Dodaj do ulubionych

dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia?????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:10
dlaczego ten człowiek sie urodził tak skrzywiony i ograniczony, dlaczego
rodzice jej nie leczyli? dlaczego pozwolili wyjsc za mąz i skazali kogos na
takiego TurboIdiote, dlaczego nikt nie zabronił aby ten TurboIdota sam stał
sie rodzicem i tworzył nowych TurboIdiotow.
Dlaczego teraz ten zawirusowany osobnik drazy nasze froum kobiet, dlaczego
sie nie wyniesie gdzies na forum zwierzeta?

DLACZEGO??????
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:13
      Masz coś do reni, to jej na skrzynkę napisz tchórzu jeden!
      • Gość: dlaczego? Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:16
        Jestes stosunkowo od niedawna na tym forum i byc moze nie znasz za dobrze tego
        osobnika, zapewniam cie ze ona wystepuje tu pod wieloma logowanymi nickami i
        zawsze sie przypier....... bo taka jej parszywa natura.
        • pierozek_monika Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:19
          to bardzo nieładnie kreować takie wątki atakujące personalnie i kimkolwiek byś
          nie był(a) to brzydzę się właśnie takich osób jak ty, nie podpisujących się
          stałym nickiem.
          • Gość: dlaczego? Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:22
            Moj nick jest ciagle uaktualniany i wydaje mi sie ze sie mna nie brzydzisz co
            wielkrotnie potwierdzałas.
            Przyłacz sie do kolaicji na rzecz bana dla reni!
            • pierozek_monika Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:24
              ok, późno bo późno ale się skapłam ktoś ty :D ale nie przyłączam się do bana. I
              takich watków nie cierpię :///////////
              • Gość: dlaczego? Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:28
                Jesli mnie kochasz musisz normalnie musisz stanąc po mojej stronie w walce z
                tym babskiem!
                • pierozek_monika Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:31
                  no nigdy nie wysuwałam tak dalece posuniętych deklaracji :) więc będzie w
                  porządku, gdy zachowam neutralność :)
                  w każdym razie każdy może liczyć na mój głos obrony gdy jest atakowany :)
                  • Gość: dlaczego? Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:33
                    I nie staniesz po stronie tego ktory ma racje tylko bedziesz neutralna? Wiesz
                    taka postawa to swego rodzaju przyzwolenie na dalsza eskalacje mojego konfliktu
                    z tym osobnikiem!
                    • pierozek_monika Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:34
                      e no jak dasz sobie spokój z atakami, to nie będzie eskalacji konfliktu :D
                      • Gość: dlaczego? Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:38
                        ale ten antychryst gdy widzi ze jest ignorowany to sam mnie atakuje!! i to pod
                        wieloma nickami!
                        • reniatoja Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:41
                          Gość portalu: dlaczego? napisał(a):

> ale ten antychryst gdy widzi ze jest ignorowany to sam mnie atakuje!! i to
                          pod
                          > wieloma nickami!

Pod jakimi? Wymien pieć nicków, pod którymi Cie atakuje. Kurde, wymień dwa!

Monika, prosze Cie, popros go, zeby powiedzial pod jakimi nickami ja go atakuje
                          i zeby podal jakies linki do tych ataków, bo on mnie ignoruje, dziwny jest,
                          udaje, ze nie widzi, co do niego piszę. Moze Tobie powie, o ktore nicki i ataki
                          mu chodzi. I doradź mu, żeby moje uszczypliwosci traktował z większym luzem.
                          Dzięki. :)
                    • reniatoja Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:35
                      nie ma konfliktu , Leon, jest tylko Twoja smiesznosc i moje politowanie, choc
                      moze powinnam Ci juz dac spokoj i dluzej nie dreczyc. Ponownie pozdrawiam.
                      • Gość: dlaczego? Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:41
                        Poprostu jestes zerem a gdy jestes zignorowana to sie sama dobijasz jak min.
                        wytypowaniem mnie to najgłupszej osoby na forum.

