stephanie.plum Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 00:24 pewnie dlatego, że nie mają duszy. (na wszelki wypadek - w link nie klikam). Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 00:31 chciałam zauważyć, że zalinkowany pan jest mordercą, a nie żadnym niegrzecznym chłopcem. a jedna przygłupia kretynka wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 00:59 six_a napisała: > chciałam zauważyć, że zalinkowany pan jest mordercą, a nie żadnym niegrzecznym > chłopcem. > a jedna przygłupia kretynka wiosny nie czyni. De fakto Manson nie zabil zony Polanskiego, ani jej przyjaciol i dziadka Frytki, tylko nakazal swoim ludziom by to zrobili. Prezydent usa codziennie kaze kogos mordowac w afganistanie, iranie i iraku (nie mowiac juz o jakichs nieoficjalnych, ktore nigdy nie wyplywaja na wierzch), a jakos nikt nie nazywa go morderca, choc powinien. Co nie zmienia faktu, ze Manson jest raczej psychicznie chory.. Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:48 > De fakto Manson nie zabil zony Polanskiego, ani jej przyjaciol i dziadka Frytki, > tylko nakazal swoim ludziom by to zrobili. „Teoretycy mają czyste ręce, praktycy – czyste sumienie”. Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 01:11 > chciałam zauważyć, że zalinkowany pan jest mordercą, a nie żadnym niegrzecznym > chłopcem. Szkoda, że nie zechciałaś przy okazji zauważyć cudzysłowu… Zresztą, mechanizm, jak sądzę, zadziałał tu ten sam, co w przypadku dresiarzy, metali, harleyowców czy tzw. rekinów finansjery, tyle że zadział, że tak powiem, bardziej. Ha! ha! :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 01:25 zauważyłam akurat, ale co z tego. pisząc o "niegrzeczne dziewczynkach" raczej nie miałbyś na myśli seryjnych morderczyń, prawdaż? no ale to bardzo śmieszne insynuować, że kobiety uwielbiają psycholi, dręczycieli, zboków, morderców, a przecież mogłyby się zainteresować jakimś przyzwoitym listonoszem czy nawet pisarzem dziwnych znaczków do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 08:48 > zauważyłam akurat, ale co z tego. pisząc o "niegrzeczne dziewczynkach" raczej > nie miałbyś na myśli seryjnych morderczyń, prawdaż? Prawdaż. Miałbym na myśli przede wszystkim dziewczęta idące tam, gdzie chcą, przy czym niekoniecznie do Nieba. :) > no ale to bardzo śmieszne insynuować, że kobiety uwielbiają psycholi, dręczycieli, > zboków, morderców, a przecież mogłyby się zainteresować jakimś przyzwoitym > listonoszem czy nawet pisarzem dziwnych znaczków do kompa. Dawno już zauważyłem niezdrowe zainteresowanie kobiet takimi właśnie indywiduami. Na przykład mój były przyjaciel: drań, gnida, łapserdak, alkoholik, sadysta psychiczny i narcyz, utrzymywany przez swoją biedną matkę (kiedy kończyłem z nim znajomość, był akurat na etapie wyciągania od niej dodatkowych pieniążków na psychoterapię freudowską, a to nie są tanie rzeczy) – powodzeniem u płci przeciwnej cieszył się, oczywiście, olbrzymim. Porządni, przyzwoici faceci mogliby o takim jedynie pomarzyć. Z kobietami jak z Rosją, rozumem nie pojmiesz. A teraz dowiaduję się, że takim właśnie ogromnym powodzeniem cieszy się „zły chłopiec” Charles Manson, to już mnie dobiło. :/ Ech, żeby tak mnie kiedyś jakaś kobieta stronkę zrobiła, nigdy nie miałem własnej. To znaczy stronki nie miałem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:12 system.tzw.edukacji napisał: > Na przykład mój były przyjaciel: drań, gnida, łapserdak, alkoholik, sadysta > psychiczny i narcyz, utrzymywany przez swoją biedną matkę (kiedy kończyłem z ni > m znajomość, był akurat na etapie wyciągania od niej dodatkowych pieniążków na > psychoterapię freudowską, a to nie są tanie rzeczy) Acha, przyjaciel. To niezbicie dowodzi, że jednak chłopcy lubią "niegrzecznych chłopców". Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 to jest ten sam mechanizm 21.11.13, 09:19 co wianuszek ladnych inaczej wokol jednej wygladajacej przyzwoicie (urodziwie). Co rekin nie zje, to remora (suckerfish) opedzluje ze smakiem. Czego dran, gnida etc nie puknie, to krytyk przytuli. Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: to jest ten sam mechanizm 21.11.13, 09:31 > Co rekin nie zje, to remora (suckerfish) opedzluje ze smakiem. Czego dran, gnida > etc nie puknie, to krytyk przytuli. Skrajna impertynencja! Powodzeniem u płci cieszysz się, jak mniemam, znacznym z racji swojego niebywałego chamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 moje "chamstwo" blednie w porownaniu z twoim 21.11.13, 09:34 brakiem poczucia humoru i dystansu do wlasnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: moje "chamstwo" blednie w porownaniu z twoim 21.11.13, 11:05 o Panowie...widzę, że iskrzy znaczy się pierwszy przyczynek do wspólnej wódki jest....heh Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 z dwojga zlego, wybieram Ciebie 21.11.13, 13:54 masz to, czego jemu brakuje. Poza tym on jest z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: z dwojga zlego, wybieram Ciebie 21.11.13, 14:23 każdy ma coś wyjątkowego...ja pewnie coś czego nie ma on ani Ty ale mnie bez wątpienia brakuje co ma on...wg mnie krytyk jest ok choć się strasznie przejmuje w kwesti sztuki bo pewnie jest bardziej wrażliwy na muzukę (z akcentem na u) niż moje preferencje muzyki prostej, lekkiej i przyjemnej o charakterze rozrywkowy której nie da się słuchaj dłużej niż 5 minut na trzeźwo....i brak mu nieco luzu.... ale mniemam, że jest w afekcie co się niestety każdemu mężczyźnie może przytrafić ....a wtedy to wiesz jak jest....mężczyzna wyprowadzony z równowago emocjonalno-intelekulno-psychicznej potrafi zakładać męczące wątki o eksie exzonym teściu, policji i ex żonie, ale Szanim to...ale o czym to ja chciałem,....do rzeczy.....aha... Kraków....lubię.... ale jako rodowity płocczanin pragnę zwrócić uwagę, że Kraków jako taki niesłusznie rości prawa do Piast heritage....tak naprawdę to Jagillonowie Litwini zrobili mu PR a im się zdaję, że Pole to Dwór.... no przepraszam bardzo....i niech se daty przyznania praw miejskich sprawdzi.... no... Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: z dwojga zlego, wybieram Ciebie 21.11.13, 18:59 On nie jest z Krakowa, tylko tam mieszka, a to kolosalna różnica!:P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 uuu, to prawie dyskwalifikacja 22.11.13, 13:01 mozna byc z Krakowa, bo to jak z rodzina, sie nie wybiera, ale... zamieszkac dobrowolnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: uuu, to prawie dyskwalifikacja 22.11.13, 17:07 Ja tam nie wiem, bo bywałam tam tylko turystycznie i bardzo mi się podobało.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: uuu, to prawie dyskwalifikacja 24.11.13, 08:19 turystycznie to i mnie sie podoba, a juz jak sobie pogadalismy przed sklepem z A Mleczko.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: tricky one 21.11.13, 10:10 to teraz pochwal się, jak twoja pani wybrała - gnidę czy krytyka? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: tricky one 21.11.13, 11:06 a Ty sieć cicho jak Panowie dyskutują i tak nie masz szans ani u gnidy ani krytyka :p Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:29 > Acha, przyjaciel. To niezbicie dowodzi, że jednak chłopcy lubią "niegrzecznych > chłopców". Ja go nie znoszę, poza tym to nie jest już mój przyjaciel ani nawet kolega, wymiksowałem się z tej relacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:36 system.tzw.edukacji napisał: > Ja go nie znoszę, poza tym to nie jest już mój przyjaciel ani nawet kolega, wym > iksowałem się z tej relacji. :) Podobnie jest z niektórymi kobietami - wchodzą w relacje z niewłaściwymi facetami a potem się z tych relacji wymiksowują. Ale kobiet oczywiście nie można w tym względzie zrozumieć, za to postępowanie krytyka jest zrozumiałe i usprawiedliwione. Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:41 > Podobnie jest z niektórymi kobietami - wchodzą w relacje z niewłaściwymi facetami > a potem się z tych relacji wymiksowują. Ale kobiet oczywiście nie można w > tym względzie zrozumieć, za to postępowanie krytyka jest zrozumiałe i usprawiedliwione. Jak się zaczynałem z nim zadawać, to był inny. :D Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:44 system.tzw.edukacji napisał: > Jak się zaczynałem z nim zadawać, to był inny. :D No proszę, jakbym słyszała kobietę usprawiedliwiającą swój wybór. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:50 > No proszę, jakbym słyszała kobietę usprawiedliwiającą swój wybór. ;-) No właśnie mnie też to tak zabrzmiało, stąd zresztą emitokionka (chyba tak się to pisze). :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 10:24 system.tzw.edukacji napisał: > No właśnie mnie też to tak zabrzmiało, stąd zresztą emitokionka (chyba tak się > to pisze). :) No widzisz, nie tylko kobiety lubią "nioegrzecznych chłopców". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 14:30 My lubimy niegrzecznych chłopców tak jak faceci zboczone kobiety :O Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 15:07 zuzanna5.0 napisała: > My lubimy niegrzecznych chłopców tak jak faceci zboczone kobiety :O No nie wiem, ja w ogóle nie lubię chłopców, nie wspominając nawet o niegrzecznych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 15:29 Rozwiniesz tę myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 15:39 To proste - lubię dziewczyny (kobiety zresztą też). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 16:54 Zboczone też mogą być? :P Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:13 rekreativa napisała: > Zboczone też mogą być? > :P To zależy od zboczenia. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:20 zuzanna5.0 napisała: > He? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:22 Szybka jesteś :P Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:26 Ty też. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:28 Lecem jak szczała :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:31 zuzanna5.0 napisała: > Lecem jak szczała :) No weź, bo się posikam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:33 www.youtube.com/watch?v=FDmnvIjKh88 Czy ich nie lubisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:37 Jeśli to faceci, to nie lubię. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:39 Ja jednak wolę facetów kierowców,a co nadepnąlbył Ci jakiś na palec? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:45 zuzanna5.0 napisała: > Ja jednak wolę facetów kierowców,a co nadepnąlbył Ci jakiś na palec? Jeden mi nadepnął, ale to nie z tego powodu wolę kobiety od facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:55 zuzanna5.0 napisała: > I co? Jak to co? Miłość jest kobietą! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:58 Stokrotne dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:39 system.tzw.edukacji napisał: > Ja go nie znoszę, poza tym to nie jest już mój przyjaciel ani nawet kolega, wym > iksowałem się z tej relacji. :) A na studia już poszedłeś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:44 > A na studia już poszedłeś? :D Nie mam czasu teraz niestety, ale tak, chciałbym kiedyś jeszcze iść na studia, najlepiej wyższe albo zaoczne. Spójrzmy prawdzie w oczy: nic tak nie działa na kobiety jak indeks i dyplom. Jak powiada pewien czeski pisarz: „(…) bo ów człowiek jest studentem i dojdzie przypuszczalnie do wielkiej władzy”. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:48 system.tzw.edukacji napisał: > Nie mam czasu teraz niestety, ale tak, chciałbym kiedyś jeszcze iść na studia, > najlepiej wyższe albo zaoczne. Spójrzmy prawdzie w oczy: nic tak nie działa na > kobiety jak indeks i dyplom. > Nie, no morderstwa przecież. Ale masz rację, krakowskiej inteligentce z dziada pradziada, tytuł magistra powinien wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:45 studiuje pozy przed lustrem, bardzo srogie miny, zmarszczone zamyslone czolo.... wartoby posluchac tego gbura,.......co sadzi o wspollokatorze. Dopiero by sie wiedenski doktor usmial. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:58 >Dawno już zauważyłem niezdrowe zainteresowanie kobiet takimi właśnie indywiduami. Na przykład mój były przyjaciel: drań pomyślmy, że te panie często nie mają wyjścia, ponieważ są uzależnione nie tylko psychicznie, ale np. finansowo. natomiast panowie jak się uczepią, to wybitnie psychicznie i niezdrowo. stąd np. tylu stalkerów, seryjnych i klientów psychiatrycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:29 six_a napisała: > chciałam zauważyć, że zalinkowany pan jest mordercą, a nie żadnym niegrzecznym > chłopcem. > a jedna przygłupia kretynka wiosny nie czyni. > Ale to nie jest jedna kretynka. Słabość niektórych kobiet do facetów w więzieniach, zwłaszcza jesli byli sławni ze wzgledu na popełnione przestępstwo i zwłaszcza jeśli mają długi/dożywotni wyrok jest powszechnie znana od lat. Pewnie jakiś psycholog umiałby to wytłumaczyć (a inny znalazłby inne wytłumaczenie :D) Na pewno jednak nie ma to związku z umiłowaniem do bad bojów. Ja bym powiedział że to kobiety które szukają mężczyzn możliwie niedostępnych. Dzięki temu mogą snuć fantazje o wspólnym życiu bez ryzyka realizacji. Ciężko znaleźć bardziej niedostępnego niż taki który ma dożywotni wyrok :D Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:35 > Ja bym powiedział że to kobiety które szukają mężczyzn możliwie niedostępnych. > Dzięki temu mogą snuć fantazje o wspólnym życiu bez ryzyka realizacji. Ha! ha! Tak jest, lęk przed bliskością, jeden z tych pomysłów psychologów, który zrobił zawrotną karierę. Czemu ludzie nie wchodzą w związki? Z lęku przed bliskością. Czemu wchodzą? Z lęku przed bliskością. Skąd ten lęk? Pozostałość z czasów dzieciństwa. I tak dalej, i tak dalej. Niedobrze się robi od tych psychoanalitycznych teoryjek. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:48 system.tzw.edukacji napisał: > Niedobrze się robi od tych psychoanalitycznych teoryjek. A ktoś zmusza cię do czytania tych teoryjek? Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 12:12 > A ktoś zmusza cię do czytania tych teoryjek? Owszem, superego. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 12:19 system.tzw.edukacji napisał: > Owszem, superego. No to masz przechlapane. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:55 to nie jest słabość kobiet, tylko psychiczny ciągnie do psychicznego. płeć ma drugorzędne znaczenie. myślisz, że panie z wyrokami nie mają w więzieniach adoratorów albo chociaż starych partnerów, którzy przy nich tkwią? były też pary morderców seryjnych więc równie dobrze można by twierdzić, że mężczyzn ciągnie do morderczyń, załóż taki wątek. dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 10:05 > że mężczyzn ciągnie do morderczyń, załóż taki wątek. W latach 80. była taka sytuacja, że kobieta zaćwiczyła pasem z metalową sprzączką 6-letniego malca, swojego pasierba, bodajże dlatego, że nie wiedział, jak zdobyć sznurowadła. Ojciec był do tego stopnia zapatrzony w swoją konkubinę, że nie tylko nie bronił synka przed katowaniem, ale bywało nawet, że uczestniczył. Nawiasem mówiąc, kobieta ta po wyjściu z więzienia została szkolną katechetką oraz doradczynią Ministerstwa Edukacji Narodowej. Ale nie trzeba, dajmy spokój przeszłości: „kto starą złość wspomni, bodaj oka nie miał”. :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 10:08 >Ojciec był do tego stopnia zapatrzony w swoją konkubinę, że no sam widzisz, że ten pan wykazywał niezdrowe zainteresowanie. kto faceta zrozumie, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
system.tzw.edukacji Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 10:37 > kto faceta zrozumie, ech. Rozumem nie pojmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 11:03 system.tzw.edukacji napisał: > > kto faceta zrozumie, ech. > > Rozumem nie pojmiesz. :) rękoma nie pojma bo za duży nogami nie podąży bo na szpilkach się trudno biegq za gościem w adidasach i dresie ... może choć ustami obejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 10:24 six_a napisała: > to nie jest słabość kobiet, tylko psychiczny ciągnie do psychicznego. płeć ma d > rugorzędne znaczenie. myślisz, że panie z wyrokami nie mają w więzieniach adora > torów albo chociaż starych partnerów, którzy przy nich tkwią? były też pary mor > derców seryjnych więc równie dobrze można by twierdzić, że mężczyzn ciągnie do > morderczyń, załóż taki wątek. > > dziękuję za uwagę. Nie wydaje mnie się aby taka zależność występowała też w drugą stronę. Co nie znaczy że faceci nie bywają psychiczni i nie łączą się z psychiczkami. Tyle tylko że w celach śmierci kobiet jest niewiele :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 11:04 >Nie wydaje mnie się aby taka zależność występowała też w drugą stronę. tak, "nie wydaje mi się" to argument nie do odparcia. ta pani np. po odsiadce nabyła nowego męża i ma troje dzieci. poprzedni mąż też zresztą ją lubił, razem sobie dokazywali, aż wpadli. jak widać, występne panie też są lubiane. a to że rzadziej siedzą na dożywociu czy z karą śmierci, nie jest żadnym dowodem braku ich atrakcyjności. ale rozumiem, że starasz się udowodnić, że panowie brzydzą się, a panie nie. powodzenia:) nasygnale.pl/gid,12769763,img,12770290,page,11,title,Najgorsze-morderczynie-wszech-czasow,galeria.html?ticaid=611b43 Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 13:40 > a to że rzadziej siedzą na dożywociu czy z karą śmierci, nie j > est żadnym dowodem braku ich atrakcyjności. ale rozumiem, że starasz się udowod > nić, że panowie brzydzą się, a panie nie. powodzenia:) :P Mamy mało morderczyń za kratami, więc ciężko powiedzieć czy dostają listy od facetów. Bo ciężcy więźniowie mają całe rzesze fanek. Choć zapewne fanów też - facetów którzy ich za "odwagę itp" podziwiają. Tylko żenić się nie chcą :) Więc obie płcie są tu równe Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 13:50 Własnie miałam o tym napisać: sławni przestępcy mają również mnóstwo wielbicieli swego "talentu" wśród mężczyzn, w tym zdarzają się naśladowcy. Więc robienie sztucznej sensacji, jakoby kobiety miały jakies specjalne inklinacje do morderców jest kiepskie. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 14:43 rekreativa napisała: > Własnie miałam o tym napisać: sławni przestępcy mają również mnóstwo wielbiciel > i swego "talentu" wśród mężczyzn, w tym zdarzają się naśladowcy. > Więc robienie sztucznej sensacji, jakoby kobiety miały jakies specjalne inklina > cje do morderców jest kiepskie. No ale tu jest romantyzm... i seks, a seks sie sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:32 A może nutka zazdrosci,ze stary,brzydki,morderca a młoda na niego hopla! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 14:45 >Mamy mało morderczyń za kratami, więc ciężko powiedzieć czy dostają listy od facetów. Bo ciężcy więźniowie mają całe rzesze fanek. z cyklu logika nie do ogarnięcia. więc piszesz, że dostajesz listy, tak?;) bo jeśli nie jesteś adresatem/strażnikiem w więzieniu, to chyba nie masz do czynienia z żadnymi listami, więc powinno być ci trudno cokolwiek na ten temat powiedzieć. no chyba że się opierasz na doniesieniach. jeśli tak, można bez problemu znaleźć fanów oraz fanki osadzonych kobiet i przypadki pisania do takich kobiet listów. nadal nie widzę argumentów za tym, że tylko mężczyźni mają tylko wielbicielki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna5.0 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:30 A Waśniewska? Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 19:01 > Ale to nie jest jedna kretynka. > > Słabość niektórych kobiet do facetów w więzieniach, zwłaszcza jesli byli sławni ze wzgledu na > popełnione przestępstwo i zwłaszcza jeśli mają długi/dożywotni wyrok jest powszechnie znana od lat. Jakby co, to podkreśliłam słowo kluczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 09:28 jest chyba mała różnica między niegrzecznym chłopcem a kryminalistą? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na no nie wiem 21.11.13, 09:35 wtedy napisałabym lubię kryminalistów dla mnie niegrzeczny chłopiec to taki niesforny,rezolutny bardziej -a nie od razu łamiący prawo Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: no nie wiem 21.11.13, 09:36 jedno drugiego nie wyklucza, sa zatem trzy mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: no nie wiem 21.11.13, 09:38 nie.mam.20 napisał: > jedno drugiego nie wyklucza, sa zatem trzy mozliwosci. czyli? (może w końcu znajdę to czego szukam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 pilnuj swego i snij o mnie! 21.11.13, 09:43 bezpiecznie, zdrowo, przyjemnie. ps - przed chwila moja zapytala, czy moze cos napisac pod moim nickiem?? powiedzialem, ze wszystkie poznaja uzurpatorke. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na w rączki całuję,do nóżek padam 21.11.13, 09:46 nie.mam.20 napisał: > bezpiecznie, zdrowo, przyjemnie. > ps - przed chwila moja zapytala, czy moze cos napisac pod moim nickiem?? > powiedzialem, ze wszystkie poznaja uzurpatorke. oraz uściski dla żonki przesyłam :) nie znam jej a jakoś sympatią darzę! jakieś to nienormalne chyba...ale czy to nie piękne?taka jedna wielka rodzina!wnuczek,wnuczka.....siabadabada! mogę erotycznie?