matylda12 17.08.04, 11:08 cześć Ludziska tak się zastanawiam, że niedługo mój mąż ma urodziny a zawsze mam taki problem z pomysłem na jakiś oryginalny prezent, poradźcie co mogłabym Mu sprezentowac na okragłą rocznicę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Ruda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 13:26 Nie, nie.... lepiej jak mu pokazesz jak piescisz inna kobiete na jego oczach. Takie przedstawienie napewno go ucieszy, i jakze mocno podnieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatuszek Re: Ruda IP: 212.244.68.* 17.08.04, 13:18 Może weekend w przytulnym hoteliku... Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Ruda 17.08.04, 21:40 matylda12 napisała: > cześć Ludziska > > tak się zastanawiam, że niedługo mój mąż ma urodziny a zawsze mam taki > problem z pomysłem na jakiś oryginalny prezent, poradźcie co mogłabym Mu > sprezentowac na okragłą rocznicę? > chyba jednak, może....z tej "okrągłej" zrobić coś na wymiar kwadratowej i to bez pi...czyli piania z zachwytów nad.....np. prezentem, chyba że współne pianie o wschodzie słońca :) D. tego chyba jeszcze nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redhouse Re: Ruda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 07:41 Chlop pewnie lubi zabawki kup mu kolejke nie znam zadnego, ktory nie ucieszylby sie Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Dlaczego "Ruda"....? 18.08.04, 10:25 w ogole nie pasuje ten tytuł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ruda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:25 No i na jaki prezent sie zdecydowalas? Odpowiedz Link Zgłoś