Dodaj do ulubionych

Prezentacja ;-)

25.12.11, 23:16
A ja i dałam prezenty, i dostałam przepiękny zestaw, więc zakładam wątek pochwalny (się).
Dostałam kilka świetnych książek, puzderko na biżuterię z kolczykami w środku, rajstopy, przybornik do pazurów :-P, słodycze i osprzęt do kompa. Hojnie, ale i ja nie pożałowałam kasy, gdyż w tym roku wyjątkowo ją miałam przed Świętami :-) I najadłam się pyszności, a co, nadwagi brak, a apetyt dopisuje :-) Ogólnie to jestem zadowolona, jak mało kiedy, jupi :-D
Obserwuj wątek
    • princessjobaggy Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:19
      A ja dostalam zalotke do rzes i teraz bede je sobie podkrecac.
    • samuela_vimes Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:24
      a wiesz, że miałam taki sam wątek założyć, ale coś mi nie po drodze było. :-)
      Też dostałam książki, słuchawki Sennheizera, buciki, łańcuszek i apaszkę w kfiatki.
      • pochodnia_nerona Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:26
        :-) cieszę się
      • paco_lopez Re: Prezentacja ;-) 26.12.11, 10:36
        słuchawki sehnheisera to raj na uszy. :)
    • kbjsht Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:27
      A mnie obdarowano perfumami, torebką, słodyczami, ręcznikiem, błyszczykiem, tuszem do rzęs i kosmetyczką. Uf, trochę dużo, ale rozłożyło się na kilka dni. Prezenty prezentami, ale jakoś klimatu Świąt to ja nie poczułam w tym roku.. :(
      • pochodnia_nerona Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:36
        Jeśli chodzi o klimat, to, obawiam się, że tylko dzieci potrafią go jakoś poczuć...
        Tak sobie dziś z chłopem wspominaliśmy Gwiazdkę z lat dzieciństwa i wyszło nam, że np. lubiliśmy ogromnie siedzieć w ciemnościach i gapić się bezinteresownie na choinkę, bo lampki tak ładnie świeciły... albo cieszyć się z rodzinnego spotkania, bo jako dzieciaki nie dostrzegaliśmy, że starsza kuzynka jest głupia, a jej mąż pyszałkowatym bucem. No cóż, słono płaci się za przejście w wymarzoną krainę dorosłości :-(
        • kbjsht Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:40
          Heh, może i faktycznie to tak było. Ale w tym roku trochę inaczej te święta wyglądały, było nas więcej niż zwykle- dołączyliśmy do grona rodziny tej dalszej, więc było mi nieco obco. Aczkolwiek wypatrywałam i tych pozytywnych skutków- było więcej dzieci, radośniej, no i wreszcie jedne zajęły się drugimi i wszyscy mogli chwilę posiedzieć :)
        • cuttle_fish Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:50
          > Jeśli chodzi o klimat, to, obawiam się, że tylko dzieci potrafią go jakoś poczu
          > ć...

Zapalcie światełka na choince i z głośników zapuśćcie jazzowe kolędy. A wieczorem obejrzyjcie Ekspres Polarny. Gwarantuję, poczujecie się jak dzieci:)
          • kbjsht Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:59
            w sumie to.. czemu by nie :)
    • cuttle_fish Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:29
      Cieszę się razem z Tobą i teraz ja się chwalę:)

Dostałam wielkie pudło z ozdobami choinkowymi, które teraz wiszą na mojej pierwszej od lat choince. Oraz własnoręcznie zrobiony obrazek z kameleonem, który język znienacka wystawia przy pociągnięciu za drucik. Oraz starożytną zawieszkę wygrzebaną przez archeologów w Peru, która niegdyś stada zwierząt przed złem miała chronić.
      I jeszcze polar dostałam. I bieliznę. I biżuterię.
      I masę pierników przez mamę wypieczonych:)

I to jeszcze nie koniec świąt!

• pochodnia_nerona Re: Prezentacja ;-) 25.12.11, 23:36
        Super :-)
      • paco_lopez Re: Prezentacja ;-) 26.12.11, 10:43
        o rany, a dlaczego od lat nie miałas choinki ????
    • paco_lopez Re: Prezentacja ;-) 26.12.11, 10:30
      dostałem super hiper golarkę gilette taką mechaniczno manualną, bo ja lubię się golić ręcznie, dostałem książkę i skarpety, których nigdy dość, a młody dostał konsolę i bedziemy grac w fife. przechodzi mi przeziębienie, więc jest craz lepiej. najadłem się, nie pochlałem, bo w sumie nie ma z kim. no i gitara.
      • tabeletka Re: Prezentacja ;-) 26.12.11, 13:22
        no pacz, ty tez chory? mnie to na wigilie i prezenty posadzili na prosto, a tak to lezalam padnieta albo spalam, ale dzisiaj juz okej.
        a co do prezentow, dostalam obraz namalowany specjalnie dla mnie, ksiaaaaazki, lampke do czytania, szlafrok, zabojcze rekawiczki, pysznosci zapakowane w sloiczki i jeszcze kilka fajnosci :)
        a magie swiat czulam, chociaz juz nie dziecko. wlasnorecznie wybrana i przyozdobiona choinka, swiateczna atmosfera, pieknie zapakowane prezenty, swiateczne filmy... i tylko sniegu jak zwykle brakowalo :(
    • sundry Re: Prezentacja ;-) 26.12.11, 13:49
      Ja dostałam dwie depresyjne książki, płytę, kosmetyki imbirowo-goździkowo- cynamonowe, perfumy i znienawidzoną na tym forum śliczną piżamkę w zajączki, którą zabieram na sylwestra:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka