grzeczna_dziewczynka15 02.07.13, 22:48 Kombinerki? Ty jesteś fanem, nie? Ja już od dawna nie oglądałam, ale znowu ten przypływ patriotyzmu tenisowego;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:03 tak oglądałam stawiam na Łukasza Kubota :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:07 Ja chyba też wolę, żeby Kubot wygrał;) Ale cieszę się, że tylu ziomków naszych tak wysoko w Wimbledonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:39 a dzieci zaczną masowo trenować.... Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:50 my lopezi uwielbiamy rakietkować. w rakietki możemy tłuc cały dzień. w wodzie , na piasku, na trawie, piłeczką, lotką, kamieniem, patykiem. nic nas nie powstrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:57 o.0 a my mamy zamiar się nauczyć kamieniem niebezpiecznie, no chyba że w kasku :p Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 01:10 No i dobrze, niech trenują! Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 09:51 a dzieci zaczną masowo trenować.... jak rodzicom pozwolą finanse hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 16:09 zajęcia z trenerem nie są drogie ( szkółka) lepiej wydac pieniądze na treningi dziecka niż na papierosy i alkohol :P to nie majątek Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:18 ja miałem tez o tym pisać. złagodźmy chociaż tę atmosferę cipnej gorączki. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:35 nie sądzę aby to zdarzenie miało jakikolwiek wpływ na moje życie, jest setka bardziej ciekawych dla mnie spraw niż jakiś tam Wimbledon, jak dla mnie ten turniej mógłby wygrać nawet Pigmej, ani mnie to ziębi ani grzeje :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:44 ty to jesteś wyrafinowany. ciebie turnau z domu wyciąga :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:52 paco_lopez napisał: > ty to jesteś wyrafinowany. ciebie turnau z domu wyciąga :)) przynajmniej uspokajającej muzyki sobie posłucham na żywo, a tenis to nie dla mnie, jakoś nie podnieca mnie bieganie nowobogackich milionerów z rakietami tenisowymi po korcie, w żaden sposób nie utożsamiam się z tą grupą społeczną :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 02.07.13, 23:56 przesadzasz wiele osób gra w tenisa a miliony to w wyobraźni przelicza :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 00:05 mila2712 napisała: > przesadzasz > wiele osób gra w tenisa a miliony to w wyobraźni przelicza :P w Polsce chyba nie aż tak wiele :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 16:10 no właśnie, że wiele nawet tu u mnie na tzw prowincji są szkółki - zajęcia kilka razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 10:05 O ile umie się grać, tenis jest tańszy niż fitness. Kort ok. 20 zł (choć prawda, różne są ceny) - na os. 10 zł. Rakietę się kupuje raz na kilka lat, piłki - zależy od częstotliwości gry. Kupuję na zmianę z moimi partnerkami, więc raz na 3 miechy ok. - 16zł za te Szlazengery, co to MInasz też ma;> Każdy sport może być dla lansu, albo dla przyjemności. Również bieganie w wydaniu niektórych to drogi sport, bo zabierają się do tego od kupna iphone'a, żeby mieć jakieś tam aplikacje i bardzo drogich specjalistycznych i trendy ciuchów do biegania. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 00:07 ja na turnaua reaguje tak jak ewa wisniewska na pitolenie bohuna na bandurze. on mi duszę dręczy a nie uspokaja:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 00:16 na zywo mecze tenisowe sa bardziej beznadziejne niz w tv(szczegolnie jak ciepło) kiedys troche łaziłem na turnieje tenisowe np z udziałem radwanskiej ale srednio mi sie to podobało-ostatnio nawet miałem z kolega wpasc na kort ale jakos nam nie wyszło nie grałem juz z 10 lat (ale rakiete head posiadam hehe i piłki slazengera tyz :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 01:09 Na żywo mecze są o wiele lepsze i bardziej inspirujące;) Szlazengery są do bani! A stare, to w ogóle bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 01:17 10 lat temu były fajne:) a mecze na zywo sa nudne i ta skostniała atmosfera ciagle cie ktos ucisza jedynie chodziłem po to aby podpatrzec technike np drop shoty Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 01:21 No ciężko, żeby wszyscy darli ryja, bo wtedy się skupić tenist(k)a nie może. Choć ja nigdy nie czułam spiny - można było swobodnie rozmawiać. Może wyjątkowo głośno mówisz? Podpatrywanie techniki, jak najbardziej - choć ja bardziej na serwis spoglądam (no bo co jest trudnego w drop szocie????;))) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 07:54 a co jest trudnego w serwisie? wystarczy mocno huknąć i nikt nie odbierze skróty to najbardziej trudne i wyrafinowane uderzenia oczywiscie uderzane z woleja - co jest w nich trudnego ?????????mnostwo rzeczy np timing Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 09:54 Podobno dziewczyny mają problem z serwisem;) Np. wyrzut sprawia mi największy problem. Mam bardzo nierówny serwis (znaczy nie to, żebym trenowała), ale pogrywam. I mam dni, że właśnie huknę i nikt nie odbiera, a mam takie, że nie mogę se piłki wyrzucić porządnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 07:55 ty w ogole grasz w tenisa? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 09:56 Grywam;) Planuję grać regularnie, szczególnie w lecie, no i wychodzi, że lato=wyjazdy, więc gram regularnie zimą. Potem przerwa - frustra, że znowu gorzej, grrr;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 09:52 kiedys troche łaziłem na turnieje tenisowe np z udziałem radwanskiej to kiedyś to musiało być naprawdę dawno haha Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 09:58 Prawda;) Kiedyś to ja łaziłam - jak grała Magda, Magda, zpomniałam nazwiska! (ale widziałam też Nadala na żywo) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 10:08 Domachowska? Ciekawe, gdzie teraz grywa? Gdzie Nadala? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 10:10 sorki Grzybowska :)) D. to Marta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 11:13 Grzybowska, właśnie. A DOmachowska też jakaś była? Ale chyba tylko na skalę polską? W Sopocie widziałam Nadala - wygrał turniej (chyba pierwszy swój turniej, ale mogę kłamać) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 11:20 >Grzybowska, właśnie. A DOmachowska też jakaś była? Ale chyba tylko na skalę polską? madkoicórgo, ten wątek pobił rekord :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 11:32 ale biust ma na skalę europejską. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 12:55 > Kombinerki? Ty jesteś fanem, nie? Nie jestem, ale uwazam, ze to jeden z najbardziej technicznych sportow - scisle top5 - i coraz bardziej sie wkrecam, ale tylko w meski tenis. >Ja już od dawna nie oglądałam, ale znowu ten > przypływ patriotyzmu tenisowego;) Radwanska ogladam tylko ze wzgledu na "patriotyzm". Mecza mnie te kobiece baloniki. A meski bardzo lubie i podziwiam. Swoja droga czolowi tenisisci dosyc dlugo sa z tymi samymi panienkami. Ciagle te same dzagi, a mogliby bzykac codzinnie inna. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 13:49 Cieszy mnie, ze wreszcie ktos dal Williams popalic. Od razu zrobilo sie ciekawiej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 03.07.13, 14:10 "Niech wygra Jerzyk, a potem niech upokorzy Murraya." Dlaczego sportowa rywalizacja to dla niektórych okazja do upokarzania? Na tym to polega, żebu kogoś upokorzyć, a nie żeby wygrać rywalizację? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 04.07.13, 01:53 A mi szkoda, że Kubot przegrał. Ale mecz, zbyt ciekawy nie był, przy całej mojej sympatii do obu panów. No, ale fajnie widzieć dwóch naszych ziomków obejmujących się po meczu. Piękna chwila! No i ta wymiana koszulek, hmmmm;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 04.07.13, 22:56 a ja się rozczarowałem na 15 minut, ze agnieszka przegrała. ona musi w dwóch setach wygrywać , bo nie jest terminatorką z bicepsem i klatą. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 04.07.13, 23:16 dzisiejszy mecz początkowo zapowiadał się ( i był ) nudny.....końcówka imponująca żal przegranej dobrzę, że nie obstawiałam wyników za pieniadze....bo zaliczyłabym kolejną wtopę Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 04.07.13, 23:23 to był akurat bardzo udany i ciekawy mecz, raczej przebije pod względem dramaturgii finał. nudny to był wczorajszy trening janowicza na kubocie. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 05.07.13, 07:31 a o której JJ dzisiaj będzie czarował panie ? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 05.07.13, 11:45 Nudny? Hmm, dziwne;) Pięknie grały dziewczyny. Nudny to był Kubot vs. Janowicz - serwis as, serwis siatka, serwis - return w widownię. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 05.07.13, 16:50 generalnie wolę tenis w męskim wykonaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 05.07.13, 11:46 No też trochę żałuję, ale Niemka (albo ta druga Polka;>) tak ładnie grała, że nie ma co żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig kto by na to 05.07.13, 07:39 marnował czas? radwańska to niewychowany buc. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: kto by na to 05.07.13, 11:47 Buc, nie buc - do tenisa ma talent! Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 05.07.13, 15:52 beda nerwy dzisiaj. znowu trzeba sie bedzie pilnowac, zeby oddychac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear wow 05.07.13, 18:11 del potro genialnie przegania po korcie djokovica! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: wow 05.07.13, 20:13 co z tego, gral pieknie ;P a teraz nasz gra pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 12:44 Wimbelodon się już skończył, ale Agnieszka nie znika z doniesień medialnych i z myśli zatroskanych o nią duchownych: Ks. Marek Dziewiecki, krajowy duszpasterz powołań, zaapelował do tenisistki o wycofanie się z projektu "ESPN" i stwierdził, że kiedyś będzie żałować tych zdjęć. "Osobiście jest mi bardzo przykro, gdy ktoś deklarujący się po stronie Jezusa jednocześnie poddaje się mentalności tych, którzy traktują człowieka jak rzecz do oglądania, a nie osobę, dziecko Boże zasługujące na szacunek i miłość, i postępujące w sposób właściwy swojej godności - powiedział ks. Dziewiecki portalowi Fronda.pl. - Jeśli pani Agnieszka Radwańska spotka mężczyznę, który potrafi wiernie kochać i założy szczęśliwą rodzinę, wychowując dzieci w duchu katolickim, czyli zgodnie z Ewangelią miłości i błogosławionej czystości, to sesję zdjęciową, na którą się zdecydowała, będzie chyba chciała ukryć przed bliskimi. Jezus musi być bardzo zasmucony naurszeniem przez Agnieszkę zasad błogosławionej czystości. Ks. Marek z pewnością zakryłby łaskawie to obnażone bezwstydnie ciało osobiście, gdyby tylko mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:01 ty masz autentycznie talent do wyszukiwnia dziwnych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:04 Predzej obsesje. Btw, imo, zdjecia - delikatnie mowiac - nie powalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:14 fuzja.jadrowa napisała: > Predzej obsesje. Że niby na punkcie Agnieszki? Nie, nie jest w moim typie. ;-) > Btw, imo, zdjecia - delikatnie mowiac - nie powalaja. A co to ma za znaczenie. Jednym mogą się podobać a innym nie. To kwestia gustu. Ale komentarz duchownego jest bezcenny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:36 Ty to masz odchylenie jezusowe, co wątek to jezusie. nawet jak o tenisie, to też o jezusie. zresztą on się nawet rymuje ten jezus z tenisem, pewnie dlatego. idź do zakonu, stokrotko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:41 six_a napisała: > Ty to masz odchylenie jezusowe, co wątek to jezusie. nawet jak o tenisie, to te > ż o jezusie. zresztą on się nawet rymuje ten jezus z tenisem, pewnie dlatego. > idź do zakonu, stokrotko ;) A co, masz coś przeciwko Jezusowi? A do zakonu nie pójdę, bo Jezus by się zgorszył ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:56 >A co, masz coś przeciwko Jezusowi? mam coś przeciwko wszystkim :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 20:24 six_a napisała: > >A co, masz coś przeciwko Jezusowi? > mam coś przeciwko wszystkim :D > Jezus też miał.... jeżeli nie osiągnęłaś jeszcze 33 roku życia to uważaj...a jeżeli masz już więcej to znaczy, że ...w zasadzie to nie wiem co to znaczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:12 alpepe napisała: > ty masz autentycznie talent do wyszukiwnia dziwnych wypowiedzi. Faktycznie, tekst na głównej stronie. Trzeba mieć talent. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:31 ale gdzie? Ja na frondę nie wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:33 alpepe napisała: > ale gdzie? Ja na frondę nie wchodzę. Na głównej stronie portalu, na którym właśnie zamieściłaś swój post. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 14:15 a, na sam dół, to nie schodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 17:44 Faktycznie, na samym dole też jest, ale ja kliknęłam w ten wyżej, na poziomie "wiadomości". Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:23 A może to nie stokrotka, tylko duchowni maja wybitny talent do udzielania dziwnych wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:26 " Jeśli pani Agnieszka Radwańska spotka mężczyznę, który potr > afi wiernie kochać i założy szczęśliwą rodzinę, wychowując dzieci w duchu katol > ickim, czyli zgodnie z Ewangelią miłości i błogosławionej czystości,"... Ale że co, że teraz Agnieszka się nie myje? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Tenis, Wimbledon, Radwańska, chłopaki, a Wy n 10.07.13, 13:32 rekreativa napisała: > Ale że co, że teraz Agnieszka się nie myje? Przypuszczam, że w czasie robienia "nagich" zdjęć do Agnieszki przywarł brud, ktory już nie puści... A biedny, wiernie kochający mężczyzna Agnieszki będzie miał z tego powodu permanentny niesmak. Biedaczek. Ks. Marka też mi żal. :-( Odpowiedz Link Zgłoś