Nie jest moja winą ze nie pojmujesz ze nawet na Harvardzie jest wydział
                        zajmujacy sie własnie taką teatyką jak zjawiska nadprzyrodzone to juz tylko i
                        wyłacznie twoj problem.
                        • reniatoja Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:45
                          Leon, ale jakie sa moje nicki, pod ktorymi atakuje? Jakie sa nazwiska tych
                          uczonych amerykanskich? JAkie publikacje czytales, na ktore sie powolujesz?
                          Dlaczego nie uzywasz konkretow w swoich wypowiedziach? Dlaczego tak bardzo sie
                          przejmujesz moimi postami? Ty mnie tez draznisz, ale przeciez nie bede z tego
                          podowu apelowala o zbanowanie cie. Wygas sobie moj nick i loguj sie i nie bede
                          ci wchodzic w droge. Plus wszystkie nicki (prosze powiedz ktore????), pod
                          ktorymi ja cie, wg ciebie atakuje. Przeciez logicznie ci radze i uzasadnione sa
                          moje pytania, prawda?
                          • Gość: dlaczego? Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:52
                            Jakbym chciał ci wyszukiwac twoje nicki ktore tworzysz na poczekaniu to
                            musiałbym byc chyba popie.............
                            jakie sa nazwiska? słuchaj nie mam tu pod reką teraz zadnych ksiazek wiec ci
                            nie wymienie nazwisk ale kilku milionowe nakłady mowią same za siebie, znajde
                            pokaze.
                            Nie uzywaj słow publikacja bo wiekszosc publikacji to albo kłamstwo albo
                            poprostu oszustwo i szczegolnie dominuja w tym profesorowie medycyny.
                            Ja sie podpieram wydziałami jakie są przy najlepszych uczelniach oraz tym ze
                            nawet FBI korzysta z usług tych ktorych tak bardzo wysmiewasz a jestem pewny ze
                            w tym FBI pracują ludzi o niebo intelignetniejsi od ciebie i mnie.
                            • reniatoja Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:59

> Jakbym chciał ci wyszukiwac twoje nicki ktore tworzysz na poczekaniu to
                              > musiałbym byc chyba popie.............

słoneczko, nie wyszukuj, z pamięci wymień kilka :)) Nie porafisz, LEon, nie
                              potrafisz.

> jakie sa nazwiska? słuchaj nie mam tu pod reką teraz zadnych ksiazek wiec ci
                              > nie wymienie nazwisk ale kilku milionowe nakłady mowią same za siebie, znajde
                              > pokaze.

Pisales, ze czytales jakas ksiazke - podaj chociaz jej tytul i autora. I ogólny
                              wniosek. o czym byla? JA nie wierze w to, ze czytales taka ksiązkę, bo w ogole
                              nie wierze, ze przeczytałes cokolwiek poza komiksem. Więc nie daję wiery twoim
                              slowom. Tyle.

> Nie uzywaj słow publikacja

pozwolisz, ze sama bede decydowac jakich slow uzywam.

bo wiekszosc publikacji to albo kłamstwo albo
                              > poprostu oszustwo i szczegolnie dominuja w tym profesorowie medycyny.

wieszosz... profesorowie medycyny... nazwiska, znowu prosze o nazwiska, albo
                              jakies tytuly, nie wiem, coklwiek na poparcie twoich smiesznych tez. I sprawdz
                              sobie w slowniku co to jest publikacja.

> Ja sie podpieram wydziałami jakie są przy najlepszych uczelniach

Jakimi wydziałami? Podaj jakas strone internetowa do tych wydziałów na tych
                              uczelniach, nalitosc boska, Leon, prosze cie tylko o takie argumenty, ktore
                              mozna traktowac powaznie, co w tym zlego, w jaki sposob ja sie osmieszam czy
                              dobijam? Dla mnie osmieszeniem sie jest takie wlasnie dryfowanie po haslach.
                              ogolnikach, podpieranie sie wydziałami, ktorych na oczy nie widziałeś, to jest
                              naprawde niepowazne, co ty mowisz, ne widzisz tego?

oraz tym ze
                              > nawet FBI korzysta z usług tych ktorych tak bardzo wysmiewasz

gdybys umial czytac ze zrozumieniem, to zauwazylbys, ze nie wysmiewam szustow
                              mediow, (im nalezy sie szacunecek, za obrotnosc i leb do interesow) tylko
                              klientów tychze, ktorzy paca im kase.

a jestem pewny ze
                              >
                              > w tym FBI pracują ludzi o niebo intelignetniejsi od ciebie i mnie.

No nareszcie jedno, z czym sie zgadzam. Ja tez jestem pewna.
                              • Gość: dlaczego Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:19
                                ja za duzo czytam abym to pamietał, wiadomo ze nie czytam jakis bzetow o
                                mickiewiczu i innych ale takie za to lubie.

Potrafie potrafie
                                ksiazki "potega podswiadomosci" lub jakos tak. była tez "obudz w sobie
                                olbrzyma" "niemozliwe jest mozliwe" i jeszcze były inne ale ich nie pamietam z
                                tytołow, nie jestem nawet pewny czy te tyuły dobrze napisałem.

mozesz sobie decydowac o słowach jak rozmawiasz z jakims innym niby
                                inteligentem a jesli juz masz faktycznie potrzebe to poczytaj ile publikacji to
                                blef.

Wejdz na strony tych uczelni!!!! umiesz chyba po angielsku do cholery!!!! i
                                chyba do cholery znasz z nazw najlepsze uczelelnie! byc moze masz problem z
                                poprawną nazwą tego wydziału i stad patrzysz i nie wiesz co to jest?

ja tez napisałem ze niestety obecnie wiekszosc to oszusci wszelcy uzdrowiciele
                                i wrozki z doswiadczeniem ktore sie nimi stały w jednej chwili.

Ja pisałem ze mowie o osobach ktore całe zycie na to poswieciły i w krakowie co
                                nie jest tajemnica jest około 5 takich własnie wrozek , była taka jedna do
                                ktorej przychodziły codziennie tłumy około 100 osob brała tyle ile jej ktos dał
                                jej babcia tez była taka wrozką i ta własnie od dziecka tylko tym zyła.
                                Jakos ludzie zwiazani z prawem oraz sądownictwem przychodzili do niej po
                                godzinach.

Wysmiewac ci nie bornie szczegolnie uzdrowicieli i wrozek ktrore krzycza sobie
                                po 100zł za godzine ale jesli juz zamierzasz sie wysmiewac to napisz wyraznie
                                ze sa wyjatki.
                                • reniatoja Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 11:32

NA poczatek proponuje: Zmieńmy ton rozmowy. JA zmienie i Ty zmień. JEsli Ci to
                                  przeszkadza, przestaję tez używać zdrobnienie Leon. Mogę nawet mówić do Ciebie
                                  O, Boski.

Tak wiec, o, Boski,

Gość portalu: dlaczego napisał(a):

> ja za duzo czytam abym to pamietał, wiadomo ze nie czytam jakis bzetow o
                                  > mickiewiczu i innych ale takie za to lubie.

nie bede tego komentowała, bo moglibysmy znowu się pokłócić. Sam wiesz co i ile
                                  czytasz. Twoja sprawa.
                                  >
                                  >
                                  > tytołow, nie jestem nawet pewny czy te tyuły dobrze napisałem.

nieśmiało tylko wtrace, ze taka postawa wobec czytanej przez samego siebie
                                  literatury jest dosc niezrozumiała, wg mnie, jak juz coś czytam to zwracam
                                  uwage na tytuł i autora, no al ja dziwna jestem.

>
                                  > mozesz sobie decydowac o słowach jak rozmawiasz z jakims innym niby
                                  > inteligentem

a kiedy rozmawiam z Toba, naprawde (a nie niby) inteligentnym to znaczy, ze Ty
                                  bedziesz decydował o słowach, które ja wypowiem/napisze?

a jesli juz masz faktycznie potrzebe to poczytaj ile publikacji to
                                  >
                                  > blef.

Ależ ja nie twierdzę, że wszystkie publikacje to prawda najczystsze, po prostu
                                  chciałam Cię skłonić do używania konkretów w swoich wypowiedziach, bo powtórzę -
                                  ogólniki nie sa dobrym sposobem argumentowania.

>
                                  > Wejdz na strony tych uczelni!!!! umiesz chyba po angielsku do cholery!!!!

Umiem. Chciałam jednak, żebyś Ty mi ot pokazał, bo wątpie, że Ty umiesz.
                                  Ciągle mam wrazenie, ze mówisz o rzeczach, z którymi nigdy w zyciu się nie
                                  zetknąłes.

i
                                  > chyba do cholery znasz z nazw najlepsze uczelelnie! byc moze masz problem z
                                  > poprawną nazwą tego wydziału i stad patrzysz i nie wiesz co to jest?

W związku z tym jeszcze raz prosze, podaj mi jakis jeden dobry link, bądx tak
                                  miły i tyle. sama nie potrafię, umówmy się. Pomóz mi, proszę.

>
                                  >
                                  > ja tez napisałem ze niestety obecnie wiekszosc to oszusci wszelcy
                                  uzdrowiciele
                                  > i wrozki z doswiadczeniem ktore sie nimi stały w jednej chwili.

Równocześnie jednak użyłeś mnóstwa nieprzychylnych wobec mnie epitetów, które
                                  miały mnie obrazic tylko dlatego, ze ja nie wierze w to co Ty wierzysz.
                                  Uważasz, ze to fair?

>
                                  > Ja pisałem ze mowie o osobach ktore całe zycie na to poswieciły i w krakowie
                                  co
                                  >
                                  > nie jest tajemnica jest około 5 takich własnie wrozek , była taka jedna do
                                  > ktorej przychodziły codziennie tłumy około 100 osob brała tyle ile jej ktos
                                  dał
                                  >

Ale ja mam prawo w to nie wierzyc, prawda, czy nie? I nie wierze. CZy przez to
                                  ty masz rawo nazywac mnie obelzywie?

> jej babcia tez była taka wrozką i ta własnie od dziecka tylko tym zyła.

a niechby sobie i była sama Matką Boską, ja nie wierzę i koniec. I nie nazywam
                                  Cie debilem dlatego, ze Ty wierzysz. Oto różnica między nami, Boski.

> Jakos ludzie zwiazani z prawem oraz sądownictwem przychodzili do niej po
                                  > godzinach.

ich sprawa gdzie chodzili po godzinach.

>
                                  > Wysmiewac ci nie bornie szczegolnie uzdrowicieli i wrozek ktrore krzycza
                                  sobie
                                  > po 100zł za godzine ale jesli juz zamierzasz sie wysmiewac to napisz wyraznie
                                  > ze sa wyjatki.

A czego Ty mi bronisz? Czego Ty mozesz mi zabronic? Moim zdaniem byłoby dobrze
                                  dla Ciebie, gdybyś nauczył się sztuki dyskutowania i szanował prawo do
                                  samodzielnego myslenia interlokutora.

Próbuje podac Ci ręke do zgody, mam nadzieję, że nie odrzucisz jej z wysokości
                                  swojego potężnego IQ.
                                  • boski.zawodowiec Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 11:49
                                    To sa bardzo znani autorzy, ludzi zwiazani z psycholgią np Joseph Murphy

Nie podam ci wąłsnie stron by ty robisz wszystko aby mnie łapac na słowach, nie
                                    sprawi ci tej przyjemnosci moge podac wskazowke ze sporo jest zwiazane z
                                    psycholgia.

Ty to wysmiewałas i chcac nie chcac zaliczyłas ludzi ktorzy z tego korzystaja
                                    do grupy naiwnych idiotow, zgadzams ie jak juz pisałem wiekszosc trafi na
                                    naciagaczy ale nie wszyscy.
                                    Ja ci pozwalam nie wierzyc ale nie pozowle sie zaliczac do grupy naiwniakow
                                    skoro mnie to nigdy nie zawiodło.

Akurat ta pania co ja nazywasz ze mogła by byc matką boska znali wszyscy w
                                    krakowie i bynajmniej nie chołota a ludzie po tych twoich całych studiach i
                                    jedynie ksiazą przeszkadzała.

o własnie studenci bodaj najliczniejsza grupa.

