paco_lopez 14.09.11, 14:19 która najbardziej podobała wam sie w czasie wakacji 2012. napiszcie proszę. ja miałem kilka i na razie nie wiem, którą wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jej_torebka Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:22 to było niezłe, chociaż te tłumy w stolicy trochę mi się dały we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
bar.anek Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:24 szczypali w tyłek przy wejsciu na stadion? Odpowiedz Link Zgłoś
panda_rej Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:22 Wybieramy, który mecz był lepszy na Euro?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:24 Chyba to, jak wygrałam baśkę w totka Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:26 Ta fota zrobiona w Calais podczas wizyty przyjaciol z Czech. [img][/img] Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:37 marguy napisała: Ta fotka byłaby niezła gdyby była zrobiona w Czechach w czasie wizyty przyjaciów z Calais... :D Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:56 graf, nie moglo byc tak, bo za malo piwa przywiezli. I wypraszam sobie najmniejsza chocby propozycje zapaskudzania moich fotek nijaka postacia ally. Jak bede chciala strzelic byle jakia fote, to asfalt sfotografuje. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: jedna rzecz 14.09.11, 15:10 spróbuj, tylko ze na asfalcie musi stac hotally z podkurczona nózka i z rączka pod boczek i naturanie z dziubkiem w ciupek i wytrzeszczomi oczętami. i wtedy do galerii z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:51 tam powinna byc hotally na tym zdjęciu, bo tak jest słabe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:26 Oczywiście mogło być lepiej, gdyby nie wyniki zeszłorocznych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:41 heheheh ale jesteście fajni. pomyliłem z rozpędu daty :):) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:44 paco_lopez napisał: > heheheh ale jesteście fajni. pomyliłem z rozpędu daty :):) A ja byłem przekonany że to jest clue dowcipu... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:48 ale dobra niech będzie. faktycznie tak jest śmieszniej :):) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:45 Burzowe chmury nad Bałtykiem. Rzadka okazja przestrzeni wypełnionej formą, kształtem i barwami. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2867574,2,4,Przed%20burzą.html Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: jedna rzecz 14.09.11, 16:38 to,niemozliwe, dobra fota :) na mojej fotce jest bardzo piekna, jak na Morze Polnocne, pogoda. Musze sie szybciej przeprowadzic na wybrzeze zeby latwiej trafic na fotogeniczna pogode. szkoda, ze trudno cie znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Polska mistrzem Europy 14.09.11, 14:51 Tego nic nie przebije. No i oczywiście to, że jednak zdążyli z tymi autostradami. A tyle strachu i krzyku było w 2011. No nic to. I jeszcze mi się podobało, że euro spadło do poziomi 1,23 PLN, bo w 2011 (ale jeszcze przed wakacjami) wzięłam kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Polska mistrzem Europy 14.09.11, 14:54 ej no wystarczy sobie uswiadomic ilu wujków i cioć niezbicie twierdziło, ze stadionów nie ma i nie będzie. niech ktos przyjdzie teraz i przyzna się , że tak prukał po forach. by the way, czy gala we wrocku sparalizowała miasto ? Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Polska mistrzem Europy 14.09.11, 15:00 Tak, tak, no w takich sytuacjach nie można uniknąć zatorów i ścisku. Ale Polacy stali się nadzwyczajnie wyrozumiali i uporzadkowani. Zatem wszystko jednak poszło gładko. Rosyjscy socjolodzy twierdzą, że na takie zachowanie wpływ miało nagła i skokowa poprawa sytuacji ekonomicznej po odkryciu taniej i skutecznej metody wydobycia gazu z głupków. Z łupków, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Polska mistrzem Europy 14.09.11, 15:04 a na całego trzeba iść i wydobywac gaz z łupków i z głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Polska mistrzem Europy 14.09.11, 16:26 Głupek zyskuje w Polsce coraz większe uznanie i zdobywa coraz wyższą pozycję. To wiadomo od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jedna rzecz 14.09.11, 14:52 Koniec świata mi się podobał. Piłam pysznego drinka, M. mnie gilał po plecach i taka fajna bryza nagle powiała. Szkoda, że baterie w aparacie się wyczerpały. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: jedna rzecz 14.09.11, 15:03 lutowa wycieczka do Jordanii i oczywiscie Petra:P. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: jedna rzecz 14.09.11, 18:05 Jeśli to ma być życzenie z mocą sprawczą, to mnie się podobały dwa tygodnie spędzone w Barcelonie, dwa w Andaluzji i trzy w Meksyku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: jedna rzecz 14.09.11, 18:48 Mi najbardziej podobala sie ta afera gdy zlapali Kaczynskiego i Macierewicza podczas stosunku. A ci co pisza ze podobal im sie final euro to wcale tam nie byli i niech nie wymyslaja. Final byl w Kijowie a nie w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: jedna rzecz 14.09.11, 21:28 To nic, ważne że wygraliśmy. Z Niemcami. Niech majo za ten rułociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: jedna rzecz 14.09.11, 20:56 Pogubilam sie... a to nie jest 2011? Bo ja szaleje za swoim XX, ale kto wie co bedzie latem 2012 ;-D I ogolnie zakochalam sie w Andaluzji:-/ Moglabym tam zyc, zrec, istniec :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: jedna rzecz 14.09.11, 20:59 wyjazd nad morze 2 x na weekend, woda,slonce, lodka, marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais KORMOran! 14.09.11, 21:05 chociaż to zwierzątko, a nie rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jedna rzecz 14.09.11, 21:08 byłam o rok starsza, nie powiem, żeby mi się to bardzo podobało. poza tym znowu nie miałam wakacji. dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: jedna rzecz 15.09.11, 10:44 siksiuś jak to ? jak można się tak masochizmować. przykro. Odpowiedz Link Zgłoś