Dodaj do ulubionych

rzucił mnie bo mam celulit na nogach i posladkach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:43
Moje nogi były zawsze moim przeklenstwem mimo iz walcze z "pomaranczowa
skórką" czyli celilitem dla nie wtajemniczonych to szybko pojawia mi sie
odnowa.
Niedawno poznałam fajnego faceta, spotykalismy sie prawie codziennie ale na
kazdej randce byłam w spodniach wiec nie widział a ja sie nie musiałam
wstydzic az w koncu zaproponował wyjzd nad wode, najpierw probowałam sie
wywinąc ale on nalegał wiec sie zgodziłam.
Bedac nad jeziorem musiałam sie juz rozebrac wyjscia nie było, widziałam jaką
mine zrobił widzac te moje nieszczesne nogi, od tego momentu zrobił sie
oschły i nie przytulał juz mnie byc moze sie wstydził.
Wrocilismy do domu i od tamtej pory koniec ani nie dzwoni ani nie odbiera sam
telefonu poprostu koniec a ja sie czuje jak jaki ochydny mutant przez te
cholerne nogi.
dziewczyny jak sobie radzicie z celulitem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:46
      proponuje zacząć spotykac sie z normalnymi facetami
      • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:49
        uwazasz ze to jednak z nim cos nie tak? ja nie wiem oni wszyscy tak krzywo
        patrza na te moje nogi ze czuje sie sama winna tego.
        • Gość: Tiye Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 25.08.04, 10:00
          jaka winna?? bo masz takie nogi, oczy, włosy, zęby itd jakie masz?!?! Patrz
          wyżej: zacznij spotykać się z normalnymi facetami... to nie jest normalne. Mnie
          nie zdarzyło się NIGDY zaprzestać kontaktu z facetem tylko z powodu jego np.
          piwnego brzuszka, krzywych nóg czy przyszcza na plecach! Człowiek to jest
          człowiek - jeśli jest wartościowy nie rozbierajmy go na części pierwsze,
          wypatrując usterek!
          Walcz sobie z cellulitem, ale nie daj się ogłupić!
          • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:11
            ale moje nogi są naprawde ochydne , mysle ze w zimie sa wieksze szanse dla mnie
            bo wtedy spodnie to norma wiec moze predzej zajrzy jaka jestem a nie na nogi.
        • Gość: magda Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:33
          oczywiście że uważam, że jest nienormalny
          ile ty masz lat?
          zaakceptuj siebie w pełni to i inni bedą cie akceptować
      • niedzwiedzica_sousie Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 09:52
        to na pewno...
        ale poza tym - nie jedz nic, co zawiera konserwanty (a przynajmniej jak
        najmniej), odstaw gazowane napoje, kawę, alkohol - jak najmniej. do tego
        ćwiczenia, kremy i masaże - atak skumulowany. powodzenia (z celulitem i u
        facetów)
        • Gość: M@ Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:58
          Facet frajer, wykasuj jego numer tel.,. nogami się nie przejmuj, nie kocha się
          za nogi, (czy on jest idealny?) głowa do góry! M@
          • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:14
            miał mały brzuszek ale ja mu tego nie wypominałam a on dał mi do zrozumienia
            jakbym sie nie myła i przez to miała ten celulit
            • Gość: M@ Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:26
              Jeszcze raz!!!! Wywal w kosmos tę nieszczęśliwą pomyłkę którą spotkałaś!!!!! To
              tylko jakiś beznadziejny facet!!!!
              Zbiegiem czasu ciało każdego się zmienia, dziwią mnie opinie gdzie przeważają
              słowa typu: dermatolog, kremy itd. To jest natura a z naturą się nie walczy,
              dziwi mnie brak poparcia na forum od strony emocjonalnej a tutaj daje się
              nacisk na specyfiki.
              M@
              • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:44
                ja wiem ale boje sie ze inni tez tak moga sie zachowac i co ja wtedy zrobie ,
                chyba sie załamie. Cos takiego zostaje w pamieci.
        • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:13
          robie to wszystko ale wystarczy ze przez tydzien odpuszcze i pojawiaja sie całe
          zwały tego paskudztwa.
          Boje sie ze to genetyczne schorzenie bo moja mama tez ma olbrzymi celulit na
          nogach i modle sie widzac jej nogi abym ja takich na starosc nie miała.
          • niedzwiedzica_sousie Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 10:14
            to może pora odwiedzić dermatologa?
            • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:22
              a moze i to by mi pomogło , moze sa jakies antybiotyki bo masci cos mi nie
              pomagają.
              dziekuje za rade
              pozdrawiam cie cieplutko:)
              • niedzwiedzica_sousie Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 10:33
                kiedyś czytałam, że zaawansowany cellulit to poważna choroba skóry. myślę że
                naprawdę warto zwrócić się do lekarza!
                również pozdrawiam!! :)
          • mika_forum Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 14:02
            To nie jest "genetyczne schorzenie' tylko normalny sposob odkladania sie tkanki
            tluszczowej na biodrach kobiety. Normalny, fizjologiczny, ale ... nieladny.
            Spotykany u 80% kobiet po 18 roku zycia.
            Dawniej nie pokazywalo sie nog, a problem cellulitu rozdmuchaly firmy
            kosmetyczne (nic mi nie pomoglo nigdy).

