eat.clitoristwood 31.03.12, 20:40 wygrała w tenisa jakieś strasznie ważne zawody a Wy nic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khadroma Re: Wasza koleżanka 31.03.12, 20:51 Kobicowałam jej az mnie rece bolą od trzymania kciuków! Wreszcie Isia pokonała Szarapową! Brawo! :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Wasza koleżanka 31.03.12, 21:05 cały mecz z wypiekami na twarzy oglądałam bardzo, bardzo się cieszę to była piękna riposta, a poza tym nie lubię Szarapowej, więc cieszę się podwójnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Wasza koleżanka 31.03.12, 21:07 Ja też nie lubie Szarapowej. Wkurzała mnie ostatnio coraz bardziej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Wasza koleżanka 02.04.12, 16:44 vandikia napisała: > cały mecz z wypiekami na twarzy oglądałam > bardzo, bardzo się cieszę > to była piękna riposta, a poza tym nie lubię Szarapowej, więc cieszę się podwój > nie :P Przeczytałam na wp.pl, że Radwańska ośmieszyła Szarapową. Autor tekstu miał niebywałą satysfakcję, że nasza tenisistka dołożyła Rosjance. Ta radość z porażki Rosjanki i z jej rzekomego upokorzenia jest dla mnie zastanawiająca. Pokazuje nikczemność cieszącego się. A tymczasem rekacja i komentarze Radwańskiej po meczu były na poziomie. Rzeczowo oceniła mecz i nigdzie nie pozwoliła sobie na tryumfalny stosunek do przegranej zwodniczki. Agnieszka zachowała się z klasą, czego nie można powiedzieć o niektórych komentatorach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Wasza koleżanka 02.04.12, 17:00 stokrotka_a napisała: > (...)niektórych komentatorach sportowych. Nie tylko komentatorów. To ogólnie znany, dużo szerszy problem mentalności albańskiego kozojebcy, który z pokolenia na pokolenie mści się za krzywdę dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Wasza koleżanka 31.03.12, 21:08 Jakoś mnie w ogóle tenis nie interesuje, nigdy nie interesował, ale rozumiem, że te zawody to jakieś ważne, a ona niezła tenisistka, tak? No to pogratulować i niech się jej wiedzie, bo Polaków i Polek to w tym sporcie chyba niewiele z sukcesami, więc miło. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Wasza koleżanka 31.03.12, 22:45 to pierwszy taki sukces w historii polskiego tenisa Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Wasza koleżanka 01.04.12, 00:20 w sensie że od czasów Fibaka chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Wasza koleżanka 01.04.12, 08:24 wczorajszym zwycięstwem chyba go już "łyknęła" a sam Fibak mówi tak oto : www.tvn24.pl/-1,1740068,0,1,fibak-aga-mnie-przebila,wiadomosc.html A jeśli w tym roku wejdzie np. do któregoś półfinału Wielkiego Szlema, to będzie bezdyskusyjnie najlepszą tenisistką w historii polskiego tenisa :) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Wasza koleżanka 01.04.12, 00:45 No to winszować tym bardziej należy :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Wasza koleżanka 31.03.12, 22:58 Nam się nie chce zapierniczać z rakietą po korcie. W zasadzie to komu by się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Wasza koleżanka 31.03.12, 23:01 Mnie się chce. Zajefajny sport. Oczywiście, ja to mogę piłki Agnieszce podawać :-) Ale cieszę się bardzo z jej wygranej i mam nadzieję, że to dopiero początek mega sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Wasza koleżanka 02.04.12, 18:16 No jak nic??!! Zazdrościmy. Zwłaszcza tych 2mln, to za całość. A za mecz ostatni skromne 700tys. Odpowiedz Link Zgłoś