Dodaj do ulubionych

Lubicie wysportowanych facetow?

03.10.13, 12:42
Lubicie facetow, ktorzy -uprawiaja sporty, chodza na silownie( ale nie pakerzy:), graja np w kosza, czy chodzana basen.
Lubicie takie meskie, wysportowane cialo z ladnie wyrzezbionymi miesniami?
Zastanaiwm sie ostatnio, dlaczego wiekszosci facetom nie chce sie uprawiac zadnego sportu.
A potem te wystajace brzuchy, otylosc
Lenistwo? czy zony nie motywuja takiego "misia'I nie mowcie o braku czasu, bo ten sie znajdzie jak bardzo sie chce
Obserwuj wątek
    • mandragora.69 Re: Lubicie wysportowanych facetow? 03.10.13, 12:46
      stat7 napisał:

> Lubicie facetow, ktorzy -uprawiaja sporty, chodza na silownie( ale nie pakerzy:
      > ), graja np w kosza, czy chodzana basen.
      > Lubicie takie meskie, wysportowane cialo z ladnie wyrzezbionymi miesniami?
      > Zastanaiwm sie ostatnio, dlaczego wiekszosci facetom nie chce sie uprawiac zadn
      > ego sportu.
      > A potem te wystajace brzuchy, otylosc
      > Lenistwo? czy zony nie motywuja takiego "misia'I nie mowcie o braku czasu, bo t
      > en sie znajdzie jak bardzo sie chce

Jesteś facetem ?
    • wez_sie Re: Lubicie wysportowanych facetow? 03.10.13, 13:11
      ja nie lubie
      wole takich misiowatych
    • gree.nka Re: Lubicie wysportowanych facetow? 03.10.13, 13:15
      mi się jakoś nie chce mieć super rzeźbę na ciele.
      i nie wiem czy jakoś specjalnie podziwiam innych z tego powodu
    • triismegistos Re: Lubicie wysportowanych facetow? 03.10.13, 14:31
      Lubię :)
    • soulshuntr Re: Lubicie wysportowanych facetow? 03.10.13, 14:34
      Bo wiesz, w kulturystyce jest taka generalna asada - najpierw masa a potem rzezba.
    • lenka.magdalenka Re: Lubicie wysportowanych facetow? 03.10.13, 14:47
      tak lubię jak facet uprawia sport aczkolwiek za mocno wyrzeźbionym ciałem nie przepadam wszystko musi być "w miarę"i z umiarem ;)

> Zastanaiwm sie ostatnio, dlaczego wiekszosci facetom nie chce sie uprawiac zadn
      > ego sportu.

bo są leniwi, zmęczeni po całym dniu pracy wolą odpoczywać niż wyciskać 7 poty na ćwiczeniach ;)
    • babciajadzienka Re: Lubicie wysportowanych facetow? 03.10.13, 15:05
      czy my kobity lubimy wysportowanych facetow? Hm. Lubic to za duzo powiedziane. Taka sylwetka sprawia, ze zwracasz wzrok na takiego osobnika. I nic poza tym. To mlodziutkie dziewczyny moga sie afektowac och i ach. Ale babcie? No coz widac wtedy, ze czlowiek dba o siebie. O swoje zdrowie, serce. Ja jestem przy kosci mimo, ze prowadze bardzo aktywny tryb zycia. Szczerze mowiac jest mo to obojetne jak reaguja na mnie ludzie na ulicy, (czy w internecie). Inna nie bede. Mam zamiar byc szczera i naturalna. Nie podoba mi sie kamuflaz internetowy. Mamy tylko jedno zycie. To od nas zalezy jak je przezyjemy. Nie namawiam nikogo do zbytniego egzhibicjonizmu. Sama nie wiem dlaczego tak sie to wszystko rozwinelo.
    • wez_sie oto ja 03.10.13, 15:11
      w sumie nie wiem po co to robie, ale jak chcecie to moge sie pokazac

https://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/063/9/9/nice_body_a__by_emaraty_rzyn-d4rnxjw.jpg
      • wez_sie sorry zly link misie wkleil :/ 03.10.13, 15:13
        sory zly link misie wkleil

https://img.chan4chan.com/img/2010-03-28/1269770056046.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka