starasztolnia 13.10.11, 18:59 Jaką macie grupę krwi? Czy, którą z Was stosuje dietę dobraną do posiadanej grupy krwi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacido Re: grupa krwi 14.10.11, 20:46 mam wrażenie, że większość z nas tu jest taka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: grupa krwi 14.10.11, 11:11 ulubienica/-ec wampirów. A gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: grupa krwi 14.10.11, 17:21 grassant napisał: > ulubienica/-ec wampirów. > > A gdzie mieszkasz? Nie powiem! Za dużo chętnych na moją żyłę Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: grupa krwi 13.10.11, 19:35 Zawsze zapominam, ergo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: grupa krwi 13.10.11, 19:36 maitresse.d.un.francais napisała: > Zawsze zapominam... jaką mam grupę krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: grupa krwi 14.10.11, 11:14 spróbuj przypomnieć. masz pewnie inną jak jedna z 4ch podstawowych? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: grupa krwi 13.10.11, 19:40 0rh+, nie. Dzięki wątkowi wiem, do kogo uderzyć w razie "wu" :D Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: grupa krwi 13.10.11, 19:49 dziewczyna_rzeznika napisała: > 0 Rh - > > To sa takie diety?:D Lepiej się nie wykrwawiaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: grupa krwi 14.10.11, 09:25 ciekawe czy masz taka sama wydolnosc seksualna jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: grupa krwi 13.10.11, 19:47 A ja wiem czemu pytasz? Dzis pelnia, moze jakims wampirem jestes czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: grupa krwi 13.10.11, 19:58 A (-). Nie mam pojęcia. Byłoby śmisznie, gdyby się okazało, że mój gust do owoców, warzyw i słodyczy to jest właśnie taka dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
starasztolnia Re: grupa krwi 13.10.11, 20:02 Z tego co pamiętam to właśnie taka dieta jest wskazana dla osób z grupą A. Może jednak coś w tym jest i czasem organizm intuicyjnie kieruje się ku temu co mu wskazane? Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: grupa krwi 13.10.11, 20:10 To naprawdę byłaby bardzo duża niespodzianka; zaciekawiasz mnie, choć w najbliższych dniach raczej nie będę robić żadnych poszukiwań. Dorzucę, że ten gust mam "od zawsze" - od dzieciństwa pamiętam lato: czas, kiedy garnek truskawek lub śliwek, kilka gruszek, kawał sera i pajda chleba (cieplutki razowiec, to było to!) wystarczały za obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: grupa krwi 14.10.11, 11:29 Owszem. Chyba byłby nawet prostszy "gospodarczo"; wiesz, nieco czasu temu kupowanie w sporym mieście dobrych owoców i dobrego, świeżego chleba (o serach nie mówiąc) bywało sporym wyzwaniem logistycznym ;-). Ale w zamian, w takich pewnych źródełkach, było np. zatrzęsienie gruszek - faworytki, sapieżanki, małgorzatki, bonkretki... Ostatnio widzę, że jedna z tych odmian (małgorzatka) wraca - już pod "zeuropeizowaną" nazwą marquerite. Rozglądam się więc łakomie, czy i bonne chretienne nie zobaczę; bo takie o czasy, kiedyś te nazwy "robiło się na swojsko" (jeszcze były, z tych wyjątkowo smakowitych, angulemki [duchesse d'Angouleme]); teraz jakby nie pamiętało się, że te nazwy były i zostają te zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: grupa krwi 13.10.11, 20:05 do dupy z taką dietą co pomidorów mi zabrania jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Ja nie mam żadnej grupy. 13.10.11, 20:12 W Moich żyłach płynie krew indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Ja nie mam żadnej grupy. 13.10.11, 20:32 ja tam mam wszystkie grupy na raz i każdą z osobna Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ja nie mam żadnej grupy. 13.10.11, 20:36 doral2 napisała: > ja tam mam wszystkie grupy na raz i każdą z osobna Jesteś masarzystką? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkamialafajnybiust Re: grupa krwi 13.10.11, 22:32 starasztolnia napisała: > Jaką macie grupę krwi? Czy, którą z Was stosuje dietę dobraną do posiadanej gru > py krwi? Podstawy naukowe tej diety są mniej więcej porównywalne do podstaw naukowych homeopatii, czyli praktycznie żadne. Twórca tej używa tytułu dr, którego nigdy nie zdobył. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: grupa krwi 13.10.11, 22:34 Podobno B-, ale nie wierzę w zależność grupy krwi od diety. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: grupa krwi 14.10.11, 13:31 berta-death napisała: > Podobno B-, ale nie wierzę w zależność grupy krwi od diety. No, grupa krwi od diety to raczej na pewno nie zalezy. :P Wlasnie dowiedzialam sie, ze ludzie z B moga jesc wlasciwie wszystko. I osobiscie do tego typu "diety" sie stosuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: grupa krwi 14.10.11, 08:48 hehe a rh+ tak, stosuję. od 15 lat nie jem mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
starasztolnia Re: grupa krwi 14.10.11, 16:04 Skoro od 15 lat to domyślam się, że są pozytywne efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: grupa krwi 14.10.11, 11:24 i tak więcej wody wypiłaś, jak alkoholu. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: grupa krwi 14.10.11, 16:11 pewnie tak bo piwo ma mało %, a dziś już mam czystą ARh+ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: grupa krwi 14.10.11, 11:08 nieortodoksyjnie stosuje zalecenia. a ty doktoryzujesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
starasztolnia Re: grupa krwi 14.10.11, 16:01 B +, diety nie stosuję i nie twierdzę, że jestem przekonana o jej skuteczności. Odpowiedz Link Zgłoś
starasztolnia Re: grupa krwi 14.10.11, 16:02 I zauważasz jakieś zmiany w swoim samopoczuciu? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: grupa krwi 14.10.11, 17:26 Zdecydowanie tak. Ale może to sprawa indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: grupa krwi 15.10.11, 10:40 Wlasnie pisze ksiazke "Dobierz diete do numeru kolnierzyka" - to dla dobrych kwok dbajacych o swoich misiow. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 Re: grupa krwi 15.10.11, 13:06 B Rh-. tak stosuje taka diete od kilku miesiecy. Zamienilam niemal wszystsko, grzeczna jestem, gotowac i piec znowu zaczelam, zeby wiedziec co jem, ale pomidorow z wlasnej i nieprzymuszonej woli ze swego jedlosposu nie wykresle :-))) (to jedyny produkt, ktory utrzymalam pomimo tego ze teoretycznie moze mi szkodzic, choc to tez nie jest pewne trzeba by jakies dodatkowe badanie krwi zrobic...) Odpowiedz Link Zgłoś