paco_lopez 12.05.15, 16:04 na Piątek g 19:00.Ie osób będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piataziuta Re: wszystko ustawione 14.05.15, 09:08 czydzieści pieńć a na ile osób rezerwowałeś? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 14.05.15, 11:03 duchowo to znacznie więcej niż jesteś w stanie sobie to wyobrazić... zastanawiam się czy nie zorganizować internetowej relacji live dla tych osób...coś w stylu: Witamy gorąco z mrocznej sali wypełnionej dymem fajek, i oparami gorzały oraz nitromieszaniną tetosteronu i endorfin, która gdzieś unosi się nad wszystkim oraz pod stołami... pośród tego śmigają kelnereczki w czarnych podkolanówkach i krótkich spódniczkach roznosząc tuczące mięsiwa z buraczkami... podajemy składy....od ściany na zagajaniu jedna ze stałych forumek, tuż obok kot...a nie ..przepraszam to miejscowa maskotka kibiców...do sali wchodzą dzieci trzymając się za ręce...za chwilę hymny obu reprezentacji...ale co to....jeszcze nie padł pierwzy gwizdek a już niektórzy uczestnicy zdejmują koszulki...czyżby do wymiany? A nie To niedozwolone zagranie nadpobudliwej koleżanki z Śląska.... sędzia słusznie upomina zawodniczkę żółtą kartką... Ta omdlewa.... poderwał się trener z ławki na przeciw i gestykulując żywo sugeruje grę na czas....sędzia techniczny pewnie coś doliczy do regulaminowego czasu...przedłuża się to wszystko....konieczna będzie interwecja służb medycznych.... zawodniczka rozchełstana zostaje znoszona na noszach w ustronne miejsce... część jej partnerów z drużyna podąża za nią pojedynczo... Pamiętam na Łemblej w 1978 podobną sytuacje...oby nie doszło urazu...trybyny ożywają....co za doping! czy to poniesie zawodników!? Czy dojdzie do szczęśliwego zwieńczenia? Panie Turek! kończ Pan ten mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: wszystko ustawione 14.05.15, 14:26 Na 12, ale jak będzie 35 to ja striptiz robie Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: wszystko ustawione 18.05.15, 14:07 :-D o mamo zapowiadają się atrakcje ;-D, będę na bank Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 14:47 hehehe...taki powrót do przyszłości.... Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: wszystko ustawione 19.05.15, 10:53 z tego co wiem atrakcji nie było (byłam widziałam :-P) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 19.05.15, 20:46 a tak...rzeczywiście...czułem jakieś ukłucia w pośladki, że aż trudno było usiedzieć na krześle...pewnie siedziałaś pośliniona przed lapkiem, dziecko przy jednej piersi karmione, drugą tłukłaś kotleta tylko dlatego, że miał mniej tłusty boczuś niż Twój....w przerwach nakłuwałaś kukiełki...raz męską raz żeńską... szkoda tylko, że w niewłaściwe miejsca.... Odpowiedz Link Zgłoś
sid_15 Re: wszystko ustawione 15.05.15, 21:01 To dlatego taki mały ruch na forum. A będzie relacja ze zdjęciami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: wszystko ustawione 16.05.15, 11:32 Zdjęć na szczęście nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: wszystko ustawione 18.05.15, 09:30 żyje. internet mi wcięło na weekend. Jakto zdjęć nie było ? fot 1. Wszystcy robią dziubka i wybałusz oczu fot 2. Kobieta mówi coś do ucha jakiegoś faceta, pewnie chce mu dać buziaka. zgroza fot 3. na tależach sałatka, muszelki , śledź fot 4. szable w dłoń, wszyscy stukają się kieliszkami fot 5. Błędny wzrok jednego faceta fot 4. Jakaś kobieta ma włosy na ustach i unosi palec do góry. O w morde - ładna. fot 5. Wszyscy stoją przy barze - zaraz , zaraz to chyba jakieś inne miejsce fot 6. Kobieta w okularach - uśmiecha się fot 6 . Zbiorówka z niewiadomo kim. Wszyscy narąbani. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 09:59 paco_lopez napisał: > żyje. internet mi wcięło na weekend. Jakto zdjęć nie było ? a już myślałem, że masz szlaban na internet i nie tylko ;) > fot 1. Wszystcy robią dziubka i wybałusz oczu > fot 2. Kobieta mówi coś do ucha jakiegoś faceta, pewnie chce mu dać buziaka. zg > roza nie kojarzę początku... to chyba był zbyt duży stres > fot 3. na tależach sałatka, muszelki , śledź > fot 4. szable w dłoń, wszyscy stukają się kieliszkami to się zgadza....poszły konie po betonie... > fot 5. Błędny wzrok jednego faceta > fot 4. Jakaś kobieta ma włosy na ustach i unosi palec do góry. O w morde - ład > na. tego też nie kojarzą.... eno na moim filmie akcja się rozkręca....zostajemy sami, dwie sale dla nas, znika jedna z Pań na "em" jak również blondynka w ciąży ... pozostała Pani z podejrzanymi typami tez...i robi się luz.... muza nakręca do tańca.... pierwszy raz w Bazyliszku tańczyłem... no i awantura z kelnerką o kartę....a było przed niewiele północą... > fot 5. Wszyscy stoją przy barze - zaraz , zaraz to chyba jakieś inne miejsce o tak...to mnie dobiło... a nie masz wrażenia, że po naszym wejściu jakoś się zakręciło i zagęściło na parkiecie... świetna muzyczka do rocke'rolla i wywgibasów :D > fot 6. Kobieta w okularach - uśmiecha się pamiętam! przyjechała do koleżanki na łikend z podkarpacia... ta koleżanka to ta malutka dupcia... nieźle rozmiękczyłeś dziewczynę a ja musiałem coś spieprzyć bo zaraz się zabrały i poszły... > fot 6 . Zbiorówka z niewiadomo kim. Wszyscy narąbani. ja kto nie wiadomo...ostatnio widziałem Cię z blondyną w czerwonej sukience....jakieś 58 lat... wyglądałeś jakbyś odnalazl świętego graala :) znaczy rozwikłał zagadkę Milf :D Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: wszystko ustawione 18.05.15, 10:14 a ja pamiętam jeszcze coś innego, że w pewnym momencie wpada mi w ręce jakiś pocisk o masie około 80 kg i kręci mną na wszystkie strony.....a ha i jeszcze , że co nie złapię za piwo , to przychodzi jakaś zła kobieta i mówi, że to nie moje tylko tamtego pana. koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 10:55 paco_lopez napisał: > e tylko tamtego pana. koszmar. a mnie wnerwił barman bo mi zaxebał colę kiedy musiałem uzupełnić wypocone płyny.... musiałem być wnerwiony mocno bo mi w gratisie pełną przyniósł :) ...albo to zasługa Eryka...kojarzysz Eryka? ....on to potrafił wnerwić.... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: wszystko ustawione 18.05.15, 12:55 obsługa w tym pubie zawsze była wku...ająca, w sumie nie wiem czemu was tam zaprowadziłam chyba na pilocie szłam Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 14:47 no nie można mieć wszystkiego...dla mnie najlepsze spotkanie forumowe na jakim byłem.... wróciłem do domu nad ranem...nie wiem jak paco...ale jak wychodziłem to on jeszcze pląsał :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: wszystko ustawione 18.05.15, 15:29 Grubo. Dobrze, że mi chłopak przypomniał, żeby do domu wracać, bo bym nie przeżyła następnego dnia w pracy :p Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 22:18 a ja oczywiście znowu zapomniałem poprosić o imejl oraz nr telefonu.... ale to pewnie dlatego, że zeznałaś, że masz tyle lat co na ostatnim spotkaniu kilka lat temu.... a wiesz, ze Ci uwierzyłem!. Świetnie wyglądasz... nic się nie zmieniłaś... a ja zapomniałem wygolić włoski z nosa.... to musiał być dla Ciebie cios...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: wszystko ustawione 18.05.15, 22:26 na przedostatnim spotkaniu byłam poniżej 30stki, w sobotę miałam 28 w obu przypadkach mówiłam prawdę :P jak napiszesz do mnie, na mojego fejkowego gazetowego, to podam ci prawdziwego imejla, o! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 22:56 nie napisze, bo jak napiszę, to niektóre forumki Ci oczy wydrapią, a mnie zatłuką osinowymi kołkami....a prawdziwi mężczyźni z foro spalą na stosie...jeden jasio tylko mi na priv pisze, żebym mu opisał Twoje cycki...przecież nie po to się człowiek w realu spotyka, żeby się na cycki gapić... ...przepraszam, że tak wprost zapytam...gdyż nie mam imejla ani telefonu.... czy między nami podczas spotkania nie doszło nic ponad to co wydaje nam się, że doszło? w sensie...no wiesz.... bo jakoś tak to szybko przeleciało i się potoczyło....bo tu coś z relacji osób trzecich sugeruje, że mogłaby być taka ewentualność wprost prowadząca do wniosku, że zaistniały okoliczności, które normalnie nie powinny mieć miejsca...no sam nie wiem ...to takie subiektywne....Ty oczywiście możesz widzieć to w innym świetle...sama rozumiesz...jestem w trudnym wieku dla mężczyzny...o czym wiesz tylko Tylko....przedtem była to moja mama, ale to był wiek chłopięcy i dorastania, potem młodzieńczy i kawalerski...każdy z nich był trudny...nawet nie masz pojęcia jak trudne jest życie mężczyzny...szloch! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: wszystko ustawione 18.05.15, 23:11 tak, miałam dobry humor, więc to pewnie znaczy, że lecę na ciebie, więc możesz mną gardzić i bać się jak TKNNW (Tej Której Nika Nie Wypowiem - milfa) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 23:21 o łaskawa....dziękuje, za dar obdarowania dobrym humorem....czymże jakże to? nie godnym zasług takowych ... wybacz błazenadę....taki tam ze mnie Miziu Geniu.... "od pogardy zbaw nas Panie" Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: wszystko ustawione 18.05.15, 18:50 Tak to już była trzecia faza. Pamiętam , że potem wdałem się w dwie dyskusje. Ogólnie gites. Kaca miałem takiego 5/10. Bez helikopterów z delikatnym trampkiem i bez bólu głowy, chociaż prewncyjnie rano przywaliłem petardę z painkillerów. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 22:21 tak sobie myślę, że ta czerwona kula 80 kg to ona była z innego foro..."kofeina na co dzień" Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: wszystko ustawione 18.05.15, 22:45 bardzo bym chciała, żebyś spotkał pewną panią na żywo i stałoby się jasne, że ona jest zadowolona z życia, a tobie byłoby głupio, i ten cały egocentro-mizoginizm by ci przeszedł jak ręką odjął:P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 23:01 a no właśnie...cały czas mi mówiłaś, że jestem mizoginemenimemmmizomiziu.... dziękuję to bardzo miłe....pewnie jakiś komplement...poczekaj sprawdzę w wiki bo to trudne słowo dla mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 18.05.15, 23:11 Tja...... "W wielu przypadkach jej podłożem może być ukryty lęk, np. lęk mężczyzny przed funkcją rozrodczą kobiety, kompleks niższości, lęk przed zemstą kobiety[3]. Mizoginia może mieć również podłoże we wcześniejszych, przeżytych przez mężczyznę traumatycznych doświadczeniach, spowodowanych przez kobiety, jak wykorzystanie seksualne, zdrady małżeńskie, znęcanie psychiczne lub fizyczne." no niestety...w tym wypadku.... proszszsz....jednak.... widzę, że są pewne niejasności....konieczne jest kolejne spotkanie forumowe....im prędzej tym lepiej... podaj termin i miejsce.... zobaczysz.... udowodnię Ci, że te lęki to projekcja Twoich nocnych koszmarów po obejrzeniu serii kolejnych odcinków czeskiego rimejku miasteczka Tłin Piks z Rumcajsem w roli głównej.... Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: wszystko ustawione 19.05.15, 13:27 bardzo pasowalo, tylko nie w stolycy Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 19.05.15, 20:49 aaaa.... poczuło się hajs i za lepszym życiem do Ułan-Bator na saksy wywiało he? Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: wszystko ustawione 19.05.15, 23:40 na seksy tak, ale nie tak daleko, w malopolsce tym razem urlopowalem Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 22.05.15, 10:40 jak będziesz w wawie to napisz to coś ad hoc zrobimy Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: wszystko ustawione 22.05.15, 11:48 w wawie bede za jakies 11, no moze 12 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wszystko ustawione 22.05.15, 13:43 o rety! my to my ale forumki mogą być już mocno nadszarpnięte zębem czasu wtedy...no nic... oby wódka nie podrożała. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: wszystko ustawione 24.05.15, 01:48 tez bede troche nadszarpniety. w miedzyczasie mam zaplanowane wakacje w dalekiej azji :) Odpowiedz Link Zgłoś