Dodaj do ulubionych

Stary Kawaler

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:40
Nie czuje sie brzydki ale trudno poderwać mi ładną dziewczyne !!!!!!1co mam
robic ??? Mieszkam samotnie zma tka mam gospodarstwo 14 ha ale w miłości nie
am szczescia jestem jeszcze prawiczkiiem.
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Ładne na ciebie nie lecą - poszukaj brzydkiej 29.07.04, 11:47

• souri Re: Stary Kawaler 29.07.04, 11:50
      Chodź (SAM, Bez MAMY) w miejsca, gdzie można poznac młode wolne dziewczyny.
      Mój dziadek mawiał: "Każda potwora znajdzie swojego amatora" ;-)
      Z ta potworą to oczywiscie żarty. Każdy piękniś też ma szansę ;-))

Gość portalu: Edward napisał(a):

> Nie czuje sie brzydki ale trudno poderwać mi ładną dziewczyne !!!!!!1co mam
      > robic ??? Mieszkam samotnie zma tka mam gospodarstwo 14 ha ale w miłości nie
      > am szczescia jestem jeszcze prawiczkiiem.
    • Gość: oliviaa Re: Stary Kawaler IP: *.ztpnet.pl 29.07.04, 11:56
      no bo wiesz.... popatrz na dzisiejsze kobiety, te ładne "raczej" nie chcą
      pracować dziś w polu...zresztą chyba żadna kobieta nie chciałaby pracowac w
      polu...
      • Gość: Fuzzy Re: Stary Kawaler IP: *.chello.pl 29.07.04, 14:20
        Phi... Mieszkam w Warszawie, jestem samodzielny i praktycznie samowystarczalny
        a i tak sam sobie zyje, a tez nie uwazamm sie za najgorszego. Co komu pisane, i
        nie nalezy sie tym przejmowac, mam to gdzies jak nie to nie, no chyba, ze...

Pozdrawiam,

Fuzzy
        • souri Re: Stary Kawaler 29.07.04, 14:24
          Ale dobrze Ci samemu?
          Nie chciałbyś tego zmienić?

Gość portalu: Fuzzy napisał(a):

> Phi... Mieszkam w Warszawie, jestem samodzielny i praktycznie
          samowystarczalny
          > a i tak sam sobie zyje, a tez nie uwazamm sie za najgorszego. Co komu pisane,
          i
          >
          > nie nalezy sie tym przejmowac, mam to gdzies jak nie to nie, no chyba, ze...
          >
          > Pozdrawiam,
          >
          > Fuzzy
          • Gość: Fuzzy Re: Stary Kawaler IP: *.chello.pl 29.07.04, 14:33
            Wiesz jak sie okazuje wszystko jest kwestia przyzwyczajenia. Nie tylko ja
            jestem "samoty" (cudzyslów oznacza brak zony i kochanek, kochanek bo nie chce
            potem spowiaac sie z takich grzechów a i chce byc jednak uczciwy wobec siebie i
            byc moze tej jedynej - staroswieckie podejscie nieprawdaz, ale to jet tak
            wydaje mi sie dobre) wielu moich kolegów ze studiów tez, dlatego pisze co komu
            pisane...

Podrawiam,
            Fuzzy
    • Gość: niedziela na wsi Re: Stary Kawaler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:30
      dla miłości zwykłej-erotycznej potrzebne są trzy rzeczy- postrzeganie siebie
      jako atrakcyjnych (co nie dotyczy tylko fizycznej), bliskość przestrzena i
      pożądanie fizyczne
      być może jesteś mało atrakcyjny- ale nic straconego, włóż trochę wysiłku i
      rozwiń się tak by przyciągać otoczenie
      jeśli mieszkasz na "zadupiu"-pokonaj ten problem w połączeniu z pierwszym-
      rozwijaj się uczestnicząc w spotkaniach takich jak kursy lub studia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka