Dodaj do ulubionych

----------DEPILATOR---------

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 23:18
1. Jakiej firmy polecacie (model)?
2. Jaka jest skutecznosc?
3. Czy usuwanie wloskow depilatorem boli?

4. Czy warto?

:-)
Obserwuj wątek
    • l81 Re: ----------DEPILATOR--------- 05.10.04, 13:53
      Na pewno warto. Czy boli to zależy jakie masz owłosienie. Ja mam niezbyt grube.
      Za pierwszym razem troche szczypie, póżniej idzie jak z górki.Jest wygodniej i
      polecam Kiedyś uzywałam maszynki jednorazówki- nie było to dobre bo włoski
      szybko odrastały, ponadto się wzmacniają,później stosowałam krem -to zupełnie
      bez sensu, a na koniec wosk, który mi zostawał na nogach zamiast wyrywać
      włoski. Także polecam depilaor. Co do typu to polecam Philipsa. Ja mam jego z
      nakładką, która jest nieużywalna.Także jak masz kupować to kup sobie
      najprostszy model bez żadnych tam bajerów, za które zapłacisz, a one nic nie
      dają.Mnie ta nakładka kosztowała 60 zł.
      Na początku mogą Ci włoski wzrastać, ale póżniej to będzie mijało, tak było u
      mnie. Ponadto jak zaczęłam uzywać depilatora to włoski zaczęły mi odrastać
      coraz słabsze, ale wiem,że nie u każdej tak jest.
      Moja koleżanka używała depilatora Philipsa i Brouna i niestety nie dopasowała
      żadnego. Za każdym razem ją bolało tak strasznie, ale miała bardzo grube włoski.
      Jak chcesz wiedzieć więcej o depilatorach to napisz w wyszukiwarce DEPILATOR w
      treści lub temacie /zaznacz też rok/ (mam nadzieję,że wiesz jak się ją
      obsługiwać) i wyskoczy Ci mnóstwo wypowiedzi jaki masz wybrać depilator i rózne
      kwestie z nim związane.
      Mój kosztował 160 zł.Ale jak Ci napisałam to przepłaciłam 60 zł. Bo mogłam
      kupić za 99 zł, bez tej nasadki. Jak będziesz kupować to sprawdź ceny w
      sklepach. WARTO.Różnice są tak duże, że ja mój typ widziałam za 199 zł.
      Pozdrawiam.
    • kochanica.francuza Re: ----------DEPILATOR--------- 05.10.04, 13:55

> 4. Czy warto?
      Nie.Mnie odrastają zaraz.Po dwóch tygodniach...są już całkiem długie.Nie
      wierz,że po 2 tygodniach dopiero nieśmialo zaczną odrastać.
    • Gość: Kasia Re: ----------DEPILATOR--------- IP: 217.97.134.* 05.10.04, 14:04
      Polecam forum "Uroda" na takie pytania
    • shampoo1 Re: ----------DEPILATOR--------- 05.10.04, 17:08
      Wedlug mnie warto. Uzywam depilatora od kilku lat, zawsze kupuje Philipsa.
      Obecnie mam depilator z przystawka masujaca i musze przyznac ,ze nie
      wierzylam,ze ten "bajer" zlagodzi bol, ale teraz po 3 miesiacach stosowania
      smialo moge powiedziec,ze ten model depilatora jest rewelacyjny.
      Na poczatku meczylam sie depilujac nogi,ale teraz jestem juz tak
      przyzwyczajona,ze golenie nog i miejsc bikini zajmuje mi razem 15-20 minut.
      Polecam , bo dla mnie golenie maszynka to meczarnia i syzyfowa praca, a po
      depilatorze wloski odratsaja slabsze , ciensze i duzo wolniej.
      Pozdrawiam
    • Gość: rybka Re: ----------DEPILATOR--------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 18:55
      warto, włoski z czasem odrastają cieńsze i mniej ich odsrasta, po ok. 3 latach
      stosowania depilatora odrasta mi ok 30% włosków, liczę na to, że kiedyś w ogóle
      przestana odrastać, przed depilacją nalepiej zrobić solidny peeling, żeby
      włoski "stanęły dęba", porządnie osuszyć skórę i jazda, dodatkową zaletą
      depilatora jest to, że nie ma po nim gęsiej skórki jak po zwykłej żyletce, a
      jeśli robia się jakieś kropki, to po paru godzinach znikają, a zresztą pomaga
      Allantan, zwykła zasypka dla dzieci do kupienia w aptece, pięknie goi,
      boli pierwszych kilka razy, potem coraz mniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka