pompeja Re: Wirtualny romansik męża 13.03.13, 20:08 Ale co Cię interesuje ona? Powinnaś zająć się mężem i sobą. Nie odbierz tego jako atak, ja z dobrego serca tak Ci piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
konikmorski1976 Re: Wirtualny romansik męża 14.03.13, 08:12 a ja tak tylko zapytam, jakie macie prawo traktować męża/żonę jak waszą własność? Ja się nie dziwię, ze oni od was uciekają we flirty,przecież to udusić się można. Czy wy naprawdę nie macie swojego życia?bycie razem dojrzałych ludzi wiąże się z daniem temu drugiemu wolności. niech robi co chce,jesteśmy razem i to jest najważniejsze, zwłaszcza jeśli jest dziecko. Może mu się PO PROSTU nudzi, moze potrzebuje flirtu, co w tym złego? co to za dramat?Póki nie naraża RODZINY (czytaj rodzice+dziecko), to w czym problem?jakim prawem przeczytałaś JEGO korespondencję?Gdybym się dowiedziała, że mój mąż mnie szpieguje, byłby to koniec związku. W życiu by mi do głowy nie przyszło zaglądać mu na maila czy do telefonu, bo go po prostu szanuję, szanuję jego prywatność. Szpiegowanie męża to jest tragedia, a nie jakiś flirt na boku. Ludzie dorośnijcie trochę na Boga, zajmijcie się sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
sha-ila Re: Wirtualny romansik męża 14.03.13, 13:03 Mogę podpisać się obiema rękami pod tym co napisała konikmorski. 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.l Re: Wirtualny romansik męża 14.03.13, 18:49 Mnie też przeraża, jak te baby są uwieszone na misiu i nie mają swojego życia. Straszne.:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wenusw Re: Wirtualny romansik męża 02.04.13, 12:19 mam tak samo....identycznie..nie wiem co zrobic......wspieram cie...... Odpowiedz Link Zgłoś