Gość: rico Re: Z deszczu pod rynek IP: 200.79.135.* 06.12.04, 04:55 to nie fikcja, to stan faktyczny. sam doszlem do tego wniosku juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona..... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 06.12.04, 05:44 i dlatego nieprzyjazna mężczyźnie. według legend dawno,dawno temu nie pobierała opłat za seks . teraz to są tylko transakcje .walutą jest praktycznie wszystko. nie czarujmy się. skutkiem tego są te samotności gdy już wiek i uroda nie te co dawniej . porozmawiajcie z psychiatrami kto stanowi 80% ich pacjentów... natury nie da się oszukać . oczywiście można przyszyć penisa ale to nic nie rozwiązuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 06.12.04, 10:04 ble napisała: >Poziom niecheci do niej [Dunin] moze byc miernikiem tego jak bardzo trafne sa jej spostrzezenia> No w takim razie nauka społeczna kościoła tez jest trafna skoro ble rzuca się na kk jak nieprzytomna wariatka. Chyba kryterium trafności mierzy się czym innym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 06.12.04, 10:31 Gość portalu: tete napisał(a): > ble napisała: > >Poziom niecheci do niej [Dunin] moze byc miernikiem tego jak bardzo trafne > sa jej spostrzezenia> > > No w takim razie nauka społeczna kościoła tez jest trafna skoro ble rzuca się Ble napisala ze moze byc, a nie ze jest- miernikiem n > a > kk jak nieprzytomna wariatka. Nieprzytomna wariatka jestem ja i dunin i kazgy komu sie nie podoba dzialalnosc chlopow w sukienkach. Chyba kryterium trafności mierzy się czym innym.. No moze trafnoscia nauk spolecznych kosciola sa kolejne zwloki noworodka o ktorych znalezieniu donosi prasa - dzis takze myslisz ze nazywajac tych - ta ktorym sie nie podobacie nieprzytomnymi wariatkami wzmocni twoja - wasza sile "argumentacji". Nazywanie mnie wariatka nieprzytomna wskazuje ze cos jest na rzeczy - czrna mafia chcialaby zbysmy nic nie widzieli i nic nie czuli - kazda krytyka jest atakiem wariatek . Piknie , piknie . Na stos z wiedzmami chcialoby sie powiedziec nieprawdaz ociec . > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 06.12.04, 10:36 Gość portalu: ble napisał(a): >No moze trafnoscia nauk spolecznych kosciola sa kolejne zwloki noworodka o ktorych znalezieniu donosi prasa - dzis takze> Piękne zdanie hehehe. Ty jesteś naprawdę nieprzytomna wariatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 06.12.04, 10:46 Aha napisz mi jeszcze o co chodzi w tym zdaniu: ...myslisz ze nazywajac tych - ta ktorym sie nie podobacie nieprzytomnymi wariatkami wzmocni twoja... bo ja jestem jeden. Jak widzisz więcej to albo zez albo schozofrenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 06.12.04, 10:57 Gość portalu: tete napisał(a): > > bo ja jestem jeden. Jak widzisz więcej to albo zez albo schozofrenia No to ci juz tlumacze jak zolnierz slepej krowie na granicy Piszesz wprawdzie "jeden" ale takich typkow jak ty jest sporawo. Dlatego pisze wy bo reprezentujesz sposob myslenia i argumentujesz jak wiekszosc klerykow z ktorymi mialam doczynienia. Zamiast argumentow epitety wyzwiska . No teraz juz stawiasz diagnozy - schizofrenia. Wyglada ze juz awansowalam z nieprzytomnej wariatki na schzofreniczke.... Jesli jednostka chorobowa ma byc epitetem to rzeczywiscie katolik, obronca kosciola jestes pelna geba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 06.12.04, 10:49 Silna argumentacja kobieta wyzwolona - to to samo co wynaturzona. "naprawde nieprzytomna wariatka". A "nieprzytomna wariatka" uwaza ze wynaturzeni sa faceci w sukienkach, Zawsze pytam co robia ksieza jak im staje kutasek ? Biczuja sie czy jednak praktyczna jest gosposia albo jakis kleryczek ministrancik ? W sumie bidota . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 06.12.04, 10:58 Ty ble chyba w ogóle mało kogo lubisz, że tak Ci przypomnę Twój post: >Polak to brzmi dumnie ? Proponuje mala poprawke - odda lepiej stam rzeczy: Polacy to durnie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 06.12.04, 10:58 Ty ble chyba w ogóle mało kogo lubisz, że tak Ci przypomnę Twój post: >Polak to brzmi dumnie ? Proponuje mala poprawke - odda lepiej stam rzeczy: Polacy to durnie> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 06.12.04, 11:13 Gość portalu: tete napisał(a): > Ty ble chyba w ogóle mało kogo lubisz, że tak Ci przypomnę Twój post: A ty kogo - co lubisz ? Bo za kobietkami wyzwolonymi nie przepadasz ;-) > > >Polak to brzmi dumnie ? > Proponuje mala poprawke - odda lepiej stam rzeczy: > Polacy to durnie> Znam madrych Polakow dla ktorych duma nie jest zadna kategoria ktora przyprawia ich o bol glowy . Wolalabym zeby bylo np.Polak -to brzmi rozsadnie. Dume sobie w kieszen wsadz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 06.12.04, 11:54 Duma W kieszeń? Dlaczego? Mamy ładny kawałęk historii. Dlaczego mam nie byc dumny? Piszę z Polski - Ty z Niemiec a jednak nie obrażam ludzi za Odrą. Co do wyzwolonych kobiet to dla różnych ludzi może znaczyć różne rzeczy. Dla pewnych kobiet bazą wyzwolenia jest wylewanie z siebie nienawiści do mężczyzn czy księży. Dla innych po prostu emancypacja. P.S. Twoje wyzwolone teksty o spuszczaniu się, o księżach, którym staje kutasek i co oni wtedy robią są naprawdę niezłe. Daj ich jeszcze troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 06.12.04, 12:17 Gość portalu: tete napisał(a): > Duma W kieszeń? Dlaczego? Mamy ładny kawałęk historii. Dlaczego mam nie byc > dumny? A to se badz dumny jak ci to do czego potrzebne. No mamy kawalek historii i ladne karty i takie sobie- brzydkie tez. Piszę z Polski - Ty z Niemiec a jednak nie obrażam ludzi za Odrą. A co ma piernik do wiatraka ? moj czasowy pobyt nie ma znaczenia. Moge byc za odra albo Bugiem albo trzepac znad wisly . Co to ma do rzeczy ? > Co do wyzwolonych kobiet to dla różnych ludzi może znaczyć różne rzeczy. Dla > pewnych kobiet bazą wyzwolenia jest wylewanie z siebie nienawiści do mężczyzn > czy księży. Ciekawe , ciekawe , skad to przypuszczenie ze dla pewnych kobiet moze wyzwolenie byc wylewaniem nienawisci do mezczyzn ? Co to znaczy pewnych kobiet ? Rozumiem ze zwracasz sie do mnie. Jesli o mnie chodzi to lubie mezczyzn .Wsrod tych ktorych lubie jest i ksiadz ale nie jest poziomem zblizony do ciebie. Humanista, taki co sobie wziol do serca zalecenia soborowe. Dla innych po prostu emancypacja. "Poprostu emancypacja" - ciekawe co taki jak ty rozumie przez emancypacje ? > P.S. Twoje wyzwolone teksty o spuszczaniu się, o księżach, którym staje kutasek A co ? Nie spuszczaja sie - pardon onanizuja ? Ksiadz to istota niefizjologiczna ? To moze tez nie jedza i nie siusiaja ? A co ? Nie staje ksiedzu kutasek ? A jak staje to co ? Grzeszy ? z powodu zwyklych fizjologicznych procesow ? > i co oni wtedy robią są naprawdę niezłe. No wlasnie nie bardzo wiadomo co robia ? Cos musza robic a nie chca powiedziec co . Obrazaja sie . Pewnie strasznie dumni sa. Daj ich jeszcze troszkę A co bys chcial konkretnie ? Sie dowiedziec ? Sluze informacjami Choc polecam serdecznie psychologie rozwojowa np. Sporo o kryzysach rozwojowych i o fatalnym wplywie niezaspokojonych potrzeb na rozwoj tzw czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 06.12.04, 12:28 Gość portalu: ble napisał(a): A co ? Nie spuszczaja sie - pardon onanizuja ? Ksiadz to istota niefizjologiczna ? To moze tez nie jedza i nie siusiaja ? A co ? Nie staje ksiedzu kutasek ? A jak staje to co ? Grzeszy ? z powodu zwyklych fizjologicznych procesow Nie chodzi o fakty ale o słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 06.12.04, 12:28 Gość portalu: ble napisał(a): A co ? Nie spuszczaja sie - pardon onanizuja ? Ksiadz to istota niefizjologiczna ? To moze tez nie jedza i nie siusiaja ? A co ? Nie staje ksiedzu kutasek ? A jak staje to co ? Grzeszy ? z powodu zwyklych fizjologicznych procesow Nie chodzi to fakty ale o słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 06.12.04, 12:38 Gość portalu: tete napisał(a): > Gość portalu: ble napisał(a): > > A co ? Nie spuszczaja sie - pardon onanizuja ? > Ksiadz to istota niefizjologiczna ? To moze tez nie jedza i nie siusiaja ? > A co ? Nie staje ksiedzu kutasek ? A jak staje to co ? Grzeszy ? > z powodu zwyklych fizjologicznych procesow > > Nie chodzi to fakty ale o słowa O ktore slowa chodzi tete? np o "nieprzytomna wariatka " ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 06.12.04, 12:35 Gość portalu: tete napisał(a): Piszę z Polski - Ty z Niemiec a jednak nie obrażam ludzi za Odrą. Wiesz co tete ? Ty mysl troche bo robisz sie smieszny. Przypomne ci ze nazwales mnie nieprzytomna wariatka , zaproponowales zeza i zdiagnozowales jako schizofreniczke. Po czym twierdzisz ze ja z za odry ciebie obrazam . Chlopie wez i napij sie kawy , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 06.12.04, 13:08 Nie nazywam Polaków durniami. Staram się dzielić ludzi wg innych kryteriów Nie bredzę o związku katolicyzmu i burdeli Nie wyrażam się wulgarnie o fizjologii kobiet Nie zdiagnozowałem twojej choroby jako schizofrenii- przyczepiłem się do liczby mnogiej. Stan Twojego zdrowia to mogą być powikłania od tej chorej nogi ale nie jestem pewien. W każdym razie życze powrotu do zdrowia -przede wszystkim emocjonalnego Teraż muszę Cię opuścić - spróbuj wyżyć się na kimś innym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 06.12.04, 13:24 Gość portalu: tete napisał(a): > Nie nazywam Polaków durniami. Staram się dzielić ludzi wg innych kryteriów Za to Polke nieprzytomna wariatka . > Nie bredzę o związku katolicyzmu i burdeli I co z tego ? Ze " nie bredzisz " ? > Nie wyrażam się wulgarnie o fizjologii kobiet Kutasek to nie jest wulgarnie a zabawnie , spuszczenie sie to ze slowniczka meskiego - nazywaja czasami bardziej wulgarnie. > Nie zdiagnozowałem twojej choroby jako schizofrenii- przyczepiłem się do liczby > mnogiej. Rozumiem - teraz liczba mnoga w polsce nazywa sie schizofrenia. > Stan Twojego zdrowia to mogą być powikłania od tej chorej nogi ale nie jestem > pewien. No tak teraz to juz nie schizofrenia a chora noga . W każdym razie życze powrotu do zdrowia -przede wszystkim emocjonalnego Ni i znowu sugerujesz zaburzenia ;-) > Teraż muszę Cię opuścić - spróbuj wyżyć się na kimś innym. Wiesz istnieje taka regulka wsrod madrych ludzi - jesli cos ci u kogos przeszkadza to trzeba sie zastanowic czy to czasem nie ma wiecej wspolnego z toba niz z osoba ktora ci sie nie podoba. Ja mowilam ogolnie - staralam sie nie dotykac ciebie osobiscie. Ty mi mowisz o wyzywaniu sie . No ja nie wiem kto tu na kim chcial sie wyzyc. Podejrzewam ze ty chciales na mnie sie wyzyc i ci nie wyszlo ;-) No to udanego dnia ksia-zuliku Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 07.12.04, 10:38 1. Nieprzytomną wariatką nazwałem Ciebie. Nie pisałem tak dlatego, że jesteś kobietą czy Polką. 2. Bredzenie świadczy o stanie umysłu. Jeśli wypisujesz głupoty o związkach między kk a burdelami czy śmiercią noworodków to w sposób prymitywny kogoś obrażasz nie mówiąc o świadectwie własnej głupoty 3. Jakie słowa są dla Ciebie normą a gdzie zaczyna się słowny rynsztok to nie żaden męski tylko twój słownik. U kogo to słyszałaś nie ma tu nic do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 11:34 Gość portalu: tete napisał(a): > 1. Nieprzytomną wariatką nazwałem Ciebie. Nie pisałem tak dlatego, że jesteś > kobietą czy Polką. No mnie sie udalo nie nazwac ciebie wyjatkowo zaklamanym gburem. I wyjatkowo agresywnym klecha. > 2. Bredzenie świadczy o stanie umysłu. Jeśli wypisujesz głupoty o związkach > między kk a burdelami czy śmiercią noworodków to w sposób prymitywny kogoś > obrażasz nie mówiąc o świadectwie własnej głupoty A co ciebie upowaznia klecho do stawiania diagnoz ? Ciskasz epitetami , martwisz sie o moj stan umyslu a ja myslalam ze klechy to sie modla jak sie martwia a nie ciskaja wyzwiskami. Ja wiem ze tacy jak ty maja masywne problemy z widzeniem zwiazkow przyczynowo skutkowych. Tlumaczyc ci nie ma co . Nie zrozumiesz bo zeby cos zrozumiec trzeba byc wyposazonym w tzw wiedze a ty reprezentujesz chciejstwo oddalone od realiow . Jesli nie wdzisz zwiazku miedzy brakiem uswiadamiania seksualnego a niechcianymi ciazami ktorych zbyt czestym rezultatem sa znajdowane zwloki noworodkow to nic na to nie poradze . > 3. Jakie słowa są dla Ciebie normą a gdzie zaczyna się słowny rynsztok to nie > żaden męski tylko twój słownik. U kogo to słyszałaś nie ma tu nic do rzeczy Slowa , slowa , mozna napisac kutasek , penis , pracie , ch..,palant, kon, wacek -ty masz problem pewnie z tym ze ta czesc ludzkiego narzadu wogole ma jakas nazwe . Najlepiej byloby gdyby "tego" wogole nie nazywac to bylaby "czystosc" moralna i jezykowa. Ja wiem ze dla takich jak ty to tzw brudy i obrzydlistwo , sprosnosci mialyby byc. Bidaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 07.12.04, 11:57 dziecino śmierć noworodka a nauka społeczna Kościołą? Niechciane ciąże owszem ale śmierć? jeśli coś wiesz o śmierci noworodka spowodowanej przez nauki księdza to zawiadom prokuraturę. Albo daj jakiś przykłąd tylko nie wyssany z palca ale np z artykuł z lokalnej prasy.Tylko nieprzytomna wariatka pisze takie brednie Pytasz co jest wulgarne. Wulagrne jest "spuszczanie się" oraz taki prymitywizm jak cytuję: "A "nieprzytomna wariatka" uwaza ze wynaturzeni sa faceci w sukienkach, Zawsze pytam co robia ksieza jak im staje kutasek ? Biczuja sie czy jednak praktyczna jest gosposia albo jakis kleryczek ministrancik ?" Oczywiście możesz tego nie zauważyć u siebie ale jeśli to samo mówi ktoś inny wtedy być może dostrzeżesz. Może mamusia pouczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 07.12.04, 12:21 P.S. Bo widzę, że od wczoraj nie możesz tego zrozumieć. Prymitywne i rynsztokowe nie jest słowo kutasek ale to co napisałaś po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 13:02 Gość portalu: tete napisał(a): > P.S. Bo widzę, że od wczoraj nie możesz tego zrozumieć. Prymitywne i > rynsztokowe nie jest słowo kutasek ale to co napisałaś po nim. Masz na mysli spuszczanie sie ? Z powodow naturalnych - nie jestem mezczyzna , musze zaakceptowac to w jaki sposob ta czynnosc mechaniczna reki na penisie nazwaja mezczyzni. Onanizowanie sie ma byc grzechem .No panowie mowia jescze "subtelniej" np ze "wala konia ". Inaczej, nie mowia do siebie "idz i sie poonanizuj" , albo "ide sie poonanizowac" tylko mowia ze ida "sobie walic konia" , albo ze "walili sobie konia ", albo ze sie spuscic musza itp . Nie slyszalam zeby mowili ze sie poonanbizowac musza np. Jesli tak sami okreslaja swoje autoerotyczne czy seksualne czynnosci to czego ty klecho chcesz ? Interesujace byloby sie dowiedziec jak ty nazywasz tzn jak klechy nazywaja miedzy soba ta czynnosc - albo stan podniecenia seksualnego, zeby niewulgarnie bylo? Czy brzmi np " a fe braciszku ty znowu kutaska doisz ?" Albo " diabli nadaja , ognie piekilne znowu mnie sie w spodniach rozniecily " Czy moze bardziej finezyjnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 12:30 Gość portalu: tete napisał(a): > dziecino > śmierć noworodka a nauka społeczna Kościołą? Niechciane ciąże owszem ale > śmierć? jeśli coś wiesz o śmierci noworodka spowodowanej przez nauki księdza to > Zgadzasz sie klecho z tym ze niechciane ciaze owszem sa zwiazane z "nauka" spoleczna kosciola a nie widzisz dalszych konsekwencji . Na takie nieszczescie- mysle o tych zwlokach na smietnikach ma , moze miec wplyw brak akceptacji przez religijnych rodzicow faktu ze dziewczyna jest w ciazy i ma "nieslubne " dziecko np. > zawiadom prokuraturę. Nad tym sie zastanawiamy - zaskarzac kobiety beda panstwo Polskie wkrotce. Kosciol jak zwykle lubi manipulowac a nie ponosic bezposrednio konsekwencji . Zastanawiamy sie co z tym zrobic. Albo daj jakiś przykłąd tylko nie wyssany z palca ale np > z artykuł z lokalnej prasy.Tylko nieprzytomna wariatka pisze takie brednie. Klecho , -nieprzytomna - wariatka nie jest w stanie pisac bo nieprzytomni ludzie nie sa zdolni do jakiejkolwiek komunikacji. Jestes czlowiekiem ktory uzywa slow nie znajac ich znaczenia. Inaczej nie wiesz co mowisz. > Pytasz co jest wulgarne. Wulagrne jest "spuszczanie się" oraz taki prymitywizm Dla ciebie klecho wszystko co z seksem jest zwiazane jest wulgarne i prymitywne. Zamiast spuszczac sie mozna napisac - czynnosc, aktywnosc manualna stymulujaca pracie majaca spowodowac wytrysk - troche dlugo . > jak cytuję: > "A "nieprzytomna wariatka" uwaza ze wynaturzeni sa faceci w sukienkach, > Zawsze pytam co robia ksieza jak im staje kutasek ? > Biczuja sie czy jednak praktyczna jest gosposia albo jakis kleryczek > ministrancik ?" No bo uwaza ze sa wynaturzeni mezczyzni w sutannach - stroju sukni na guziczki - cala mase guziczkow. Interesujacym byloby dowiedziec sie od ksiezy dlaczego skazuja sie na taka torture jak brak kontaktu cielesnego, brak orgazmu , brak potomstwa . Jesli faktycznie sie skazuja . Jesli prowadza podwojne zycie to dlaczego ? > Oczywiście możesz tego nie zauważyć u siebie ale jeśli to samo mówi ktoś inny > wtedy być może dostrzeżesz. Może mamusia pouczy? Wiesz klecho sa rozne jezyki - ty tez masz swoj klerykalny zargon. Jezyk jest nie tylko przekaznikiem martwych neutralnych tresci . Jest tez srodkiem ekspresji . Ty mnie nie bedziesz dyktowal w ktorym momencie uznam ze powiem penis a wktorym pracie albo kutasek . Inaczej nie probuj mnie lingwistycznie wychowywac bo jak wspominalam nie wiesz co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.12.04, 17:36 Napisałaś dużo i ciekawie. Najbardziej frapujący jest ten fragment o zaskarżaniu państwa polskiego. Nie wiem co znaczy "my" ale jeśli Ty też będziesz miała jakąś mowę oskarżycielską przed sądem to daj znać. Nie darowałbym sobie gdybym przegapił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 18:59 Gość portalu: tete napisał(a): > Napisałaś dużo i ciekawie. Najbardziej frapujący jest ten fragment o > zaskarżaniu państwa polskiego. Nie wiem co znaczy "my" My to znaczy kobiety. W miedzyczasie organizujace sie. ale jeśli Ty też > będziesz miała jakąś mowę oskarżycielską . No wiesz mowa albo nie mowa oskarzycielska ale obserwacja katolickiego wplywu na jakosc zycia spolecznego Nie mozna mlodych ludzi pozbawic empatycznej informacji o ich fizjologii, rozwoju , srodkach antykoncepcyjnych ,a gdy maja klopoty zwiazane z brakiem informacji powiedziec im ze w koncu kazdy jest za siebie odpowiedzialny.To wyjatkowa perwersja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 19:08 Gość portalu: tete napisał(a): > Napisałaś dużo i ciekawie. Wiesz raczej bardzej interesowaloby mnie zebys mi jednak opowiedzial jak jest z waszym tzn koscielnym nazewnictwem . W jaki sposob sie porozumiewacie mowiac o swojej seksualnosci . Czy nie rozmwiacie ze soba wcale ? No to jak sie spowiadacie ? Tak jakos eufemistycznie ? A jesli tak to wiadomo wogole o co chodzi? Czy jest to jeszcze jedna gleboka tajemnica kosciola do ktorego my smiertelnicy wgladu nie mozemy miec bo przeciez to wy jestescie prawie swieci a my smiertelnicy. Z naszej seksualnosci mamy sie spowiadac a wasza ma zostac zawoalowana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.12.04, 21:13 dobrze się bawię czytając te Twoje posty ale mam przykrą wiadomość. Nie jestem księdzem. Nawet nie katolikiem. W sposób świadomy, przemyślany i od kilku lat - poszukaj moich postów na tym forum. Wybacz ale dyszysz taką nienawiścią do kleru, że nie mogłem się powstrzymać :-))) Szanuję każdego mądrego i życzliwego - katolik ,muzułmanin ,ksiądz ,ateista czy ktokolwiek. Ale Ciebie nie szanuję za bezmiar nienawiści i głupich krzywdzących opinii wobec każdego kto ma inne zdanie. Wylewaj sobie dalej pomyje w poczuciu, że jesteś lepsza, nieświętoszkowata. Zlewam to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 21:54 Gość portalu: tete napisał(a): > dobrze się bawię czytając te Twoje posty ale mam przykrą wiadomość. Wiesz na temat ludzi ktorzy bawia sie kosztem innych tez troche literatury jest.. Nie jestem > księdzem. Powiem ze nie wierze ci .Jesli ktos klamie przyjmujac , identyfikujac sie z osobowoscia ktora nie jest to moze powinienes sie zapytac siebie dlaczego nasz taka potrzebe? Mowisz ze nie jestes klecha to znaczy ze oszukiwales nie prostujac moich przypuszczen- klamales . A moze jednak nie? Teraz chcesz powiedziec ze nie jestes i myslisz ze raz zalozmy klamiac liczysz na to ze uwierze w to co utrzymujesz teraz ? Mysle ze jak wiekszosc klechow manipulujesz . Nawet nie katolikiem. W sposób świadomy, przemyślany i od kilku lat - > poszukaj moich postów na tym forum. Ani mi sie sni.Szukac czegokolwiek. Wybacz ale dyszysz taką nienawiścią do > kleru, że nie mogłem się powstrzymać :-))) Mylisz sie kler jest mi obojetny , natomiast zachowania- rozpasanie i rozpychanie sie lokciami facetow w kieckach juz mniej. > Szanuję każdego mądrego i życzliwego - katolik ,muzułmanin ,ksiądz ,ateista czy Nie jestem pewna czy wiesz co to takiego madry i zyczliwy... > ktokolwiek. Ale Ciebie nie szanuję za bezmiar nienawiści i głupich krzywdzących Jakos mi jest obojetne czy mnie szanujesz czy nie . Pouzywales sobie , pobawiles cudzym kosztem poczym oswiadczasz ze nie szanujesz . Wiesz ja bym z kims o tym porozmawiala na twoim miejscu. Gdybys byl pod reka dostal bys w pysk. Masz tylko epitety na podoredziu a zadnych argumentow. > > opinii wobec każdego kto ma inne zdanie. Wylewaj sobie dalej pomyje w poczuciu, Przypominam ci ze na moje poglady reagowales wyzwiskami . Spodziewales sie ze zapalam klecho do ciebie sympatia ? > > że jesteś lepsza, nieświętoszkowata. Zlewam to. Chlopie , chlopie nie jestem swietoszkowata , bo nigdy nie bylam- klecho. Jestes klecha - moze jeszcze w seminarium - mlodym i glupim . Taki sfrustrowany gowniarz . Bedzie z ciebie ksiadz - napewno , nadajesz sie kmiotku . Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. 08.12.04, 14:19 Ciesz się, że taki kulturalny gość w ogóle chce z tobą gadać ty ciemna maso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tja Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 08.12.04, 14:59 jendrek121 napisał: > Ciesz się, że taki kulturalny gość w ogóle chce z tobą gadać ty ciemna maso No tak samo kulturalny jak ty . Ja nie wiem dlaczego akurat kobiece strony i akurat Dunin jest taka interesujaca dla klerykow , ksiezy i innych zaburzonych religijnie facetow . W necie moze uwazaja ze mozna sobie pozwolic na agresje wobec kobiet. Poza wyzwiskamimi i probami deprecjacji nic nie maja do powiedzenia ty tez nie . jendreczku dwadzescia jeden- to twoj wiek ?dziecinko . Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. 09.12.04, 09:53 ale to naprawdę nie moja wina, żeś taka tępa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tja Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. IP: *.arcor-ip.net 09.12.04, 10:38 jendrek121 napisał: > ale to naprawdę nie moja wina, żeś taka tępa wlasciwie to mozna ciebie zignorowac. Nie masz nic do powiedzenia . stekasz cos ze mialabym miec szczescie ze najwyrazniej niezrownowazony facet - lancecik ciskajacy inwektywami wg ciebie kulturalny gosc. Sam mowisz o braku swojej winy ze ja mialabym byc tepa. Rzeczywiscie jesli tepota moze miec cos wspolnego z wina to powiem ze to nie twoja wina ze ty jestes tepy. No ale mozna sprobowac popracowac nad soba , nie wyglada na to ze podejmiesz taki wysilek. Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: kobieta ,,wyzwolona,, to kobieta wynaturzona. 09.12.04, 11:01 powiedz kto cię zrobił to cie pomszczę Odpowiedz Link Zgłoś
aqwert Re: Z deszczu pod rynek - Pie..nie Kingi 06.12.04, 13:56 Raczej wywrotna, lepszą była by puenta. Zamiast do burdelu można poczytać pie..nia Kingi Dunin. ;) Jaki koń jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ciekawe Re: Z deszczu pod rynek - Pie..nie Kingi IP: *.arcor-ip.net 06.12.04, 15:06 aqwert napisał: > Raczej wywrotna, lepszą była by puenta. Zamiast do burdelu można poczytać > pie..nia Kingi Dunin. ;) Zaraz to w burdelach sie teraz felietoniki pisze - czyta ? Ja sie tam nie znam bo nie uczesczam ale skoro w buedelu sobie mozna kogos takiego jak Dunin poczytac to czemu nie ? Mialam pewnie bledne wyobrazenie o burdelu . Ja myslalam ze to taka instytucja gdzie panowie sie wyzywaja albo przezywaja to czego nie moga ze swoimi przyzwoitymi partnerkami , albo dla niemot ktore niezdolne sa do partnerskich zwiazkow. A tu sie okazuje ze burdel to felietonik np ? > > Jaki koń jest każdy widzi. Ja przepraszam kto to jest kazdy i konkretnie co widzi ? A jakiego konia ? Kazdy widzi ? - czy z tym koniem to tez zaspokajanie twoich potrzeb ktore dla kazdego musza byc widoczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqwert Re: Z deszczu pod rynek - Pie..nie Kingi 06.12.04, 15:59 No właśnie niektóre felietony są na poziomie burdelowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: Z deszczu pod rynek - Pie..nie Kingi IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.12.04, 17:45 Gość portalu: a to ciekawe napisał(a): > Zaraz to w burdelach sie teraz felietoniki pisze - czyta ? > Ja sie tam nie znam bo nie uczesczam ale skoro w buedelu sobie > mozna kogos takiego jak Dunin poczytac to czemu nie ? Ciągle te problemy ze zrozumieniem tego co się czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Z deszczu pod rynek - Pie..nie Kingi IP: *.arcor-ip.net 07.12.04, 18:50 Gość portalu: tete napisał(a): > Gość portalu: a to ciekawe napisał(a): > > Zaraz to w burdelach sie teraz felietoniki pisze - czyta ? > > Ja sie tam nie znam bo nie uczesczam ale skoro w buedelu sobie > > mozna kogos takiego jak Dunin poczytac to czemu nie ? > > > Ciągle te problemy ze zrozumieniem tego co się czyta... Nie ja mam problemy z czytaniem , a ten ktory pisal o "poziomie burdelowym" podobnie do ciebie uzywa slow ktorych nie rozumie. Moja odpowiedz miala zwrocic jego uwage ze uzyl slowa burdel nieadekwatnie. Bo to "swietoszkom " sie wydaje ze kazdy dialog o seksie , erotyzmie , klopotach mesko damskich jest burdelem. Najlepiej nie rozmawiac ze soba ,mysle o kobietach i mezczyznach tylko sie ksiedzu wyspowiadac ?A taki juz nam wytlumaczy .....nie posiadajac zgodnie z tym co deklaruja doswiadczenia we wspolzyciu chca dyktowac co dla innych mialoby byc odpowiednie. to musi byc burdel - a czesto to poprostu zwykle ludzkie sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Zagadkowy swiat Kingi Dunin... IP: *.com / *.u.mcnet.pl 06.12.04, 14:52 Co prawda pani Dunin zaczyna miewac rozsadne (tj. nienasaczone jadem) komentarze i felietony, ale wciaz powraca jak zly sen jej negatywny stosunek do mezczyzn w ogole - mezczyana to, wg niej, ten zly, niedobry i wykorzystujacy kobiety samiec, ktory powoduje cierpienia i zle samopoczucie dobrych kobiet. W rzeczywistosci prawda jest bardziej banalna - winne sa obie strony, bo obie decyduja sie na zmiane zasad dotychczas obowiazujacych (tzw. klasyczny model rodziny). P.S. Sil wyzszych NAPRAWDE nie trzeba do tego mieszac... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: :) 07.12.04, 09:26 Czym tu się emocjonować? Zawsze będą faceci przedkładający tajski masażyk nad przyjemność obcowania z emancypantką. Nie wiem tylko, po co takich siłą nawracać na jedyną słuszną prawdę? Niech sobie żyją i robią co chcą! Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: :) 07.12.04, 10:53 six_a napisała: > Czym tu się emocjonować? Zawsze będą faceci przedkładający tajski masażyk nad > przyjemność obcowania z emancypantką. > Nie wiem tylko, po co takich siłą nawracać na jedyną słuszną prawdę? Niech > sobie żyją i robią co chcą! feministki uznaja wolność kobiety pod warunkiem, że nie lubi macierzyństwa a wolność mężczyzny pod warunkiem, że jest homo. Wszystko inne jest mniej lub bardziej złe . Należy wprowadzić nową tresurę. Jaruge Nowacką na ołtarze a dogmaty oraz podzial na lepszych i gorszych ustali Dunin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarna do lancet IP: *.sympatico.ca 08.12.04, 15:25 tniesz ostro wacpan.... slusznie prawisz, jezyk godny pozazdroszczenia......z toba mozna w kosmos aaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a taka jedna Re: Z deszczu pod rynek IP: *.net / *.nowadeba.net 08.12.04, 21:33 Kto tych biednych dupków nauczy żyć? Od niemowlęcia przywykłych że im się należy ? Gazety pełne sa rad i porad jak mu zrobić dobrze, jak nadstwić doopy żeby JEMU było miło , jak się ubrać umalować .A palant? Nikomu nawet do głowy nie przyjdzie wytłumaczenie ,że jest coś takiego jak kobieca seksualnośc , że jest coś takiego jak pieszczoty , czułośc , rozbudzanie pożądania ( bardzo po męsku nazwane "gra wstępna" - że niby coś sztucznego oraz tymczasowego i poprzedzającego to coś naprawdę ważnego) i że można się nauczyć robić paniom dobrze .A może byli tacy, tylko wyginęli w drodze doboru naturalnego ? Nikt ich nie czytał? W końcu jak się za tę samą pracę zarabia więcej ,zawsze mozna sobie usługę kupić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherlawa Re: Z deszczu pod rynek IP: *.net / *.nowadeba.net 08.12.04, 21:58 A co do końcówki artykułu, co tak rozśmieszyła Bubę : burdele i kościoły sa dla tych samych dupków.Jedne dają namiastkę miłości , a drugie - duchowości.Jeszcze są makdonaldy - dają namiastkę jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tja Re: Z deszczu pod rynek IP: *.arcor-ip.net 08.12.04, 22:46 Gość portalu: a taka jedna napisał(a): > Kto tych biednych dupków nauczy żyć? No nie wiem - ja bym powiedziala albo zapytala kto nas nauczy zyc ? Mysle ze musimy sie sami nauczyc siebie nawzajem, Od niemowlęcia przywykłych że im się > należy ? No roznie to bywa z tym przywyknieciem od dziecinstwa. Czegos najwyrazniej nie dostaja . Zastanawiam sie czy to cos wspolnego z brakiem milosci, zrozumienia rozmow o wszystkim bez tabu czasem nie ma .Moze tez z chorym zupelnie i zwulgaryzowanym stosunkiem do seksu. Gazety pełne sa rad i porad jak mu zrobić dobrze, jak nadstwić doopy > żeby JEMU było miło , jak się ubrać umalować . Tez sie zastanawiam dlaczego wszyscy jestesmy podatni tak na "modelowanie" Dlaczego jak jemu , jej zrobic dobrze "dowiadujemy" sie z gazet a nie z rozmow miedzy soba- kobiety i mezczyzny ? A palant? Nikomu nawet do głowy > nie przyjdzie wytłumaczenie ,że jest coś takiego jak kobieca seksualnośc , że > jest coś takiego jak pieszczoty , czułośc , rozbudzanie pożądania ( bardzo po > męsku nazwane "gra wstępna" - że niby coś sztucznego oraz tymczasowego i > poprzedzającego to coś naprawdę ważnego) i że można się nauczyć robić paniom > dobrze . Czy my kobiety mowimy , mamy odwage powiedziec partnerowi co chcemy ? co i dlaczego sprawia ze ze soba nie rozmawiamy o naszej seksualnosci? Nie pytamy co mogloby sprawic przyjemnosc ? Nie rozmawiamy o fantazjach erotycznych? A może byli tacy, tylko wyginęli w drodze doboru naturalnego ? Byli tacy - wiem od babci , przed wojna :-) Nikt ich > > nie czytał? W końcu jak się za tę samą pracę zarabia więcej ,zawsze mozna sobie > > usługę kupić . Ja mysle ze to nie tylko o kase chodzi . To seksistyczny niedojrzaly stosunek do kobiet . A my bierzemy w tym udzial takze . Wiekszosc z nas stara sie byc takimi jakimi od nas sie oczekuje czyli gonimy "idealy" ktore sa nam prezentowane w czasopismach wlasciwie nie wiadomo po co ? Bardziej zajete jestesmy naszym wygladem zewnetrznym niz rozwojem wewnetrznym. Chcemy moze za bardzo byc atrakcyjnymi fizycznie malo wymagajac od panow. Zyjemy w swiatach antagonistycznych a szkoda . A problemy zwiazane z zyciem intymnym i spolecznym musimy rozwiazywac wspolnie - bez posrednikow np kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimozja Re: Z deszczu pod rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:55 Pani Kinga ma tak wysokie obcasy ze nie widzi co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Pani Dunin wystepuje w tenisowkach, to raz. IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.12.04, 15:00 A po drugie, moze to ty, Mimozjo, jestes tak zaslepiona, ze nie rozumiesz co czytasz? Czy jest taka szansa? Pomysl spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimozja }i{ braaaaaaawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:07 Widze ze w mig chwytasz tak zwana przenosnie.. i ironiw... oj, jakie to pocieszne.. Sławna Buba niedomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimozja Pan Kinga Dunin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:25 Myślę Bubo że poziom twojego zduninowacenia jest podstawową przeszkodą na twojej drodze do przejrzenia na oczy. Ale co tam, kciuki zawsze można potrzymać, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absynthe makulatura w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:00 Szkoda ze nie wierze w reinkarnacje i nie mozesz powrocic jako czytelniczka swoich felietonow. Juz nawet nie wiem o czym w nich piszesz, taki ze mnie ciemnogrod. No ale jak to mowia- zbyt duzo swiatla oslepia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Re: makulatura w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:14 No dobra.. MACIE CHOLERNA RACJE!! Kinga ssie, bronilam jej bo ma fajna fryzure i tez mieszka w Warszawie. Macie jakas propozycje kogo moglabym teraz bronic? Cholera, chyba juz sie uzaleznilam od tej forumowej adrenalinki. Dzienna procja musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: makulatura w Polsce 09.12.04, 15:31 Buba to jeszcze spoko. Najgorsza jest ta gastarbaiterka z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba wlasciwa Ale to nie jestem ja. Bardzo mi schlebia podszy- IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.12.04, 15:54 wanie sie pod moje posty, ale wiem, ze wierne rzesze moich wielbicieli potrafia odroznic szpilke od gwozdzia, zloto od tombaku, perle od swini. Ale piszta, piszta kolego(zanko) dalej. Cwiczta pioro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sevillana Perły przed Bube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:19 Z piórem to akurat twoje posty niewiele maja wspólnego. Słowo pisane waży sie i ceni, w przeciwieństwie do stukanego, którym ty szastasz i prastasz ludziom po oczach. Na szczęście nie mącąc tym ich widzenia świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xych Re: Z deszczu pod rynek IP: *.elpos.net / *.elpos.net 25.01.05, 07:15 LPR już wybrała, tylko patrzeć jak nam sprowadzą tajskie zakonnice ;) Odpowiedz Link Zgłoś