Gość portalu: sylwia napisał(a):

> robie to wszystko ale wystarczy ze przez tydzien odpuszcze i pojawiaja sie
            całe
            >
            > zwały tego paskudztwa.
            > Boje sie ze to genetyczne schorzenie bo moja mama tez ma olbrzymi celulit na
            > nogach i modle sie widzac jej nogi abym ja takich na starosc nie miała.
    • limonie Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 09:56
      Zacznij biegac, ruszac sie...i do tego codziennie wcieraj balsam, lub jakies
      kremy antycellulitowe. Tylko musisz powiązać to z ruchem, bo sam krem niczego
      Ci nie da. Powodzenia
      • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:16
        tak robie to tylko załamuje mnie fakt ze wystarczy ze odpusze dosłownie tydzien
        i mam od nowa całe nogi tym obrosniete.
        Pół biedy mała skorka ale moj wyglada jak galareta , jest ochydny.
        • gugi24 Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 26.08.04, 18:54
          1.Faceta skresl
          2.Idz do lekarza
          3.Moj sprawdzony sposob na cellulitis: plywanie. Codziennie przynajmniej pol
          godziny. Efekty widac po 3 miesiacach. Plywanie pomaga tez na wszystko inne.
          4. Zycie jest piekne, glowa do gory!
    • Gość: rene a sam ideał, co? ;-) IP: 212.160.172.* 25.08.04, 09:58
      Jeśli to był powód, to widać że potrzebował Cię na pokaz, a nie na poważnie.
      Może rozejrzyj się za takim facetem, dla którego ważne co masz w głowie, a nie
      na nogach.
      • Gość: sylwia Re: a sam ideał, co? ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:19
        Wiesz obecnie to ciezko znalesc takiego ktory ma wyglad w nosie, nawet
        najwieksze nieszczescia chca aby u ich boku chodziła modelka.
        Jestem załamana raz juz majac 15 lat prawie sie nabawiłam anoreksji ale udało
        mi sie szybko wyjsc teraz znowu to.
        • Gość: rene Re: a sam ideał, co? ;-) IP: 212.160.172.* 25.08.04, 10:40
          Może i kilka lat temu było łatwiej, bo jakoś mój celutit (i ten wyolbrzymiany
          przez własną wyobraźnię i ten prawdziwy, kiedy już się pojawił ;-)) jakoś
          chłopakom nie przeszkadzał.

Ale... Niedawno wróciłam z wakacji - na plażach wiele par. Normalnych dziewczyn
          i chłopaków. Ideałów jak na lekarstwo :-) Uwagę zwracały pary nietypowe, jak
          np. taka: chłopak szczupły, przystojny, tak ze 22 lata, dziewczyna chyba
          młodsza, ładna, pulchna (uczciwie mówiąc - gruba), uśmiechnięta. Chłopak
          zapatrzony w nią, czuły, obejmujący krągłe bioderka... Byli tak sympatyczni,
          zakochani.

Naprawdę, nie przejmuj się facetem, nie opieraj swojej wartości na tym czy
          kogoś masz czy nie. Uśmiech i radość życia mają większą siłę przyciągania, niż
          idealna skóra.
          Z celulitem walcz dla własnego poczucia estetyki.
          Na pomarańczową skórkę najlepszy jest sport (jak przestałam trenować, to zaczął
          się pojawiać cellulit), masaże, balsamy. Unikać trzeba cukru, gorących kąpieli
          (lepiej chłodny prysznic) i siedzącego trybu życia. I trzeba pić dużo wody.
          Powodzenia :-)
          • Gość: sylwia Re: a sam ideał, co? ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:47
            ja nie jestem guba ani jakas brzydka na twarzy tylko od pasa w dół sie zaczyna
            katastrofa i to wszystko tak dziwnie niesymetrycznie wyglada ze moze budzic
            obrzydzenie u facetow:(
            pozdrawiam:)
            • Gość: rene Re: a sam ideał, co? ;-) IP: 212.160.172.* 25.08.04, 11:02
              tylko od pasa w dół sie zaczyna
              > katastrofa i to wszystko tak dziwnie niesymetrycznie wyglada

znam to, naprawdę :-)
              ale uwierz - są w życiu ważniejsze problemy.
              Jeśli jednak odbiera Ci to całą radość życia, a domowe metody + sport nie
              pomagają, to zastosuj intensywniejsze, ale niestety kosztowne metody: drenaż
              limfatyczny, elektrostymulacja, "ginger guarana", itp, albo chirurgia
              plastyczna...
    • aleksandrynka Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 10:01
      no to ja bym się tylko cieszyła, że tak szybko wyszło szydło z worka!
      A Tobie radzę zająć się sobą, ale nie od zewnatrz, tylko od wewnatrz. Jeśli
      Twoje dobre samopoczucie i poczucie wartości zależy od kształtu nóg, to chyba
      coś tu nie gra?
      • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:21
        wiesz ciezko miec dobre samopoczucie majac swiadomosc ze kazdy facet widzac
        twoje nogi ma nismak w ustach.
        Dziewczyny ktore tego nie maja smieja sie z takiego problemu ale ja jestem
        załamana i mam depresje z tego powodu.
        • Gość: Tiye Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 25.08.04, 10:33
          nie, no wiesz, ty jesteś chyba niereformowalna...
          dlaczego piszesz, że "każdy facet" - ankiety robisz? i z kim ty się zadajesz?
          Uwierz mi, ludzie mają poważniejsze problemy niż cellulit a potrafią żyć
          normalnie, spotykać się z płcią przeciwną i jest im fajnie. Nie znam osoby
          całkowicie zadowolonej ze swojego wyglądu, ale też rzadko kto miewa chroniczną
          depresję i obsesję z powodu wielkiego tyłka, małych cycków czy pryszczy na
          dekolcie. Zmień nastawienie - do tego czasu, żeby nie wiem co forumowiczki
          wymyśliły ty ciągle będziesz swoje: bo moje nogi są najbrzydsze na świecie...
          Całe lato spędzasz w długich gaciach??
          • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:49
            nie powiedzałabym ze rzadko bo wielu ludzi ukrywa przed swiatem a a głebi ducha
            cierpi z takich wlasnie powodow.
            Tak wlasnie poza domem spedzam cały prawie czas w długich gaciach bo nie chce
            abys ie ktos ze mnie wysmiewał.
            • Gość: Tiye Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 25.08.04, 11:02
              Sylwia, nogi to po prostu część Twojego ciała! Oczywiście, że ludzie mają
              kompleksy, ale warto zwrócić uwagę na inne Twoje cechy jako człowieka, nie
              tylko dotyczące ciała, to nie są puste słowa! Pomyśl proszę trochę częściej o
              swoich atutach (a na pewno jest ich wiele), będzie dużo łatwiej.
    • Gość: Asik Re: do Sylwi:-) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 25.08.04, 10:36
      Lepiej, że szybciej pokazał jaki jest i o co jemu chodziło. Bo, z tego widać,
      że nie był prawdziwie Tobą zainteresowany tylko, jak tutaj skorzystać z okazji.
      Jak mężczyzna pokocha Ciebie, to Twoje wnętrze i nie będzie jemu przeszkadzał
      Twój cellulit na nogach:-)
      Nie zadręczaj się tym chłopakiem, ani cellulitem. Raz czytałam wypowiedź Pani
      Eris(od firmy kosmetycznej:-)), że żadne specyfiki nie są skuteczne. Tylko
      najlepiej ruch i jazda na rowerze. A, cellulit to jest po prostu naturalne
      przygotowanie organizmu kobiety do ciąży. Odłożenie większej tkanki
      tłuszczowej, aby później organizm kobiety mógł go wykorzystać:-)
      Zawsze kobiety go miały, tylko teraz firmy kosmetyczne wykorzystują to, aby
      zarabiać na tym pieniądze. A, my kobiety pomagamy im w tym:-)

Pozdrawiam Cię. I zapomnij o tym Gogusiu:-)
      • Gość: sylwia Re: do Sylwi:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:51
        ja nie wiem czy z takim wygladem bedzie mi dane te cieze przezyc:( Jestem
        totalnie załamana z powodu tych nóg, facet poł biedy ale przeciez inni moga sie
        tak samo zachowac i co ja wtedy bede robić?
        • Gość: Asik Re: do Sylwi:-) IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 25.08.04, 11:06

> ja nie wiem czy z takim wygladem bedzie mi dane te cieze przezyc:( Jestem
          > totalnie załamana z powodu tych nóg, facet poł biedy ale przeciez inni moga
          sie
          >
          > tak samo zachowac i co ja wtedy bede robić?

Nie jesteś winna, że masz trochę większy problem z tym. A, może tylko tak Ci
          wydaje się, że jest on taki duży:-)Jedynym wyjściem jest nie ukrywać tego. A,
          ten, właściwy mężczyzna, a nie jakiś niedojrzały chłopak, nawet nie zwróci na
          cullulit uwagi.
          Nie będzie dla niego miał on żadnego znaczenia, tylko wszystkie pozostałe Twoje
          zalety. Dobrze dla Ciebie, bo przynajmniej spotkasz kogoś, kto zobaczy w Tobie
          coś innego, a nie tylko ładne nogi:-)Ładne nogi kiedyś stracą na swojej
          urodzie, a Twój dobry charakter i wrażliwość pozostanie:-)

Kiedyś przeczytałam Czechowa myśl:
          "Najgorsze zakochać się w twarzy, a ożenić się z całą kobietą"
          I tak ze wszystkimi jest:-)
    • Gość: Monika Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: 217.153.49.* 25.08.04, 10:40
      A ja oprócz celulitu (fakt, że nie rażąco widocznego) mam bardzo grube uda- też
      chyba rodzinnie bo mama ma podobne. Mimo, że udaje mi się schudnąć to te uda
      nadal są bardzo grube. Na plażę to ja się absolutnie nie nadaję i raczej się z
      tym pogodziłam. Owszem chciałabym być szczupła i zgrabna ale nie zamartwiam się
      tym bez przerwy. Przekonałam sie,że moje nogi nie są przeciwnością w poznawaniu
      facetów, mojemu ostatniemu to nie przeszkadzało, nigdy nie usłyszałam słowa
      komentarza na ten temat, a rozstaliśmy się z calkiem innego powodu. Fakt,że
      bardzo dbam o siebie- makijaż, ciuchy- oczywiście na miarę portfela ale
      najważaniejsze jest poczucie własnej wartości!
      • Gość: sylwia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:54
        Ja tez nadrabiam innymi rzeczami jak np. makijarz , ciuchy, fajna farba na
        włosach ale panicznie boje sie rozebrac:(
      • mika_forum Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 14:08
        Ja mam to samo (grubiutkie uda plus cellulit), chodze na plaze, przeciez to nie
        wybieg na wystepach Miss Universum, tylko miejsce relaksu i odpoczynku.
        PS. W Polsce na plazach jest b. malo rozebranych doroslych kobiet - to efekt
        naszego nadmiernego samokrytycyzmu, za granica jest zupelnie inaczej,
        rozbieraja sie i starsze, grubsze, a nawet b.b. starutenkie babcie! NIE DAJMY
        SIE ZWARIOWAC!
    • Gość: Piotrek Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.pliva.pl 25.08.04, 13:31
      moja żona twierdzi że to boski zawodowiec a nie żadna Sylwia
      • pierozek_monika Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 13:33
        eeee nie psuj zabawy, co?
        • Gość: Piotrek Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.pliva.pl 25.08.04, 15:29
          Ktoś może się naprawdę przejąć, robiąc z siebie idiotę. Bardzo brzydka zabawa.
          • pierozek_monika Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 15:41
            Ktoś może się przejąć, ale zobacz, że piszesz wyraźnie, a ludzie nie chcą tego
            wiedzieć.
            Wiele tu takich wątków założonych jako problem mogący być udziałem kogokolwiek,
            a jednak nie prawdziwy, z ujawnionym autorem, no i co z tego. Wątki żyją
            własnym życiem, ludzie piszą, radzą... bo właśnie poruszony problem może być
            prawdziwy dla kogoś innego.
            Więc rzeczywiście, nawet twoje ujawnienie autora nie szkodzi dyskusji.
            A pisząc o zabawie, nie miałam na myśli naśmiewania się z nikogo, tylko
            sądziłam, że to może przerwać ciekawą dyskusję.
            • Gość: Piotrek Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.pliva.pl 25.08.04, 15:57
              Więc boski zawodowiec chce pomóc, a nie kpi sobie? Zaraz napiszesz "no i co z
              tego że kpi?". Myśląc w ten sposób można robić wszystko no bo "co z tego?"
              Skąd wiadomo, że "ludzie nie chcą tego wiedzieć". Ja chciałbym.
              • pierozek_monika Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 16:06
                Przyczyny zakładania wątków przez Zawodowca, to osobna sprawa, jego zapytaj
                dlaczego to robi. Ja tylko uważam, że w ten sposób wciela się w dziewczynę z
                kompleksami, i przeczytaj dobrze wypowiedzi. Są tam rady, pomagają takim
                dziewczynom z kompleksami, że cellulitis, to nie koniec świata, że zamartwianie
                się takim problemem, szukanie w sobie winy jest bezcelowe. Najistotniejsze jest
                to, co piszą tej wymyślonej dziwczynie inni, że jej pomagają zrozumieć i uporać
                się z problemem, który ma właśnie te ileś (powyżej 50) procent kobiet po 18-tym
                roku życia jak to ktoś napisał.
                Zmienię sens słów "ludzie nie chcą tego wiedzieć" i napiszę, że kto rozpoczął
                ten wątek, jest nieistotne. Bo problem jest prawdziwy.
                ---
                monikaM
                • Gość: Elka Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.lyko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:16
                  Naprawdę doceniam ruch Zawodowca na rzecz zakompleksionych kobiet,
                  pokrzywdzonych przez los. Ale widzę również, że nie tylko. Kolejne wcielenie
                  Zawodowca to Łukasz, który nie potrafi poradzić sobie z wredną narzeczoną. Ale
                  cenię zawodowca- nie jest szowinistą. Ośmiesza wszelkie kompleksy, zarówno
                  głupich kobiet jak i niedojrzałych facetów.
                  • pierozek_monika Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 16:21
                    No właśnie o to mi chodzi, że nie widzę, komu on miałby robić krzywdę.
                    Świadomie, bądź nie, ale jednak te wyimaginowane postacie, mają wiele wspólnego
                    z rzeczywistością, i chyba jednak dyskusje które wywołuje są ciekawe.
                    • Gość: Piotrek Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.pliva.pl 26.08.04, 08:54
                      Jesteś przewrotna i niekonsekwentna. Dlaczego napsałaś "eeej nie psuj zabawy",
                      a nie "eeej nie psuj ciekawej dyskusji, która może rozwiązać problemy innych
                      ludzi". Moim zdaniem lubisz bawić się cudzym kosztem, dowartościowując się
                      widząc jak inne dziewczyny robią z siebie idiotki. A teraz odwracasz kota
                      ogonem.
                      • pierozek_monika Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 26.08.04, 09:01
                        TAKA WŁAŚNIE JESTEM: PRZEWROTNA.
                        Dlamnie ciekawa dyskusja może być jednocześnie zabawą.
                        I nie wiem która z wypowiadających się dziewczyn robi z siebie idiotkę. Dla
                        mnie - żadna. Same konstruktywne rady. Sorry, ale to ty piszesz, że robią z
                        siebie idiotki. Ja tak nie uważam.
                        Raczej wyolbrzymiając problem sam nieco się ośmieszasz.
                        Inna rzecz - że święta nie jestem, i czasami bawię się cudzym kosztem - choć
                        nie w tym przypadku. Własnym kosztem też się bawię, żeby nie było niedomówień.
                        To by bylo na tyle. Ty masz swoje zdanie - a ja swoje.
                        • Gość: Piotrek Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.pliva.pl 26.08.04, 09:13
                          przypominam, że to Ty sie przyczepiłaś. To by było na tyle. Miłego dnia.
                          • pierozek_monika Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 26.08.04, 09:24
                            no ale potem to odwołałam. Napisałam, że niczego nie psujesz :)
                            No i życzę również miłego dnia.
              • Gość: Elka Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.lyko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:14
                A dziwisz się że kpi?? Jak nie wyśmiewać głupich bab, dla których największy
                problem to cellulit na udach
      • Gość: Asik Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 25.08.04, 13:35
        Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> moja żona twierdzi że to boski zawodowiec a nie żadna Sylwia

Boski już sam przyznał się, do tego wątku:-)))))
        A, każdy kto tutaj zagości, ma dla niego cellulities:-))))))))
        To jest jego taki mały wywiad:-))))))))
        • pierozek_monika Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 13:37
          ja tam i bez wpisywania się trochę mam :((((
        • Gość: ANETA Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:56
          Słuchaj nie martw się "jutro też jest dzień" i napewno prędzej czy później
          znajdziesz tego właściwego faceta . A on może wlaśnie za to cie pokocha.A na
          początek to może masz śliczne zęby, piękną twarz, wspaniały biust- więc czaruj
          innych tym a nie strasz odrazu PONOĆ strasznymi nogami. możliwe,że zbyt tym sie
          martwisz.
          Ja kiedyś miałam fobie,że jestem za gruba nie chodziłam się kąpać, żeby tylko
          się nie rozbierać a ważyłam 50,00 kilo wzrost 156 cm. dziś waże 75 kilo i
          walczę z nadwagą mam 10 lat więcej i z perspektywy czasu Uważam,że byłam
          przewrażliwiona.W te wakacje byłam z córką i mężem nad wodą,a nawet kąpałam się.
    • Gość: Max Ciesz sie ze taki kretynek nie zawraca ci juz IP: *.mad.east.verizon.net 25.08.04, 13:54
      glowy. Chyba naprawde nie chcesz byc z tak plytkim facetem??

• Gość: Monisia Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.fnet.pl 25.08.04, 14:12
      To musisz mieć faktycznie straszny celulit jesli z tego powodu Cię rzucił.
      Proponuję ostre odchudzanie - na szczuplejszych nogach nie wygląda to aż tak
      strasznie jak na otłuszczonych - jedz jak najmniej, poza tym przydałoby się
      troche ruchu - seks jest dobry:) polecam też żel z vichy, jak mi sie zaczął
      pojawiać celulit, używalam i teraz nie ma po nim śladu - stosowalam ok.1,5
      miesiąca, z tym ze byl naprawdę niewielki.
      Trzeba dbać o wygląd. Ja na miejscu faceta tez nie chcialabym dziewczyny z
      duzym celulitem - przeciez to wygląda okropnie. Więc weź sie w garść i się go
      pozbądź.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Max Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.mad.east.verizon.net 25.08.04, 14:15
        Ale jestes glupia:-(

Ty chcesz byc z facetem ktory jest w stanie cie olac bo masz, lub kiedys
        bedziez miala grube nogi?

Fajna rada: "jedz jak najmniej" ?
    • Gość: Alla Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:15
      Ja nie mam cellulitu, ale jestem przerazona tym , co tu wyczytlam... Od jutra,
      co tam: od dzis, zaczne biegac i systematycznie chodzic na basen! No i balsamy
      wcierac... Ehhh :((
    • megi_pepegi Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 15:31
      To że facet jest głupi to jedna sprawa. Sama mam kolegę, który ma bardzo
      wysokie wymagania co do wyglądu swoich dziewczyn i stara się jak najszybciej
      zlustrować figurę swojej wybranki zapraszając ja nad wodę czy na basen (zimą
      oczywiście na kryty), a ja później wysłuchuję uwag i łapię się za głowę,że
      facet w ogóle wie co to jest cellulit (mój facet kompletnie nie wie o co chodzi
      i nie uświadamiam go zbytnio) . Niestety przedstawicielki naszej płci nie
      wypadaja na tym teście rewelacyjnie, ale uważam że jest na to sposób...
      1. Jest cos takiego jak sexapil i nie ma nic wspólnego z sylwetka czy figura, a
      nawet urodą (kleopatra ponoc była brzydka - tylko baba miała niezły
      charakterek) niektóre dziewczyny mają to coś w oku. najlepszym przykładem jest
      równiez moja kolezanka tzw. ładny pulpet, bo co tu duzo ukrywać jest lekko
      otyła, ale czuje się swietnie w swojej skórze, nie traci czasu na zamartwianie
      i czuje się jak sexbomba. Najlepsze jest że ludzie tak właśnie ją odbierają,
      jest bardzo lubiana i podoba się mężczyznom. W liceum poderwała naszą szkolną
      gwiazdę i była z nim przez całe studia.
      Czyli: jak się czujesz tak się sprzedajesz i ludzie tak cię odbierają.
      2. Z cellulitisem problemy mają nawet modelki (wiem cos o tym pracuje w branży)
      i do zdjęć w kostiumach kąpielowych najczęsciej biorą dziewczyny bardzo
      wysportowane. Byc chudym to jedno , a mieć ładne ciało to zupełnie inna
      sprawa . Byłam kiedyś na pokazie bielizny gdzie modelki zastąpiły tancerki.
      3. Moja rada: Jesli masz cellulitis jak osoba po 50 roku życia to rzeczywiście
      warto się przejść do dermatologa może trzeba zrobić parę drenaży limfatycznych
      lub zabiegów mezoterapii mogą trochę pomóc (ale nie spodziewajmy się cudów one
      pomagają, ale nie eliminują problemu). Ale jedyną skuteczną rzeczą jest SORT ,
      SPORT, SPORT i to nie byle jaki sport tylko SIŁOWNIA !!!! basen tez może być.
      Chodzenia na siłownie nie polega jednak na machaniu chantelką tylko na ułożonym
      i systematycznym treningu i nie ma się co wstydzić, ze ktoś się będzie śmiał,
      każdy kiedyś wszedł pierwszy raz do siłowni i nie wiedział co i jak, a w końcu
      płacisz kasę to wymagasz!
      Godzina ćwiczeń aerobowych dziennie przy odpowiedniej diecie ( bo jak cwiczymy
      to się nie głodzimy!!!!) i topniejesz jak sopel lodu w oczach ..po resztę rad
      odsyłam na www.sdf.pl tam profesjonaliści doradza co i jak Ja mam dużo
      samozaparcia i wreszcie kupiłam sobie rower stacjonarny do domu. Codziennie
      rano choć czasem mi się nie chce jak nie wiem co o 5.45 wyczołguje się z łóżka
      wypijam kawę siekierę puszczam ulubiona składankę hitów na CD i jadę minimum 40
      min (rano na czczo spala się dwa razy tyle co po południu). ..i jest super!
      Kiedyś też byłam zakompleksionym kaczątkiem, ale tak się zakochałam że
      postanowiłam zdobyć chłopaka choćby nie wiem co, a ów obiekt moich westchnień
      cóż fajny facet ale wzrokowiec…, więc postanowiłam zacząć od efektów
      wizualnych , nie wiedząc co o jest siłownia poszłam i powiedziałam wprost że
      muszę schudnąć jak najszybciej . A pan postawił mnie na stepperze i powiedział
      że zaprasza za godzinę po zestaw ćwiczeń, ale aeroby to podstawa. …. I udało
      się zarówno schudnąć, jak i upolować faceta …

Pozdro dla wsztystkich

• mari.na Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 17:22
        brawo!!! brawo!!!pomijajac motywacje ze dla faceta (w co nie wierze, zrobilas
        to przeciez i dla siebie, jak by cos sie mialo zmienic piekne cialo i nawyk
        sportu ci zostanie!!!)

sport i tylko sport,

a propos to jest www.sfd.pl a nie sdf
    • carlabruni Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 15:34
      To nie Ty masz problem z celulitem tylko on ma problem z głową. Żucić
      dziewczynęz powodu cellulitu ha. W życiu nie słyszałam o bardziej banalnym
      rozstaniu. Tobie nie pozostaje nic innegi jak cieszyć się, że się pozbyłaś
      frajera, a jeśli chodzi o Ciebie to musisz się zaakceptować.Pozdrawiam.
    • Gość: Elka Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.lyko.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:53
      O my God, dlaczego ja się aż tak nudzę, że czytam te wszystkie bzdury.
      Niestety, w pracy nie wyciągnę gazety na biurko. Jak widzę te wszystkie bzdury,
      które wypisują głupie kobiety w odpowiedzi na prowokację (faceta, który nudzi
      się podobnie ja) to aż mi czasami wstyd, że nie jestem facetem.
      A "Sylwia", "M@", "boski.zawodowiec", "Piotruś", jeszcze wiele innych (ciężko
      zliczyć) ma z was ubaw jak cholera. NIe dziwię się, że Cosmo ma aż taką
      popularność. Nawiasem mówiąc Pan o wielu twarzach powinien zostać redaktorem
      naczelnym Cosmo (tam w pełni mógłby się zrealizować). Ale droga "Sylwio",
      gratuluję poczucia humoru. Tak trzymać.
    • ma.ro Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 25.08.04, 21:56
      wyrzuc, wykasuj, zapomnij. a na odchodne powiedz mu pare gorzkich slow. to ten
      frajer ma problem z glowa, widocznie zatrzymal sie w rozwoju na etapie 15-
      latka. nie marnuj sobie na niego czasu, a zycie jest zbyt piekne (naprawde!)
      zebys sie wciaz schizowala jakims palantem
      3maj sie cieplo, pozdrawiam
      maro
    • Gość: hehe Do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 22:22
      Facet, jak się pisze takie kawałki, to się trzeba napracować! Co to za kit? W
      temacie jest cała treść i cały ten post się kręci wokół tego żeby "coś
      sklecić". I nie pisze się "celilit" tylko "cellulitis". (Tak dla nie
      wtajemniczonego)
      Ble!
    • grani11 Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad 26.08.04, 17:26
      Rzucił Cię, bo Cię nie pokochał Słońce, w rzeczywistości kochającemu mężczyżnie
      nie przeszkadza celulit, ani nawet dodatkowe 10 kg. Ten gość być może chciał
      mieć ładną ozdobę przy sobie (coś w rodzaju broszki o nazwie - kobietka), a na
      pewno nie chodzilo mu o Ciebie. Twoja połówka pomarańczy jeszcze przed Tobą -
      do znalezienia, pozdrawiam, Margot.
      • Gość: Arti Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.iem.pw.edu.pl 26.08.04, 18:22
        Ciesz się, że masz go z głowy, bo nie był wart takiej wartościowej dziewczyny,
        jaką jesteś.Jemu potrzebny jest manekin. Ciesz się, że Ty nim nie jesteś.Że
        potrafisz realnie ocenić sytuację. I uśmiechnij się - wszystko, co dobre i
        piękne przed Tobą.
    • Gość: ja Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.lipsko.sdi.tpnet.pl 26.08.04, 22:58
      Nie przejmuj się, on zapewne ma ptaszka mikroskopijnych rozmiarów! Olej takiego
      faceta bo nie jest wart zainteresowania skoro najwazniejszą dla niego rzeczą
      jest cellulit na Twoich posladkach!
    • Gość: marta.prabucka Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.08.04, 23:09
      Co za osioł!! Nie przejmuj się, głowa do góry i poszukaj sobie jakiegoś
      normalnego faceta.
      pozdrawiam.
    • Gość: Mary Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.toya.net.pl 26.08.04, 23:46
      Niech by spróbował ! Dziewczyno, zobacz co on ma na nogach i pośladkach [oraz
      między] i powiedz mu to , walnij prosto z mostu z uśmiechem na ustach! Bądź
      dumna! Będzie cię błagał na kolanach, żebyś została z nim. Ale czy warto? Z
      facetem, który ma taki celulitis na nogach i posladkach? Ha,ha,ha !
    • Gość: marta Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: *.chello.pl 01.10.04, 15:40
      Ja tez mam cellulitis, walczyłam z nim wszytkim co się dało (kupa kasy poszla)
      i NIC. Okazało się, ze winne sa pigułki antykoncepcyjne i lekarz powiedział, ze
      ALBO-ALBO a ja z pigułek rezygnowac nie mam zamiaru. Fantastyczne efekty daje
      krioterapia. Serio pomaga na wszytko, swietnie sie czujesz a przy okazjiokazało
      sie, ze nie mam juz cellulitisu. Oczywiscie jak przestałam to wrócił :) ale
      przez pewnien czas miałam spokój, wiec może warto choc przed latem troszke
      poeksperymentować? Teraz mam to w nosie i nie widze, zeby facetom to
      przeszkadzało - pogoda ducha i wiara we własna wartość czyni cuda. Mam znajome
      brzydkie jak no, grube, z pryszczami a jakos nie moga sieopedzić od facetów -
      to nie uroda (choć troche tez) tylko nasza wewnetrzna siła, radość i pewność
      siebie pociąga facetów :) sprawdziłam :). A tak na marginesie - mój facet
      uwielbia mnie i mój cellulitis - czasem staje przed nim i pytam czy jest
      lepiej, czy gorzej i on mnie dokładnie ogląda i mówi jak jest. Jak jest źle, to
      mówi, ze mam większy.....i uważa ze to bardzo kobiece, bo oznacza ze mam
      babskie hormony i jestem 100% kobietą :) Mieszkamy razem od 5 lat a on nadal
      szaleje za moim ciałem :) Głowa do góry - tamten koleś to ciężki kretyn :)
      • Gość: cefat Re: rzucił mnie bo mam celulit na nogach i poslad IP: 212.160.172.* 01.10.04, 15:43
        dziewczyno, przecież to podpucha zawodowca...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka