Dodaj do ulubionych

w co się ubrać - 40

17.04.15, 10:46
Witam
Za 3 tygodnie wyprawiam na działce swoje 40 urodziny. Podpowiedzcie jak sie ubrać. Wiadomo spodnie najwygodniejsze, ale cały czas w nich chodzę.
Jakaś wygodna sukienka czy lepiej bluzka i spódnica w jakiś wiosennych kolorach?
Tylko jeszcze człowiek nieopalony, jak ciało pokazać?
Jak macie jakieś fajne propozycje - albo zdjęcia to poproszę.
Dodam ze nie jestem za wysoka, ani taka bardzo szczupła -58kg.
Nie lubię siebie w takich bardzo lejbowatych rzeczach.
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 10:51
      Włóż spodnie z materiału (nie jeansy), porządne buty na niewysokim obcasie/słupku, albo płaskie sandały i bardziej elegancką bluzkę w wiosennych kolorach, coś z biżuterii na szyję oraz sweterek.
    • gyubal_wahazar Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 10:55
      Na główce reglan obniżany w taką baskinkę. Na kolanku taka krata-niekrata, swego rodzaju pepito, a na nóżkach żaboty duże. Wszystko wyłacznie stonowanych brązach albo zgniłych zieleniach
      • rudenko Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 12:01
        o rany aleś pojechał :-)

Kurcze czuję, że się tak ubiorę tej wiosny. Ale z tym kolorem bym dyskutowała, najlepiej pasowałby sraczkowaty ni to brąz ni to zieleń ni to żółć
      • eat.clitoristwood Oprócz 17.04.15, 12:34
        baskinki, pasowałaby pliska w karczek i taka zakładka w fałdce szmizjerki. Do tego skarpety w dżety, napy w klapy, pagony na ramiony oraz bransolety dla podniety.
        • mariuszg2 Re: Oprócz 17.04.15, 12:48
          pończoszki samonośki, rajstopy DEN 15 beige bez klina i palców, kapelusz z rondem prawoskrętny zawoalowany tiulem a na wargi orła cień
          • gyubal_wahazar Re: Oprócz 17.04.15, 18:47
            Pani, Panowie,
            Nigdy nie miałem cienia wątpliwości co do niebotycznego poziomu merytorycznego tego forum, ale tym powyżej wprowadziliście mnie w nirvane. Skończę składać, hołdy niezwłocznie jak się ocknę
            • mariuszg2 Re: Oprócz 17.04.15, 21:36
              gyubal_wahazar napisał:

> Pani, Panowie,
              > Skończę składać, ho
              > łdy niezwłocznie jak się ocknę
              >

nie kończ Waść, bo mężczyznę zdradzisz w sobie i wstyd będzie kobiecie, że nie bedzie wiedzieć co na siebie włożyć...a zresztą ...kobiety nie wiedzą co to wstyd
      • potworski Tu oryginał= 17.04.15, 21:26
        www.youtube.com/watch?v=q9ij5ynCJdk
        gyubal_wahazar napisał:

> Na główce reglan obniżany w taką baskinkę. Na kolanku taka krata-niekrata, sweg
        > o rodzaju pepito, a na nóżkach żaboty duże. Wszystko wyłacznie stonowanych brąz
        > ach albo zgniłych zieleniach
      • miau.weglowy Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 22:20
        gyubal_wahazar napisał:

> Na główce reglan obniżany w taką baskinkę. Na kolanku taka krata-niekrata, sweg
        > o rodzaju pepito, a na nóżkach żaboty duże. Wszystko wyłacznie stonowanych brąz
        > ach albo zgniłych zieleniach

pan milosnik Mumio? ;)
    • coffei.na Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 11:56
      58 kg to niemało?! Chyba przy wzroście 140 cm :)

Idź na solarium,wygrzej ..wiadomo co! Dobrze działa na zatoki 😉

Sukieneczka jest spox! Taka kremowa,ukwiecona,w kobaltowo łososiowe kolory!
      Taka dziewczęca i powabna! O tak,juz Cie w niej widzę ;) do tego buty na koturnie w jednym kolorze,ja bym Ci proponowała kobaltowe właśnie,ale to mój osobisty zjazd na punkcie tego koloru
      Torebki nie bierz,na działkę możesz nawet w reklamówce z Biedro
      • varia1 Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 13:14
        córcia, widzę że kobalt rządzi;) ja nie mam jakoś czasu żeby sobie to pasemko kobaltowe na włosach zrobić:)
        • coffei.na Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 14:39
          Mamuś!a od czego masz córkę z nieprawego łoża?
          Za dobrego winiacza wymaluję Cię jak Picasso Słoneczniki z Babim Latem razem wzięte,matejenki takie zgrabne!
          Oczywiście na kielonka za zdrowie mamuni zawsze możesz liczyć
      • aqua48 Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 14:13
        coffei.na napisała:

> na działkę możesz nawet w reklamówce z Biedro

No bez przesady, w samej reklamówce zmarznie. Proponuję pod reklamówkę ciepłe majtki..
        • coffei.na Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 14:35
          Czy koleżanka ma na myśli barchany?
          No rak,masz rację! Szczypta tajemnicy rozgrzewa zmysły!
          • aqua48 Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 15:07
            coffei.na napisała:

> Czy koleżanka ma na myśli barchany?

Barchany, są najlepsze żeby nie podwiało podczas imprezy w plenerze..i usiąść na kamieniu w nich można bez obawy, że się wilka złapie!
            • coffei.na Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 15:43
              Bardzo ciekawa alternatywa dla haremek ,chinosów i alladynek!
              Ogrzeją najbardziej newralgiczne części ciała,nie wiodą na pokuszenie,w każdym razie partner/ka
              może czuć spokój,do tego proponuję podkolanówki w kolorze opalonym,no ewentualnie stopki! Aby i nóżka nie ucierpiała stąpając po wiosennej trawie nakropionej rosą
              • aqua48 Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 15:48
                coffei.na napisała:

> Bardzo ciekawa alternatywa dla haremek ,chinosów i alladynek!
                .do tego proponuję podkolanówki w kolorze opalonym,no ewentualn
                > ie stopki!

Eee stopki to zbędne fanaberie, najlepsze są prawdziwe góralskie skarpety wełniane.
                • coffei.na Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 16:51
                  A do tego czapka uszatka! No i coś z muślinu,jakoś kojarzy mi się on z najwyższym stopniem kobiecości

Reklamówka z Biedro z ciekawym napisem "codziennie niskie ceny",barchany,góralskie skarpety,muślinowy szalik ,czapka uszatka...kurdee cos tu nie gra!
                  Wiem-ta reklamówka ,ona jest nieprześwitująca .Shit!
    • wez_sie jak na dzialce i przy minus 40 17.04.15, 13:34
      jak na dzialce i przy minus 40 to chyba musisz ubrac gruby swetr z golfem i nie wiem co, ale na pewno cos grubego
      moze kurdke narciarska albo kozuch albo futro z jenotow
      generalnie ja bym odradzal impreze w takiej temperaturze bo jest troche zimno ale z drugiej strony nie bedziesz musiala mrozic wodki bo bedzie i tak zamarznieta
      zapraszasZ?
    • six_a Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 15:02
      >Tylko jeszcze człowiek nieopalony, jak ciało pokazać?
      pokazać kleszczom. ucieszą się.
    • tes_sa10 Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 15:04
      Ale Ci poradzili ;)
    • krystyn-a11 Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 15:22
      Myślę, że sukienka w kwiaty, delikatne oczywiście, lniana lub bawełniana, lekko taliowana, długości do kolan byłaby odpowiednia. Do tego dobierz cienki szalik z bawełny lub innej naturalnej tkaniny w kolorze, który ociepli nieco bladą jeszcze cerę - miętowy, różowy, jasny czerwony. Można nim otulić ramiona lub je zakryć. Do tego buty na koturnie i będziesz wyglądać super.
    • molly_wither Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 17:22
      Ja pier...le, ludzie naprawde maja problemy, moje to zwykla histeria!
    • six_a Re: w co się ubrać - 40 17.04.15, 21:41
      na głowie kwietny ma wiaaaaaanek
      w ręku czerwony badyyyylek
      a przed nią bieży baranek
      a nad nią lata motylek

prosz. gotowa stylóweczka na działeczkę anno domini 2015 z gwarancją aktualności do końca świata. jacyków by tego lepiej nie wymyślił.
      • eat.clitoristwood Bieżość baranka 17.04.15, 21:49
        czym się charakteryzuje? Jak wygląda baranek bieży? Czy posiada coś wspólnego z pałą dzięcieliną?
        • six_a Re: Bieżość baranka 17.04.15, 21:52
          bieży, gdyż jest biegły.
          taki baran biegunka.
          trochę jak forrest gump.
          • eat.clitoristwood Ładny rysunek był 17.04.15, 21:57
            https://humboldtsentinel.com/wp-content/uploads/2013/01/run-forest.jpg
            • mariuszg2 Re: Ładny rysunek był 17.04.15, 22:22
              jechałem na rowerze wrześniem bułanym zamglonym po pęcin wrzosu wrzos co lawendą nie zapachnie...
              nozdrza nakarmić łagodnością wieczora Hvaru - wonią piwniczek winnych i oliwą ociekających, cyklad nie usłyszę na przydrożu szos równiny zielonością wypłowiałą, wystraszonych w słońcu lipcowym,
              już za chwile, skiba czernią spod czeluści wyzwoli bogactwo żyzności...
              wolność zapłacona sowicie trudem milczącym okraszonym cuchnącym potem parobka,
              zasiew z zaświatów po polsku wyszeptanych szelestem ust...ni to kobiety ni to dziewicy
              po horyzont sięgasz kikutem zranionej duszy... szukaj ujścia rzeki rozlanej po zieloność lasów sosnowych na równinie...

wiosna idzie...

takie posty powinno się wycinać...
              • eat.clitoristwood Re: Ładny rysunek był 17.04.15, 22:33
                Kikut był zranionej źrenicy, poza tym poprawnie.
                Zraniona źrenica źrebięcia źdźbło dźgła, i mgła szła, kto?! Moi? No.
                • mariuszg2 Re: Ładny rysunek był 17.04.15, 22:56
                  eat.clitoristwood napisał:

> Kikut był zranionej źrenicy, poza tym poprawnie.
                  > Zraniona źrenica źrebięcia źdźbło dźgła, i mgła szła, kto?! Moi? No.

oj spod Szczebrzeszyna źbła szelestu szuwarów szukasz szczebiotu dzięcieliny pały szumu i dźgać do szału moi no no oj no no ... romałe, ej zosienko, szabadabada...no i zmusiłeś mnie do ore ore muzyczki..kobiety wino i śpiew...o narodowym złodziejstwie do tego pięknie zaśpiewane w kocim spojrzeniu i powabnej figurze boskiej Beaty - a masz

• eat.clitoristwood Re: Ładny rysunek był 17.04.15, 23:01
                    Zaśpiewałbym Ci przepięknie o Beacie, i o fregacie też.
                    • mariuszg2 Re: Ładny rysunek był 17.04.15, 23:25
                      tak czy siak jutro ogolić się trzeba....a dziś poszczę...
                      także devolaja kotleta beaty jutro se usmażę...tak po bożemu będzie i ku chwale....
                      • eat.clitoristwood Re: Ładny rysunek był 17.04.15, 23:29
                        Szczą wszyszczy, nie jesteś wyjątkiem. Dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka