viper40 16.04.02, 13:44 Zastanawia mnie, co utrzymuje cię w tak dobrej kondycji na tym forum. Miłość do siebie samego, używki czy podły charakter? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Pytanie do Mario 16.04.02, 13:50 mozliwosc czytania tego, co tacy jak Ty pisza! NAPRAWDE NIE MA LEPSZEJ ZABAWY! :o)) Moge podac tez kilka innych recept- chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pytanie do Mario 16.04.02, 13:55 zalezy dla kogo! Dla mnie flaszeczka! Odpowiedz Link Zgłoś
viper40 Re: Pytanie do Mario 16.04.02, 14:06 mario2 napisał(a): > zalezy dla kogo! > Dla mnie flaszeczka! Jedna? Nie wierzę. Obciągasz dziennie gąsiora (albo gąsiorowi, chłe, chłe). Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pytanie do Mario 16.04.02, 14:08 :o)))))))))))))))nie rozsmieszaj mnie, bo mam zajady !!! A jedna to na dobry poczatek. Potem ida w ruch wiadra ! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Pytanie do Mario 16.04.02, 14:08 i tu leży problem, maryś - więcej trzeźwości... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pytanie do Mario 16.04.02, 14:09 A po co. Swiat jest zbyt durny, by go brac na trzezwo. No to Wasze zdrowie- w gardlo moje :o) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Pytanie do Mario 16.04.02, 14:33 w gardło Twoje? polej trochę, bo biez połlitra... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pytanie do Mario 16.04.02, 14:41 dobra. Dla Ciebie tez wystarczy, zreszta mam nocny kolo domu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Ejże... 16.04.02, 14:51 wiesz viper, mnie już parę razy opieprzano za "porywanie" wątków nic nie poradzę na to, że jestem porywająca ;) chlapniesz z nami? bo na trzeźwo tego forum nie łykniesz. zwłaszcza wątku o kanciastych rękawach (ale maryś tam przegiął, fakt) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ejże... 16.04.02, 14:54 Dziennie przeginam! Szczegolnie przy sikaniu :o)) Viper, a moze sam chcesz sie z nia umowic? Powiedz tylko slowo, a bedzie uzdrowiona duma Twoja! Odpowiedz Link Zgłoś
viper40 Re: Ejże... 16.04.02, 15:02 mario2 napisał(a): > Dziennie przeginam! Szczegolnie przy sikaniu :o)) > > Viper, a moze sam chcesz sie z nia umowic? > Powiedz tylko slowo, a bedzie uzdrowiona duma Twoja! Przykro mi, ale Suzume zdecydowanie nie jest w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Ejże... IP: 195.205.73.* 16.04.02, 15:03 viper40 napisał(a): a Ty sam jakim typem jeste�...? > mario2 napisał(a): > > > Dziennie przeginam! Szczegolnie przy sikaniu :o)) > > > > Viper, a moze sam chcesz sie z nia umowic? > > Powiedz tylko slowo, a bedzie uzdrowiona duma Twoja! > > > Przykro mi, ale Suzume zdecydowanie nie jest w moim typie. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Ejże... 16.04.02, 15:50 maryś - wnioski: mówisz szybciej niż myślisz / sikasz dalej niż widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
viper40 Re: Ejże... 16.04.02, 15:00 suzume napisał(a): > wiesz viper, mnie już parę razy opieprzano za "porywanie" wątków > nic nie poradzę na to, że jestem porywająca ;) > chlapniesz z nami? > bo na trzeźwo tego forum nie łykniesz. zwłaszcza wątku o kanciastych rękawach > (ale maryś tam przegiął, fakt) Przegina na każdym kroku. Co to picia, to dziękuję, ale najlepiej bawię się na trzeźwo, a upijam tylko w dobrym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Ejże... 16.04.02, 15:03 i co te swinie na to? Toleruja Twoje opilstwo w swoim towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume oj viper 16.04.02, 15:31 1. picie to nie zabawa, tylko ciężka praca 2. nikt Cię tu nie chce upić (z pewnością nie ja) 3. 'dobre towarzystwo' to pojęcie względne (przemyśl) 4. jeśli chodzi o bycie w typie, to ja jestem type 0 negative :) Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Mario a ja Ci zazdroszcze 16.04.02, 18:23 wolnego czasu... Co to za praca i czy da sie z tego wyzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario a ja Ci zazdroszcze 16.04.02, 18:31 Da sie, ale oczy od kompa bola :o(( Zreszta 40 stron tlumaczen na dzien to i tak duzo :o( Odpowiedz Link Zgłoś
viper40 Re: Mario a ja Ci zazdroszcze 17.04.02, 08:59 Kurde, ale ściemniasz. Ty tłumaczysz z polskiego na nasze czy odwrotnie? Bo polonistą to ty raczej jesteś miernym. Odpowiedz Link Zgłoś
frida34 Re: Pytanie do Mario 19.04.02, 14:45 przegladam forum od kilku dni i widze, ze was nigdzie nie brakuje mam na mysli mario, vipera i susame ale w zasadzie to gadacie miedzy soba i czesto na niskim poziomie!!! a ty mario jak sobie radzisz z tymi niemieckimi tlumaczeniami??? ciekawe czy w niemczech opanowales az tak dobrze jezyk czy nauki pobierales w tym kierunku??? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: Pytanie do Mario 19.04.02, 14:50 Łahahahahahahahahahahaha Łahahahahahahahahahahaha Łahahahahuhuhuhuhuhuhuhu Mario tlumaczem, pekne ze smiechu łahahahahahahahahahahaha łahahhuhuhuhuhuhuhuhuh Ten tepy mozdzek prosto od kury? łahahahahahahahaha pzdrw, kulka Odpowiedz Link Zgłoś
frida34 Re: Pytanie do Mario 19.04.02, 14:58 kulka_z_olowiu napisał(a): > Łahahahahahahahahahahaha > Łahahahahahahahahahahaha > Łahahahahuhuhuhuhuhuhuhu Mario tlumaczem, pekne ze smiechu > łahahahahahahahahahahaha > łahahhuhuhuhuhuhuhuhuh > Ten tepy mozdzek prosto od kury? > łahahahahahahahaha > pzdrw, kulka kulka co cie tak rozbawilo bacznie obserwuje wasze dyskusje i to byl moj wniosek no chyba ze sie myle??? Odpowiedz Link Zgłoś
kulka_z_olowiu Re: Pytanie do Mario 19.04.02, 15:00 frida34 napisał(a): > kulka_z_olowiu napisał(a): > > > Łahahahahahahahahahahaha > > Łahahahahahahahahahahaha > > Łahahahahuhuhuhuhuhuhuhu Mario tlumaczem, pekne ze smiechu > > łahahahahahahahahahahaha > > łahahhuhuhuhuhuhuhuhuh > > Ten tepy mozdzek prosto od kury? > > łahahahahahahahaha > > pzdrw, kulka > > kulka co cie tak rozbawilo > bacznie obserwuje wasze dyskusje i to byl moj wniosek > no chyba ze sie myle??? > Friduniu nie smieje sie z ciebie tylko z tego co napisal ten przywodca duchowy forum, ze 40 stron tlumaczen dziennie łahahahahahaha, fridziu, pzdrw serdeczne twoj kulka:) Odpowiedz Link Zgłoś
frida34 Re: Pytanie do Mario 19.04.02, 15:11 kulka_z_olowiu napisał(a): > frida34 napisał(a): > > > kulka_z_olowiu napisał(a): > > > > > Łahahahahahahahahahahaha > > > Łahahahahahahahahahahaha > > > Łahahahahuhuhuhuhuhuhuhu Mario tlumaczem, pekne ze smiechu > > > łahahahahahahahahahahaha > > > łahahhuhuhuhuhuhuhuhuh > > > Ten tepy mozdzek prosto od kury? > > > łahahahahahahahaha > > > pzdrw, kulka > > > > kulka co cie tak rozbawilo > > bacznie obserwuje wasze dyskusje i to byl moj wniosek > > no chyba ze sie myle??? > > > > Friduniu nie smieje sie z ciebie tylko z tego co napisal ten przywodca duchowy > forum, ze 40 stron tlumaczen dziennie łahahahahahaha, fridziu, pzdrw serdeczne > twoj kulka:) twoj czy twoja kulka??? wiesz, ze mario ma zyciowe doswiadczenia ? wypowiadal sie w jednym z watkow ale czy to prawda? cos w tym musi byc bo czlowiekowi bez powodu tak wszysto nie wisi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pytanie do Mario 19.04.02, 15:19 ba, jesli Tobie Universitaet in Heidelberg za malo, to powiem, ze na poparcie mam jeszcze, ale duzo wczesniej, AWF w Katowicach! :o)) A swoja droga Frieda cos mi godo :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Pytanie do Mario 19.04.02, 15:35 mario2 napisał(a): > ba, jesli Tobie Universitaet in Heidelberg za malo, to powiem, ze na poparcie > mam jeszcze, ale duzo wczesniej, AWF w Katowicach! :o)) > A swoja droga Frieda cos mi godo :o)) Jak po AWF-ie to skoki w bok masz opanowane? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Pytanie do Mario 19.04.02, 15:37 najlepiej mam opanowane skoki na kozlice- chcesz sie przekonac ? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Pytanie do Mario 19.04.02, 15:40 mario2 napisał(a): > najlepiej mam opanowane skoki na kozlice- chcesz sie przekonac ? :o)) Słyszałam, że można z kozami, a koźlice - rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Pytanie do Mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:27 I jeszcze jeden przyklad Odpowiedz Link Zgłoś