Dodaj do ulubionych

temat lekki

20.06.15, 09:04
Robiliście sobie kiedyś selfa nago ? mnie skromność nie pozwala.
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: temat lekki 20.06.15, 09:46
      Nigdy sobie nie robiłam selfa :)
    • doral2 Re: temat lekki 20.06.15, 10:41
      kiedyś zrobiłam sobie selfa mojego nagiego palucha od lewej nogi.
      liczy się?
      • paco_lopez Re: temat lekki 20.06.15, 14:36
        Nie liczy się
    • dziala_nawalony Re: temat lekki 20.06.15, 11:12
      paco_lopez napisał:

> Robiliście sobie kiedyś selfa nago ? mnie skromność nie pozwala.

kiedys przed laty nawet do lba by mi przyszlo,ze mozna, bo i po co?? Teraz nawet gdyby mi odbilo,byloby to juz tylko zalosne i smieszne,
      • dziala_nawalony zzarlo mi 'nie' 20.06.15, 11:48
        dziala_nawalony napisał
        >
        >
        > kiedys przed laty nawet do lba by mi nie przyszlo,ze mozna, bo i po co?? Teraz na
        > wet gdyby mi odbilo,byloby to juz tylko zalosne i smieszne,
        • kalllka Re: zzarlo mi 'nie' 20.06.15, 13:02
          Kiedyś se zrobiłam w nocy, zapomniałam o lampie,. ! Nie mogłam tego pózniej usunąć,. Prześladowało mnie z kompa, z tel, wryło w mózg, atakowało potęga podświadomości koszmar!!
          W każdym razie, czasem dobrze jest se zdjac własna "gola dupę" by uświadomić, ze maj intymniejsza cześć ciała to -mózg
          di.com.pl/m/art,52461.html
    • samuela_vimes Re: temat lekki 20.06.15, 13:40
      nie tylko selfa.
      • paco_lopez Re: temat lekki 20.06.15, 14:36
        Czyli gdzieś można to obejrzeć. A nawalony uważa źe to śmieszne i żałosne robić sobie nago selfa. Co to daje ?
        • dziala_nawalony Re: temat lekki 20.06.15, 14:58
          paco_lopez napisał:

> Czyli gdzieś można to obejrzeć. A nawalony uważa źe to śmieszne i żałosne robić
          > sobie nago selfa. Co to daje ?

paco, no, a jak sadzisz,ze w moim wieku wygladam,az tak swiezo i mlodo,ze warto?? ..stara sie juz napatrzyla, a mnie samego wlasne odbicie w lustrze nie podnieca,wiec komu i na co?
          • paco_lopez Re: temat lekki 20.06.15, 18:47
            A ja myślałem, że ty masz 38 lat. To ty może powinieneś zmienić nik na napalonyjakszczerbartynasuchary. Myślisz, že twoje zaczepki i podlizywanka do tutejszych forumek wyglądają cool and sexy ?
            • dziala_nawalony Re: temat lekki 20.06.15, 19:13
              paco_lopez napisał:

> A ja myślałem, że ty masz 38 lat. To ty może powinieneś zmienić nik na napalony
              > jakszczerbartynasuchary. Myślisz, že twoje zaczepki i podlizywanka do tutejszyc
              > h forumek wyglądają cool and sexy ?

paczo maczo, nie wnikam, co i jak wyglada,co i tobie sugeruje, bedziesz zdrowszy.Mysle,ze masz klopoty sam ze soba,ile lat?..moze mam 38, a moze 78, a moze 18?? ..jestem wirtualnym bytem i tyle,.. i nic ci do tego co i jak pisze,a jesli z mojego powodu masz klopoty z gastryka, nic prostszego wciagasz mnie na liste blokowanych i spox..
              • paco_lopez Re: temat lekki 20.06.15, 19:26
                A rozumiem, jesteś takim programem, który pisze posty wytworzonym przez specjalistów od it agory. To ciekawe jako interesujące
                • dziala_nawalony Re: temat lekki 20.06.15, 20:23
                  paco_lopez napisał:

> A rozumiem, jesteś takim programem, który pisze posty wytworzonym przez specjal
                  > istów od it agory. To ciekawe jako interesujące

..no widzisz, jakie to wszystko proste!..8)
                  • coffei.na Re: temat lekki 20.06.15, 21:57
                    widzisz Navar...bo tak to już jest z ludźmi...nie mogą znieść,że u sąsiada trawa zieleńsza :)
                    Ja uważam-w zasadzie nie tylko ja,iż Jesteś : szarmancki,czarujący,ujmujący,starej i jakże miłej mi daty,potrafisz się zachować,stronisz od kłótni,męski,inteligentny,zabawny
                    Czyś jest tylko bytem ? czasem myślę,ze tak...bo jak już kiedyś napisałam : Ty nie możesz być prawdziwy :)
                    A inni?? niech nadal trawi ich zgryzota cóż...takich mężczyzn są ilości śladowe....Twoja Żona to ogromna szczęściara!!!
                    • czoklitka Re: temat lekki 20.06.15, 23:07
                      Racja Słoneczko.

>A inni?? niech nadal trawi ich zgryzota cóż...takich mężczyzn są ilości śladowe....

Zgryzota albo głupota.
                    • paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 00:28
                      dla mnie on też jest nierealny, ale skoro twierdzi, że jego stara się na niego napatrzyła, to chyba moja trawa jest zieleńsza.
                      • coffei.na Re: temat lekki 21.06.15, 05:24
                        paco_lopez napisał:

> dla mnie on też jest nierealny, ale skoro twierdzi, że jego stara się na niego
                        > napatrzyła, to chyba moja trawa jest zieleńsza.

Bo tak to już jest,nawet z najlepiej wypielęgnowanym trawnikiem
                        A to,że komuś się wydaje iż posiada taki mega wypasiony typu wembley,dla kogoś innego okazać się może zwykłym pasem zieleni.
                        Niczym szczególnym.
                        Popalonym słońcem,nadgryzionym zębem czasu...niczym do pozazdroszczenie.
                        Ale pielęgnujmy subiektywne odczucia-one sprawiają,że świat jest dla jednych wyłącznie czarno biały i nijaki.
                        • paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 13:46
                          U mnie częściowo taki popalony. Takiego jak wembley nie chce mi się mieć. Ide poobcinać trochę żywopłotu. Jak ty sobie zrobisz selfa nago, to navar też może sobie zrobi
                    • koszmarna.baba Re: temat lekki 21.06.15, 16:50
                      10/10 Coffcia

Tylko zastanawiam się czy On ma kompleksy czy zwyczajnie domaga się komplementów? :P
        • samuela_vimes Re: temat lekki 20.06.15, 21:19
          mój partner to nie skończony k....s, więc zapewniam, że nie można nigdzie obejrzeć.
          Jak już będę stara i paskudna nie będę tak robić. Na razie jaram się sama sobą i moim niemężem też. :-)
          • paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 10:50
            Ogólnie polecałabyś robienie selfa nago czy nie. Komu i dlaczego.
      • znana.jako.ggigus Samuela, masz świetną 20.06.15, 16:24
        sygnaturkę. Znasz może wersję oryginalną?
        • samuela_vimes Re: Samuela, masz świetną 20.06.15, 21:20
          dziękować, niestety nie. Znalazłam to gdzieś na demotach i przywłaszczyłam. Ale muszę sobie zakupić trochę twórczości tego pana, bo pasuje mi.
          • znana.jako.ggigus pierwsza powiesc, kiedy pracowal 20.06.15, 21:24
            jako listonosz, jest swietna.
            • samuela_vimes Re: pierwsza powiesc, kiedy pracowal 20.06.15, 21:33
              jak skończę z murakami, to się bierę za bukowskiego. :-)
              • znana.jako.ggigus reszty nie polecam 20.06.15, 21:36
                ot tkaie pisanie, ze bnohater par excellence zerznal jedna pania, szedl z nia do windy, zobaczyl sasiadke, ktora wlasiciwe chcial rznac i tak w kolko.
                A ten Murakami to dobry? I ktory to, oni sa chyba dwaj.
                • samuela_vimes Re: reszty nie polecam 20.06.15, 21:42
                  znana.jako.ggigus napisała:

> ot tkaie pisanie, ze bnohater par excellence zerznal jedna pania, szedl z nia d
                  > o windy, zobaczyl sasiadke, ktora wlasiciwe chcial rznac i tak w kolko.

to trochę jak kundera widzę :-)

> A ten Murakami to dobry? I ktory to, oni sa chyba dwaj.

haruki murakami. A że dwaj, to nie wiedziałam. Jeśli ktoś lubi dziwaczną, przerysowaną fantastykę/ egzystencjalizm w wschodnim stylu... to może się spodobać.
    • coffei.na Re: temat lekki 20.06.15, 16:03
      raczej wolę oglądać focie innych ,szczególnie od doopy strony
      • pomorzanka34 Re: temat lekki 20.06.15, 18:23
        >szczególnie od doopy strony

aaa ta strona to zawsze wychodzi najlepiej :D
        • coffei.na Re: temat lekki 20.06.15, 22:21
          Niekoniecznie u mnie 😊
          Aczkolwiek wychodzę z założenia,ze prawdziwy facet musi miec cudowny tyłek,obleczony w jeansy regular fit! Wrrrrrr 😈
    • znana.jako.ggigus Re: temat lekki 20.06.15, 16:14
      muszę zrobić!
    • berta-death Re: temat lekki 20.06.15, 22:23
      Mnie też skromność nie pozwala. Poza tym nie jestem pewna czy nie musiałabym się z tego spowiadać.
      • samuela_vimes Re: temat lekki 20.06.15, 22:24
        ja się spowiadałam i nie dostałam rozgrzeszenia! pójdę do piekła!
        • berta-death Re: temat lekki 20.06.15, 22:29
          Może nie pokazałaś wszystkich zdjęć spowiednikowi. Żeby rozgrzeszenie uzyskać nie wolno niczego zatajać.
          • samuela_vimes Re: temat lekki 20.06.15, 22:36
            jestem za stara i nie nie jestem chłopcem. Eh.
            • berta-death Re: temat lekki 20.06.15, 22:41
              To wiele tłumaczy. Czyli na rozgrzeszenie praktycznie szansy nie masz.
              • samuela_vimes Re: temat lekki 20.06.15, 22:43
                mam nadzieję, że diabeł okaże się spoko ziomkiem i woli wytatuowane dziołchy zamiast chłopców. ;-) A poza tym lubię gorący klimat.
                • koszmarna.baba Re: temat lekki 21.06.15, 16:46
                  Stare przysłowie pszczół mówi, że jak się człowiek przyłoży to i piekle niezgorzy. :D
      • paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 10:52
        Mogłabyś napisać coś o ewentualnej szkodliwości takiego czynu lubieżnego
    • varia1 Re: temat lekki 21.06.15, 17:02
      nago? nieeee, ale z lekkich tematów fotograficznych , to pamiętam jak kiedyś jeden z moich ff zrobił mi całkiem nawet fajne zdjęcia nago w pozycji horyzontalnej na czerwonym dywanie... po czym zgubił telefon :D
      miejmy nadzieję że nie straszę gdzieś tam miłośników mamusiek :)
      • paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 17:15
        Zaraz tam straszysz. Ja ostatnio tylko zdjęcia rozebranych mamusiek toleruje.
        • varia1 Re: temat lekki 21.06.15, 19:44
          mimo wszystko jednak mam nadzieję że na moje nie trafiłeś ;)
          • paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 19:59
            Rankingów jeszcze nie robiłem. Niektóre są straszne :))
    • czoklitka Re: temat lekki 21.06.15, 23:01
      nie, nie robiłam, jedynie przeglądam się czasem w lustrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka