Dodaj do ulubionych

Rolnik szuka zony

26.11.14, 20:59
Przyznam sie ze wciagnal mnie ten program chociaz ogladam z opoznieniem .

Pomijajac krytyke feministek ze program ten sprowadza kobiete do roli gadzetu ewentualnie taniej sily roboczej , samo ogladanie sytuacji gdzie facet , zupelnie przecietny zaden tam cud , postawiony w roli pana i wladcy w uslugiwaniu ktoremu przescigaja sie wybrane sposrod setek kobiety marzace o tym ze wlasnie ja on wybierze jest dla mnie lekko zenujace .

Czy jest jakas szansa w tego typu programie ze on wybierze i zdecyduje sie na jedna , ze sodowka kompletnie nie uderzy mu do glowy , jak w przypadku.pana A ?
Obserwuj wątek
    • gocha033 Re: Rolnik szuka zony 26.11.14, 21:23
      joanna9969 napisała:
      > Czy jest jakas szansa w tego typu programie ze on wybierze i zdecyduje sie na j
      > edna , ze sodowka kompletnie nie uderzy mu do glowy , jak w przypadku.pana A ?

szansa jest.
      jak w programie 50 na 50.
      - cos pomoglam ?
      • gocha033 PS. A co z Robotnikami szukajacymi zon ? 26.11.14, 22:25
        im publicznie to nie wolno ?

Tak sobie tylko pomyslalam...
        • wielkafuria Re: PS. A co z Robotnikami szukajacymi zon ? 26.11.14, 22:31
          teraz na czasie jest to: www.youtube.com/watch?v=JSNLAC5noqk
          informatyk szuka żony.
          • gocha033 informatyk - to znajdzie... 26.11.14, 23:30
            wielkafuria napisała:
            > teraz na czasie jest to ... informatyk szuka żony.

informatyk - to znajdzie...
            a ja sie tylko troszcze o poszkodowanych przez los...
        • berta-death Re: PS. A co z Robotnikami szukajacymi zon ? 27.11.14, 01:50
          To chodzi o zawód, który związany jest z określonym stylem życia i który całą rodzinę w to wciąga. Taki rodzinny small business. Inaczej to nic nadzwyczajnego. Robotni to jak urzędnik, czy inny najemca, który sobie idzie na 8h do pracy a potem wraca do domu.

Rzemieślnik szuka żony mogłoby jeszcze być. Też często cała rodzina jest zaangażowana w pracę w rodzinnej manufakturze. Prawie jak rolnicy, tylko ta produkcja bardziej monotematyczna jest. Chociaż tacy winiarze z własnymi winnicami, to prawie jak rolnicy.
          Kupiec szuka żony też mogłoby mieć podobny wydźwięk, bo też podchodzi pod rodzinny biznes. Albo coś na pograniczu handlu i usług, czyli restaurator i hotelarz.
          • zbyfauch Bo "magik szuka żony" 27.11.14, 11:16
            mogłoby sugerować, że ją zniknął.
    • adoptowany Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 01:01
      ..he..he ja czekam na smieciaz szuka kochanki, kretynskie reajaliti szol. Totalne odmozdzenie producentow tych gniotow,a w dalszej kolejnosci ich ogladaczy.
      • gocha033 nie bondz bezczelny. 27.11.14, 01:14
        pisalam, ze robotnik szuka zony.
        a on jest przerd smieciarzem.
      • urko70 Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 13:56
        adoptowany napisał:

> odmozdzenie producentow tych gniotow,a w dalszej kolejnosci ich ogladaczy.

Producentów (?) oni zarabiają kasę więc czemu ich tak oceniasz?
    • berta-death Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 01:36
      Przecież to ustawki są wszystko. Wyreżyserowany od początku do końca.
      • zbyfauch Skoro 27.11.14, 12:59
        ludzie potrafili słać petycje do telewizora o uwolnienie Isaury to co się dziwić, że z wypiekami na twarzy i z przekonaniem o autentyczności najosmoleńszej duby, oglądają te "ukryte prawdy" czy inne tzw. "reality shows".
    • six_a Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 11:29
      wolałabym jakieś bardziej życiowe programy, jak choćby: piernik szuka blachy albo
      korek szuka wanny.
      nie ma czegoś takiego?

co do stanu ducha bohaterów: nie przejmuj się, zapłacili im, żebyś mogła tym żyć.
    • leptosom Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 11:37
      Własciwie to rolnik nie musi szukać. Na każdej wsi są wolne Ukrainki.
    • urko70 Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 13:52
      joanna9969 napisała:

> postawiony w roli pana i wladcy w uslugiwaniu kto
      > remu przescigaja sie wybrane sposrod setek kobiety marzace o tym ze wlasnie ja
      > on wybierze jest dla mnie lekko zenujace .

Ano jest, ale imho bardziej żenujące jest to, że podobno ten / taki program ma sporą oglądalność, a jeszcze bardziej żenujące były niektóre zachowania pań. :(

Poza tym tak jak widziałem jeden odcinek to moim zdaniem program ma zły tytuł, zauważyłem, że to nie rolnicy szukają żon tylko tych wiele kobiet szuka mężów.

> Czy jest jakas szansa w tego typu programie ze on wybierze i zdecyduje sie na j
      > edna , ze sodowka kompletnie nie uderzy mu do glowy , jak w przypadku.pana A ?

Zawsze jest, pytanie "jaka?"
    • magnusg Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 13:53
      Te programy od poczatku do konca sa wyrezyserowane.Rezyser mowi Pani i Panu jak maja sie do siebie przytulac,kiedy maja sie pocalowac, co maja do siebie powiedziec-nierzadko slowo w slowo.
      Kobiety maja w umowach ile dostana kasy,jesli on sie zdecyduje na nia i ile dostana za kazdy kolejny odcinek.
      W umowach jest tez dokladnie zapisane co uczestnikom wolno mowic mediom postronnym,a co nie itd.
      Tak przynajmniej bylo w tym samym programie,tyle ze za ganica.Watpie,zeby w polskiej wersji bylo inaczej,
    • marz12ka Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 14:44
      nie wszystko jest wyreżyserwowane niektóre panie naprawde się zakochały a ich łzy po tym jak się okazało że zostały oszukane były prawdziwe nie wierze ze Anka oszukana przez Adama odgrywała role jej wyznaczoną ....program fajny tyle tylko że faceci oszukali panie bo tak naprawde chcieli tylko w telewizji wystapić .
      • zbyfauch Dawno tu się nie objawiał ... 27.11.14, 14:48
        https://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn1/41579_111285498882893_5014_n.jpg
      • urko70 Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 14:54
        marz12ka napisała:

> po tym jak się okazało że zostały oszukane [...]

Nie oglądałem... na czym polegało oszukanie?
        • joanna9969 Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 14:57
          na obraczke liczyly a tu zonk
        • six_a Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 15:02
          na czym polegało oszukanie?
          no jak? nie dostały księcia na białej krowie.
      • six_a Re: Rolnik szuka zony 27.11.14, 15:04
        >program fajny tyle tylko że faceci oszukali panie bo tak naprawde chcieli tylko w telewizji wystapić
        nie ma nadziei dla tego narodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka