Dodaj do ulubionych

nieeeee!!!

26.09.14, 14:16
za moim oknem budują kościół. jestem dorosłym mężczyzną ale autentycznie płakać mi się chce i nie piszę tego dla żartów. a mówią że mam wolną wolę-teraz będę widział tego grzmota non stop chociaż gardzę tym jak tylko mogę.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:02
      łączę się w bulu.
      • aqua48 Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:05
        Idzie się przyzwyczaić. Też mam. Za oknem. Wieczorami ładnie świeci. Dzwonienia już nie zauważamy. Chyba, że dzyndzolą jakoś tak tragicznie co się czasem zdarza.
    • six_a Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:16
      nie przejmuj się, konkurencja jest silna, więc długo nie wytrzyma, a potem przerobią go na biedronkę.
    • urko70 Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:25
      Facet chce płakać na forum kobieta z powodu Kościoła.
      Piękne.
      :)
    • paco_lopez Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:34
      to oni ci będą puszczać anielskie hury, a ty im slpknota i będzie remis. w każdym razie podzielam odczucia. ja tez bym nie wyrobił jakby mi coś takiego przed oknami postawili. a w ogóle to dziwne , że coraz mniej ludzi chodzi do kościoła a ci następny stawiają. Ciężkie miliony to kosztuje i zamiast rozdać je biednym jak im doktryna nakazuje, to chałupe budują.
      • eat.clitoristwood Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:39
        paco_lopez napisał:
        > to oni ci będą puszczać anielskie hury

Hury w znaczeniu whory?
        • six_a Re: nieeeee!!! 26.09.14, 15:53
          beny hury
          a on im może puszczać beny hille.
          • eat.clitoristwood Re: nieeeee!!! 26.09.14, 19:40
            six_a napisała:
            > beny hury
            > a on im może puszczać beny hille.

Som inne beny; Ben Laden, Big Ben, Ben Tley...
            • eat.clitoristwood Re: nieeeee!!! 26.09.14, 19:41
              https://retro.pewex.pl//uimages/services/pewex/i18n/pl_PL/201302/1359983922_by_krzys_500.jpg
              • eat.clitoristwood Ben Benek 26.09.14, 19:43
                https://wakacyjnekadry.pl/2011/files/blaszany_bebenek.jpg
              • anus-hka Re: nieeeee!!! 01.11.14, 23:59
                Zajebiste porteczki
            • leptosom Re: nieeeee!!! 02.11.14, 12:38
              BemBen
            • mazgalis Re: nieeeee!!! 04.11.14, 23:01
              eat.clitoristwood napisał:

> six_a napisała:
              > > beny hury
              > > a on im może puszczać beny hille.
              >
              > Som inne beny; Ben Laden, Big Ben, Ben Tley...

Oraz Ben, Chos i Dżo. :)
    • wez_sie myslalem ze 26.09.14, 15:43
      myslalem ze jestes dziewczyna
    • czoklitka Re: nieeeee!!! 26.09.14, 16:31
      jeśli to ma być kolejna maszkarka, to tym bardziej współczuję.
    • pomorzanka34 Re: nieeeee!!! 26.09.14, 18:27
      spoko u mnie za oknem rzut beretem normalnie ale o dziwno niedzielnej mszy nigdy jakos nie słyszę ani na tarasie ani w ogrodzie hm ? dziwne swoją drogą przyzwyczaisz się
    • simply_z Re: nieeeee!!! 26.09.14, 23:12
      z dwojga złego,lepsze to niż meczet.
      • sl-14 Re: nieeeee!!! 26.09.14, 23:15
        Meczety bywają ładniejsze:
        potap.blox.pl/resource/grajewol.jpg
        Tak, to żyje. :)
        • saraisa Re: nieeeee!!! 21.11.14, 22:49
          O przenajświętszy Panie :O ale przecież to nie meczet, tylko Grajewie :>
    • skrytapiromanka Re: nieeeee!!! 26.09.14, 23:22
      Za moim też :/ choć miał być tam park... co tam, tylko 4 świątynie w okolicy :/
    • gyubal_wahazar Re: nieeeee!!! 26.09.14, 23:33
      Nie daj się tylko zwabić landrynką na zakrystie i zawsze stawaj plecami przy ścianie i może uda Ci się jakoś zachować wianek
      • gyubal_wahazar Re: nieeeee!!! 26.09.14, 23:38
        Tylko za prawde powiadam Ci, nie wpadaj mój synu na ostatnią chwile, bo wszystkie miejscówki przy ścianie są klepnięte dobre pół h wcześniej
    • mm969696 Re: nieeeee!!! 29.09.14, 10:52
      dobrze ci tak! tak się zastawiam czy można by sobie było tak napisać o np:klubie gejowskim.
      • gyubal_wahazar Re: nieeeee!!! 29.09.14, 11:58
        A o czym to innym Wiarusik napisał ?
    • akle2 Re: nieeeee!!! 29.09.14, 12:05
      Było pójść na zebranie do gminy, jak wykładali do wglądu warunki zagospodarowania, a nie teraz płakać
      • skrytapiromanka Re: nieeeee!!! 30.09.14, 23:56
        Ja byłam. W planach jak wol byl park - teren zielony. A teraz nagle kościółek w tym parku stanie.
        • engine8 Re: nieeeee!!! 01.10.14, 00:38
          No tak, lepiej byloby gdyby tam byla np agencja towarzyska - byloby cicho i spokojnie....bron boze przedszkole czy szkola bo to glosne caly tydzien albo park - to by dopiero byl halas a juz nie wspomne ze jakis sklep monopolowy otwarty cala dobe...bo przeciez tam sie rozni ludzie kreca
          A ze kosciol to tak denerwuje? - w koncu sami dobrzy ludzie tam beda i to tylko w niedziele rano.
          • stokrotka_a Re: nieeeee!!! 01.10.14, 12:06
            engine8 napisał(a):

> A ze kosciol to tak denerwuje? - w koncu sami dobrzy ludzie tam beda i to tylko
            > w niedziele rano.

Tę wypowiedź nominuję do tytułu "dowcip miesiąca". :-)
    • engine8 Re: nieeeee!!! 01.10.14, 00:18
      Ty masz wolna wole ale i deweloper czy wlasciciele posesji na ktorej buduja takze?. Ty jak nie sprawdziles przed wprowadzniem sie jakie sa plany na przyszlosc mozesz sie przeprowadzic tam gdzie juz niec nie beda budowac i nie ma obawy ze czyms cie zaskocza...
    • varia1 Re: nieeeee!!! 01.10.14, 11:58
      non stop podziwiasz widoki z okna? zazdroszczę wolnego czasu :)
      • kino.mockba Re: nieeeee!!! 02.11.14, 21:29
        Proszę cię varia...

Kościół to jest mniej lub bardziej uciążliwe sąsiedztwo. Wiem, bo pierwszych ~20 lat mojego życia naku...ali mi całą niedzielę z głośników wystawionych na zewnątrz, a to wszystko 200 m od okna.

Zresztą ostatniego lata jak spałam w domu, to też o 6 rano robili to, co na Ursynowie. Nie wiem jakie kościelne rozrywki dzieją się o tej porze.
    • mamba30 Re: nieeeee!!! 01.10.14, 13:55
      Akurat to, że będziesz widział, to mały pikuś. Ty go będziesz słyszał i to o różnych, niekoniecznie pożądanych porach. Znam z autopsji. I tez gardzę.
      • paliwodaj Re: nieeeee!!! 03.10.14, 04:11
        po co sobie w beznadziejnym miejscu chalupe kupiles, teraz to juz nic tylko sie nawrocic, traktuj to jak przeznaczenie I zbawienie dla twojej zblakanej duszy!!! Powinienies sie cieszyc
      • mazgalis Re: nieeeee!!! 05.10.14, 23:51
        mamba30 napisała:

> Ty go będziesz słyszał i to o różnych, niekoniecznie pożądanych porach.

Wtedy kiedy dłużej dzwonią (procesje etc.) albo przynajmniej pieją przez głośniki, można urządzać solidne bzykańsko.

Kto wie, może to sposób na boskie orgazmy? :)
    • wiarusik Re: nieeeee!!! 31.10.14, 22:26
      dzięki za dobre słowo. plan zagospodarowania przestrzennego to takie yeti-każdy o nim słyszał, nikt nie widział. oto polska, a nie elegancja-francja <skrecz skrecz>.
      inni mogą wyznawać swojego pana, a ja muszę się ze swoim ukrywać, choć to on włada tym łez padołem (o wielki wielki! tyś nasz pan, my twe ścierwo).
      • anula36 Re: nieeeee!!! 31.10.14, 22:42
        buduja specjlaniezeby Cie nawrocic, zatwardzialy grzeszniku:)
        • wiarusik Re: nieeeee!!! 31.10.14, 22:49
          nie dam na tacę choćby mieli mi wsadzić dzwon do pokoju.
          tego potwora będą budować latami. zamiast skweru, będę miał błoto i cegły oraz chwasty i płot.
    • dark_muffin Re: nieeeee!!! 31.10.14, 23:03
      Spoko, zanim zbiorą na tacę tyle, żeby wybudować, to już zdążysz umrzeć. Pamiętaj, że pierwej stanie plebanienka ;)
      • wiarusik Re: nieeeee!!! 31.10.14, 23:09
        zrobię im allah akbar i stanie się krater...
    • obrotowy to ciesz sie, ze... 31.10.14, 23:30
      nie masz za oknem budujacego sie meczetu - jak ja...

z MINARETEM.
      Na raze jeszcze Mulla nie ma zgody na modly z minaretu 5 razy dziennie
      -a le zobaczymy - jak dlugo...
      • wiarusik Re: to ciesz sie, ze... 31.10.14, 23:33
        wszyscy zabijają się za różnych bogów, a za szatana nikt-chodź do naszego stadka, proszem :D <ząbków pełen pysk>
        • horpyna4 Re: to ciesz sie, ze... 01.11.14, 09:03
          Nie wszyscy. Bardzo wielu ludzi nie ma najmniejszej potrzeby czczenia jakiegokolwiek bóstwa.
          • mendigo Re: to ciesz sie, ze... 01.11.14, 21:29
            Jakieś bóstwo zawsze czczone jest moim zdaniem. Najczęściej jest to ego (miłość własna przechodząca w narcyzm - nikt z piszących na forum nie jest pod tym względem bezbożnikiem). Potem status społeczny. A na końcu bożki historyczne.
    • anus-hka Re: nieeeee!!! 02.11.14, 00:06
      Przebierz sie za organistę....przeleć z koszykiem i kasa jak znalazł
    • lled Re: nieeeee!!! 02.11.14, 16:36
      szczesciarz!!! co ja bym dal aby miec kosciolek zaraz obok domu. musze tyle isc z buta. w jedna strone musze isc jakies 500 metrow a jak chce isc do innej parafi to w druga strone prawie 1000 metrow.
      • kino.mockba Re: nieeeee!!! 02.11.14, 21:30
        A podobno kraj się laicyzuje:)
      • mazgalis noooo... 04.11.14, 22:57
        lled napisał:

> szczesciarz!!! co ja bym dal aby miec kosciolek zaraz obok domu.

A ja Biedrąkę.

> musze tyle isc z buta. w jedna strone musze isc jakies 500 metrow a jak chce isc do innej
        > parafi to w druga strone prawie 1000 metrow.

A ja to do jednej Biedrąki mam prawie 1000 metrów, a do drugiej w drugą stronę to nawet z 1100. :(
    • shachar Re: nieeeee!!! 02.11.14, 21:12
      otwórz metę, pokrzepienie serca na kieliszki, wiesz ilu będzie wyskakiwać 'na papierosa' z mszy??
    • karolina24059 Re: nieeeee!!! 10.11.14, 22:11
      Daj spokój przynajmniej będziesz miał blisko kościół i Boga ;)
      • wiarusik Re: nieeeee!!! 11.11.14, 17:47
        to jeszcze poproszę seksowną zakonnicę.
    • liisa.valo Re: nieeeee!!! 10.11.14, 22:16
      Też mam. Zasłonięty innym blokiem, więc nie widzę, ale słyszę dzwony :) Za to widzę krzyż z kuchennego okna.
      • ninek04 Re: nieeeee!!! 10.11.14, 22:37
        budują bez przerwy, wszędzie i bez opamiętania, za moje pieniądze między innymi, a ja nie korzystam i korzystać nie zamierzam z tego przybytku ułudy i narzędzia trzymania nieświadomych
        (lub udających) nieświadomych w pewnych ryzach.Jestem na nie, nie i jeszcze raz nie!
      • wiarusik Re: nieeeee!!! 11.11.14, 17:49
        ja tam może sobie zasłonki powieszę? :/
    • headvig Re: nieeeee!!! 10.11.14, 23:00
      popatrz na to z tej strony, jest dobrze, to mógłby być meczet, puszczaliby ci modły z głośnika kilka razy dziennie, a tak jest tylko kościół.
      • wiarusik Re: nieeeee!!! 11.11.14, 17:51
        allah-bóg wojny, to by mi pasowało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka