gr.eenka 29.01.13, 21:51 ci co nie mają internetu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshuntr Re: co ludzie robią 29.01.13, 21:53 oglondajo wszystkie seriale typu m jak marmelada, czytajo panie domu i z zycia gwiazd a w lecie siedzo w oknach i obczajajo co sie dzieje na dzielni. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: co ludzie robią 29.01.13, 22:00 gdybym mieszkała w mieście to pewnie też bym podglądała wszystkich :) a tak to co ja tam, zająca co najwyżej mogę podejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: co ludzie robią 29.01.13, 22:01 ci powiem, ze te zajence sa o wiele bardziej ciekawe do podgladania. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden wloncz se TiVi i National Geografic 30.01.13, 17:06 albo Planet - to obejrzysz sobie ich wiecej i nie bedziesz musila marznac. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: co ludzie robią 29.01.13, 21:58 Moi rodzice mają, ale nie korzystają właściwie. No i żyją jakoś, nawet aktywnie i rozrywkowo - pracują, czytają książki i papierową prasę, chodza na koncerty, wystawy, dopieszczają dom, gotują. Oczywiście to inne pokolenie i dla nich internet nie jest jakąś konieczną składową dobrego życia. Ale jak na nich patrzę, to widzę, że się da i to bez uszczerbku na czymkolwiek., i że ja chyba też bym tak mogła. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: co ludzie robią 29.01.13, 22:02 owszem, moi rodzice podobne, chociaż znam osoby - młode, które komputer uważały jako zło konieczne . I to była bardzo sympatyczna osoba, którą lubiłam . Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr wiem czego nie robia! 29.01.13, 22:03 nie wydaja nie potrzebnie kasy na rozne pierdoly z alegro i takich tam. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: co ludzie robią 29.01.13, 22:07 takich już pozostalo niewielu ( głównie ludzie starsi choć są wyjątki ) - czytają książki, oglądają tv, spotykają się i dyskutują przy kawce, chodzą na spacery, śpią, nudzą się .... mozna dlugo wyliczać.... ja bez internetu długo nie wytrzymam :p Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: co ludzie robią 29.01.13, 22:47 > co ludzie robią > ci co nie mają internetu? Pewno to, co i ja bym robił: czytają książki. Niestety, pokusa bycia online jest przemożna… Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: co ludzie robią 30.01.13, 01:12 sixa, siedze przed compem i tv (tak ustawilam, zebym mogla miec oba na oku) i... robie na drutach cos w rodzaju porozciaganego podkoszulka. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: co ludzie robią 01.02.13, 21:32 >siedze przed compem i tv (tak ustawilam, zebym mogla miec oba na oku) i... robie na drutach cos w rodzaju porozciaganego podkoszulka. no nie chcę Cię martwić, ale tak naprawdę, to psujesz sobie wzrok :) Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: co ludzie robią 30.01.13, 17:20 six_a napisała: > robią na drutach > ku chwale ojczyzny ...moherowe lotniskowce. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: co ludzie robią 30.01.13, 17:31 gr.eenka napisał: > ci co nie mają internetu?.." phi, nie mieć internetu to jeszcze mały pikuś. ty się zapytaj, co robią ludzie którzy nie maja internetu, komputera, kablówki, komórki i konta bankowego... ale chociaż spróbuj sobie takiego osobnika wyobrazić, plizzz :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: co ludzie robią 30.01.13, 22:03 tacy ludzie psze pani sa prezesem jednej z glownych partii politycznych. Zgadlemmmmmmmmm??? Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Ida na rorate.. :) 30.01.13, 22:15 > ci co nie mają internetu? Ida na rorate.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: co ludzie robią 30.01.13, 22:25 mają szcęsliwe zycie, interesują się sobą, opiekuja się rodziną i nie wdawają się w pyskuwy forumowe:P Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Co ludzie -to ja nie wiem... 01.02.13, 16:44 Ale ja nareszcie nauczyłam się tkać, opracowałam kilka nowych wzorów poszewek na poduszki, mam wszystko połatane, pocerowane, poprasowane, przeczytałam wszystko, na co nie miałam czasu, a nawet ze dwa razy więcej, znowu zakochałam się w muzyce Griega, nauczyłam się konserwować mięso w słoikach i lubić jajka od zielononóżek. Ogólnie - byłam piekielnie szczęśliwa. Wróciłam do cywilizacji dwa tygodnie temu - komputer odpaliłam dziś drugi raz. I już się wyłączam :D Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Re: co ludzie robią 01.02.13, 18:20 To samo, co my robiliśmy, gdy nie było Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
mam18dni Re: co ludzie robią 01.02.13, 21:07 Kiedy ja nie miałam internetu x lat temu dużo czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: co ludzie robią 01.02.13, 21:22 kiedyś teś czytałam, właściwie wszędzie miałam zaznajomione bibliotekarki :) ale jakoś mi się nie chce czytać . Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: co ludzie robią 01.02.13, 21:27 żartujesz ? ja teraz czytam 3 ksiązki jednoczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: co ludzie robią 01.02.13, 21:28 ja gapię się w laptop i tv i walczę z kotem by mnie z łóżka nie wypchnął Odpowiedz Link Zgłoś
facettt glupiejesz ? 01.02.13, 21:31 mila2712 napisała: > żartujesz ? > ja teraz czytam 3 ksiązki jednoczesnie a erotyka - gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: tesz marze o domu na wsi. 01.02.13, 21:40 stworów nie bedę miała tylko pies - owczarek niemiecki :p ( plus błogi spokój, taras kawa słoneczko moje 3 książki - zyc nie umierać ) Odpowiedz Link Zgłoś
mam18dni Re: co ludzie robią 01.02.13, 21:31 ja niby teraz też 2 jednoczesnie najczęściej, ale przyjemność już nie ta sama:) częściej wychodziłam na zakupy. Teraz praktycznie w ogole mi sie nie chce i szkoda mi czasu i wiążę to właśnie z obecnoscią internetu:) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: co ludzie robią 01.02.13, 23:33 ja uwazam net za strate czasu- choc trzeba przyznac ze juz nie jestem głupawym userem Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: co ludzie robią 02.02.13, 17:12 ja przed netem siedze tylko zimą od kwietnia do pazdziernika jezdze po pracy i w wekendy na rowerze po parku i po lesie Odpowiedz Link Zgłoś