natalka.lalka
14.02.21, 15:12
Hej powiedźcie co myślicie o Takim zachowaniu ,
to nasze pierwsze Walentynki jesteśmy razem ponad pół roku, razem mieszkamy , kupiłam chłopakowi 2 prezenty to nie były tanie prezęty ale to nie chodzi nawet o cenę czy Wartość tylko o sam fakt zachowania , dzisiaj rano wrócił z pracy do domu, zapakowałam ładnie te prezenty położyłam na łóżku jak wszedł do domu podeszłam mówię wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek zobaczył prezenty i mówi ja nic dla Ciebie nie mam, nic nie kupiłem ale jak zarobię więcej pieniędzy to MOŻE ci coś kupię i zaczą się śmiać , zaczą rozpakowywać te ptezenty reakcja na pierwszy prezent była taka to mi się do grania nie przyda słabo , reakcja na drugi prezent sam bym sobie lepszy kupił , wiecie jak się poczułam jak ostatnia idiotka już słowem się nic nie odezwałam położyłam się do łużka i poszłam spać dalej tylko zaciskałam zęby aby się nie rozpłakać tak mi się zrobiło przykro , szczerze ja na nic nie liczyłam że dostanę , nie jestem materialistką No i dostałam zamiast podziękowania za prezent taki tekst , co myślicie o Takim zachowaniu ja nie wiem co mam myśleć poprostu jest mi bardzo przykro nie spodziewałam się takiego zachowania prezenty leżą nawet nie wyjęte z pudełka tylko ściągnął z nich papier ozdobny tak mi powiedział i odstawił . Co myślicie ?