majathebee 22.11.04, 14:23 Wlasnie na urodziny od tesciowej doatalm przechodnia bombonierke z data waznosci juz dawno przekroczona... A ja jej kupowalam kremy, ksiazki i nie wiadomo co. A Wy, jaki dostalyscie najgorszy prezent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zienkiewicz Re: przechodnie prezenty 22.11.04, 14:24 ja od teściowej dostaje zawsze 1 ręcznik.Pracuje na hucie i mają przydziały na te ręczniki.Ale zawsze musi się nagadać ile to się w sklepie nastała, żeby go dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: przechodnie prezenty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:45 :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: przechodnie prezenty 22.11.04, 16:16 W rodzinie mojego ex- byly takie zwyczaje. Byla szwagierka dostala kiedys pod choinke kalendarzyk/notes na nowy rok i w notesie ktos juz sobie przedtem zapisal jakis numer telefonu, czyli byl nie tylko przechodni ale i lekko uzywany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-cha I to jest piekne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:26 ... zazwyczaj dostaje sie od rodziny beznadziejne prezenty, jak sa nowe - to nawet szkoda o tym gadac. Kiedy dostajemy "przechodnie" albo wrecz uzywane - przynajmniej mamy o czym opowiadac znajomym.... czyli jakas frajda z prezentu jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś