06.10.12, 07:04
wiem,że nad tym co nam się śni nie można w żaden sposób zapanować, ostatnio śni mi się kolega z pracy i to jest dość męczace. Dla ścisłości oboje mamy związki i jakos tak nigdy szczególnie ze sobą nie rozmawiamy zresztą żadne z nas raczej nie jest zainteresowane bliższą znajomością ;) więc dlaczego ?
Obserwuj wątek
    • headvig Re: Sen 06.10.12, 07:30
      to zależy co ci się śni - pijecie herbatkę czy robicie inne rzeczy? a nad snami można zapanować, ale to wymaga ćwiczeń, jak ci to przeszkadza to poczytaj w internecie.

inna teoria jest taka, że sny to odzwierciedlenie rzeczywistości. jeśli masz z facetem codziennie do czynienia albo przynajmniej raz przeszło ci przez myśl że z nim ten tego - prawdopodobne jest, że będziesz to miała we śnie. ja tak mam.

przykład - kilka dni temu ktoś pytał mnie o coś, co było w maju, następnej nocy ten motyw miałam w śnie, choć to rzecz do której od maja nie wracałam.
      • maggpie Re: Sen 06.10.12, 08:04
        Ja tak miałam;) Naoglądałam się ostatnio 'Boso przez świat', to i Cejrowski mi się przyśnił. Że moim mężem był. Po dżunglach go szukałam i znalazłam, żeby mi w końcu papiery rozwodowe podpisał. (Koszmar.)
        Wszystko przez to, że przeddzień pomyślałam sobie, że ta jego żona to nieszczęśliwa być musi;)
        (Ale program przedni!)
        • headvig Re: Sen 06.10.12, 15:08
          dziś w nocy mi się śnił były mojej sis, którego nie widziałam już 3 lata, ale za to wczoraj oglądałam jakieś jego zdjęcie na fejsie, czyli znów się sprawdza :)
      • koham.mihnika.copyright Re: Sen 06.10.12, 10:16
        ...przynajmniej raz przeszło ci przez myśl że
        > z nim ten tego - prawdopodobne jest, że będziesz to miała we śnie. ja tak mam.

miej mie pliiiiiiiizzzzz.
        • headvig Re: Sen 06.10.12, 15:06
          koham.mihnika.copyright napisał:

> miej mie pliiiiiiiizzzzz.

bezkontaktowo i beztwarzowo, tylko literacko - się nie da. inaczej miałabym senne fantazje o każdym bohaterze harlekina, którego przeczytałam, a ostatnio pochłaniam to g..no jak odkurzacz.
          • good_morning Re: Sen 06.10.12, 15:53
            ja tak mialam w drugiej ciazy haha. nie moglam spac, a jednoczesnie nie moglam sie skupic na niczym powaznym wtedy (noca). byla wtedy taka seria podobna do harlekina, ale osadzona przewaznie w realiach usa walki polnoc-poludnie, oraz dawna anglia ;D (co w ogole tez mnie interesuje no ale historycznej wartosci te ksiazki akurat nie mialy ;))
    • georgia241 Re: Sen 06.10.12, 15:46
      Można zapanować nad snem. Poczytaj o śnie świadomym.
    • good_morning Re: Sen 06.10.12, 15:55
      musisz sie zastanowic, co wynika z tego snu i wskazuje na jakies tam niedobory zyciowe, leki, stresy itp
    • doral2 Re: Sen 06.10.12, 19:44
      bo za późno kolację jesz i do tego ciężkostrawną.
      • good_morning Re: Sen 06.10.12, 19:50
        ci co nie jedza to nie snia?
    • wersja_robocza Re: Sen 06.10.12, 19:49
      Mnie się śnił Dżordż Klunej. Siedzieliśmy sobie pod stołem. I też nie wiem dlaczego akurat on. Ktoś pokusi się o interpretację?
    • facettt nie wiemy 06.10.12, 19:50
      pomorzanka34 napisała:
      więc dlaczego ?

nie wiemy.
      odpowiedz wystarczy ?
    • stephanie.plum Re: Sen 08.10.12, 14:02
      mnie śniło się, że zrzuciłam ciuchy, żeby dać nura do jakiegoś jeziorka w jakimś parku na warszawskiej Pradze.
      zanim skoczyłam do wody, stanął za mną mąż mojej przyjaciółki (!!!) objął mnie i zaczął głaskać.
      cała w pąsach, niczym pensjonarka, mówię mu, że to być nie może i go odpycham,
      a on w śmiech. rechocze i mówi, że przecież się zgrywał.
      zainteresowania moimi wdziękami nie wykazuje żadnego.

obudziłam się wściekła!!!

:~D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka