gr.eenka 27.10.12, 20:05 zimaaaa sypie śniegiem od rana brr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio ale , kuswa, gdzie ? 27.10.12, 20:08 bo jak w szwedzkim Stockholmie - to normalka. a jak we wloskiej Bolonii - to news. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: ale , kuswa, gdzie ? 27.10.12, 20:17 jak 20 minut temu wracałem z zakupami ze sklepu to mało co żem orła nie wywinął, niby miękki śnieżek a pod spodem lód :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: ale , kuswa, gdzie ? 28.10.12, 20:27 gr.eenka napisał: > u mnie :)) jak z tym krolem UBU ? w Polsze - czyli nigdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: a za oknem 27.10.12, 21:03 mnie tam się podoba, z tej okazji jutro wsiądę do środków masowego rażenia i pojadę aż za rzekę sprawdzić, czy ziemia się zagina. będzie fajowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: a za oknem 27.10.12, 21:08 gdzie tam śnieg, leje jak z cebra :( ale ja twardo planuje wyjście wieczorne :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: a za oknem 27.10.12, 21:11 niech zgadnę na piwo i lotki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: a za oknem 28.10.12, 20:06 nie zgadłeś :) ale dziś i u mnie przysypało Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: a za oknem 27.10.12, 21:38 Sniegu nie ma ale sa fajerwerki. Chyba cwicza przed Noca Guya Fawkesa. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a za oknem 28.10.12, 09:21 jest ziiiiiiimnooooooooooooooooooooooooo chyba odpale silnik w aucie i pojde sie grzac... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a za oknem 28.10.12, 10:41 grassant napisał: > numerek na masce? chyba jak ją odsniezysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria a tak z innej beczki... 28.10.12, 10:53 przepraszam ze sie wcinam w watek zimowy, ale z pewnoscia kojarzycie kube badacha, chcociazby ze slubu z ola kwasniewska. nigdy przenigdy nie natknelam sie na jego muzykę (a przynajmniej z wlasnej woli), a od wiekopomnego slubu jestem bombardowana jego jęczeniem, smeceniem i dziwną modulacją głosu. Wkurza mnie to tak samo jak to ze musze odkopac samochód ! <-- Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: a tak z innej beczki... 28.10.12, 14:32 wielkafuria napisał(a): > przepraszam ze sie wcinam w watek zimowy, ale z pewnoscia kojarzycie kube badac > ha, chcociazby ze slubu z ola kwasniewska. nigdy przenigdy nie natknelam sie na > jego muzykę (a przynajmniej z wlasnej woli), a od wiekopomnego slubu jestem bo > mbardowana jego jęczeniem, smeceniem i dziwną modulacją głosu. jakoś nie kojarzę , ale nie czuję z tego powodu jakiegoś dyskomfortu :) Wkurza mnie to t > ak samo jak to ze musze odkopac samochód ! <-- Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: a tak z innej beczki... 28.10.12, 20:19 jak będziesz odkopywać, to zgarnij śnieg z dachu, bo potem mi pod koła leci. dzięks:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a tak z innej beczki... 28.10.12, 23:21 six_a napisała: > jak będziesz odkopywać, to zgarnij śnieg z dachu, bo potem mi pod koła leci. > dzięks:) zgarnęłam. wiesz jak kurefwsko trudno zgarnia się mokry zbity snieg z dachu???? jak sobie porysowalam lakier to bedzie na Ciebie. gdyby nie to ze jutro bede w trasie i musze antene do CB przylepic na ten dach to miałabym to w powazaniu... wystarczy ze 60m podjazdu musialam odsniezyc i teraz mam zakwasy WSZEDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś