ursyda 15.06.11, 16:21 Potraktujcie go jak przerwę kawową. Co tam słychać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
best.yjka Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:02 W brzuchu to żaby rechocą, albo wiki wyją. Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:09 A ja zjadłam l. Widocznie głodna jestem. Czas odpalić piekarnik i jakąś pizzę upiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:18 a wez se z groupona jakąś a nie będziesz się w picmana bawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:25 Mam w zamrażalniku. Rozgrzanie piekarnika 5 min. Pieczenie 12 min. Jak zadzwonię i zamówię, to muszę czekać 30 min :( Ja z tych niecierpliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
grejfiutka Re: Luźny wątek 18.06.11, 09:48 ja robię świeżą ze swieżego ciasta ugniatanego własnymi łapkami tyle, ile kamień do pizzy się rozgrzewa w piekarniku czyli jakieś 20-30 minut :) wczoraj była z kabanosami drobiowymi i jajkiem na twardo :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:28 K..., jak nie napiszę o jakiś pseudo problemach miłosnych to nikt nie odpisuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:29 Sorry, ale jesteśmy na plaży. Kartkę zostawiliśmy w kochni. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:28 Hałas miliarda aut. Ja nie wiem, skąd ci ludzie na paliwo biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:41 Nawet ulica schodzi na psy. Meleksami by mogli jeździć albo jakimś papa-mobile. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:45 Kiedyś meleksem prawie do stawu wjechałam Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:51 ursyda napisała: > Kiedyś meleksem prawie do stawu wjechałam Aaa, juz teraz rozumiem skad ten pomysl na patent sternika. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:54 :D nad jeziorem teraz mieszkam to wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:30 Pranie powiesiłam i czekam aż się dzieciakowi znudzi samemu siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:35 W jakieś ciekawe miejsce? Bo ja standardowo do piachu... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:39 daj mu szeleszczącą reklamówkę nie żartuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:49 Ma szeleszczący balonik :))) Jeżeli chodzi o reklamówki to mam schizę i nic na to nie poradzę. Na szczęście zbyt wiele innych nie mama :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:55 ja miałam schizę nocną wiesz - osiemnaśnie razy podchodziłam i sprawdzalam czy oddycha Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:56 U mnie było to niemożliwe. Sama spałam tak, że musiał się dobrze nawrzeszczeć żeby mnie obudzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:35 Mialam nie pisac na forum, bo mnie od dwoch miesiecy oko boli i pewnie niedlugo wypadnie. Dobra, mam jeszcze jedno. U mnie nic. U Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:44 Ja się przymierzam do zrobienia patentu sternika motorowodnego. o! Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:49 Przymierzasz=myslisz dopiero czy przymierzasz=zaczelas cos robic w tym kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:55 Ooo, w tym kierunku to się przymierzam tak mniej więcej rok:) Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:06 ursyda napisała: > Ooo, w tym kierunku to się przymierzam tak mniej więcej rok:) Przymierzanie sie, czekanie i spanie - tak mi cale zycie ostatnio uplywa. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:18 no to ja dzięki Bogu już czekać chociaż przestałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:55 ja mzoe tez zrobie xD albo an rower ,zatrudnie sie kurna jakos mleczarz. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:09 > so jeszcze mleczarze? U mnie sa, ale samochodami jezdza. To pewnie przez te gorki/wzgorza czy jak je tam zwal. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Luźny wątek 15.06.11, 18:32 bo mleko ma najszybszy transport, inaczej sie scina...znaczy zsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:56 ursyda napisała: > Potraktujcie go jak przerwę kawową. > Co tam słychać? Nagoniłaś mi wczoraj wspomnień z Białegostoku i teraz mam całą głowę zapchaną. :D:D Za tydzień jadę do siebie na wieś, chyba nie wytrzymam i machnę się na dwa trzy dni do Białegostoku :) W sumie to ma nie tak daleko, przez most w Sarnakach i dalej to już z górki. Tym bardziej, że chciałbym odwiedzić po drodze i Siemiatycze, i Czartajewo :) Mnóstwo wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:13 Ooo, kiedys zahaczylam o Bialystok podczas mojej samochodowej wyprawy po Polsce. Wspomnienia tez mam, oj mam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Luźny wątek 16.06.11, 01:14 ja mam suprasl w glowie, jest to to jeszcze tam?? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 17.06.11, 23:21 jest,jest a ile nowych hoteli się buduje! Odpowiedz Link Zgłoś
rgard Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:58 w Sarnakach nie ma takiej rzeki, żeby most budować :) Jeżeli masz Bug na myśli to raczej Kózki. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Luźny wątek 15.06.11, 16:57 Nie spotkalem dzisiaj swojej milosci. Kolejny stracony dzien. To slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:01 Dla tej co to jej nie spotkaleś to dobry dzień jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:06 Tez tak mysle, ale tutaj nie chodzi o nia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:19 uszczęśliwiłeś jedną duszyczkę będzie Ci to policzone Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:30 Co słychać? Moi sąsiedzi z góry urządzili sobie awanturę, której jestem mimowolnym słuchowym świadkiem. Ona do niego: oddawaj pieniądze, ty bandyto!, on do niej: zejdź mi z oczu, ty paszczurze, pijaczko jedna! itd w ten deseń. I jeszcze rzucają ciężkimi przedmiotami i łupią drzwiami. Tak, że mam wesoło:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:46 ciekawe ile jej wisi zdawaj relację na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:33 Kazdego dnia kolejna czy ciagle mowimy o jednej? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 17:47 myślisz, ze aż tyle masz miłości swojego życia? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka fantastycznie 15.06.11, 18:18 www.youtube.com/watch?v=zjGtTUfPcI4 tylko takie małe pytanie mnie sie na usta ciśnie. Dlaczego nikt mnie nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: fantastycznie 15.06.11, 18:26 piję kawę, od rana wszystkich prawie wysłałam na drzewo, teraz powoli ich ściągam z niego. Aaa i gonię muchę po mieszkaniu, co by sama wyleciała przez okno, bo moskitiery jeszcze żem nie zakupiła, a ścian brudzić nie będę! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: fantastycznie 15.06.11, 18:37 eno no i parę innych osób mnie lubi też, ale jest parę które by mnie najchętniej utopiły w łyżce wody - zupełnie nie rozumiem czemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: fantastycznie 15.06.11, 18:40 nie wiem pewnie jesteś ładna, albo gorzej! mądra! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: fantastycznie 15.06.11, 18:44 ursyda napisała: > nie wiem > pewnie jesteś ładna, albo gorzej! mądra! i mimo wszystko będę się tego trzymała :] Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Luźny wątek 15.06.11, 18:31 o tej porze to ja muszę się melisy napić, kuśwa co za dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Luźny wątek 15.06.11, 18:34 no dzień, że cholerami strzelać to mało :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Luźny wątek 15.06.11, 18:41 piwo wyszło w zeszłym miesiącu, jezd mleko! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Luźny wątek 15.06.11, 18:38 Ha! dobrze Ci tak! mnie też raźniej jakoś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Luźny wątek 15.06.11, 18:40 :) no i dziwisz się, empatii trochę:) ale idę ze psem, jest szansa, że melisa nie będzie potrzebna, zwłaszcza że jest o-hyd-na. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Luźny wątek 15.06.11, 18:35 wersja_robocza napisała: > Zaczynam pisać testament. Mnie możesz uśmiech zapisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Luźny wątek 15.06.11, 18:41 nie bądź taka pazerna , kundel z pchłami Ci nie wystarczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka o więcej miało fantastyczny dzień :) 15.06.11, 18:40 szkoda, że ja nie mam piwa Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Luźny kawal 15.06.11, 19:03 Pyta sie francuz francuza: Żą z cego bys predzej zrezygnowal, z wina czy z kobiet? Żą po chwili namyslu odpowiada - to zalezy od rocznika. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Luźny kawal 15.06.11, 19:07 Ten Francuz to nie Francuz tylko zwykły Berlusconi. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Luźne gadki 15.06.11, 19:32 dziś światowy dzień upierdliwego nachodźcy. po przyjęciu kilku paczek, tuzina osób z wizytówkami/reklamami/ixujwieczym, zanim wyszłam z psem, dzwoni pani domofonem, że chciałaby mnie zaprosić na wykład pt. czy ludzie zniszczą ziemię. jak jeszcze raz ktoś uruchomi mój dzwonek, to przysięgam, spuszczę mu taki armagedon, że nie doczeka końca świata. poza tym piwo mam z ważnością do stycznia i krówkę własnej roboty, jak jutro się nie odezwę, to lepiej czegoś takiego nie łączcie w jednym posiedzeniu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:04 A ja przyprowadziłam koleżankę do domu w celach naukowych. Zostawiłam ją przy komputerze i 3 godziny sprzątałam. Potem było jedzenie. Jadłyśmy. Jadłyśmy. Jadłyśmy. Teraz czas na wino. O! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:15 Ja mam piwo. I tak na nie patrzę i patrzę bo tylko jedno mam Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:19 my mamy dwa wina możemy się z Tobą podzielić jeżeli przyjedziesz nam poczytać historię kształtowania przestrzeni:P Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:28 Jak urbanistycznej, to lepiej napijcie się wina. Szybciej wchodzi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:59 patrząc na twórczość naszego wykładowcy, nie miałyśmy wątpliwości, że aby dobrze zrozumieć materiał, należy signąć po wino www.rylke.pl/2009.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:39 za chwilę zapomnienia jestem w stanie to zrobić. ale dwie butelki wina nie gwarantują u mnie stanu nieświadomości niestety Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:42 Ale dwie???Nie?? mnie wystarczy pół żeby się skuć! jest stacja benzynowa obok jakby co :P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:20 to je przelej do szklanki, to w czym bylonapelnij woda i pacz wnikliwie. Jeden taki zamienil wode w wino, to z piwem powinno byc latwiej bo ma mniej %. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:17 ludzie po tygodniu roboty kompletnie wszystko pitolą, trzeba było zagonić ją do sprzątania i usiąść przy kompie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:36 dziś jest zaćmienie księżyca + zaćmienie mojego umysłu: środa, a ja myślałam, że piątek. dżizas;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Luźny wątek 15.06.11, 20:37 jutro sie obudzisz i juz bedzie piatek, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Luźny wątek 15.06.11, 21:02 prawda a ja bym chciała zeby był piątek, ale nie ten tylko następny już Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Luźny wątek 15.06.11, 21:02 Ona na kompie, czy ty sprzątając zrobiłaś to jedzenie jedzenie jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Luźny wątek 15.06.11, 21:11 ja to się ostatnio nachlałam, bo znowu palenie rzucam (2 tyg się już trzymam) i dzień później się okazało, ze założyłam wątek forum rzucający najlepsze jest to, że chyba nie zrobiłam żadnej literówki, a to dziwne, bo jak słowo daję, pierwszy raz w życiu w wieku prawie 29 lat urwał mi się film no i tak się zastanawiałam później czy pisać czy może to jakiś znak, że czas kończyć :P muszę sobie obiecac niepisanie pod wpływem Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Luźny wątek 15.06.11, 21:24 Przesadzasz. Ja tu jestem nowa, od jakiś 3 miesięcy. I fajnie mi się ciebie czytało... Każdy po pijaku jakąś głupotę zrobił. Nie pierwsza jesteś. Nie masz się czym podniecać :p Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Luźny wątek 15.06.11, 21:43 ale mnie się dziwnie czyta to, że komuś się dobrze czyta mnie :P a że podniecac się nie mam czym odkąd nie palę, to żadna nowina arghhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Już wiem! Już wiem! 15.06.11, 21:14 Już wiem co to jest most! "Most stanowi połączenie dwóch przeciwległych brzegów rzeki. Most to przejście. Pod mostem nie ma nieba, nie ma ziemi. Rzeka pod mostem jest rzeką podziemną. Rzeka płynie. Wiatr wieje. Światło migocze. Most stoi. Pod mostem jest schronienie i miejsce niczyje.(...)" Most to piekło! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Już wiem! Już wiem! 15.06.11, 21:19 W życiu już nie wejdę pod most! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Już wiem! Już wiem! 15.06.11, 21:27 to są materiały na egzamin :D Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Luźny wątek 15.06.11, 21:41 A mi jest dzisiaj źle. Ostatnio tak mnie zawalili pracą w robocie, że nie mam czasu onetu nawet poczytać;). Ledwo zdążę zajrzeć na strony z eleganckimi produktami wnętrzarskimi, a i to nie zawsze. Na dodatek dołożyli mi całą marketingową robotę, a co ja kurka, marketingowiec jestem?! Niektórzy niedouczeni nie wiedzą, że po to dziennikarstwo dzieli się w połowie studiów na klasyczne dziennikarstwo i marketing medialny, by nikt później nie wymagał od pismaka bycia fucking marketingowcem. Ale wysłałam szefostwo na urlop, więc chociaż 1,5 tygodnia spokoju. No i niczym kania dżdżu wypatruję sierpnia, bo wtedy to ja idę sobie na urlop i zostawiam fucking komórkę i fucking laptop w domu, a ja będę sobie raftingować. A tak w ogóle, to niech mnie ktoś przytuli. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Luźny wątek 18.06.11, 10:37 moja kawa ma dzisiaj smak wszystkiego od kawy, przez amaretto, ester wiśniowy, po płyn do mycia szyb Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: Luźny wątek 18.06.11, 15:39 podstepnie przemyce: slychac de Phazz (nie moge napisac, co to, bo poleci w niebyt, nie wolno o tym rozmawiac tutaj ;P) Odpowiedz Link Zgłoś