Dodaj do ulubionych

Czy wyobrażacie sobie siebie z facetem...

• hothotterviolett Re: Czy wyobrażacie sobie siebie z facetem... 14.04.13, 20:37
      Za ileś lat, czemu nie? :) Oczywiście, raczej na chwilę i w celach czysto rozrywkowych...
    • akle2 Re: Czy wyobrażacie sobie siebie z facetem... 16.04.13, 01:55
      Nie. Matkowanie nie jest w moim stylu.
    • nchyb 7-8 lat... 16.04.13, 06:20
      różnica nie jest jakaś potężna, a w mojej rodzinie większość kobiet ma mężów i partnerów o kilka lat młodszych. Może częściej o 3-4, ale i 11 się znalazło.
      Więc w wieku np. 40 lat taka roznica to jest nic, chociaż w wieku25 to dużo :)
    • grave_digger Re: Czy wyobrażacie sobie siebie z facetem... 16.04.13, 20:51
      Tak.
      Mój eks mąż jest 6 lat ode mnie młodszy. Miał dokładnie 18 lat, gdy zaczęliśmy związek. Mam z nim dwójkę wspaniałych dzieci. Ale nienawidzę go jak psa :P Nigdy nie powinnam z nim być. Dziś oczywiście mój obecny mąż to miłość mego życia.
      • grave_digger Re: Czy wyobrażacie sobie siebie z facetem... 16.04.13, 20:53
        Aha.
        Koleżanka ma męża o 10 lat młodszego. Nie znam zgodniejszego małżeństwa. Mają trójkę dzieci (nie są patologią, to nauczyciele ;) ). Najstarsza córka jest obecnie w 1 klasie liceum, syn w 1 gimnazjum, najmłodsza w 1 podstawówki.
    • blondynka.online Re: Czy wyobrażacie sobie siebie z facetem... 17.04.13, 15:39
      nie murze sobie wyobrażać - jest całkiem przyjemny
      • blondynka.online Re: Czy wyobrażacie sobie siebie z facetem... 17.04.13, 15:39
        blondynka.online napisała:

> nie murze* sobie wyobrażać - jest całkiem przyjemny
        *muszę ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka