Gość: n.talia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 09:41 hej! chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat miłości tantrycznej; znacie może jakieś ciekawe linki??? pozdrawiam.N Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obierzyna tu juz byl taki watek opisujacy, jak wyglada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:09 seks bez penetracji. z nudow mozna umrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n.talia Re: tu juz byl taki watek opisujacy, jak wyglada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:18 sorki, jestem tu nowa; masz moze gdzies ten link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: tu juz byl taki watek opisujacy, jak wyglada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:28 nie pamietam kiedy to bylo, jakos na wiosne....linku nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: tu juz byl taki watek opisujacy, jak wyglada 16.07.04, 10:39 wątek był ale chyba mało merytoryczny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=10312082&a=10312082 poszukaj w google już na pierwszej stronie można znaleźć tu czwarty artykuł od góry: polki.wp.pl/kategoria.html?T[page]=7&kat=1679&katn=Erotyka i tu: cudownyportal.pl/article.php?article_id=53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n.talia Re: tu juz byl taki watek opisujacy, jak wyglada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:51 wielkie dzieki. wieczorkiem zaglebie sie w lekturze. mam jeszcze pytanko: czy ktos zna te sztuke w praktyce??? pozdr.N Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna zycze przyjemnego "pogłebiania" b.t. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
kopov juz zalatuje erotyzmem 16.07.04, 10:57 żeby tu qrD wieczorem tylko jakiej orgii nie było na F.K. bo owca beeeknie Odpowiedz Link Zgłoś
bez_obciachu Re: miłość tantryczna 16.07.04, 11:09 Gość portalu: n.talia napisał(a): > hej! chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na temat miłości tantrycznej; > znacie może jakieś ciekawe linki??? pozdrawiam.N Daj sobie z tym spokoj. Byla taka moda, bo Sting podobno "uprawia seks tantryczny" To nudne. Maja byc orgazmy dla obojga i rozkosz- to jest seks. Odpowiedz Link Zgłoś