undyna 22.07.04, 01:27 ...dobranoc i miłego dnia za jednym zamachem:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 09:55 czy ja mam tylko takie wrażenie, czy ty bardzo mało sypiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 09:59 o widzisz, świetnie, że Cię widzę:)))))) właśnie się dowiedziałem wczoraj że 29-go mam jechać do Poznania ( akurat w czasie urlopu:) cieszysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Czt Wy się znacie hmm... osobiscie? 22.07.04, 11:18 dlaczego pytasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Czt Wy się znacie hmm... osobiscie? 22.07.04, 12:07 Bo jestem ciekawa. Czasem mam wrzenie, ze wasza znajomosc wychodzi poza forum. No i ten Poznan... Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Czt Wy się znacie hmm... osobiscie? 22.07.04, 12:10 no ale jak tak jest to chyba nie oczekujesz, że przyznamy sie do tego na forum?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri W swoim czasie oczywiscie ;-) 22.07.04, 12:38 Nie wiem, czy wiesz, ale na razie jestem nieszczesliwą porzuconą! I oczywiście cierpiącą. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: W swoim czasie oczywiscie ;-) 22.07.04, 12:40 no nie wiedziałem przyznaję:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri a ile Tym masz lat chłopczyku? 22.07.04, 12:42 kopov napisała: > no nie wiedziałem przyznaję:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: a ile Tym masz lat chłopczyku? 22.07.04, 12:46 no przeciez jest napisane ze 12? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Ale chyba nie myslisz, że ktoś w to wierzy? 22.07.04, 12:58 kopov napisała: > no przeciez jest napisane ze 12? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ale chyba nie myslisz, że ktoś w to wierzy? 22.07.04, 13:00 no jak nie jeszcze dzis odpowiadałem na posta gdzie są moi rodzice i zebym wrócił za pare lat:) głupich nie sieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ale chyba nie myslisz, że ktoś w to wierzy? 22.07.04, 13:21 Serio? A nie oglądali bilboardów?... ;-? kopov napisała: > no jak nie jeszcze dzis odpowiadałem na posta gdzie są moi rodzice i zebym > wrócił za pare lat:) głupich nie sieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ale chyba nie myslisz, że ktoś w to wierzy? 22.07.04, 13:23 serio, a nie wiem czy oglądali? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: PS. No, może poza Tobą... 22.07.04, 13:07 poza mną głupim? czy poza mna nie wierzą? a moze poza mna głupim nie wierzą?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: PS. No, może poza Tobą... 22.07.04, 13:21 kopov napisała: > poza mną głupim? czy poza mna nie wierzą? a moze poza mna głupim nie wierzą?:)) Poza Tobą-Tobą. Z resztą - odpowiedz sobie sam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: PS. No, może poza Tobą... 22.07.04, 13:24 z ciepło na takie pytania jak dla mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri rozczarowujesz mnie ;-)) 22.07.04, 13:32 kopov napisała: > z ciepło na takie pytania jak dla mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Kopov - liczymy na Ciebie :-) 22.07.04, 13:36 kopov napisała: > poprawię się, zaraz jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Czt Wy się znacie hmm... osobiscie? 22.07.04, 12:13 spójrz na wątek pdf-a o waleniu w mordę i napisz co sądzisz o mojej relacji z majjką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Byłam. Zobaczyłam. Skomentowałam 22.07.04, 12:42 kopov napisała: > spójrz na wątek pdf-a o waleniu w mordę i napisz co sądzisz o mojej relacji z > majjką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Byłam. Zobaczyłam. Skomentowałam 22.07.04, 12:54 oj to ja Ci powiem, ze chyba słabo patrzysz bo wg mnie majjka to facet:))))) ma tak piekne wpisy, ale niestety bardzo rzadkie, że od razu cos poczułem:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri miętę?... ;-)) 22.07.04, 12:59 kopov napisała: > oj to ja Ci powiem, ze chyba słabo patrzysz bo wg mnie majjka to facet:))))) ma > > tak piekne wpisy, ale niestety bardzo rzadkie, że od razu cos poczułem:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: miętę?... ;-)) 22.07.04, 13:02 o widze,ze znalazłaś czas na obejrzenie reklamy cukierków Wawela:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: miętę?... ;-)) 22.07.04, 13:25 To nie znasz sieroto powiedziena "poczuć miętę do kogoś"? Napisałeś, że poczułeś... kopov napisała: > o widze,ze znalazłaś czas na obejrzenie reklamy cukierków Wawela:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: miętę?... ;-)) 22.07.04, 13:27 :))))))))))))) znam ale w tej reklamie jakaś laska za to, że kupi cukierki dostaje koszulke z napisem <czuje mietę>, ze niby wabi facetów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: miętę?... ;-)) 22.07.04, 13:33 Chorobcia - ja Ci już chyba pisałam (wczoraj?), że nie oglądam telewizjii od lat... I okazuje się, że tyle tracę... ;-))) kopov napisała: > :))))))))))))) znam ale w tej reklamie jakaś laska za to, że kupi cukierki > dostaje koszulke z napisem <czuje mietę>, ze niby wabi facetów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: miętę?... ;-)) 22.07.04, 13:35 tez byłem zdziwiony bo myślałem, że zaczęłas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri No nie..., ale widac, że muszę nadrobić braki..;)) 22.07.04, 13:37 Przynajmniej w kwestii reklam! kopov napisała: > tez byłem zdziwiony bo myślałem, że zaczęłas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: No nie..., ale widac, że muszę nadrobić braki 22.07.04, 14:16 a są jescze jakieś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Oj Kopov... 22.07.04, 14:19 kopov napisała: > a są jescze jakieś?:) Czy są jakies braki w mojej idealnej kobiecości? Cóż... nie znam idisz. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Pprzeczność :-??? 22.07.04, 14:35 kopov napisała: > :)))))poprzeczność wybaczam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Pprzeczność :-??? 22.07.04, 14:38 nie słyszałaś, ze kobiety mówiące w idisz mają w hmm poprzek?:) moze to tylko plotki ale cos w tym jest, no ja w każdym razie jestem otwarty:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Raczej ciekawy :-)) 22.07.04, 14:39 Ale muszę Cię rozczarować... przecież właśnie napisałam, że nie znam idisz... :- (( kopov napisała: > nie słyszałaś, ze kobiety mówiące w idisz mają w hmm poprzek?:) moze to tylko > plotki ale cos w tym jest, no ja w każdym razie jestem otwarty:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Raczej ciekawy :-)) 22.07.04, 14:48 tak zrozumiałem i tylko napisałem, ze jakby co to mnie to nie przeszkadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Ale... 22.07.04, 14:58 Chciałbyś z taką spróbować? ale to jest chyba anatomicznie niemożliwe... kopov napisała: > tak zrozumiałem i tylko napisałem, ze jakby co to mnie to nie przeszkadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ale... 22.07.04, 15:04 no wiesz tak publicznie na forum takie wyznania:) potem bede miał ksywę poprzeczka?:) ee chyba lekarze by dali radę zrobić coś takiego?:) jak fiuta potrafia z niczego zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Brrr... 22.07.04, 15:07 Kto wie, może juz zapracowałeś na tę "poprzeczkę"... hi hi! kopov napisała: > no wiesz tak publicznie na forum takie wyznania:) potem bede miał ksywę > poprzeczka?:) ee chyba lekarze by dali radę zrobić coś takiego?:) jak fiuta > potrafia z niczego zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri to się da jakos zweryfikować ;-) 22.07.04, 15:10 kopov napisała: > fakt tego nie mozna byc nigdy pewnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: to się da jakos zweryfikować ;-) 22.07.04, 15:16 to moze jednak znasz idisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Nie, ale może zacznę się uczyć.. ;-) 22.07.04, 15:25 Swoja drogą - iekawe, co sie ma wtedy dziać według tych mądrali! ha! ;-)))) kopov napisała: > to moze jednak znasz idisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nie, ale może zacznę się uczyć.. ;-) 22.07.04, 15:28 nowy język zawsze sie przyda:) a jakich madrali i co masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Nie, ale może zacznę się uczyć.. ;-) 22.07.04, 15:33 kNo tych, co to twierdzą, że kobieta, która zna idisz, ma w poprzek. Czy kiedy zaczyna się uczyc, to się jej wykrzywia?! ;-))) opov napisała: > nowy język zawsze sie przyda:) a jakich madrali i co masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Nie, ale może zacznę się uczyć.. ;-) 22.07.04, 15:39 to jest ogólnie znany stereotyp, oczywiscie nikt w to nie wierzy ale wszyscy (no moze spora część społeczeństwa go powiela;)) słuchaj ale w zasadzie moze Ty masz tez 12 lat co? Odpowiedz Link Zgłoś
souri No pewnie ;-))) 22.07.04, 15:44 Jak wszyscy tu! kopov napisała: > to jest ogólnie znany stereotyp, oczywiscie nikt w to nie wierzy ale wszyscy > (no moze spora część społeczeństwa go powiela;)) > słuchaj ale w zasadzie moze Ty masz tez 12 lat co? Odpowiedz Link Zgłoś
souri Kłamczuch! 22.07.04, 16:00 Musiałeś cos podejrzewać, skoro w sygnaturce masz słowo "też"! Ha! Tu Cię mam ! ;-))) kopov napisała: > :( a myslałem ze tylko ja, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Kłamczuch! 22.07.04, 16:04 no spodziewałem sie wyjatków, ale żeby wszyscy to chyba nie, zresztą przyznaja sie tu niektóre staruchy po ile lat maja, az wstyd czytać:) no ale Ty to jednak bystra jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Tyle starań... 22.07.04, 16:07 i wreszcie jakis komplement ;-) wiesz -12-latki mają jeszcze świeży umysł :-o kopov napisała: > no spodziewałem sie wyjatków, ale żeby wszyscy to chyba nie, zresztą przyznaja > sie tu niektóre staruchy po ile lat maja, az wstyd czytać:) > no ale Ty to jednak bystra jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Ba! 22.07.04, 16:36 Ty to już chyba wiesz najlepiej Dzieciaku :-))))))))) kopov napisała: > :)))))))))))) > i ciało chyba tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ba! 22.07.04, 16:41 no generalnie tak, ale wiesz takie dzieci prostytuujące sie po dworcach to widok mało budujący, stąd te wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
souri Ja się nie prostytuuję ;-) 22.07.04, 16:45 Tak, a w przerwie wypisuja jakies głupoty na forum?! To by dopiero było! Bo wszystke zarobione pieniądze wydają na kawiarenki na Centralnym? Ciało mam piekne ;-) alem nieskromna! hi hi! kopov napisała: > no generalnie tak, ale wiesz takie dzieci prostytuujące sie po dworcach to > widok mało budujący, stąd te wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Ja się nie prostytuuję ;-) 22.07.04, 16:50 jak mam rozumieć to oczko po tytule?:) głupoty to wypisuja na pociagach sprayem, jak masz piękne ciało to moze do Playboya sie zgłoś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
souri Re: Ja się nie prostytuuję ;-) 22.07.04, 16:51 > jak masz piękne ciało to moze do Playboya sie zgłoś?:) Bardzo chętnie! Ale teraz zmykam do domu! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 11:37 sorry za to opóźnienie w odpowiedzi, ale posikałam sie w majtki z radości! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 11:40 no ale tym samym zdałas egzamin -gratuluję:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 11:52 no więc co będziesz robił w moim pięknym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 11:54 może sprawę Grobelny&Kulczyk będzie prześwietlał. to proponuję aby z zawodowcem zaraz przyjechał. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 12:02 teraz jest trendy placyk wart 15mln kupiony tez przez kulczyka Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 11:56 zartuję, ale fakt wczoraj sie dowiedziałem, ze mam być 10 km od Poznania na jakims spotkaniu, będąc juz wcześniej na urlopie:))) ale pewnie pojadę bo blisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 12:19 aha. to nad jeziorem. fajnie. ja akurat jadę w sobotę na wakacje, tak to moglibymy się poopalać tugeder :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 12:23 ale ja tam jadę słuzbowo na 1 dzień a urlop to oczywiscie Kaszuby:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 12:27 czyli łeba i okolice? moja noga tam chyba dobrowolnie nie postanie- co za pieprznięci ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 12:30 no bez jaj, chojnice-miastko-człuchów taki trójkąt łeba to jest nadmorze:) dzicz i stonka Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 12:31 a ja jestem blondynką czy to nie łeba mieni się stolica jakiegos tam księstwa kaszubskiego- chyba ze mi sie już wszystko popieprzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 13:15 a ja nie wiem, w zasadzie omijam takie kurorty łeba dla mnie to nadmorze Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 14:34 teraz to spadaj! czytałam! Gdyby Lukrecja Cie nie namówiła to byś mi nie zaproponował ! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 14:37 no co ty, Blanchet, fo faaacet jest, nie wpadł na to albo nie śmiał spytać! pragnie bardzo, nie Kopov???? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 14:41 fo faaacet jest i widzisz Lukrecja- Ty nawet w necie stosujesz śpiewajacy poznański akcent. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 14:52 jestem po prostu Poznanianką doskonałą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 14:39 no a jak Cie mogłem do Niej zaprosić bez jej akceptacji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 14:43 a wy do cholery mafie zakładacie że już jakaś stratyfikacja z pozwoleniami jest? jakby co to ja chcę być capo di tutti capi. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 14:56 z młodości pamiętam taki programik erotyczny na erteelu tutti frutti - do tego pijesz Blanchet? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 14:57 o! taki programik też przy okazji możemy nakręcić razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 15:03 ale tam maks perwera to był topless. kopov topless?? myślisz że to jakaś atrakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 15:06 ale tam to chyba facet był ubrany a laski sie rozbierały nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 a teraz zupełnie poważnie 22.07.04, 14:59 to co Blanchet? miałabyś ochotę na taki mytyng? no bo ja sie sama przecież z Kopovem nie umówię, bo jeszcze ktoś pomyśli że to randka! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 14:36 POD poznaniem? no chyba nie chcesz mi powiedzieć, że miałabym fatygować się do kiekrza! to ty przyjeżdżasz do Poznania, tym bardziej, że jest na co popatrzeć! A w ogóle u mnie z czasem jak u Pendereckiego, terminy pozajmowane na następną pięciolatkę, więc nie wiem Kopov, jak to z tobą będzie, coś mi się wydaje, że za mało chcesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 14:43 za mało czy za słabo?:) dobra mogę byc w Poznaniu, pod koziołkami? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 14:54 za mało czy za słabo?:) - dobre!! :)) może być i pod koziołkami (myślisz o tych na ratuszu of kors?) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 15:04 a ty chociaż jakiś reprezentacyjny Kopov jesteś? nie będzie mi wstyd pokazać się z tobą publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 15:08 złoty medal na wystawie psów rasowych w radomiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 15:10 a! to szacuneczek! :)) a rasa większa czy mniejsza? kudłaty czy gładkowłosy? obronny czy do towarzystwa? reproduktor czy kastrat? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 15:13 kiedys ktos zamiescił tu wzorzec na fotce, kopov to rasa psa nie wiedziałaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 15:18 NIE WIEDZIAŁAM!!!!!!!!!!!!! ale znalazłam w guglach, kopov - słowacki gończy jest po prostu przeprzepiękny!!! uszka takie śliczne i mordunia tylko ten wzrost... 45-50 cm.... trochę mało :( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 15:21 :))))) straszny pies na suki:) fakt mordę ma zawsze smutną nawet jak je:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 15:26 jak ty jesteś taki mały Kopov, to my się nie możemy pod koziołkami umówić, nie będę paradować po starym rynku z facetem do ramienia, tylko od razu w knajpie, będziesz czekał na siedząco :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 15:31 jedna kobita w cyrku to z małpa na ramieniu chodziła bez wstydu, ale jak mówisz, ze 45 cm to do Twojego ramienia to Twoje 75 tez nie sa imponujące, ale to przeciez tylko wymiar mojego psa, ja jestem wyzszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 15:33 hmm na wszelki wypadek ubiorę niski obcas :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 12:29 ah! ominie cię niezapomniany, powalający widok lukrecji w bikini... Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 12:30 idź na całość- co się będziesz w tym bikini tłamsić. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 12:35 no coś ty, na początek trzeba nimb tajemniczości rozpostrzeć. taka golizna prosto z mostu to nie w dobrym tonie! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 12:36 jakoś brakuje mi motywacji... ps. mąż nie nosi bikini Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 12:47 dostałem fotki ze stringami dla facetów:)))) pohandlujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 12:59 nie kręci mnie to w najmniejszym stopniu to ja się na 28 do fryzjera umawiam, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 13:13 to nic innego nie mam aktualnie:( a po co do fryzjera? ja nie jestem wymagający uczesz się tylko i bedzie super:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 13:18 oki :) zaproś blanchet, w trójkę będzie fajniej! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 13:41 jeśli tylko będzie miał ochotę, to pójdzie z nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 14:28 no to moze idź do fryzjera?:) sorry byłem chwilowo wyautowany Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: no to... 22.07.04, 10:16 fakt, mało sypiam, ostatnio to chyba 5-6h/d będzie tylko:)), latem tak mam, zima przyjdzie to nadrobię:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 10:23 a co z sąsiadem? sprawa w sądzie? mój facet mówi że dzięki temu możesz uzyskać np. publiczne przeprosiny, gościu będzie ukarany grzywną czy pracą społeczną, wezwanie karetki która miałaby zabrać go do psychiatryka- jest oczywiście nie możliwe - co wiesz zapewne- a szkoda. możesz wynająć jakiegoś karka, sąsiada sprowokować no i wtedy w obronie koniecznej osiłka wykorzystać- no ale tu łatwo przekroczyć granice obrony koniecznej. ale zapewne już gadałaś z prawnikiem a ja jestem ofiarą losu i tylko to udało mi się zapamiętać z tego co mi mój piękny powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: no to... 22.07.04, 11:13 Blanchet jesli Ty jestes ofiara losu, to co ja jestem, byliśmy u dzielnicowego narazie, powiedział, ze marne mamy szanse jesli świadkiem jest wyłącznie żona, stwierdził, że najlepszym wyjściem jest przygrzmocić gosciowi bez swiadków, z drugiej strony on raczej nie ma racji, "psiamać"!;), ja tu rozpoznaję paranoję, a to bardzo źle rokuje, niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 11:20 no przeciez Ci napisałem, że przesrane raczej będzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: no to... 22.07.04, 11:22 Kopov no przecież nie mówię, że będzie cudownie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: no to... 22.07.04, 11:23 ale ile pary w gwizdek idzie?:) troche szkoda:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 11:23 i tylko z tego powodu że nie było świadka który by się liczył czyli nieżony, co nie oznacza że w przyszłości taki swiadek się nie znajdzie- chyba nie jesteśmy aż tak samotni w tłumie. najśmieszniejsze jest jednak to jakie rozwiązania proponują "fachowcy" w swojej dziedzinie- zarówno dzielnicowy jak i mój facet- jako pierwsze najlepsze rozwiązanie podali wpierdol gościowi. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: no to... 22.07.04, 11:26 ano, ja to myślę, ze nawet jakby ktoś widział, to i tak by nie zeznawał, nie ma czego załować:) spadam już, pa Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: no to... 22.07.04, 11:39 czemu niemożliwe z karetką psychiatryczną? coś się zmieniło? moja kumpela jeszcze całkiem niedawno zastosowała ten chwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: no to... 22.07.04, 11:45 być może w przypadku twojej koleżanki ten chwyt był możliwy ponieważ choroba psychiczna danej osoby była znana pogotowiu, rodzinie, nie był to pierwszy raz gdy osoba ta była zagrożeniem dla otoczenia. w normalnych sytuacjach- kiedy stwierdzamy że ktoś jest zagrożeniem dla naszego zdrowia lub swojego itp.- wzywamy policję- i to policja stwierdza czy wezwanie pogotowia do danej osoby jest konieczne. w przeciwnym razie taki chwyt byłby zapewne powszechnie stosowany, ja osobiście nie chciałabym być tak potraktowana przez jakiegoś palanta który uznał że chce się zemścić i dzwoni po takie służby, równie dobrze sąsiad undyny ktory jest idiotą z początkami schizofr.paranoid. mógłby wezwać karetkę dla undyny. Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: jaja by były jakby po nich ta sama przyjechał 22.07.04, 11:50 a jednak się nie myliłam pisząc Tobie kiedyś że powinieneś pomyśleć o pisaniu scenariuszy do komedii :) scena taka bardzo by się do filmu nadawała. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: jaja by były jakby po nich ta sama przyjechał 22.07.04, 11:54 no ale jak widzisz natchnienie było zaczerpniete z Waszych postów:) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: no to... 22.07.04, 11:23 uciekam, jeszcze raz miłego dnia, trzymaj się Blanchet z niepaleniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna cieszy mnie to 22.07.04, 18:38 że tak ładnie i twórczo wykorzystaliście mój wątek; poparzyłam sobie łapkę:( Odpowiedz Link Zgłoś