Gość: kohol IP: *.crowley.pl 30.11.04, 13:44 ;) Oglądacie wybory Miss Świata? Głosujecie? Macie swoje typy? Jakoś tak mi się przełaczyło w niedzielę i oglądałam jednym okiem. www.missworld.tv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec Nasi znowu wysłali paszteta nieziemskiego 30.11.04, 13:46 na tle pozostałych to ona jest normlanie odrazajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Nasi znowu wysłali paszteta nieziemskiego 30.11.04, 13:51 Zobacz Australijkę, jeśli uważasz że Polka odrażająca! I kup sobie wreszcie szkła! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: australijka tez brzydka 30.11.04, 14:29 rekord świata pod względem tragicznego zdjęcia bije chorwatka, francuzka nazywa się Marciniak, a niemka wygląda na polkę. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: australijka tez brzydka 30.11.04, 14:40 Portugalka albo niewyspana, albo zaćpana ;) Węgierka jedno oczko bardziej ;) Wenezuelka nosek a la M.Jackson Podobają mi się: Włoszka Irlandka Hiszpanka Greczynka Rosjanka Ukrainka Albanka Izraelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: australijka tez brzydka IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:07 ...czyli ciemnowłose o ostrych rysach, chłodny typ urody, duże rozmarzone oczy, takie modelki lub gwiazdy hollywoodzkie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: australijka tez brzydka 30.11.04, 15:08 no coś w tym rodzaju :) tak bym mogła wyglądać :) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Nasi znowu wysłali paszteta nieziemskiego 30.11.04, 13:53 hhe:) własnie po to, zeby nie zajmować się takimi bzdurkami, oddałam swój telewizorek młodszej siostrze:) hehe:) a ile czasu mam teraz..:)) no tak, przejżałam ten link, taka najgorsza, to ta polka znowu nie jest.. tylko wygląda jakoś dziwnie staro jak na te swoje 19lat.. i jakaś raczej sztuczna sie wydaje, chociaż to zdjęcie w błekitnej, czy tam niebieskiej sukience (nie pamiętam:P) jest takie nawet, nawet.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol No nie, Boski... IP: *.crowley.pl 30.11.04, 14:09 Okazuje się, że mamy trochę podobny gust... Moje typy to (och, jest ich cała masa, a przecież się ograniczałam) wg kolejności: Finlandia Chiny (śliczna!) Niemcy Indie (te to zawsze są piękne) Etiopia (lepiej wyglądała "na żywo") Norwegia Peru Białoruś Ukraina Belgia Węgry Egipt Nowa Zelandia Szkocja Wietnam Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec nie lubie "rozpłynietej" twarzy 30.11.04, 14:11 nie lubie wystraszonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: nie lubie "rozpłynietej" twarzy IP: *.crowley.pl 30.11.04, 14:12 To a propos której? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec wiekszosc z europy wschodniej, azja, ameryka płd. 30.11.04, 14:14 afryka odpada w przewazajacej cześci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: No nie, Boski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:23 Gość portalu: kohol napisał(a): > Okazuje się, że mamy trochę podobny gust... > Moje typy to (och, jest ich cała masa, a przecież się ograniczałam) wg > kolejności: > Finlandia > Chiny (śliczna!) > Niemcy > Indie (te to zawsze są piękne) > Etiopia (lepiej wyglądała "na żywo") > Norwegia > Peru > Białoruś > Ukraina > Belgia > Węgry > Egipt > Nowa Zelandia > Szkocja > Wietnam To Ty niezle sie im przyjzalas tym "jednym okiem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: No nie, Boski... IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:28 :D Zanotowałam te, które mi wpadły w to oko :D I teraz na www to zweryfikowałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k serbka? lol toz to paszczur, nie dziołcha IP: *.wroclaw.mm.pl 30.11.04, 14:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 13:48 nie obladam bo jakoś mnie to nudzi,ale babeczki ładne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać 30.11.04, 14:12 heheh:) no ale czile.. to jest tragedia chodząca na dwóch łapach!! heheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_idealna Re: hej :) 30.11.04, 14:20 w przerwie też ogladamte kandydatki :) Jak obejrzę wsyztskie to dam listę ulubionych, narazie doszłam do literki G :/ Kurde, ale jestem w szoku, większość z nich wygląda na 30 lat, a ma po 19, 18 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_idealna Re: ok, już obejrzałam 30.11.04, 14:36 Albania (numer jedne) Egipt Niemka Izrael Tajlandia Reszta abosutnie-nie podobają mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: ok, już obejrzałam IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:11 Albania mogłaby byc, gdyby nie to, co miała też Rita Hayworth - leciutki zez rozbieżny. Chyba że mi się wydaje :D Reszta - to tez moje typy (oprócz dziouchy z Izraela - widywałam ładniejsze :)) Może jakieś zaklady? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: 217.11.141.* 30.11.04, 14:27 Wenezuelka oczywiscie z silikonami gdzie sie tylko dalo- biust, usta Estonka jest koszmarna wyglada jak Santorowa albo jak ta nasz byla miss ze wsi, ta ktora potem u Pawlaka byla rzecznikiem Rosjanka jest ladna, wreszcie nie taka malowana ruska lala za to w Macedonii i na Łotwie zaplataly sie gleboko ruskie baby ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Moje typy IP: *.crowley.pl 30.11.04, 14:58 i na pewno któraś z nich wygra (no nic dziwnego, wymieniam tu prawie wszystkie), no co ja zrobie że dziewczyny są super. Więc - wg kolejności: Finlandia Chiny (śliczna!) Niemcy Indie (te to zawsze są piękne) Etiopia (lepiej wyglądała "na żywo") Norwegia Peru Białoruś Ukraina Belgia Węgry Egipt Nowa Zelandia Szkocja Wietnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Węgry... IP: *.magma / *.magma-net.pl 30.11.04, 15:09 ...jest najładniejsza:) (jak dla mnie)... mam nadzieje że wygra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Węgry... IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:13 A czy nie wydaje Ci się, że to taka typowa uroda - wiele podobnych dziewczyn widać na ulicach :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Węgry... IP: *.magma / *.magma-net.pl 30.11.04, 16:38 może i typowa uroda, ale jak dla mnie ma coś w sobie... jest po prostu śliczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:17 Estonka jest koszmarna, Finka przypomina Cyganke albo muzełumankę, ładna jest Niemka, Etiopka jest bardzo jamijami<pyszna>,Amerykanka jest b.ładna,Ukrainka i Wenezuelka w jedyn stylu- jestem bogata call-girl,dziewczyna z Singapuru ma nos jak Steczkowska<ochyda>...ale sobie pofolgwałam ale co tam faeci tez oceniają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:21 Finka Cygankę? Szkoda, że jej nie widziałaś w tv - włosy dlugie i białe wręcz :) Na nią zagłosowałam. Jutro zagłosuję na Chinkę. Pojutrze - na Hinduskę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: 217.11.141.* 30.11.04, 15:57 jak dla mnie obydwie sa zbyt regionalne zeby zostac miss wolrd chinskie/ hinduskie pamietam byla kiedys PIEKNA hinduska ale nie miala takiego nosa i takich sztucznych ust jak ta kandydatka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:21 Peru i Panama tez bardzo ładne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAGNYjUEL Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:22 Irlandia Płn. tez ŁADNA...MOZE WYPISZE TE SZKARADNE????bedzie łatwiej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:24 Wlaśnie widziałam Namibijkę- śliczna za to Mołdawka - wieśniacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:26 Lebanonka<?>tez niezła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: *.crowley.pl 30.11.04, 15:26 Fajnie, że nikt sie nie czepia oryginalnych piękności jak np. Miss Kenii... czy Ugandy na przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać 30.11.04, 22:04 Gość portalu: kohol napisał(a): > Jakoś tak mi się przełaczyło w niedzielę i oglądałam jednym okiem. > www.missworld.tv Etiopka! Chetnie bym ja do tej sciany od tylu przyszpilil! Ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:36 to i ja dołącze swoje typy i antytypy. zainteresowanie warte są wg mnie kandydatki: - Albania - Brazylia - Chinese Taipei - Dominicana - Gibraltar - Hong Kong - Liban - Malezja - Namibia - Hiszpania - Tajlandia Natomiast zdecydowanie nie podobaja mi się: - Kanada - Kolumbia - Honduras - Kenia - Litwa - Norwegia - Portugalia - Serbia i Montenegro - Uganda - Walia, i jeszcze dwie uwagi ogólne: - Polka jest średnia ale jej zdjęcia na tej stronie są wręcz koszmarne; kto jej zrobił taką grzywke od linijki?? - wreszcie w USA wygrała jakaś "czekoladka"; nie jest może zbyt piękna ale to i tak lepiej niz blondi w stylu Pameli A. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Kiss kiss kiss! Każda z nas chciałaby zostać 30.11.04, 23:45 odkad bralam udzial w Miss Polski..to klapki mi spadly z oczu...i nie chcialabym w ogole brac udzialu w tego typu konkursach..ale to dluga historia- ten rozdzial mam juz zamkniety..i od tego zasu nawet nie lubie ogladac wyborow miss-jdna wielka sciema,bujda..itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian odpadałas juz w swoim wojewodztwie tak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 07:41 co było powodem tej porazki juz w pierwszej fazie wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz konkurs juz zakonczony IP: *.chello.pl 04.12.04, 21:57 a u nas retransmisja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasua Cudze chwalicie, swego nie znacie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 00:20 Odpowiedz Link Zgłoś