Zetknąłem sie ale forum internetowe to przestrzen za mała aby udowodnic swoje
                                    racje.

i jak pisałem ja nie podaje reki na zgode zycze sobie aby nie poruszac mojej
                                    osoby, moich wypowiedzi ani nie prowokowac piszac cos co mnie ma zdenerwowac.

trudne?
                                    • reniatoja Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 11:54
                                      boski.zawodowiec napisał:

>

> jedynie ksiazą przeszkadzała.
                                      >

mówimy księżom.

> Zetknąłem sie ale forum internetowe to przestrzen za mała aby udowodnic swoje
                                      > racje.

wystarczająco duża jednakże, by nazywac kogoś obelżywie, za to, ze ma inne
                                      racje niż Ty. :)

>
                                      > i jak pisałem ja nie podaje reki na zgode

tia, czytałam... Bardzo mnie to zmartwiło.

> zycze sobie aby nie poruszac mojej
                                      > osoby,

a ja życze sobie, zebyś mi podał rękę na zgodę.

> moich wypowiedzi ani nie prowokowac piszac cos co mnie ma zdenerwowac.
                                      >
                                      > trudne?

Trudne. Chyba mi się nie uda. chyba bedę cię jeszcze wieloktornie denerwować. :)

Całuję w usta Twe malinowe :**
                  • reniatoja Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:34
                    Moniko, nie dziekuje Ci za glos obrony, albowiem bezradnosc Leona, tfu,
                    Dlaczego, ktorej artykulacja nastapila w niniejszym watku, nie jest dla mnie
                    zadnym atakiem.
            • reniatoja Re: MOŻE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM IMIENIU 28.09.04, 10:29
              mozesz powiedziec o co ci chodzi, Dlaczego? Ktore moje nicki ci przeszkadzaja?
              Jakies linki do mojego przypier..nia sie, poprosze. No i oczywiscie jesli masz
              racje, to sama sie przylacze do koalicji na rzecz bana dla siebie. Na razie
              odnosze wrazenie, ze masz jakies kompleksy, albowiem taki ktos jak ja, proste
              stworzenie, ktore sam kwalifikujesz na poziomie zwierzecia, nie powino zaklocac
              twojego spokoju, a jednak zakloca, to raczej ty masz jakis problem. Ponadto
              poslugujesz sie ogolnikami, zero konkretow. Jak to o tobie swiadczy? Pozdro.
    • mario2 Ty koles 28.09.04, 10:36
      chyba dawno nie miales naplute w morde, a bardzo chcesz....
      • Gość: dlaczego? Re: Ty koles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:39
        a ty chyba dawno nie miałes nasikane w morde a uwazam ze tez bardzo chcesz!
        • mario2 Re: Ty koles 28.09.04, 10:42
          te subtelnosci schowaj dla siebie nedzna kreaturko.
          • Gość: dlaczego? Re: Ty koles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:44
            a ty wypieprzaj jesli nie wiesz o co chodzi!
            • reniatoja Re: Ty koles 28.09.04, 10:46
              a ty badz grzeczny dla pana Maria i popros mame o dobre wychowanie. Jestes
              niegrzeczny i ordynarny.
              • Gość: dlaczego? Re: Ty koles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:47
                a moze pan mario to tez ty?
                • reniatoja Re: Ty koles 28.09.04, 10:49
                  jeszcze nie stalismy sie z panem Mariem jedno, ale kto wie... nigdy nie mow
                  nigdy, Leon.
            • mario2 Re: Ty koles 28.09.04, 10:53
              Sluchaj pojebany bucu. czytajac takich jak ty, mam wrazenie, ze swiat jest
              pelen takich wlasnie wydmuszek intelektualnych. Masz mi cos do powiedzenia? Od
              razu proponuje miast czczej retoryki szpade szable lub pistolety.
              • Gość: dlaczego? Re: Ty koles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:56
                bucem to jestes ty bo sam sie tu wpier..łes i madralujesz, jest subtelna
                roznicy miedzy nami bo ja bym sie nie wpier..olił w twoje teksty.
                Ty mi cos chyba masz do powiedzenia bo ja jak narazie tylko odpowiadam na twoje
                chore wymysły.