śnić? Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: w rączki całuję,do nóżek padam 21.11.13, 09:49 wylacznie i dosc perwersyjnie, plz. Popusc fantazji. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na się robi... 21.11.13, 09:54 nie.mam.20 napisał: > wylacznie i dosc perwersyjnie, plz. Popusc fantazji. ;) > Ty niegrzeczny chłopcze,dioble czorny pieronowy :P Ale to Ty pierwszy idziesz w kimonko bejbe...tak więc-łememba :D Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 16:34 Nie "kobiety lubią...", tylko "są kobiety, które lubią...". A tak w ogóle, to są ludzie, którzy lubią niegrzecznych/niegrzeczne. Chyba od zawsze więźniowe mieli korespondencyjne grono wielbicielek, co poniektóre zostawały potem ich żonami. Może to wynika z pociągu do przemocy, adrenaliny, a także popularności (seryjni mordercy są prawieże pop-bohaterami), może tacy faceci wydają im się bardziej męscy (=umieją sobie radzić, nawet jeśli wymaga to użycia siły), może poczucie zagrożenia je kręci, a może robią z siebie matki teresy i mówią "ja go odmienię, przy mnie będzie inny". Itd. Ludzie są różni, a w większości siedzi jakiś "mroczny pasażer" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pleciony.pojemnik.na.kangura Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 17:25 light_in_august napisała: > Chyba od zawsze więźniowe mieli korespondencyjne grono wielbicielek, co poniekt > óre zostawały potem ich żonami. > Może to wynika z pociągu do przemocy, adrenaliny, a także popularności (seryjni > mordercy są prawieże pop-bohaterami) Dokładnie. Mordercy czy zbrodniarze często potem są sławni "złą sławą" - nawiązuje do nich sztuka wysoka i niska. Tak a propos Mansona przypomniała mi się inna historia - pochodzenie mema "troll face". Też związane ze zwyrodnialcem, a troll face znają chyba wszyscy użytkownicy Internetu na całym świecie i pewnie nawet nie wiedzą, co kopiują... Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 19:05 Też nie wiedziałam skąd się toto wzięło. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 16:38 Przeciez w artykule napisano, ze: "Młoda kobieta dorastała w okolicach St. Louis w głęboko religijnej rodzinie". Jesli wrazliwa mloda kobieta wyrasta w "gleboko religijnej rodzinie" to moim zdaniem nie moze byc normalna. A ze gleboka religijnosc jest bardzo represyjna glownie w stosunku do kobiet, ich seksualnosci, biologii, psychiki, to nie dziwota, ze w seksualno-zwiazkoowych aspektach zycia zagubionych kobiet jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 19:05 Chociaż tutaj się z tobą zgodzę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 18:42 Czy dla ciebie ta pani z linku stanowi jakieś uosobienie płci żeńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
chociemirka Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 19:19 Pogłębiłbyś swój niezwykle głęboki wywód i podał słowo o mężczyznach co tak podziwiają seryjnych morderców, że zaczynają ich naśladować. Byloby ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 21.11.13, 20:28 Ta niewiasta z buzi przypomina pewną chórzystkę kościelną z Sosnowca. Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_lightning Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 23.11.13, 21:21 Tak, kobiety lgną do "niegrzecznych chłopców" czytaj agresywnych, prostackich, chamskich, niepiśmiennych drani mających posłuch na dzielnicy. Tak im każe ich masochistyczna natura. A gdy już nie mają wzięcia u bandytów, wtedy ściemniają, że źle wybrały, że każdy ma prawo do popełniania złych wyborów i już są mądrzejsze(!). Bzdura, gdyby bandyci je wciąż chcieli, to nadal by się z nimi puszczały. Popularność książki "50 twarzy Greya" o czymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: A jednak kobiety lubią „niegrzecznych c 23.11.13, 21:53 Psychopaci rzadko kiedy są chamscy, prostaccy i wulgarni. Prywatnie zazwyczaj są niepozorni i pierdołowaci, tak ich sąsiedzi często oceniają. Odpowiedz Link Zgłoś