
                            niby
                            > wygasaniem :)

Byłem obiektywny w dyskusjach i mam spore zasługi w wygaszaniu Lolka.
                            • lolek_troll Re: fakt, jak mnie 28.04.04, 00:32
                              rośmieszałeś stając na dwóch łapkach i machając nimi, to ze śmiechu nie mogłem
                              pisać nowego postu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka