ursyda 06.06.13, 20:57 o Fibaku? I o tym jak Wyborcza sprzeciwia się takim metodom w dziennikarstwie? Czy to nie przypadkiem pan Michnik tak samo nagrywał Riwina? Znacie sprawę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gree.nka Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:06 ursyda napisała: > o Fibaku? > I o tym jak Wyborcza sprzeciwia się takim metodom w dziennikarstwie? > Czy to nie przypadkiem pan Michnik tak samo nagrywał Riwina? > Znacie sprawę? coś czytałam, że Fibak kolegom polecał jakieś koleżanki może w wyborczej też ma kolegów ? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:10 Pochwalił się, że nawet Gwizdale znalazł bogatego pana Francuza. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:13 no widzisz, dobry kumpel z tego pana Fibaka Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:18 Te sprawy sie diametralnie roznia, to nie Michnik proponowal lapowke Rywinowi, tylko Rywin sam sie zglosil z propozycja i zostal nagrany. W drugim przypadku dziennikarka wyslala SMS, w ktorym sugeruje, ze jest gotowa swiadczyc seks za atrakcyjne wyjazdy, plawienie sie w luksusie. To nie Fibak do niej pierwszy zadzwonil, tylko sama to zaoferowala. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:22 jak zadzwonię do swojego sołtysa z taką propozycją to raczej wątpię by mie spiknął z jakimś bogatym francuzem Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:26 Jak wyslesz taki SMS, to na pewno Cie z kims spiknie, albo przynajmniej sam sie umowic, zeby zobaczyc to...dziwo. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:41 Nie wiedzialem, ale skoro tak, to nie szkodzi.... Co wy chcecie od tego Fibaka, malo to dziewczyn sie kreci kolo bogatych, starszych mezczyzn, a jak juz celebryta, to po prostu sie pchaja? Swiadomie, dla wygody, przygody, otarcia sie o ten wielki swiat, czasem, zeby sie wyrwac z tego swojego Pipidowka. Wszystko zrobia. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:55 no włacha. każdy ma swój poziom ocierania się o bogatych. a fibak akurat se wybrał rajfurzenie. nie ma się co czepiać, normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: A czy był już wątek 06.06.13, 22:10 Mysle, ze to nie jest doslownie rajfurzenie. Bardziej styl zycia. Passent pisal ostatnio, ze wokol Fibaka zawsze, a zna go od poczatku kariery sportowej, zawsze krecil sie wianuszek kobiet, takze na imprezach w paryskim mieszkaniu bylo sporo modelek z polski. Obie strony maja z takiego ukladu korzysci. Co nie umniejsza obrzydzenia, jakie moze to w wielu osobach wywolywac. W ogole w pewnym sensie, to celebrytom mozna wiecej, tzn. wiecej im sie wybacza. Czesto robia rozne dziwne glupstwa, ktore potem sa brane za tumiwisizm, ekstrawagancje, oryginalnosc, czy nihilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: A czy był już wątek 06.06.13, 22:15 A on dobre panisko dzielił się tymi laleczkami ze swoimi kolegami. Celebrytom więcej wolno... a nie powinno. Bo niby dlaczego? Jakiś czas temu Nergal zapytany o członka zespołu i gwałt na pijanej fance po jednym z koncertów powiedział, ze to taka orgietka dionizyjska była. Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: A czy był już wątek 07.06.13, 09:57 O właśnie. Mnie zdumiewa, że podarcie Biblii przez Nergala jest wałkowane do obrzydzenia, a o tej, dużo bardziej bulwersującej sprawie, cicho sza. Naprawdę kobieta znaczy mniej niż tzw. uczucia religijne?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: A czy był już wątek 07.06.13, 15:59 Naprawdę. Zawsze można to jakoś usprawiedliwić: chciała, pchała się, wiedziała, mogła nie pić, nie prowokować, nie zachowywać... Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: A czy był już wątek 08.06.13, 09:14 Ja też byłam tym zbulwersowana. To znaczy brakiem jakiegokolwiek szumu po tej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A czy był już wątek 06.06.13, 22:23 styl życia to jest, gdy wianuszek kręci się koło ciebie. a nie wtedy, kiedy wchodzisz w łaski jakichś osób, organizując im chętne dziewczyny z biednego kraju. to jest mentalność cwaniaka, dzięki której bez problemu przechodzisz od handlu dziełami sztuki do handlu ludźmi, nawet jeśli korzyścią dla ciebie nie jest kasa, tylko kontakty, czyjaś wdzięczność, polecanie itd. prawie jak networking;) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: A czy był już wątek 07.06.13, 05:46 six_a napisała: > styl życia to jest, gdy wianuszek kręci się koło ciebie. a nie wtedy, kiedy wch > odzisz w łaski jakichś osób, organizując im chętne dziewczyny z biednego kraju. No, ponoc krecil sie. W kazdym razie, mysle, ze dopoki ktos nie ma wyroku za streczycielstwo, to ocena jest oparta po czesci na wlasnych emocjach. > to jest mentalność cwaniaka, dzięki której bez problemu przechodzisz od handlu > dziełami sztuki do handlu ludźmi, nawet jeśli korzyścią dla ciebie nie jest kas > a, tylko kontakty, czyjaś wdzięczność, polecanie itd. > prawie jak networking;) > Handel is handel. W tym kraju nie ma nic za darmo. Im wczesniej sie to zrozumie, tym lepiej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A czy był już wątek 07.06.13, 09:06 > W kazdym razie, mysle, ze dopoki ktos nie ma wyroku za st > reczycielstwo, to ocena jest oparta po czesci na wlasnych emocjach. mówienie o wyroku trochę chyba na wyrost, bo raczej sprawy sądowej z tego nie będzie. ale skoro już przytoczyłeś, to wyrok jest za czyny. a czyny są czynami także przed wyrokiem. więc wyrok w ocenie nic nie zmienia. złodziej samochodów, którego jeszcze nie posadzono, też jest złodziejem samochodów, a nie nomenklaturową ofiarą czyichś emocji. > Handel is handel. W tym kraju nie ma nic za darmo. Im wczesniej sie to zrozumie > , tym lepiej. :-) tylko że on większość życia spędził poza tym krajem. no ale widocznie się nie nachapał wystarczająco ani sławy, ani kasy, że na starość musi tak dorabiać do wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: A czy był już wątek 07.06.13, 10:00 Myślę, ze to jest układ fifty/fifty, jest popyt, są zainteresowane nawiązywaniem takich kontaktów. Gdyby iść Twoim tokiem myślenia, to te dziewczyny też naprawdę są dziwkami. Tylko zaczynamy już mocno wchodzić w motywacje, dlaczego ludzie robią takie rzeczy. I jak się w nie zagłębić i spróbować spojrzeć na to ich oczami, to jednoznacznie negatywna ocena nie jest oczywista. Żyjemy w czasach, kiedy wiedza o różnych stylach życia dociera do nas i budzi, często zdumienie, czy niechęć. Osobiście, mam w tej sprawie liberalne podejście - nikt nikogo do niczego nie zmuszał, specyficzne korzyści czerpały obie strony. Wszystko działo się w sferze prywatnej, bez kupczenia stanowiskami, czy pieniędzmi publicznymi. A co do, tego, czy fakt jest faktem w oderwaniu od wyroku - no niby tak, jednak ileż to było uchyleń wyroków, lub wręcz rozdmuchana medialnie sprawa okazywała się wydmuszką? Ja byłbym mniej skłonny do wydawania osądów w oparciu o dane z Faktu, czy Super Expressu. Tam świat jest trójkolorowy: winowajca - ofiara - zbawca. Rozgrywany jest wciąż trójkąt dramatyczny. Rzeczywistość jest bardziej złożona, interpretacja dogmatów nieoczywista i zmienna w czasie i kulturowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: A czy był już wątek 07.06.13, 13:04 No tu już nie wytrzymałam, aż się podniosłam w łożka a miałam dziś leżeć kołami do góry. Nie miał korzyści??? Bo nie wziął pięciu tysięcy za panienkę jak pani B? A władza? Kolesiostwo? Układy i układziki typu - ja ci młodą dupę a ty mi coś tam coś tam? Sama sobie dopisz co. Np to co wymieniałaś: kupczenie stanowiskami czy pieniędzmi publicznymi. Sama czy sam, bo myślałam żeś kobieta ale piszesz jak facet więc już nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: A czy był już wątek 07.06.13, 14:42 > Nie miał korzyści??? Bo nie wziął pięciu tysięcy za panienkę jak pani B? A wła > dza? Kolesiostwo? Układy i układziki typu - ja ci młodą dupę a ty mi coś tam co > ś tam? Sama sobie dopisz co. To wykaż, że miał konkretną korzyść. Słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A czy był już wątek 07.06.13, 15:53 >Ja byłbym mniej skłonny do wydawania osądów w oparciu o dane z Faktu, czy Super Expressu. po pierwsze, nie opisał tego fakt ani se, po drugie, to jest wątek o fibaku. więc się skup:) >interpretacja dogmatów nieoczywista i zmienna w czasie i kulturowa. keep the simple things simple nie musisz nic oceniać ani zamieniać w potępienie lub pochwałę. wystarczy stwierdzić fakt. a fakt jest taki, że pan ogląda lasie jak klaczki, klepie w tyłek i przekazuje dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: A czy był już wątek 07.06.13, 23:03 I fakt jest taki, ze one az piszcza z radosci, ze im ktos fundnie pare dni w Paryzewie lub bilet do NYC. Za te troche ruszania kuperkiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A czy był już wątek 08.06.13, 21:03 jak chcesz, to porozmawiajmy o ruszaniu kuperkiem. albo o dziwkach. bo o fibaku chyba nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:47 pieniądze nie są najważniejsze w życiu... to zwykła transakcja.... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:38 No faktycznie. Aż dziw, że sam jej nie odszukał... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: A czy był już wątek 06.06.13, 21:56 ursyda napisała: > No faktycznie. Aż dziw, że sam jej nie odszukał... Bo on filantrop jest. I dobre serce ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka kawaler z odzysku 06.06.13, 21:32 Putin do wzięcia będzie www.tvn24.pl/putin-rozstaje-sie-z-zona,331150,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 22:28 forumki wolą Miedwiediewa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 22:43 bo jest młodszy i przystojniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 22:49 oj tam... to nie jest w życiu najważniejsze liczy się "wnętrze" człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:08 mila2712 napisała: > oj tam... > to nie jest w życiu najważniejsze liczy się "wnętrze" człowieka > wątpię aby obaj je mieli :) i nic więcej nie napisze bo mne na sybir wyślą albo uranem za trują Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:10 pewnie mają...ale takie specyficzne wschodnie.... wybieram bramkę nr 3 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:15 trzecia bramka? no co tam może jeszcze być, kgb? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:20 mila2712 napisała: > inny facet :> tak, a kto? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:25 proszę bardzo Wojciech Olejniczak :p Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:27 mila2712 napisała: > proszę bardzo > > Wojciech Olejniczak :p a ten poseł unijny, słyszałam jak mówił, że czeka by wskoczyć na miejsce millera :) podobno liczne włości ziemskie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:31 dzizas lepszy od Putina ? lepszy i tyle :p Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:05 > Putin do wzięcia będzie żerardepardie mu się oświadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:20 six_a napisała: > > Putin do wzięcia będzie > żerardepardie mu się oświadczy. > :D będą mogli PITa wspólnie rozliczyć Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:29 i będą mieli szofera, dzięki czemu żerar nie będzie łapał mandatów za jazdę po pijaku. no same korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: kawaler z odzysku 06.06.13, 23:33 do trójkąta jeszcze nie doszliśmy, spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka i kolejny obrońca ucieśnionych 06.06.13, 23:19 bardzo proszę, wszyscy bronią pana Fibaka, znaczy jak bronią - to nie winny jest albo wszyscy tak robia lub korzystają Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 06.06.13, 23:19 gree.nka napisała: > bardzo proszę, wszyscy bronią pana Fibaka, znaczy jak bronią - to nie winny jes > t > albo wszyscy tak robia lub korzystają zapomniałam zapodać :D www.tvn24.pl/olbrychski-o-fibaku-jestem-dojrzalszy-bronie-slabszego,331148,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 06.06.13, 23:26 i tego też mam w doooooopie :p co to nie ma ważniejszych problemów na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 06.06.13, 23:28 mila2712 napisała: > i tego też mam w doooooopie :p > > co to nie ma ważniejszych problemów na świecie a właśnie, jeśli chodzi o problemy światowe, to nornice zjedzą mnie chyba :) koty na nie nie chcą patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 06.06.13, 23:33 czymś popryskać / posypać kotu w nagrodę łiskas kupić Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 06.06.13, 23:58 mila2712 napisała: > > kotu w nagrodę łiskas kupić widać, że nie masz kota w domu <klasyczny foch> Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 07.06.13, 00:00 nie mam i nie będę mieć...... będzie pies :) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 07.06.13, 00:04 mila2712 napisała: > nie mam > i nie będę mieć...... to się jeszcze okaże :) > będzie pies :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 07.06.13, 00:06 tzn jest taki indywidualista, co odwiedza wszystkie działki Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 06.06.13, 23:21 ja go nie bronię mam to w doooooopie co robił Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: i kolejny obrońca ucieśnionych 06.06.13, 23:24 mila2712 napisała: > ja go nie bronię > mam to w doooooopie co robił nie Ty, aktor wielki nasz :) jest powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: A czy był już wątek 07.06.13, 09:23 www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,114757,14048838,Kobiet_nie_traktuje_sie_jak_dziwki.html Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: A czy był już wątek 07.06.13, 10:01 Siedlecka, Kurkiewicz, Kominek, hahahaha, prawdziwe autorytety dziennikarskie i moralne. Poziom polskiego "dziennikarstwa" (Kominek to nie dziennikarz) osiagnal poziom kupy lezacej na bruku. Caly problem tez z dupy wziety. Panienki chca sie spotykac z nadzianymi facetami i chca by je z nimi umawiac, a pozniej udaja zdziwione, ze tamci maja ochote sobie pobzykac. To jest tak naiwne i glupie, ze szkoda na to klawiatury. A to, ze elyta czuje sie nietykalna widac w polityce, dzieninkarstwie, u znajomych biurokratow, biznesmenow czy sportowcow. I jeszcze ta paskudna manipulacja porownujaca cale zdarzenie do afery ze Straussem Kahnem. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio A czy był już wątek - no byl, dziewcze. 07.06.13, 23:26 ursyda napisała: > o Fibaku? > I o tym jak Wyborcza sprzeciwia się takim metodom w dziennikarstwie? > Czy to nie przypadkiem pan Michnik tak samo nagrywał Riwina? > Znacie sprawę? - znamy. a co cie aktualnie boli ? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: A czy był już wątek - no byl, dziewcze. 08.06.13, 09:58 Jasiu, mogę mieć tylko nadzieję, że przynajmniej przystojny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Nie przeceniaj mnie, Slonce. 08.06.13, 13:53 ursyda napisała: > Jasiu, mogę mieć tylko nadzieję, że przynajmniej przystojny jesteś. Przy tobie czuje sie taki maly... Ursa... wiec nie wiem nawet - czy ja na jakakolviek nadzieje odnosnie Ciebie moge sobie pozwolic. a wracajac do GW - to wyslow sie wreszcie co z tym Rywinem ? ze co, ze podwojna moralnosc ? chyba wlasnie taka sama, co ? PS. Dla jasnosci deklaracji: popieram Fibaka. nie po to jest sie znana postacia by dac sie wybierac kobietom. Samemu sie wybiera, a od serca nawet przyjaciolom. Zgadzasz sie, Slonce ? Odpowiedz Link Zgłoś
p_estka1 Re: A czy był już wątek 08.06.13, 13:30 Następny niewypał na liście poparcia Komorowskiego. Monsieur Alphonse, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: A czy był już wątek 08.06.13, 13:42 Na alfonsa to trzeba "zasłużyć" a to zwykły, stary rajfur. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio bzdety. 08.06.13, 13:57 ursyda napisała: > Na alfonsa to trzeba "zasłużyć" - istotnie, te zaslugi uwzglednia nawet Kodeks Karny. a to zwykły, stary rajfur. - no i co ? przymusu zadawania sie z Woytkiem Fibakiem nie ma. ktora nie chce - to nie musi. a te ktore chca - mam nadzieje - ze wiedza, co i po co to czynia. Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja.figowa Re: A czy był już wątek 08.06.13, 14:52 Bardziej mnie zbulwersowało żałosne łkanie rajfura Fibaka u Latkowskiego i obietnica współpracy w zamian za wycofanie artykułu. Pomyśleć, jakim idolem sportowym był za komuny. eh :( Odpowiedz Link Zgłoś