Dodaj do ulubionych

Odkochanie?

21.07.11, 15:04
Ostatnio bardzo często spotykałam się z byłym, ciągle go kochałam. Ale mija tydzień od jego wyjazdu a ja ogólnie się tym nie przejmuje, nie tęsknie, nie czekam na kontakt od niego, no nic zupełna pustka. Spotykam się ze znajomymi, dobrze się z nimi bawię i jest ok. Kiedyś zalewałam się łzami gdy wyjechał, ciągle myślałam i tęskniłam, pisałam do niego i tak było mi trudno bez niego a teraz wręcz przeciwnie. Czy to oznacza że moje uczucia do niego minęły?
Obserwuj wątek
    • simply_z Re: Odkochanie? 21.07.11, 15:10
      normalne ,jak moj wuejk jedzie na 2 tyg na ryby ,ciotka zawsze mowi-boze co za spokoj .-.albo lepiej nie wychodzic za maz za wczesnie xD
      -sa 30 lat po slubie
      • winku Wydaje mi się, że... 21.07.11, 16:14
        Nikt Ci na to pytanie nie odpowie lepiej niż Ty sama.
        Bo i skąd mamy wiedzieć?
    • wez_sie jesli 21.07.11, 15:17
      jesli zadajesz to pytanie na forum to znaczy jedno: nie jestes normalna
    • ursyda Re: Odkochanie? 21.07.11, 15:19
      to oznacza, ze wakacje w pełni
      • eat.clitoristwood Re: Odkochanie? 21.07.11, 15:33
        Właśnie. Więcej wyrozumiałości by się przydało.
        Od dawna uważam, że "cierpienie" jest wielkością subiektywną i jego "moc" nie zależy od zewnętrznych kryteriów.
        To nieprawda, że dzieci nie mają problemów bo nie muszą zarabiać na życie, nie muszą znosić mobbingu w pracy itp. a jedynie mają się dobrze uczyć i nie przyklejać smarków pod krzesłem. Każda jednostka żyje w jakimś stresie, i przeżywa silne emocje choćby nam się wydawało, że to śmiechu warte.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka