kocurek349 17.03.13, 01:53 mogliby zazdrościć wam inni ludzie? Czy jest coś takiego? Jeżeli tak to co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triismegistos Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 01:57 Determinacji w chodzeniu swoimi ścieżkami. I nowej sukienki, ale to tylko połowa ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 02:20 Biegłej znajomości 2 najseksowniejszych języków na świecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 07:58 cholewa - pełno tego jest, ale za co się nie wezmę, to mi się wyszczególniać odechciewa. przewrotnie napiszę więc , że playlisty. www.youtube.com/watch?v=7xxgRUyzgs0 Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 08:25 oczywiście - uśmiechu, niezależnie od wszelkich problemów, bólu, brzydkiej pogody itepe. ja tego uśmiechu nie nosze notorycznie na twarzy, ja mam go w środku :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 17:24 > ja tego uśmiechu nie nosze notorycznie na twarzy, ja mam go w środku :) Pieknie napisane. "wiara czyni cuda" mozna wierzyc we wszystko i to wszystko sie stanie. szczegolnie jesli cos dotyczy nas samych, bo wtedy oddzialujemy na krotka odleglosc we wnetrzu naszego organizmu.. dlatego od 20 lat nie widzialem zadnego lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Czego waszym zdaniem 19.03.13, 05:31 > Straciłeś wzrok? Taa. czytaja mi Wasze wiadomosci na forum.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 08:57 W mojej sytuacji nie ma mowy o trybie przypuszczającym, bo ludzi mi zazdroszczą wielu rzeczy i to jest fakt. Oczywiście zaraz się tu zleci stado wron i będzie pisać, że znów się przechwalam i zadzieram nosa albo że się samooszukuję. Ha ha ha! :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:01 jeriomina napisała: > Oczywiście zaraz się tu zleci stado wron i będzie > pisać, że znów się przechwalam i zadzieram nosa Czerwone Gitary - Nie zadzieraj nosa (TVP 1968) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:07 jakoś nie mogę się napatrzeć i nasłuchać teledysków z lat 60-tych, kobiety byłyby takie piękne, ludzie ładnie się ubierali, skromnie i schludnie a muzyka była naprawdę przyjemna dla ucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:13 To mam dla Ciebie jeszcze jedną niespodziankę a propos tego, jak się kiedyś ubierały kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:20 no bez jaj, wczoraj trafiłem na demotywatorach na tę samą fotkę i potem przeszukiwałem Internet w poszukiwaniu zdjęć z Afganistanu z okresu zanim Talibowie doszli do władzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:21 Ja to samo, od razu rycie internetu i historia kraju. Przyznaję, byłam, zaskoczona, bo jakoś mi się utarło, że tam od wieków były burki. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.l Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:47 No to jeszcze o Iranie poszukajcie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:50 chyba sobie jeszcze raz Szachinszacha przeczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 13:30 jeriomina, zapewniam cie, ze na poczatku lat 70 nikt, oprocz starowinek, nie nosil burek. Przekonalam sie o tym naocznie. Niestety, czasy sie zmienily :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 21:12 Amerykańskie pieniądze mają niezwykłą moc jak widać. Potrafią nawet przywrócić starożytną ciemnotę na końcu świata w XXI w. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:51 Poczytaj sobie momiksy Marjane Satrapi, to się zdziwisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:54 tak, mojemu kocurowi też się podoba ten teledysk i śpiewanie - pewnie to kocia muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 17:17 chyba nie jesteś bardziej atrakcyjna od kochanicy z cekkulitem i tłuszczem na brzuchu (i jeszcze nie wiadomo jakimi stygmatami atrakcyjności) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 21:48 Do mnie te bzdury? Czy drzewko się pomerdało? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 09:42 mnie ? absolutnie niczego :D Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 10:11 Umiejętności nieprzejmowania się dooperelami i przeuroczego charakteru :P Niekonwencjonalnego sposobu życia, figury oraz udanego życia seksualnego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 10:12 Zazdroszczą i często to komunikują. Tacy po prostu jesteśmy - często wolimy zazdrościć niż samemu sięgnąć po swoje. A zazdroszczą różnych rzeczy. Niektórzy pracy, inni podróży, niezależności. Wszystkie te rzeczy są osiągalne dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 18:39 Wszystkie te rzeczy są osiągalne dla wszystkich. I co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 19:28 A co z tych rzeczy nie jest osiągalne dla większości ludzi (oczywiście pomijając sytuacje poważnych chorób - ale i tutaj np. sportowcy biorący udział w paraolimpiadzie udowadniają, że nie ma rzeczy niemożliwych). Ja nie wywodzę się z bogatej rodziny, nie miałam zaplecza finansowego. Ale duża motywacja i włożone wysiłki pozwoliły mi robić coś co lubię (pewnie atrakcyjną dla wielu osób pracę), a praca pozwala mi realizować moje marzenia podróżnicze. Niezależność jest wypadkową tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 21:39 avital84 napisała: > A co z tych rzeczy nie jest osiągalne dla większości ludzi To dla większości czy dla wszystkich? (oczywiście pomijają > c sytuacje poważnych chorób - ale i tutaj np. sportowcy biorący udział w paraol > impiadzie udowadniają, że nie ma rzeczy niemożliwych). Ci sportowcy może biorą udział w paraolimpiadach, ale przeważnie NIE PRACUJĄ. A mówimy o pracy czy paraolimpiadach? > Ja nie wywodzę się z bogatej rodziny, nie miałam zaplecza finansowego. Ale za to jesteś zapewne zdrowa (w miarę - w sensie pełnosprawności) i masz odpowiednie cechy charakteru. Oraz niezły poziom inteligencji. Nie przyszło ci do głowy, że nie wszyscy są tobą? Ale duża > motywacja i włożone wysiłki Ano właśnie! Motywacja, wysiłki, a co najważniejsze - zdrowie, cechy charakteru i inteligencja, które pozwalają ci te wysiłki podejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 21:40 > c sytuacje poważnych chorób - ale i tutaj np. sportowcy biorący udział w paraol > impiadzie udowadniają, że nie ma rzeczy niemożliwych). Ależ są, zapewniam. Także dla tych sportowców. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 10:30 Ludzie z zasady zazdroszczą wszystkiego. W moim przypadku: sporej niezależności, jaka się wiąże z moją pracą, fajnego faceta, braku kredytów. A niektóre panie zazdroszczą mi metabolizmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 10:34 - łatwości podejmowania decyzji - startu = zaplecza finansowego Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 10:47 Wątek przechwałkowy - super! ;) Sposobu ubierania się, malowania, czesania itp. - cokolwiek bym na siebie nie włożyła, jakkolwiek nie umalowała czy uczesała, wszystkie koleżanki od razu krzywo patrzą, wypytują "skąd to/tamto?" itd. Worek na siebie włożę i wyglądam zajefajnie i stylowo - nic nie poradzę, ale w oczy to kłuje wybitnie ;) Faceta, który jest najbardziej wyrozumiałym facetem na świecie i pozwala mi żyć tak, jak lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 11:41 nie wiem. nie zastanawiam się na tym. ja tam sobie nie zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 11:45 nie wiem. nigdy mnie jakoś nie ekscytowały rozważania, czy i czego ludzie mi zazdroszczą. może przyjaciół, bo mam świetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 12:43 kocurek349 napisał(a): > mogliby zazdrościć wam inni ludzie? Czy jest coś takiego? Jeżeli tak to co? wiem czego zazdroszczą ( bo to usłyszałam ) domu na wsi, stanowiska i męża ( i to ostatnie szczegółnie mnie bawi ) no do tego dochodzi szczupła figura :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 13:33 Nie lubie zazdrosci i zawisci. Od zawsze uwazalam je za uczucia prymitywne i niskie. No, ale jesli pytanie juz padlo, to odpowiem, ze dystansu do zycia, luzu i absolutnego braku wyzej wymienionych niskich uczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 20:35 mila2712 napisała: > kocurek349 napisał(a): > > > mogliby zazdrościć wam inni ludzie? Czy jest coś takiego? Jeżeli tak to c > o? > > wiem czego zazdroszczą ( bo to usłyszałam ) domu na wsi, stanowiska i męża ( i > to ostatnie szczegółnie mnie bawi ) > no do tego dochodzi szczupła figura :))) no to ja się dołączę do grona tych zazdroszczących :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 21:58 gr.eenka napisał: > mila2712 napisała: > > > kocurek349 napisał(a): > > > > > mogliby zazdrościć wam inni ludzie? Czy jest coś takiego? Jeżeli ta > k to c > > o? > > > > wiem czego zazdroszczą ( bo to usłyszałam ) domu na wsi, stanowiska i męż > a ( i > > to ostatnie szczegółnie mnie bawi ) > > no do tego dochodzi szczupła figura :))) > no to ja się dołączę do grona tych zazdroszczących :) tak naprawdę to nie ma czego..... Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 15:50 nie mam pojecia czego moga mi zazdroscic inni ludzie. szczesliwym trafem nie siedze w glowach innych. Odpowiedz Link Zgłoś
sheep2 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 16:57 ;-) dokładnie też mnie to nie interesuje. zawiść i zazdrość w każdym wydaniu mnie odrzucają. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 22:02 kocurek349 napisał(a): > mogliby zazdrościć wam inni ludzie? Czy jest coś takiego? Jeżeli tak to co? upór w dążeniu do realizacji założonych celów, konsekwencja, Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 22:17 mila2712 napisała: > kocurek349 napisał(a): > > > mogliby zazdrościć wam inni ludzie? Czy jest coś takiego? Jeżeli tak to c > o? > > upór w dążeniu do realizacji założonych celów, konsekwencja, to jest przereklamowane upór jest głupi dążenie do realizacji celów - jest głupi konsekwencja - to jest robienie dobrej miny gdy się już stwierdzi, że upór i konsekwencja do realizacji celów są głupie. By inni nie mówili, a nie mówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 22:23 Dlaczego przereklamowane ? Widzisz coś złego że konsekwentnie krok po kroku realizuję swój plan, chce osiągnąć to co założyłam, że nie rezygnuję ? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 22:26 mila2712 napisała: > Dlaczego przereklamowane ? > Widzisz coś złego że konsekwentnie krok po kroku realizuję swój plan, chce osią > gnąć to co założyłam, że nie rezygnuję ? właściwie to nie mam na myśli tego co Ty robisz, tylko gdybam tak ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Czego waszym zdaniem 18.03.13, 17:13 Zgadzam sie z greenka. Plany miec nalezy, realizowac je wtedy gdy to mozliwe gdy to mozliwe takze. Wszystko to jednak ze swiadomoscia, ze wszystko jest wzgledne i nasze zycie w kazdej chwili moze zmienic sie o 180°C. O tym, ze dlugodystansowe plany sa trudne w realizacji swiadcza oplakane skutki planow piecioletnich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 22:25 Powinni mi zazdrościć tego że czasem używam zdrowego rozsądku w życiu, ale zazdroszczą mi tylko pieniędzy które zmarnowaliby na zwykłą konsumpcję. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 22:33 zeberdee28 napisał: > Powinni mi zazdrościć tego że czasem używam zdrowego rozsądku w życiu :D dlaczego tylko czasem ? chyba wkradł się błąd ? ale zazdroszczą mi tylko pieniędzy które zmarnowaliby na zwykłą konsumpcję. biedni ludzie nie wiedzą, że pieniądze szczęścia w życiu nie dają i nie wszyscy .....niektórzy rozsądnie pieniędzmi gospodarują :p Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 22:51 męża, dzieci, tzw. majątku. Zazdrościć można różnych rzeczy, do niedawna koleżanka zazdrościła mi prawa jazdy!! Teraz wreszcie i ona ma ;). Nie wiem co ewentualnie jeszcze mogłoby być, nie ze wszystkim się ujawniają ;). Ja zazdroszczę tylko dwóch rzeczy niektórym, stałej pracy (nawet takiej za minimum) w odpowiednich godzinach i figury. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Czego waszym zdaniem 17.03.13, 23:25 > Czego waszym zdaniem mogliby zazdrościć wam inni ludzie? Myślę, że to kwestia znalezienia kogoś, kto ma odpowiednio mało. Ale powszechnej zazdrości nie mam raczej czym wzbudzać. W dodatku mam na tyle mało spektakularne marzenia, że nawet jeśli uda mi się osiągnąć w życiu wszystko to, co sobie założyłem, mało kto będzie mi czegokolwiek zazdrościł. Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: Czego waszym zdaniem 18.03.13, 00:40 niestety niczego:( NO, może sytuacji finansowej, ale to niestety nie moja zasługa... Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: Czego waszym zdaniem 18.03.13, 01:04 Sama nie zazdroszczę,to uczucie absolutnie mi obce. Myślę, że niczego mi już nie zazdroszczą. Chyba. Może luzu, włosów, młodego wyglądu? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Czego waszym zdaniem 18.03.13, 01:09 Nieogladania sie za siebie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hothotterviolett Re: Czego waszym zdaniem 18.03.13, 01:26 Urody, wyczucia stylu, pieniędzy, pozycji, podróży, towarzystwa... Wiele tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Czego waszym zdaniem 18.03.13, 02:12 A czego na pewno, nie beda Ci zazdroscic? Odpowiedz Link Zgłoś
hothotterviolett Re: Czego waszym zdaniem 18.03.13, 17:06 Braku przyjaciółek. I niemożności nawiązania nie podszytych seksem przyjaźni z mężczyznami. Oraz braku uzdolnień muzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Czego waszym zdaniem 18.03.13, 19:52 miliona opcji/pomysłów, z których nie umiem często niczego wybrac/rozterek + zbyt wielu niudanych związków ;) Odpowiedz Link Zgłoś