Szpadą to mozesz sobie po fajce pojezdzic.

i won mi stad.
                • mario2 Re: Ty koles 28.09.04, 10:58
                  ty i subtelnosc? Tylko chory czlowiek wydaje z siebie taki smrod intelektualny
                  jak ty. Przepocily ci sie twoje 2 synapsy?
                  • Gość: dlaczego? Re: Ty koles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:04
                    a czy ty prezentusze jaką kolwiek kulture? ze tylko wymienie słowa buc, modra
                    czy tak sie zachowuje człowiek na poziomie? czy człowiek na poziomie sie
                    wpier.. w cos o czym nie ma pojecia bo siedzi na forum raptem 2 miesiace?

Moze tys ie juz od starosci rozwodniku pocisz? zajmij sie spiewaniem a nie
                    pouczaenim innych dla ktorych jestes tylko smetnym forumowiczem.
                    • reniatoja Re: Ty koles 28.09.04, 11:08
                      Leon, Mario byl na tym forum, gdy ty jeszcze nie wiedziales, gdzie tata ma
                      komputer.
                    • mario2 Re: Ty koles 28.09.04, 11:11

> a czy ty prezentusze jaką kolwiek kulture?

*** nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie jestes w stanie pojac
                      *** a kto to jest prezentusze?

ze tylko wymienie słowa buc, modra
                      **** pasuja one do ciebie (celowo z malej litery, bo brak szacunku) idealnie

czy tak sie zachowuje człowiek na poziomie? czy człowiek na poziomie sie
                      > wpier.. w cos o czym nie ma pojecia bo siedzi na forum raptem 2 miesiace?

*** ty ( z malej bo juz wiesz co) to masz pojecie :) Jestem na tym forum od
                      samiutenkiego poczatku. Cos ze 4 lata :)
                      >
                      > Moze tys ie juz od starosci rozwodniku pocisz? zajmij sie spiewaniem a nie
                      > pouczaenim innych dla ktorych jestes tylko smetnym forumowiczem.

*** dla takich cymbalow jak ty ( wiesz dlaczego z malej?) moge byc i smetny.
                      Interesujesz mnie tyle co moj poranny pierd
                      • Gość: dlaczego? Re: Ty koles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:25
                        no czyli jestesmy na etapie ze smieszny rozwodnik juz łapie sie błedow w
                        pisowni
                        zrozumiałes co oznacza słowo prezentusze bo odpiałes na nie wiec po co mnie
                        młocie pytasz co to znaczy?

a ty co rozumiesz? Jestes starym rozwodnikiem wiec chyba logika podpowiada ze
                        powinienes wiedziec wiecej.
                        nie wyobrazam sobie aby ktos na poziomie nazwał kogokolwiek bucem! a to ze z
                        małej litery to mi lata bo nawet nie chce aby taki typek miał do mnie szacunek.

byc moze jestes i od czterach lat ale w moich spieciuach z turboidiotką nie
                        uczestniczyłes wiec sie nie wtracaj.

nie powtarzaj tak o tej małej literze (wiem ze podnieca cie to bo uwazasz ze
                        sie poczuje tyle razy zdołowany) bo to ty wychodzisz na cymbała.

Twoj pierd w twojej speluniarskiej kawalerce mnie zupelnie nie interesi, mozesz
                        nawet narobic na srodek kuchni.
                        i jako wyraz moich uczuc juz nie dane ci bedzie czytac moich odpowiedzi cymbale.
                        • mario2 Re: Ty koles 28.09.04, 11:47
                          I cale szczescie cedziku
        • reniatoja Re: Ty koles 28.09.04, 10:42

> a ty chyba dawno nie miałes nasikane w morde a uwazam ze tez bardzo chcesz!

smarkaczu won od pana Maria i przeprosic!
          • Gość: dlaczego? Re: Ty koles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:46
            Pan mario to mi moze umyc szyby gdy stoje na swiatłach i czekam na zielone.

tyle mi moze pan mario
            • reniatoja Re: Ty koles 28.09.04, 10:48
              z tym, ze to ty mozesz umyc panu Mariowi, ale nie wiem, czy pozwolilby ci
              dotknac akurat swoich szyb. Moze podeszwy butów. Obawiam sie, ze na twoich
              szybach to pan Mario moze jedynie zechciałby zgasic papierosa.
              • Gość: dlaczego? Re: Ty koles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 10:54
                nie patrze nawet na szyby w samochodach ponizej 300tys zł. wiec pan mario
                raczej nawet by nie miał tej przyjemnosci abym na niego zwrocił uwage, pozatym
                stary ,posiwiały rozwodnik ktory poszukuje dziewczyny na forum jest chyba
                nieciekawym dzentelmenem .

Pan mairo jest poprostu dlamnie tym co i ty a kim ty jestes to juz słysząłs
                wielokrotnie.
    • lena_zienkiewicz Re: aż se przyklnę 28.09.04, 10:48
      o co KURWA MAĆ tutaj chodzi?!!!!
      • reniatoja Re: aż se przyklnę 28.09.04, 10:51
        Lena, chodzi o to, ze sie Leon BZ zdenerwował na mnie :)

A mówił, że to ja emocjnalnie podchodze do forum :), jak zatem nazwac to jak on
        podchodzi do mojej skromnej osoby?
        • oldbay Re: aż se przyklnę 28.09.04, 11:01
          emocjonalny inaczej, ot co.
          -
          oldbay
    • pierozek_monika PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... 28.09.04, 11:00
      może po pojednawczym kieliszku koniaczka? piję właśnie jakiegoś 3 letniego
      Napolleona mniam :) komu kieliszeczek na rozgrzanie? (Kaloryfery nie grzeją i
      ziiimno).
      • oldbay Re: PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... 28.09.04, 11:03
        Mnie to co prawda nie dotyczy ale chętnie się pojednam :))

Pierożku, koniaczek tak od samego rana? Ja może skoczę po winko :)
        -
        oldbay
        • pierozek_monika Re: PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... 28.09.04, 11:05
          to masz :))))
          troszkę koniaczku na rozgrzewkę nikomu nie zaszkodzi :)))))
      • reniatoja Re: PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... 28.09.04, 11:03
        Ja nie moge koniaczku. Ale reke na zgode Leonowi moge podac. Leon, zgoda? Moze
        jakis pakt o nieagresji podpiszemy, ja przestane Cie nekac, Ty bedziesz
        bardziej usmiechniety gdy mnie zobaczysz :)
        • Gość: dlaczego? Re: PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:30
          nie podam ci reki bo u mnie jedna podpadka=nienawisc do konca zycia.
          Powiem tak nie wymieniaj mojej osoby z zadnej strony w czym kolwiek tylko
          piszesz to i ja cie zignoruje.
          Wymieniłem ci wyzej mniej wiecej ksiazki jakie czytałem na ten temat chco
          pewnoisci nie mam czy to sa idalnie takie tytóly, napisałem ci tez ze zgadzam
          sie ze 90% to oszysci ale napewnoi nie wszyscy, skoro nie wierzysz w takie
          wydziały to przeszukaj strone jakiejs znanej uczelni w USA od a do z a
          zapewniam cie ze powinnas cos znalesc nt. zjawisk nadprzyrodzonych, jasne one
          ciesza sie znikoma popularnoscią ale sa.
          • reniatoja Re: PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... 28.09.04, 11:35

> nie podam ci reki bo u mnie jedna podpadka=nienawisc do konca zycia.

Twoja sprawa.

> Powiem tak nie wymieniaj mojej osoby z zadnej strony w czym kolwiek tylko
            > piszesz to i ja cie zignoruje.

Powiem tak jak bede chciała to wymienię twoja osobę z dowolnie wybranej przeze
            mnie strony. Nie przeszkadza mi to, ze mnie nie ignorujesz. Wrecz pochlebia mi,
            bo widzę, ze budze w tobie niesamowite emocje. Szkoda tylko, ze takie
            negatywne. Pozdrawiam.
      • oldbay Re: PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... 28.09.04, 11:35
        O, u mnie już grzeją (przed chwilą zaczęli) a u was?
        -
        oldbay
        • pierozek_monika Re: PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... 28.09.04, 11:38
          nie, nie grzeją, ale teraz przez ten koniaczek, to zostałam w samym
          podkoszulku - tak mnie rozgrzał :DDDD
          • reniatoja Re: PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... 28.09.04, 11:40
            Ale bez majtek? :)
            • pierozek_monika Re: PRZESTAŃCE JUŻ SOBIE WYMYŚLAĆ....... 28.09.04, 11:48
              a co..... "punk to nie łaskotki!" jak mawiał mój kolega :)
              nie no zdjęłam ino golfa.......
    • Gość: Eldora Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:40
      buahahaha, książkę pt. Potęga podświadomości i inne bzdety tego typu czytałam
      na początku szkoły średniej (literatura na poziomie??- buahaha)
      • Gość: dlaczego? Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:51
        bo jestes człowiekiem małej wiary i stad twoje zycie wyglada jak wyglada.
        Nie opisuj go bo szkda czytac o tym jak jezdzisz tramwajem do pracy jaki jest
        twoj budzet domowy itp.
        • Gość: Eldora Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:04
          wiara a łatwowierność- jest różnica...
          • Gość: dlaczego? Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:06
            widac ze nie w temacie wiec co ja tu z toba bede dyskutował.
            • Gość: Eldora Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:17
              może rzeczywiście lepiej nie dyskutować- taki intelektualista i to w dodatku ze
              znajomościami w FBI- wolę nie ryzykować...
              • Gość: dlaczego? Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:25
                nie mam zadnych znajomsci tylko troche sie interesuje wszystkim po troche i
                czytam sporo.
                Miesiecznie w moim domu jest gazet za 200zł. wiec mniej wiecej wiem co sie
                dzieje na swiecie.
                • Gość: Eldora Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:29
                  Łał, nieźle, aż za 200 zł...jestem pod duzym wrażeniem...no to chyba kupujecie
                  większość tytułów jakie wychodzą w Polsce...Musisz czytać gazety 24 h/doba
                  • Gość: dlaczego? Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:31
                    tak przyznaje sie bardzo duzo, ale chyba jest oczywiste ze nie czytam od deski
                    do deski kazdej gazety tylko to co mnie interesuje!

tak az kiepsko z twoim umysłem ze trzeba ci to tłumaczyc?
                • Gość: Eldora Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:34
                  no to cześć- Chwalipięto (a Wasz samochód ile kosztował?)
    • Gość: Eldora Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:50
      A propos książki "potęga podświadpomości". Był tam taki ciekawy przykład na
      wspomnianą potęgą: pewna kobieta zobaczyła w witrynie sklepu piękną torebkę.
      Pomyślała "Jaka piękna torebka, chciałabym ją mieć, wiem że ją będę miała". I
      co? Za parę dni ktoś jej tę torebkę sprezentował....widzice, jakie to
      proste?? ;-)
    • Gość: dlatego! Re: dlaczego reniatoja jest tak porazajaco głupia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 12:26

> dlaczego ten człowiek sie urodził tak skrzywiony i ograniczony, dlaczego
      > rodzice jej nie leczyli? dlaczego pozwolili wyjsc za mąz i skazali kogos na
      > takiego TurboIdiote, dlaczego nikt nie zabronił aby ten TurboIdota sam stał
      > sie rodzicem i tworzył nowych TurboIdiotow.

Niestety ona tak już ma. Kiedyś po straszliwym blamażu zniknęła na jakiś czas z
      forum (oczywiście pojawiła się zaraz pod innym nickiem), ale schowała swój
      wstyd do kieszeni i wróciła niestety na dobre...

> Dlaczego teraz ten zawirusowany osobnik drazy nasze froum kobiet, dlaczego
      > sie nie wyniesie gdzies na forum zwierzeta?

Wypraszam sobie, żeby tam się miała produkować. Na szczęście ona zwierząt nie
      lubi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka