Dodaj do ulubionych

Walentynki rozczarowana

14.02.21, 15:12
Hej powiedźcie co myślicie o Takim zachowaniu ,
to nasze pierwsze Walentynki jesteśmy razem ponad pół roku, razem mieszkamy , kupiłam chłopakowi 2 prezenty to nie były tanie prezęty ale to nie chodzi nawet o cenę czy Wartość tylko o sam fakt zachowania , dzisiaj rano wrócił z pracy do domu, zapakowałam ładnie te prezenty położyłam na łóżku jak wszedł do domu podeszłam mówię wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek zobaczył prezenty i mówi ja nic dla Ciebie nie mam, nic nie kupiłem ale jak zarobię więcej pieniędzy to MOŻE ci coś kupię i zaczą się śmiać , zaczą rozpakowywać te ptezenty reakcja na pierwszy prezent była taka to mi się do grania nie przyda słabo , reakcja na drugi prezent sam bym sobie lepszy kupił , wiecie jak się poczułam jak ostatnia idiotka już słowem się nic nie odezwałam położyłam się do łużka i poszłam spać dalej tylko zaciskałam zęby aby się nie rozpłakać tak mi się zrobiło przykro , szczerze ja na nic nie liczyłam że dostanę , nie jestem materialistką No i dostałam zamiast podziękowania za prezent taki tekst , co myślicie o Takim zachowaniu ja nie wiem co mam myśleć poprostu jest mi bardzo przykro nie spodziewałam się takiego zachowania prezenty leżą nawet nie wyjęte z pudełka tylko ściągnął z nich papier ozdobny tak mi powiedział i odstawił . Co myślicie ?
Obserwuj wątek
    • obrotowy sam fakt planowania zakupu sie uzgadnia 14.02.21, 15:38
      natalka.lalka napisał(a):
      Co myślicie ?

sam fakt planowania zakupu prezentu sie uzgadnia (oczywiscie nie mowiac co sie kupi)

a jezeli sie idzie na pelny spontan i niespodzianki - to trza sie liczyc z tym, ze druga osoba moze nie przykladac tej samej wagi do Walentynek, lub po prostu zapomniec...
      • natalka.lalka Re: sam fakt planowania zakupu sie uzgadnia 14.02.21, 17:39
        To nie chodzi o To że ja nic nie dostałam , tylko te chamskie teksty o prezentach które otrzymał .
        • obrotowy wtedy mowimy Panu - adie´u. 14.02.21, 21:15
          natalka.lalka napisał(a):
          > ... tylko te chamskie teksty o prezentach które otrzymał .

wtedy mowimy Panu - adie´u.
          • horpyna4 Re: wtedy mowimy Panu - adie´u. 15.02.21, 14:27
            Nie należy wiązać się z osobą, która nadaje na zupełnie innej fali.
    • nudnezyciezzz Re: Walentynki rozczarowana 14.02.21, 20:07
      Dla mnie jego rekacja wygląda tak jakby dostał prezent od koleżanki/znajomej. Czyli reakcja na luzie, czarny humor, nie zależało mu na tym jak to odbierzesz. Może ma taki styl bycia? Ogólnie dziwnie wyszło. Może poczekajmy na Twoje urodziny lub dzień kobiet. Zobaczymy czy cokolwiek Ci kupi lub chociaż złoży życzenia. Jeśli nie, to moim zdaniem traktuje Cię bardziej jak koleżankę bez zamiaru dłuższej relacji. Na razie jest z Tobą bo mu jest wygodnie. Czas pokaże co będzie dalej.
    • kachaa17 Re: Walentynki rozczarowana 14.02.21, 20:28
      Bardzo słabe zachowanie. Nawet jeśli mu się coś nie przyda to mógł to inaczej powiedzieć, rozegrać. Docenić, że coś dostał. Zachował się jak burak.
    • tt-tka Re: Walentynki rozczarowana 14.02.21, 20:56
      zwroc do sklepu/opchnij na allegro czy innym olxie i za te pieniadze kup cos sobie
      • ona_zmeczona Re: Walentynki rozczarowana 15.02.21, 15:23
        Dokladnie. Oddaj i kase przeznacz na kaucje na nowe mieszkanie. Ja po takim tekscie juz bym sie zaczela pakowac, nawet nie uprzedzajac pana szczegolnie.
        • bominka Re: Walentynki rozczarowana 16.02.21, 06:57
          Myślę, że szkoda czasu na Wasz zwiazek. Z takim jego podejściem to Ty potencjalnie zawsze bedziesz się rozczarowywac,a nie o to chodzi. Walentynki to jest bardzo mily czas dla par. A on Cie po prostu zranił. Nie traktowałabym go poważnie. Wymiksuj się z tego układu, bo nie warto.
    • eriu Re: Walentynki rozczarowana 16.02.21, 20:41
      Po jego zachowaniu widać, że Cię nie szanuje ani nie dba o Twoje uczucia. Warto żebyś zrobiła rachunek sumienia czy to pierwsza taka sytuacja czy zdarzały się inne, ale może go usprawiedliwiałaś. I pomyśl czy ten związek ma przyszłość, bo ewidentnie Ciebie takie zachowanie rani.
    • six_a Re: Walentynki rozczarowana 16.02.21, 20:57
      prezenty zabrać i dać komuś, kto się ucieszy. albo zwrócić do sklepu. panu powiedzieć, że jest burakiem, bo sądząc po reakcji na prezenty, sam może do tego nie dojść. zakończyć sakramentalnym "nie ma za co".
    • stasi1 Re: Walentynki rozczarowana 26.02.21, 10:07
      Cóż z czasem zanika chęć Walentynkowania u kobiet

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka