dede1 18.06.04, 18:35 Czy zastanawialiscie sie juz nad tym czy wasza regularna bytnosc na tym forum przejawia cechy uzaleznienia emocjonalnego? Pytanie to nie jest prowokacja. Nie probuje nikogo wnerwic. Ot taki watek. Ciekawi mnie to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glonik Re: uzaleznienie od forum 18.06.04, 18:46 Emocjonalne to może jeszcze nie. Hmmm intelektualne w grę nie wchodzi ;-). Zwykły, kolejny zresztą, nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: uzaleznienie od forum IP: *.futuro.pl 18.06.04, 18:52 No można powiedzieć, że jestem poniekąd uzalezniona. Az mnie kręgosłup boli od tego siedzenia. Ale co zrobić? fajnie tak na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: uzaleznienie od forum 18.06.04, 18:52 może niekoniecznie na TYM forum ale w ogóle na forum - jak najbardziej :) i coraz bardziej podoba mi się ten nałóg - niewiele kosztuje, a jaka frajda :)) no, i nie "przeszkadza" w domowych "obowiązkach" typu gotowanie/pranie :P Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: uzaleznienie od forum 18.06.04, 21:13 > może niekoniecznie na TYM forum > ale w ogóle na forum - jak najbardziej :) dobra odpowiedź. Mnie chyba też dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: uzaleznienie od forum 18.06.04, 19:18 lepsze to niż oglądanie telewizji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: uzaleznienie od forum IP: *.torun.mm.pl 18.06.04, 20:31 Nałóg. Dużo czasu zżera i niespecjalnie rozwija intelektualnie, ale jakie to miłe ;) Mój facet zaczyna się niepokoić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: uzaleznienie od forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:34 czasem sie martwię o siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś