paco_lopez 20.06.15, 09:04 Robiliście sobie kiedyś selfa nago ? mnie skromność nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: temat lekki 20.06.15, 10:41 kiedyś zrobiłam sobie selfa mojego nagiego palucha od lewej nogi. liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: temat lekki 20.06.15, 11:12 paco_lopez napisał: > Robiliście sobie kiedyś selfa nago ? mnie skromność nie pozwala. kiedys przed laty nawet do lba by mi przyszlo,ze mozna, bo i po co?? Teraz nawet gdyby mi odbilo,byloby to juz tylko zalosne i smieszne, Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony zzarlo mi 'nie' 20.06.15, 11:48 dziala_nawalony napisał > > > kiedys przed laty nawet do lba by mi nie przyszlo,ze mozna, bo i po co?? Teraz na > wet gdyby mi odbilo,byloby to juz tylko zalosne i smieszne, Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: zzarlo mi 'nie' 20.06.15, 13:02 Kiedyś se zrobiłam w nocy, zapomniałam o lampie,. ! Nie mogłam tego pózniej usunąć,. Prześladowało mnie z kompa, z tel, wryło w mózg, atakowało potęga podświadomości koszmar!! W każdym razie, czasem dobrze jest se zdjac własna "gola dupę" by uświadomić, ze maj intymniejsza cześć ciała to -mózg di.com.pl/m/art,52461.html Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: temat lekki 20.06.15, 14:36 Czyli gdzieś można to obejrzeć. A nawalony uważa źe to śmieszne i żałosne robić sobie nago selfa. Co to daje ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: temat lekki 20.06.15, 14:58 paco_lopez napisał: > Czyli gdzieś można to obejrzeć. A nawalony uważa źe to śmieszne i żałosne robić > sobie nago selfa. Co to daje ? paco, no, a jak sadzisz,ze w moim wieku wygladam,az tak swiezo i mlodo,ze warto?? ..stara sie juz napatrzyla, a mnie samego wlasne odbicie w lustrze nie podnieca,wiec komu i na co? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: temat lekki 20.06.15, 18:47 A ja myślałem, że ty masz 38 lat. To ty może powinieneś zmienić nik na napalonyjakszczerbartynasuchary. Myślisz, že twoje zaczepki i podlizywanka do tutejszych forumek wyglądają cool and sexy ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: temat lekki 20.06.15, 19:13 paco_lopez napisał: > A ja myślałem, że ty masz 38 lat. To ty może powinieneś zmienić nik na napalony > jakszczerbartynasuchary. Myślisz, že twoje zaczepki i podlizywanka do tutejszyc > h forumek wyglądają cool and sexy ? paczo maczo, nie wnikam, co i jak wyglada,co i tobie sugeruje, bedziesz zdrowszy.Mysle,ze masz klopoty sam ze soba,ile lat?..moze mam 38, a moze 78, a moze 18?? ..jestem wirtualnym bytem i tyle,.. i nic ci do tego co i jak pisze,a jesli z mojego powodu masz klopoty z gastryka, nic prostszego wciagasz mnie na liste blokowanych i spox.. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: temat lekki 20.06.15, 19:26 A rozumiem, jesteś takim programem, który pisze posty wytworzonym przez specjalistów od it agory. To ciekawe jako interesujące Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: temat lekki 20.06.15, 20:23 paco_lopez napisał: > A rozumiem, jesteś takim programem, który pisze posty wytworzonym przez specjal > istów od it agory. To ciekawe jako interesujące ..no widzisz, jakie to wszystko proste!..8) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: temat lekki 20.06.15, 21:57 widzisz Navar...bo tak to już jest z ludźmi...nie mogą znieść,że u sąsiada trawa zieleńsza :) Ja uważam-w zasadzie nie tylko ja,iż Jesteś : szarmancki,czarujący,ujmujący,starej i jakże miłej mi daty,potrafisz się zachować,stronisz od kłótni,męski,inteligentny,zabawny Czyś jest tylko bytem ? czasem myślę,ze tak...bo jak już kiedyś napisałam : Ty nie możesz być prawdziwy :) A inni?? niech nadal trawi ich zgryzota cóż...takich mężczyzn są ilości śladowe....Twoja Żona to ogromna szczęściara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: temat lekki 20.06.15, 23:07 Racja Słoneczko. >A inni?? niech nadal trawi ich zgryzota cóż...takich mężczyzn są ilości śladowe.... Zgryzota albo głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 00:28 dla mnie on też jest nierealny, ale skoro twierdzi, że jego stara się na niego napatrzyła, to chyba moja trawa jest zieleńsza. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: temat lekki 21.06.15, 05:24 paco_lopez napisał: > dla mnie on też jest nierealny, ale skoro twierdzi, że jego stara się na niego > napatrzyła, to chyba moja trawa jest zieleńsza. Bo tak to już jest,nawet z najlepiej wypielęgnowanym trawnikiem A to,że komuś się wydaje iż posiada taki mega wypasiony typu wembley,dla kogoś innego okazać się może zwykłym pasem zieleni. Niczym szczególnym. Popalonym słońcem,nadgryzionym zębem czasu...niczym do pozazdroszczenie. Ale pielęgnujmy subiektywne odczucia-one sprawiają,że świat jest dla jednych wyłącznie czarno biały i nijaki. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 13:46 U mnie częściowo taki popalony. Takiego jak wembley nie chce mi się mieć. Ide poobcinać trochę żywopłotu. Jak ty sobie zrobisz selfa nago, to navar też może sobie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarna.baba Re: temat lekki 21.06.15, 16:50 10/10 Coffcia Tylko zastanawiam się czy On ma kompleksy czy zwyczajnie domaga się komplementów? :P Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: temat lekki 20.06.15, 21:19 mój partner to nie skończony k....s, więc zapewniam, że nie można nigdzie obejrzeć. Jak już będę stara i paskudna nie będę tak robić. Na razie jaram się sama sobą i moim niemężem też. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 10:50 Ogólnie polecałabyś robienie selfa nago czy nie. Komu i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Samuela, masz świetną 20.06.15, 16:24 sygnaturkę. Znasz może wersję oryginalną? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Samuela, masz świetną 20.06.15, 21:20 dziękować, niestety nie. Znalazłam to gdzieś na demotach i przywłaszczyłam. Ale muszę sobie zakupić trochę twórczości tego pana, bo pasuje mi. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus pierwsza powiesc, kiedy pracowal 20.06.15, 21:24 jako listonosz, jest swietna. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: pierwsza powiesc, kiedy pracowal 20.06.15, 21:33 jak skończę z murakami, to się bierę za bukowskiego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus reszty nie polecam 20.06.15, 21:36 ot tkaie pisanie, ze bnohater par excellence zerznal jedna pania, szedl z nia do windy, zobaczyl sasiadke, ktora wlasiciwe chcial rznac i tak w kolko. A ten Murakami to dobry? I ktory to, oni sa chyba dwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: reszty nie polecam 20.06.15, 21:42 znana.jako.ggigus napisała: > ot tkaie pisanie, ze bnohater par excellence zerznal jedna pania, szedl z nia d > o windy, zobaczyl sasiadke, ktora wlasiciwe chcial rznac i tak w kolko. to trochę jak kundera widzę :-) > A ten Murakami to dobry? I ktory to, oni sa chyba dwaj. haruki murakami. A że dwaj, to nie wiedziałam. Jeśli ktoś lubi dziwaczną, przerysowaną fantastykę/ egzystencjalizm w wschodnim stylu... to może się spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: temat lekki 20.06.15, 16:03 raczej wolę oglądać focie innych ,szczególnie od doopy strony Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: temat lekki 20.06.15, 18:23 >szczególnie od doopy strony aaa ta strona to zawsze wychodzi najlepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: temat lekki 20.06.15, 22:21 Niekoniecznie u mnie 😊 Aczkolwiek wychodzę z założenia,ze prawdziwy facet musi miec cudowny tyłek,obleczony w jeansy regular fit! Wrrrrrr 😈 Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: temat lekki 20.06.15, 22:23 Mnie też skromność nie pozwala. Poza tym nie jestem pewna czy nie musiałabym się z tego spowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: temat lekki 20.06.15, 22:24 ja się spowiadałam i nie dostałam rozgrzeszenia! pójdę do piekła! Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: temat lekki 20.06.15, 22:29 Może nie pokazałaś wszystkich zdjęć spowiednikowi. Żeby rozgrzeszenie uzyskać nie wolno niczego zatajać. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: temat lekki 20.06.15, 22:36 jestem za stara i nie nie jestem chłopcem. Eh. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: temat lekki 20.06.15, 22:41 To wiele tłumaczy. Czyli na rozgrzeszenie praktycznie szansy nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: temat lekki 20.06.15, 22:43 mam nadzieję, że diabeł okaże się spoko ziomkiem i woli wytatuowane dziołchy zamiast chłopców. ;-) A poza tym lubię gorący klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarna.baba Re: temat lekki 21.06.15, 16:46 Stare przysłowie pszczół mówi, że jak się człowiek przyłoży to i piekle niezgorzy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 10:52 Mogłabyś napisać coś o ewentualnej szkodliwości takiego czynu lubieżnego Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: temat lekki 21.06.15, 17:02 nago? nieeee, ale z lekkich tematów fotograficznych , to pamiętam jak kiedyś jeden z moich ff zrobił mi całkiem nawet fajne zdjęcia nago w pozycji horyzontalnej na czerwonym dywanie... po czym zgubił telefon :D miejmy nadzieję że nie straszę gdzieś tam miłośników mamusiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 17:15 Zaraz tam straszysz. Ja ostatnio tylko zdjęcia rozebranych mamusiek toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: temat lekki 21.06.15, 19:44 mimo wszystko jednak mam nadzieję że na moje nie trafiłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: temat lekki 21.06.15, 19:59 Rankingów jeszcze nie robiłem. Niektóre są straszne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czoklitka Re: temat lekki 21.06.15, 23:01 nie, nie robiłam, jedynie przeglądam się czasem w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś