jazeta 11.12.12, 21:57 Witam. Mam pytanie odnośnie plam po dezodorantach na ubraniach pod pachami. Jak sobie z tym radzicie, bo pewnie wszystkie panie doprowadza do szału plama na nowej bluzce czy sukience. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: plamy na ubraniach 11.12.12, 22:00 My się ze staro modlimy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: plamy na ubraniach 11.12.12, 22:07 jep! leże i kwicze.......ahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: plamy na ubraniach 11.12.12, 22:01 smaruj od wewnętrznej, a nie od zewnętrznej. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: plamy na ubraniach 12.12.12, 00:30 Sixa, ja się kiedys przez Ciebie udławię herbatą i umrę :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: plamy na ubraniach 12.12.12, 01:10 ja przez nią już dawno mam kawę w płucach;-p Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: plamy na ubraniach 11.12.12, 22:08 ja wogle nie używam dezodorantów....perfum też....uweażam że naturalny zapac pach jest tym co wywołuje kobiet Ach! Odpowiedz Link Zgłoś
sfornarina Re: plamy na ubraniach 11.12.12, 22:10 A teraz czekamy, aż zareklamujesz nam ten nowy zajefajny dezodorant, co to plam nie zostawia. Gdzie takich głupich sieją? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: plamy na ubraniach 11.12.12, 23:39 google - deodorant stain removal dwa miliony w pol sekundy zacznij uzywac zwykle bez soli glinu i cyrkonu w UMIARKOWANYCH ilosciach. zgol klaki, mydlo nie szkodzi, kupuj przewiewne ubrania z naturalnych wlokien poznaj kogos z wlasna pralnia chemiczna Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: plamy na ubraniach 12.12.12, 07:55 Najlepiej, jak ubrania z rękawami są luźne pod pachą, a te bez rękawów mocniej podkrojone. Wtedy nie ma się co plamić. A co do dezodorantów w aerozolu zawierających sole glinu, to jest na nie bardzo dobry sposób: przed użyciem odwrócić dnem do góry i kilkakrotnie mocno wstrząsnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 a jak juz ktos wypompuje calosc na raz 12.12.12, 08:19 to zimna kapiel w occie plus plukanie w zimnej wodzie. a najlepiej to sie nie pocic ;) Odpowiedz Link Zgłoś