Dodaj do ulubionych

Pończochy

27.07.04, 17:37
Hej dziewczyny !
Dlaczego wy w ogóle nie nosicie pończoch?
Przecież są takie eleganckie i sexy !
Czy na rajstopach się wam świat kończy?
Z ciekawości zapytam czy może któraś z was nosi pończochy nylonowe ?
Wiem że są bardzo trudno dostępne i drogie, ale zato jakie super !
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika noszą jak ciepło, bo można sobie odmrozić 27.07.04, 17:44
      biedronkę jak to ktoś kiedyś niedawno tutaj ładnie nazwał ;)
    • Gość: marta uparta Re: Pończochy IP: 217.153.168.* 27.07.04, 20:08
      Kiedys w sklepie jedna zaczela mi sie zsuwac (niby samonosne, nie), wlazlam
      miedzy regaly zeby ja poprawic. To mnie ochrona zgarnela na zaplecze, bo
      mysleli ze cos chce wyniesc pod spodnica. No i teraz nosze sporadycznie:)
    • Gość: krowawkropki Re: Pończochy IP: *.access.uk.tiscali.com 28.07.04, 01:49
      ja nosze.
    • bad.woman Re: Pończochy 28.07.04, 07:19
      Dlaczego uważasz że nie nosimy? Ja noszę, nie nylonowe co prawda, ale noszę.
      Uważam ze pończochy są o wiele wygodniejsze od rajstop, pomijając to ze fajnie
      się w nich wygląda :)
      • Gość: arabella Re: Pończochy IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 28.07.04, 09:19
        Ja bardzo chcialam, wczoraj zakupione- nowka sztuka:)-wlasnie trzasnely:((((no
        to milego dnia ...piekne byly... kabaretki...25zeta zal...
        • Gość: krowawkropki Re: Pończochy IP: *.access.uk.tiscali.com 28.07.04, 11:46
          kochana, tak sie sklada, ze ani na ponczochach ani na perfumach oszczedzac nie
          mozna. juz lepiej w ogole nie nosic, bo to ma byc sexy a nie udawac sexy.
          kupilabys za 40zl i bys miala na rok. mialam szczescie znalezc w polsce BOGA
          PONCZOCH. jak bedziesz w warszawie idz pod hale pod palacem, najblizej rogu
          swietokrzyskiej/marszalkowskiej i tam w stoisku j24 jest ON. ma tych ponczoch
          tysiace, we wszystkich kolorach jakich sobie zamarzysz, jakosc doskonala i nie
          zdziera. jakby go nie bylo, bogowie sa kaprysni, to przychodz pozniej albo
          jutro, naprawde warto. cala reszta ma shit. kupuje od niego od 2 lat i caly
          czas nosze te pierwsze!!!! serdecznie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka