wasia 10.05.02, 09:45 Gdzie Bukowski, Kasiulek, Su (!!), Gutcwiński vel Truteń, Ydorious i reszta bagiennego batalionu?? Czy mam już organizować apel poległych?? pzdr, st. szereg. wasia vel blondie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: taaaaaa 10.05.02, 09:55 kwik - nie możesz być kapitanem, masz kolizję z prawem... wielki bray wszystko widzi i jest pod wrażeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kapitan nie poległ... Kwik zawsze żywy ;)))) (n/t) 10.05.02, 10:11 kwik napisał(a): > a o kapitanie to się zapomniało? > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)agienne dezercje... 10.05.02, 09:50 choć nie wymieniona zostałam na liście poległych vel dezerterów z bagna - melduję się, ja, agick, dyżurny ufol bagienny... wasia - upał, żar się z nieba leje... wszyscy po krzakiem na skraju bagna leżą.... widziałąm ich - leżą i dyszą..... najgłośniej dyszy gutek - ale on ma kaca....jak zawsze.... nie widziałam tam kwika ale wiem z dobrych żródeł, że siedzi w areszcie za jadę bez odzieży i papierów do "bełemki" - wiesz, tę, którą zwinęłyśmy bukowkiemu przed majówką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius Re: (b)agienne dezercje... IP: *.acn.waw.pl 10.05.02, 11:28 żyje, ale śniła mu się strasna burza z piorunami, w której to musiałem wracać z pra... e... skądś do domu. Jeszcze to przeżywam... (Kwik, jak zapytasz, co było dalej, opublikuję Twoje naćpane zdjęcia :-)))))) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia To kapitan bierze???? (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 11:29 Gość portalu: ydorius napisał(a): > > żyje, ale śniła mu się strasna burza z piorunami, w której to musiałem wracać > z pra... e... skądś do domu. Jeszcze to przeżywam... > > (Kwik, jak zapytasz, co było dalej, opublikuję Twoje naćpane zdjęcia :-)))))) > > .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius Ba... ciągnie jak smok... a skąd ma tyle E=mc2? (n IP: *.acn.waw.pl 10.05.02, 11:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia A myślałam, że Kapitan to ideał żołnierza :( (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 11:37 Gość portalu: ydorius napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:a ku ku ... 10.05.02, 11:47 pęczek drutu - kapitan siedzi w kiciu bo zwnął bukowkiemu beemkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Więzienie za głupią beemkę?? (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 11:48 agick napisał(a): > pęczek drutu - kapitan siedzi w kiciu bo zwnął bukowkiemu beemkę... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no ba.... 10.05.02, 11:51 ale miała fajny ten no... subufer (??) czy jakoś tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Kapitan sprzedał beemkę na części?? (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:00 agick napisał(a): > ale miała fajny ten no... subufer (??) czy jakoś tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no nie... 10.05.02, 12:02 nie zdążył - jeżdził bez papierów, bluzki i stanika i zatrzymali go..... spódnicy też nie miał.... no i usiował ukraść pokrowiec na poloneza... i uciekł.. a teraz go policja ściga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Ufo, to info z wiarygodnego źródła???? (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:06 agick napisał(a): > nie zdążył - jeżdził bez papierów, bluzki i stanika i zatrzymali go..... spódni > cy > też nie miał.... no i usiował ukraść pokrowiec na poloneza... i uciekł.. a tera > z > go policja ściga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia To BBC czy CNN????.....n/txt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:11 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik KURNA< DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH 10.05.02, 15:14 wróciłam HURA!HURA!HURA!HURA! i teraz trzeba wyprostować (gutek oddawaj mój prostownik!) parę nieścisłości 1. subofer wypadł wtedy, gdy oderwało się podwozie (w beemce, co to bukowski przegrał ze mną w pokera) 2. beemeka uzyskała właśnie właśnie wszystkie niezbędne papiery. także drżyjcie od jutra robię pogrom miasta:) 3. YDORIUS - współprezesa chcesz wydać?wystawić na pastwę sieci? a tak w ogóle to nie byłam ja :):):):) 4. kapitan nie bierze (tylko dostaje:) 5. a tak naprawdę to nie bierze. to jest wersja oficjalna i jej będę się trzymać. 4. bluzki nadal nie znaleziono. nie poszukuję znalazcy i nie będzie znaleźnego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: KURNA< DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH 10.05.02, 15:53 Zapomniałaś jaki numerek występuje po 5. i dlatego dałaś znów 4.? Boże, co te dragi robią z człowiekiem :-))))) Kwik - masz maila. Reszta - oczywiste jest to, że Kwik, jako istota zwiewna i eteryczna, nie bierze żadnych środków wspomagających (nawet aspiryny). Żadnych. Napisałem o tych dragach, bo po prostu wzedłem w posiadanie pewnych zdjęć, na których występuje osoba łudząco podobna do koleżanki artystki... :-))))) No przecież ludzie... jeżeli ktoś w naszych czasach, mówi o Kwik, że bierze dragi, to on tego nie pisze serio. On to pisze żartobliwie. Wręcz ironicznie... Mam nadzieję, że moje dementi rozprostuje kila niedomówień. .y. P.S. Kwik, nie pytaj mnie co było dalej, bo sama już dobrze wiesz co. :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: KURNA< DO WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH 10.05.02, 15:57 y. mash tesh @ ps. a ja jednak chciałabym wiedzieć co było .....:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: KURNA< nie dostałem @ 10.05.02, 16:03 wyślę Ci private adress... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino jestem ale mnie nie ma 10.05.02, 16:42 czolem zolnierze, gustavo leon parkietowy zyje, ale co to za zycie. tymczasowo oddelegowany na pustynie lecze rany po odcieciu pewnego sporego problemu. wpadlem tylko na chwile bo zaraz mnie tu znow podlacza do kroplowki (a mialem nie pic...). su - gdzie ze ty najmilejsza? kwik - nie przejmuj sie wasia. wasia - nie przejmuj sie kwisiem. cieplo,\ g wasia napisał(a): > Gdzie Bukowski, Kasiulek, Su (!!), Gutcwiński vel Truteń, Ydorious i reszta > bagiennego batalionu?? Czy mam już organizować apel poległych?? > > pzdr, st. szereg. wasia vel blondie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ha! 10.05.02, 17:04 posłuchałeś kpt. Kwik? odcięto? czymaj siem kroplówki, wszak to ostatnia deska. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino he? 10.05.02, 17:09 kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. co ma deska do kroplowki? kwik napisał(a): > posłuchałeś kpt. Kwik? odcięto? > > czymaj siem kroplówki, wszak to ostatnia deska. > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik he! 10.05.02, 17:10 deska ma do kroplówki daleko. > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. co ma deska do kroplowki? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino eh... 10.05.02, 17:22 kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. ile to ja ci juz razy mowilem... co tam w stolycy? podobno goraco. aha - jestem wstrzasniety informacja o twoim naduzywaniu zadurzania. kwik napisał(a): > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. co ma deska do kroplowki? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ta......... 10.05.02, 17:26 gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jesteś? w Korvicie? apropos widzenia :))))))) strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (patrz wyżej) i można mnie teraz wyżąć. nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmieszany? :) amor_latino napisał(a): > kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. ile to ja ci juz razy mowilem... co tam > w > stolycy? podobno goraco. aha - jestem wstrzasniety informacja o twoim naduzywan > iu > zadurzania. > > kwik napisał(a): > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. co ma deska do kroplowki? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino no 10.05.02, 17:32 jestem w cieplych krajach i zara ide sie pluskac w morzu i pic:) a co tam, kurka wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmieszany, moneypenny. g ps. beema bez klimy? tez cos. kwik napisał(a): > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jesteś? w Korvicie? apropos widzenia :)))))) > ) > strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (patrz wyżej) i można mnie teraz wyżąć. > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmieszany? :) > > > amor_latino napisał(a): > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. ile to ja ci juz razy mowilem... co > tam > > w > > stolycy? podobno goraco. aha - jestem wstrzasniety informacja o twoim nadu > zywan > > iu > > zadurzania. > > > > kwik napisał(a): > > > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. co ma deska do kroplowki > ? > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik dobrze baw się :) 10.05.02, 17:35 gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, psychiczne i duchowe), jeżeli możesz to dla mnie zrobić, po starej znajomości. ps. dziś był grany traktor. b. będe jeździć od jutra. z klimą. i czymś jeszcze. > jestem w cieplych krajach i zara ide sie pluskac w morzu i pic:) a co tam, kurk > a > wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmieszany, moneypenny. > g > ps. beema bez klimy? tez cos. > > kwik napisał(a): > > > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jesteś? w Korvicie? apropos widzenia :) > ))))) > > ) > > strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (patrz wyżej) i można mnie teraz wyżą > ć. > > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmieszany? :) > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. ile to ja ci juz razy mowilem. > .. co > > tam > > > w > > > stolycy? podobno goraco. aha - jestem wstrzasniety informacja o twoim > nadu > > zywan > > > iu > > > zadurzania. > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. co ma deska do krop > lowki > > ? > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: dobrze baw się :) 10.05.02, 17:42 rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super sklada, bo akurat szukalem jakiegos powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? wstrzasniety i zmieszany? dbaj o siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w glowie:) kwik napisał(a): > gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, psychiczne i duchowe), jeżeli możesz to d > la > mnie zrobić, po starej znajomości. > > > ps. dziś był grany traktor. > b. będe jeździć od jutra. > z klimą. i czymś jeszcze. > > > > jestem w cieplych krajach i zara ide sie pluskac w morzu i pic:) a co tam, > kurk > > a > > wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmieszany, moneypenny. > > g > > ps. beema bez klimy? tez cos. > > > > kwik napisał(a): > > > > > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jesteś? w Korvicie? apropos widzen > ia :) > > ))))) > > > ) > > > strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (patrz wyżej) i można mnie teraz > wyżą > > ć. > > > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmieszany? :) > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. ile to ja ci juz razy mow > ilem. > > .. co > > > tam > > > > w > > > > stolycy? podobno goraco. aha - jestem wstrzasniety informacja o > twoim > > nadu > > > zywan > > > > iu > > > > zadurzania. > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. co ma deska do > krop > > lowki > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gucior 10.05.02, 17:45 psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wychodzi :) a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, że albo 2 w 1, a nie 1 albo nie tam, gdzie myślisz. :) amor_latino napisał(a): > rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super sklada, bo akurat szukalem jakiegos > > powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? wstrzasniety i zmieszany? dbaj o > siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w glowie:) > > kwik napisał(a): > > > gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, psychiczne i duchowe), jeżeli możesz > to d > > la > > mnie zrobić, po starej znajomości. > > > > > > ps. dziś był grany traktor. > > b. będe jeździć od jutra. > > z klimą. i czymś jeszcze. > > > > > > > jestem w cieplych krajach i zara ide sie pluskac w morzu i pic:) a co > tam, > > kurk > > > a > > > wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmieszany, moneypenny. > > > g > > > ps. beema bez klimy? tez cos. > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jesteś? w Korvicie? apropos w > idzen > > ia :) > > > ))))) > > > > ) > > > > strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (patrz wyżej) i można mnie > teraz > > wyżą > > > ć. > > > > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmieszany? :) > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. ile to ja ci juz raz > y mow > > ilem. > > > .. co > > > > tam > > > > > w > > > > > stolycy? podobno goraco. aha - jestem wstrzasniety informac > ja o > > twoim > > > nadu > > > > zywan > > > > > iu > > > > > zadurzania. > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. co ma des > ka do > > krop > > > lowki > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino kwisiek! 10.05.02, 17:52 ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybieram 1 w 2 i tam gdzie mysle. ok? kwik napisał(a): > psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wychodzi :) > a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, że albo 2 w 1, a nie 1 albo n > ie > tam, gdzie myślisz. > :) > > > amor_latino napisał(a): > > > rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super sklada, bo akurat szukalem jak > iegos > > > > powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? wstrzasniety i zmieszany? dba > j o > > siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w glowie:) > > > > kwik napisał(a): > > > > > gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, psychiczne i duchowe), jeżeli m > ożesz > > to d > > > la > > > mnie zrobić, po starej znajomości. > > > > > > > > > ps. dziś był grany traktor. > > > b. będe jeździć od jutra. > > > z klimą. i czymś jeszcze. > > > > > > > > > > jestem w cieplych krajach i zara ide sie pluskac w morzu i pic:) > a co > > tam, > > > kurk > > > > a > > > > wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmieszany, moneypenny. > > > > g > > > > ps. beema bez klimy? tez cos. > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jesteś? w Korvicie? apro > pos w > > idzen > > > ia :) > > > > ))))) > > > > > ) > > > > > strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (patrz wyżej) i można > mnie > > teraz > > > wyżą > > > > ć. > > > > > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmieszany? :) > > > > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. ile to ja ci ju > z raz > > y mow > > > ilem. > > > > .. co > > > > > tam > > > > > > w > > > > > > stolycy? podobno goraco. aha - jestem wstrzasniety inf > ormac > > ja o > > > twoim > > > > nadu > > > > > zywan > > > > > > iu > > > > > > zadurzania. > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. co m > a des > > ka do > > > krop > > > > lowki > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gutek głodnyś? :))) 10.05.02, 17:54 jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie było tam tubylek? amor_latino napisał(a): > ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybieram 1 w 2 i tam gdzie > mysle. ok? > > kwik napisał(a): > > > psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wychodzi :) > > a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, że albo 2 w 1, a nie 1 a > lbo n > > ie > > tam, gdzie myślisz. > > :) > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super sklada, bo akurat szukale > m jak > > iegos > > > > > > powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? wstrzasniety i zmieszany > ? dba > > j o > > > siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w glowie:) > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, psychiczne i duchowe), jeż > eli m > > ożesz > > > to d > > > > la > > > > mnie zrobić, po starej znajomości. > > > > > > > > > > > > ps. dziś był grany traktor. > > > > b. będe jeździć od jutra. > > > > z klimą. i czymś jeszcze. > > > > > > > > > > > > > jestem w cieplych krajach i zara ide sie pluskac w morzu i > pic:) > > a co > > > tam, > > > > kurk > > > > > a > > > > > wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmieszany, moneypenny. > > > > > g > > > > > ps. beema bez klimy? tez cos. > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jesteś? w Korvicie? > apro > > pos w > > > idzen > > > > ia :) > > > > > ))))) > > > > > > ) > > > > > > strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (patrz wyżej) i m > ożna > > mnie > > > teraz > > > > wyżą > > > > > ć. > > > > > > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmieszany? :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > > > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. ile to ja > ci ju > > z raz > > > y mow > > > > ilem. > > > > > .. co > > > > > > tam > > > > > > > w > > > > > > > stolycy? podobno goraco. aha - jestem wstrzasniet > y inf > > ormac > > > ja o > > > > twoim > > > > > nadu > > > > > > zywan > > > > > > > iu > > > > > > > zadurzania. > > > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozumieli. > co m > > a des > > > ka do > > > > krop > > > > > lowki > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino trochu 10.05.02, 17:58 jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? gutek sie zareczyl i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem kwik napisał(a): > jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie było tam tubylek? > > > amor_latino napisał(a): > > > ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybieram 1 w 2 i tam gdzi > e > > mysle. ok? > > > > kwik napisał(a): > > > > > psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wychodzi :) > > > a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, że albo 2 w 1, a ni > e 1 a > > lbo n > > > ie > > > tam, gdzie myślisz. > > > :) > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super sklada, bo akurat sz > ukale > > m jak > > > iegos > > > > > > > > powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? wstrzasniety i zmie > szany > > ? dba > > > j o > > > > siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w glowie:) > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, psychiczne i duchowe) > , jeż > > eli m > > > ożesz > > > > to d > > > > > la > > > > > mnie zrobić, po starej znajomości. > > > > > > > > > > > > > > > ps. dziś był grany traktor. > > > > > b. będe jeździć od jutra. > > > > > z klimą. i czymś jeszcze. > > > > > > > > > > > > > > > > jestem w cieplych krajach i zara ide sie pluskac w mor > zu i > > pic:) > > > a co > > > > tam, > > > > > kurk > > > > > > a > > > > > > wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmieszany, moneypenny > . > > > > > > g > > > > > > ps. beema bez klimy? tez cos. > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jesteś? w Korv > icie? > > apro > > > pos w > > > > idzen > > > > > ia :) > > > > > > ))))) > > > > > > > ) > > > > > > > strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (patrz wyżej > ) i m > > ożna > > > mnie > > > > teraz > > > > > wyżą > > > > > > ć. > > > > > > > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmieszany? :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. ile t > o ja > > ci ju > > > z raz > > > > y mow > > > > > ilem. > > > > > > .. co > > > > > > > tam > > > > > > > > w > > > > > > > > stolycy? podobno goraco. aha - jestem wstrza > sniet > > y inf > > > ormac > > > > ja o > > > > > twoim > > > > > > nadu > > > > > > > zywan > > > > > > > > iu > > > > > > > > zadurzania. > > > > > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie zrozum > ieli. > > co m > > > a des > > > > ka do > > > > > krop > > > > > > lowki > > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik taaaaaaaaaaaa 10.05.02, 18:03 sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy faceci to... :) amor_latino napisał(a): > jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? gutek sie zareczy > l > i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem > > kwik napisał(a): > > > jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie było tam tubylek > ? > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybieram 1 w 2 i tam > gdzi > > e > > > mysle. ok? > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wychodzi :) > > > > a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, że albo 2 w 1, > a ni > > e 1 a > > > lbo n > > > > ie > > > > tam, gdzie myślisz. > > > > :) > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super sklada, bo akur > at sz > > ukale > > > m jak > > > > iegos > > > > > > > > > > powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? wstrzasniety i > zmie > > szany > > > ? dba > > > > j o > > > > > siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w glowie:) > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, psychiczne i duc > howe) > > , jeż > > > eli m > > > > ożesz > > > > > to d > > > > > > la > > > > > > mnie zrobić, po starej znajomości. > > > > > > > > > > > > > > > > > > ps. dziś był grany traktor. > > > > > > b. będe jeździć od jutra. > > > > > > z klimą. i czymś jeszcze. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jestem w cieplych krajach i zara ide sie pluskac > w mor > > zu i > > > pic:) > > > > a co > > > > > tam, > > > > > > kurk > > > > > > > a > > > > > > > wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmieszany, money > penny > > . > > > > > > > g > > > > > > > ps. beema bez klimy? tez cos. > > > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jesteś? w > Korv > > icie? > > > apro > > > > pos w > > > > > idzen > > > > > > ia :) > > > > > > > ))))) > > > > > > > > ) > > > > > > > > strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (patrz > wyżej > > ) i m > > > ożna > > > > mnie > > > > > teraz > > > > > > wyżą > > > > > > > ć. > > > > > > > > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmieszany? > :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie widzisz. > ile t > > o ja > > > ci ju > > > > z raz > > > > > y mow > > > > > > ilem. > > > > > > > .. co > > > > > > > > tam > > > > > > > > > w > > > > > > > > > stolycy? podobno goraco. aha - jestem w > strza > > sniet > > > y inf > > > > ormac > > > > > ja o > > > > > > twoim > > > > > > > nadu > > > > > > > > zywan > > > > > > > > > iu > > > > > > > > > zadurzania. > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie nie z > rozum > > ieli. > > > co m > > > > a des > > > > > ka do > > > > > > krop > > > > > > > lowki > > > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino co? 10.05.02, 18:05 nie napisze nie zadzwoni to jak ja mam zwodowac? kwik napisał(a): > sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy faceci to... > :) > > > amor_latino napisał(a): > > > jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? gutek sie za > reczy > > l > > i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem > > > > kwik napisał(a): > > > > > jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie było tam tu > bylek > > ? > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybieram 1 w 2 > i tam > > gdzi > > > e > > > > mysle. ok? > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wychodzi :) > > > > > a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, że albo 2 > w 1, > > a ni > > > e 1 a > > > > lbo n > > > > > ie > > > > > tam, gdzie myślisz. > > > > > :) > > > > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > > > rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super sklada, bo > akur > > at sz > > > ukale > > > > m jak > > > > > iegos > > > > > > > > > > > > powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? wstrzasni > ety i > > zmie > > > szany > > > > ? dba > > > > > j o > > > > > > siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w glowie:) > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, psychiczne > i duc > > howe) > > > , jeż > > > > eli m > > > > > ożesz > > > > > > to d > > > > > > > la > > > > > > > mnie zrobić, po starej znajomości. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ps. dziś był grany traktor. > > > > > > > b. będe jeździć od jutra. > > > > > > > z klimą. i czymś jeszcze. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jestem w cieplych krajach i zara ide sie plu > skac > > w mor > > > zu i > > > > pic:) > > > > > a co > > > > > > tam, > > > > > > > kurk > > > > > > > > a > > > > > > > > wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmieszany, > money > > penny > > > . > > > > > > > > g > > > > > > > > ps. beema bez klimy? tez cos. > > > > > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie jest > eś? w > > Korv > > > icie? > > > > apro > > > > > pos w > > > > > > idzen > > > > > > > ia :) > > > > > > > > ))))) > > > > > > > > > ) > > > > > > > > > strasznie gorąco. jeździłam pół dnia (p > atrz > > wyżej > > > ) i m > > > > ożna > > > > > mnie > > > > > > teraz > > > > > > > wyżą > > > > > > > > ć. > > > > > > > > > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie zmies > zany? > > :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie widz > isz. > > ile t > > > o ja > > > > ci ju > > > > > z raz > > > > > > y mow > > > > > > > ilem. > > > > > > > > .. co > > > > > > > > > tam > > > > > > > > > > w > > > > > > > > > > stolycy? podobno goraco. aha - jes > tem w > > strza > > > sniet > > > > y inf > > > > > ormac > > > > > > ja o > > > > > > > twoim > > > > > > > > nadu > > > > > > > > > zywan > > > > > > > > > > iu > > > > > > > > > > zadurzania. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > deska ma do kroplówki daleko. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy sie > nie z > > rozum > > > ieli. > > > > co m > > > > > a des > > > > > > ka do > > > > > > > krop > > > > > > > > lowki > > > > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a to! 10.05.02, 18:09 a gutek adres i numer zgubił? że niby nie może się puścić w objęcia oceanu? amor_latino napisał(a): > nie napisze nie zadzwoni to jak ja mam zwodowac? > > kwik napisał(a): > > > sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy faceci to... > > :) > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? gutek s > ie za > > reczy > > > l > > > i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie było t > am tu > > bylek > > > ? > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybieram 1 > w 2 > > i tam > > > gdzi > > > > e > > > > > mysle. ok? > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wychodzi : > ) > > > > > > a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, że a > lbo 2 > > w 1, > > > a ni > > > > e 1 a > > > > > lbo n > > > > > > ie > > > > > > tam, gdzie myślisz. > > > > > > :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > > > > > rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super sklad > a, bo > > akur > > > at sz > > > > ukale > > > > > m jak > > > > > > iegos > > > > > > > > > > > > > > powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? wstr > zasni > > ety i > > > zmie > > > > szany > > > > > ? dba > > > > > > j o > > > > > > > siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w glow > ie:) > > > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, psychi > czne > > i duc > > > howe) > > > > , jeż > > > > > eli m > > > > > > ożesz > > > > > > > to d > > > > > > > > la > > > > > > > > mnie zrobić, po starej znajomości. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ps. dziś był grany traktor. > > > > > > > > b. będe jeździć od jutra. > > > > > > > > z klimą. i czymś jeszcze. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jestem w cieplych krajach i zara ide si > e plu > > skac > > > w mor > > > > zu i > > > > > pic:) > > > > > > a co > > > > > > > tam, > > > > > > > > kurk > > > > > > > > > a > > > > > > > > > wodna. zawsze wstrzasniety i nie zmiesz > any, > > money > > > penny > > > > . > > > > > > > > > g > > > > > > > > > ps. beema bez klimy? tez cos. > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > gutek, opuściłeś stolycę? to gdzie > jest > > eś? w > > > Korv > > > > icie? > > > > > apro > > > > > > pos w > > > > > > > idzen > > > > > > > > ia :) > > > > > > > > > ))))) > > > > > > > > > > ) > > > > > > > > > > strasznie gorąco. jeździłam pół dn > ia (p > > atrz > > > wyżej > > > > ) i m > > > > > ożna > > > > > > mnie > > > > > > > teraz > > > > > > > > wyżą > > > > > > > > > ć. > > > > > > > > > > nadużywanie, wstrząśnięty.. a nie > zmies > > zany? > > > :) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > amor_latino napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiek, sama widzisz, ze nie > widz > > isz. > > > ile t > > > > o ja > > > > > ci ju > > > > > > z raz > > > > > > > y mow > > > > > > > > ilem. > > > > > > > > > .. co > > > > > > > > > > tam > > > > > > > > > > > w > > > > > > > > > > > stolycy? podobno goraco. aha > - jes > > tem w > > > strza > > > > sniet > > > > > y inf > > > > > > ormac > > > > > > > ja o > > > > > > > > twoim > > > > > > > > > nadu > > > > > > > > > > zywan > > > > > > > > > > > iu > > > > > > > > > > > zadurzania. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > deska ma do kroplówki da > leko. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > kwisiulek, chybasmy > sie > > nie z > > > rozum > > > > ieli. > > > > > co m > > > > > > a des > > > > > > > ka do > > > > > > > > krop > > > > > > > > > lowki > > > > > > > > > > ? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino nie ma to tamto 10.05.02, 18:14 ja bym sie chetnie puscil ale ona mnie ciagle zwodzi i nici z wodowania. kochana redakcjo, prosze doradz. kwik napisał(a): ) a gutek adres i numer zgubił? że niby nie może się puścić w objęcia oceanu? ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) nie napisze nie zadzwoni to jak ja mam zwodowac? ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy faceci to ) ... ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? gu ) tek s ) ) ie za ) ) ) reczy ) ) ) ) l ) ) ) ) i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie b ) yło t ) ) am tu ) ) ) bylek ) ) ) ) ? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybie ) ram 1 ) ) w 2 ) ) ) i tam ) ) ) ) gdzi ) ) ) ) ) e ) ) ) ) ) ) mysle. ok? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wycho ) dzi : ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, ) że a ) ) lbo 2 ) ) ) w 1, ) ) ) ) a ni ) ) ) ) ) e 1 a ) ) ) ) ) ) lbo n ) ) ) ) ) ) ) ie ) ) ) ) ) ) ) tam, gdzie myślisz. ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super ) sklad ) ) a, bo ) ) ) akur ) ) ) ) at sz ) ) ) ) ) ukale ) ) ) ) ) ) m jak ) ) ) ) ) ) ) iegos ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? ) wstr ) ) zasni ) ) ) ety i ) ) ) ) zmie ) ) ) ) ) szany ) ) ) ) ) ) ? dba ) ) ) ) ) ) ) j o ) ) ) ) ) ) ) ) siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w ) glow ) ) ie:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, p ) sychi ) ) czne ) ) ) i duc ) ) ) ) howe) ) ) ) ) ) , jeż ) ) ) ) ) ) eli m ) ) ) ) ) ) ) ożesz ) ) ) ) ) ) ) ) to d ) ) ) ) ) ) ) ) ) la ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie zrobić, po starej znajomości. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. dziś był grany traktor. ) ) ) ) ) ) ) ) ) b. będe jeździć od jutra. ) ) ) ) ) ) ) ) ) z klimą. i czymś jeszcze. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jestem w cieplych krajach i zara i ) de si ) ) e plu ) ) ) skac ) ) ) ) w mor ) ) ) ) ) zu i ) ) ) ) ) ) pic:) ) ) ) ) ) ) ) a co ) ) ) ) ) ) ) ) tam, ) ) ) ) ) ) ) ) ) kurk ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wodna. zawsze wstrzasniety i nie z ) miesz ) ) any, ) ) ) money ) ) ) ) penny ) ) ) ) ) . ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) g ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. beema bez klimy? tez cos. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, opuściłeś stolycę? to ) gdzie ) ) jest ) ) ) eś? w ) ) ) ) Korv ) ) ) ) ) icie? ) ) ) ) ) ) apro ) ) ) ) ) ) ) pos w ) ) ) ) ) ) ) ) idzen ) ) ) ) ) ) ) ) ) ia :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ))))) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) strasznie gorąco. jeździłam p ) ół dn ) ) ia (p ) ) ) atrz ) ) ) ) wyżej ) ) ) ) ) ) i m ) ) ) ) ) ) ożna ) ) ) ) ) ) ) mnie ) ) ) ) ) ) ) ) teraz ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyżą ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ć. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadużywanie, wstrząśnięty.. a ) nie ) ) zmies ) ) ) zany? ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiek, sama widzisz, z ) e nie ) ) widz ) ) ) isz. ) ) ) ) ile t ) ) ) ) ) o ja ) ) ) ) ) ) ci ju ) ) ) ) ) ) ) z raz ) ) ) ) ) ) ) ) y mow ) ) ) ) ) ) ) ) ) ilem. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) .. co ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) stolycy? podobno goraco. ) aha ) ) - jes ) ) ) tem w ) ) ) ) strza ) ) ) ) ) sniet ) ) ) ) ) ) y inf ) ) ) ) ) ) ) ormac ) ) ) ) ) ) ) ) ja o ) ) ) ) ) ) ) ) ) twoim ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadu ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zywan ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iu ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zadurzania. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) deska ma do kroplów ) ki da ) ) leko. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiulek, chy ) basmy ) ) sie ) ) ) nie z ) ) ) ) rozum ) ) ) ) ) ieli. ) ) ) ) ) ) co m ) ) ) ) ) ) ) a des ) ) ) ) ) ) ) ) ka do ) ) ) ) ) ) ) ) ) krop ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lowki ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wydanie specjalne 10.05.02, 18:18 Drogi Gutku Jeśli podchodzisz do Waszego związku jak do nici, to rzeczywiście, nawet szwaczka nie pomoże. To może lepiej kup udziały w pasmanterii. Słyszeliśmy, że na pl. Łylsona szukają wspólnika. ps. a zwrotny znaczek+koperta to gdzie? amor_latino napisał(a): > ja bym sie chetnie puscil ale ona mnie ciagle zwodzi i nici z wodowania. kochan > a > redakcjo, prosze doradz. > > kwik napisał(a): > > ) a gutek adres i numer zgubił? że niby nie może się puścić w objęcia oceanu? > ) > ) > ) amor_latino napisał(a): > ) > ) ) nie napisze nie zadzwoni to jak ja mam zwodowac? > ) ) > ) ) kwik napisał(a): > ) ) > ) ) ) sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy faceci to > ) ... > ) ) ) :) > ) ) ) > ) ) ) > ) ) ) amor_latino napisał(a): > ) ) ) > ) ) ) ) jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? gu > ) tek s > ) ) ie za > ) ) ) reczy > ) ) ) ) l > ) ) ) ) i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem > ) ) ) ) > ) ) ) ) kwik napisał(a): > ) ) ) ) > ) ) ) ) ) jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie b > ) yło t > ) ) am tu > ) ) ) bylek > ) ) ) ) ? > ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): > ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybie > ) ram 1 > ) ) w 2 > ) ) ) i tam > ) ) ) ) gdzi > ) ) ) ) ) e > ) ) ) ) ) ) mysle. ok? > ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): > ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wycho > ) dzi : > ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, > ) że a > ) ) lbo 2 > ) ) ) w 1, > ) ) ) ) a ni > ) ) ) ) ) e 1 a > ) ) ) ) ) ) lbo n > ) ) ) ) ) ) ) ie > ) ) ) ) ) ) ) tam, gdzie myślisz. > ) ) ) ) ) ) ) :) > ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): > ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super > ) sklad > ) ) a, bo > ) ) ) akur > ) ) ) ) at sz > ) ) ) ) ) ukale > ) ) ) ) ) ) m jak > ) ) ) ) ) ) ) iegos > ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? > ) wstr > ) ) zasni > ) ) ) ety i > ) ) ) ) zmie > ) ) ) ) ) szany > ) ) ) ) ) ) ? dba > ) ) ) ) ) ) ) j o > ) ) ) ) ) ) ) ) siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w > ) glow > ) ) ie:) > ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): > ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, p > ) sychi > ) ) czne > ) ) ) i duc > ) ) ) ) howe) > ) ) ) ) ) , jeż > ) ) ) ) ) ) eli m > ) ) ) ) ) ) ) ożesz > ) ) ) ) ) ) ) ) to d > ) ) ) ) ) ) ) ) ) la > ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie zrobić, po starej znajomości. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. dziś był grany traktor. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) b. będe jeździć od jutra. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) z klimą. i czymś jeszcze. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jestem w cieplych krajach i zara i > ) de si > ) ) e plu > ) ) ) skac > ) ) ) ) w mor > ) ) ) ) ) zu i > ) ) ) ) ) ) pic:) > ) ) ) ) ) ) ) a co > ) ) ) ) ) ) ) ) tam, > ) ) ) ) ) ) ) ) ) kurk > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wodna. zawsze wstrzasniety i nie z > ) miesz > ) ) any, > ) ) ) money > ) ) ) ) penny > ) ) ) ) ) . > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) g > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. beema bez klimy? tez cos. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, opuściłeś stolycę? to > ) gdzie > ) ) jest > ) ) ) eś? w > ) ) ) ) Korv > ) ) ) ) ) icie? > ) ) ) ) ) ) apro > ) ) ) ) ) ) ) pos w > ) ) ) ) ) ) ) ) idzen > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ia :) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ))))) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) strasznie gorąco. jeździłam p > ) ół dn > ) ) ia (p > ) ) ) atrz > ) ) ) ) wyżej > ) ) ) ) ) ) i m > ) ) ) ) ) ) ożna > ) ) ) ) ) ) ) mnie > ) ) ) ) ) ) ) ) teraz > ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyżą > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ć. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadużywanie, wstrząśnięty.. a > ) nie > ) ) zmies > ) ) ) zany? > ) ) ) ) :) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiek, sama widzisz, z > ) e nie > ) ) widz > ) ) ) isz. > ) ) ) ) ile t > ) ) ) ) ) o ja > ) ) ) ) ) ) ci ju > ) ) ) ) ) ) ) z raz > ) ) ) ) ) ) ) ) y mow > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ilem. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) .. co > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) w > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) stolycy? podobno goraco. > ) aha > ) ) - jes > ) ) ) tem w > ) ) ) ) strza > ) ) ) ) ) sniet > ) ) ) ) ) ) y inf > ) ) ) ) ) ) ) ormac > ) ) ) ) ) ) ) ) ja o > ) ) ) ) ) ) ) ) ) twoim > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadu > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zywan > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iu > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zadurzania. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) deska ma do kroplów > ) ki da > ) ) leko. > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiulek, chy > ) basmy > ) ) sie > ) ) ) nie z > ) ) ) ) rozum > ) ) ) ) ) ieli. > ) ) ) ) ) ) co m > ) ) ) ) ) ) ) a des > ) ) ) ) ) ) ) ) ka do > ) ) ) ) ) ) ) ) ) krop > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lowki > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) ) > ) ) ) ) ) > ) ) ) ) > ) ) ) > ) ) > ) > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino kochana redakcjo 10.05.02, 18:23 w pierwszych slowach mojego listu pragne podziekowac goraco za rade. na pewno rozwaze zakup pasmanterii ale z drugiej strony czy czlowiek musi od razu kupowac cala pasmanterie jak ma tylko ochote pofastrygowac? kwik napisał(a): > Drogi Gutku > > Jeśli podchodzisz do Waszego związku jak do nici, to rzeczywiście, nawet szwacz > ka > nie pomoże. To może lepiej kup udziały w pasmanterii. Słyszeliśmy, że na pl. > Łylsona szukają wspólnika. > > ps. a zwrotny znaczek+koperta to gdzie? > > amor_latino napisał(a): > > > ja bym sie chetnie puscil ale ona mnie ciagle zwodzi i nici z wodowania. k > ochan > > a > > redakcjo, prosze doradz. > > > > kwik napisał(a): > > > > ) a gutek adres i numer zgubił? że niby nie może się puścić w objęcia ocea > nu? > > ) > > ) > > ) amor_latino napisał(a): > > ) > > ) ) nie napisze nie zadzwoni to jak ja mam zwodowac? > > ) ) > > ) ) kwik napisał(a): > > ) ) > > ) ) ) sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy faceci t > o > > ) ... > > ) ) ) :) > > ) ) ) > > ) ) ) > > ) ) ) amor_latino napisał(a): > > ) ) ) > > ) ) ) ) jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? gu > > ) tek s > > ) ) ie za > > ) ) ) reczy > > ) ) ) ) l > > ) ) ) ) i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem > > ) ) ) ) > > ) ) ) ) kwik napisał(a): > > ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie b > > ) yło t > > ) ) am tu > > ) ) ) bylek > > ) ) ) ) ? > > ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): > > ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybie > > ) ram 1 > > ) ) w 2 > > ) ) ) i tam > > ) ) ) ) gdzi > > ) ) ) ) ) e > > ) ) ) ) ) ) mysle. ok? > > ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wycho > > ) dzi : > > ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, > > ) że a > > ) ) lbo 2 > > ) ) ) w 1, > > ) ) ) ) a ni > > ) ) ) ) ) e 1 a > > ) ) ) ) ) ) lbo n > > ) ) ) ) ) ) ) ie > > ) ) ) ) ) ) ) tam, gdzie myślisz. > > ) ) ) ) ) ) ) :) > > ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super > > ) sklad > > ) ) a, bo > > ) ) ) akur > > ) ) ) ) at sz > > ) ) ) ) ) ukale > > ) ) ) ) ) ) m jak > > ) ) ) ) ) ) ) iegos > > ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? > > ) wstr > > ) ) zasni > > ) ) ) ety i > > ) ) ) ) zmie > > ) ) ) ) ) szany > > ) ) ) ) ) ) ? dba > > ) ) ) ) ) ) ) j o > > ) ) ) ) ) ) ) ) siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w > > ) glow > > ) ) ie:) > > ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, p > > ) sychi > > ) ) czne > > ) ) ) i duc > > ) ) ) ) howe) > > ) ) ) ) ) , jeż > > ) ) ) ) ) ) eli m > > ) ) ) ) ) ) ) ożesz > > ) ) ) ) ) ) ) ) to d > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) la > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie zrobić, po starej znajomości. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. dziś był grany traktor. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) b. będe jeździć od jutra. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) z klimą. i czymś jeszcze. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jestem w cieplych krajach i zara i > > ) de si > > ) ) e plu > > ) ) ) skac > > ) ) ) ) w mor > > ) ) ) ) ) zu i > > ) ) ) ) ) ) pic:) > > ) ) ) ) ) ) ) a co > > ) ) ) ) ) ) ) ) tam, > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) kurk > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wodna. zawsze wstrzasniety i nie z > > ) miesz > > ) ) any, > > ) ) ) money > > ) ) ) ) penny > > ) ) ) ) ) . > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) g > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. beema bez klimy? tez cos. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, opuściłeś stolycę? to > > ) gdzie > > ) ) jest > > ) ) ) eś? w > > ) ) ) ) Korv > > ) ) ) ) ) icie? > > ) ) ) ) ) ) apro > > ) ) ) ) ) ) ) pos w > > ) ) ) ) ) ) ) ) idzen > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ia :) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ))))) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) strasznie gorąco. jeździłam p > > ) ół dn > > ) ) ia (p > > ) ) ) atrz > > ) ) ) ) wyżej > > ) ) ) ) ) ) i m > > ) ) ) ) ) ) ożna > > ) ) ) ) ) ) ) mnie > > ) ) ) ) ) ) ) ) teraz > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyżą > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ć. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadużywanie, wstrząśnięty.. a > > ) nie > > ) ) zmies > > ) ) ) zany? > > ) ) ) ) :) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiek, sama widzisz, z > > ) e nie > > ) ) widz > > ) ) ) isz. > > ) ) ) ) ile t > > ) ) ) ) ) o ja > > ) ) ) ) ) ) ci ju > > ) ) ) ) ) ) ) z raz > > ) ) ) ) ) ) ) ) y mow > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ilem. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) .. co > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) w > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) stolycy? podobno goraco. > > ) aha > > ) ) - jes > > ) ) ) tem w > > ) ) ) ) strza > > ) ) ) ) ) sniet > > ) ) ) ) ) ) y inf > > ) ) ) ) ) ) ) ormac > > ) ) ) ) ) ) ) ) ja o > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) twoim > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadu > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zywan > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iu > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zadurzania. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) deska ma do kroplów > > ) ki da > > ) ) leko. > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiulek, chy > > ) basmy > > ) ) sie > > ) ) ) nie z > > ) ) ) ) rozum > > ) ) ) ) ) ieli. > > ) ) ) ) ) ) co m > > ) ) ) ) ) ) ) a des > > ) ) ) ) ) ) ) ) ka do > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) krop > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lowki > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) ) > > ) ) ) ) > > ) ) ) > > ) ) > > ) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Nie-drogi czytelniku (dzie koperta, my się pytamy? 10.05.02, 18:27 Czytelniku Nie mamy zwyczaju odpowiadania na pytania retoryczne. Wobec tego zadamy je Tobie: jak wyobrażasz sobie Wasz związek: fastrygowanie bowiem to nie szycie właściwe? amor_latino napisał(a): ) w pierwszych slowach mojego listu pragne podziekowac goraco za rade. na pewno ) rozwaze zakup pasmanterii ale z drugiej strony czy czlowiek musi od razu kupowa ) c ) cala pasmanterie jak ma tylko ochote pofastrygowac? ) ) kwik napisał(a): ) ) ) Drogi Gutku ) ) ) ) Jeśli podchodzisz do Waszego związku jak do nici, to rzeczywiście, nawet s ) zwacz ) ) ka ) ) nie pomoże. To może lepiej kup udziały w pasmanterii. Słyszeliśmy, że na p ) l. ) ) Łylsona szukają wspólnika. ) ) ) ) ps. a zwrotny znaczek+koperta to gdzie? ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ja bym sie chetnie puscil ale ona mnie ciagle zwodzi i nici z wodowan ) ia. k ) ) ochan ) ) ) a ) ) ) redakcjo, prosze doradz. ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) a gutek adres i numer zgubił? że niby nie może się puścić w objęcia ) ocea ) ) nu? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie napisze nie zadzwoni to jak ja mam zwodowac? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy fac ) eci t ) ) o ) ) ) ) ... ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? ) gu ) ) ) ) tek s ) ) ) ) ) ie za ) ) ) ) ) ) reczy ) ) ) ) ) ) ) l ) ) ) ) ) ) ) i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie b ) ) ) ) yło t ) ) ) ) ) am tu ) ) ) ) ) ) bylek ) ) ) ) ) ) ) ? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybie ) ) ) ) ram 1 ) ) ) ) ) w 2 ) ) ) ) ) ) i tam ) ) ) ) ) ) ) gdzi ) ) ) ) ) ) ) ) e ) ) ) ) ) ) ) ) ) mysle. ok? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wycho ) ) ) ) dzi : ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, ) ) ) ) że a ) ) ) ) ) lbo 2 ) ) ) ) ) ) w 1, ) ) ) ) ) ) ) a ni ) ) ) ) ) ) ) ) e 1 a ) ) ) ) ) ) ) ) ) lbo n ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam, gdzie myślisz. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super ) ) ) ) sklad ) ) ) ) ) a, bo ) ) ) ) ) ) akur ) ) ) ) ) ) ) at sz ) ) ) ) ) ) ) ) ukale ) ) ) ) ) ) ) ) ) m jak ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iegos ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? ) ) ) ) wstr ) ) ) ) ) zasni ) ) ) ) ) ) ety i ) ) ) ) ) ) ) zmie ) ) ) ) ) ) ) ) szany ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? dba ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) j o ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w ) ) ) ) glow ) ) ) ) ) ie:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, p ) ) ) ) sychi ) ) ) ) ) czne ) ) ) ) ) ) i duc ) ) ) ) ) ) ) howe) ) ) ) ) ) ) ) ) , jeż ) ) ) ) ) ) ) ) ) eli m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ożesz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) to d ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) la ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie zrobić, po starej znajomości. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. dziś był grany traktor. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) b. będe jeździć od jutra. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) z klimą. i czymś jeszcze. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jestem w cieplych krajach i zara i ) ) ) ) de si ) ) ) ) ) e plu ) ) ) ) ) ) skac ) ) ) ) ) ) ) w mor ) ) ) ) ) ) ) ) zu i ) ) ) ) ) ) ) ) ) pic:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a co ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam, ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kurk ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wodna. zawsze wstrzasniety i nie z ) ) ) ) miesz ) ) ) ) ) any, ) ) ) ) ) ) money ) ) ) ) ) ) ) penny ) ) ) ) ) ) ) ) . ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) g ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. beema bez klimy? tez cos. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, opuściłeś stolycę? to ) ) ) ) gdzie ) ) ) ) ) jest ) ) ) ) ) ) eś? w ) ) ) ) ) ) ) Korv ) ) ) ) ) ) ) ) icie? ) ) ) ) ) ) ) ) ) apro ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) pos w ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) idzen ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ia :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ))))) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) strasznie gorąco. jeździłam p ) ) ) ) ół dn ) ) ) ) ) ia (p ) ) ) ) ) ) atrz ) ) ) ) ) ) ) wyżej ) ) ) ) ) ) ) ) ) i m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ożna ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) teraz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyżą ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ć. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadużywanie, wstrząśnięty.. a ) ) ) ) nie ) ) ) ) ) zmies ) ) ) ) ) ) zany? ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiek, sama widzisz, z ) ) ) ) e nie ) ) ) ) ) widz ) ) ) ) ) ) isz. ) ) ) ) ) ) ) ile t ) ) ) ) ) ) ) ) o ja ) ) ) ) ) ) ) ) ) ci ju ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) z raz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) y mow ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ilem. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) .. co ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) stolycy? podobno goraco. ) ) ) ) aha ) ) ) ) ) - jes ) ) ) ) ) ) tem w ) ) ) ) ) ) ) strza ) ) ) ) ) ) ) ) sniet ) ) ) ) ) ) ) ) ) y inf ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ormac ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ja o ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) twoim ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadu ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zywan ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iu ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zadurzania. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) deska ma do kroplów ) ) ) ) ki da ) ) ) ) ) leko. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiulek, chy ) ) ) ) basmy ) ) ) ) ) sie ) ) ) ) ) ) nie z ) ) ) ) ) ) ) rozum ) ) ) ) ) ) ) ) ieli. ) ) ) ) ) ) ) ) ) co m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a des ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ka do ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) krop ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lowki ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino zalaczam znaczek 10.05.02, 18:35 ochana redakcjo. redakcja wykazuje zdumiewajaca niewiedze szwalnicza. otoz pragne poinformowac, ze od czegos trzeba zaczac. najpierw fastrygowanie a dopiero potem szycie wlasciwe. i trzeba przy tym uwazac, zeby sie glupio nie zaplatac. ps. to ja prosze o koperte bo nie bede radzil redakcji za darmo. kwik napisał(a): ) Czytelniku ) ) Nie mamy zwyczaju odpowiadania na pytania retoryczne. Wobec tego zadamy je Tobi ) e: ) jak wyobrażasz sobie Wasz związek: fastrygowanie bowiem to nie szycie właściwe? ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) w pierwszych slowach mojego listu pragne podziekowac goraco za rade. na pewno ) ) ) rozwaze zakup pasmanterii ale z drugiej strony czy czlowiek musi od razu kupo ) wa ) ) c ) ) cala pasmanterie jak ma tylko ochote pofastrygowac? ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) Drogi Gutku ) ) ) ) ) ) Jeśli podchodzisz do Waszego związku jak do nici, to rzeczywiście, nawet s ) ) zwacz ) ) ) ka ) ) ) nie pomoże. To może lepiej kup udziały w pasmanterii. Słyszeliśmy, że na p ) ) l. ) ) ) Łylsona szukają wspólnika. ) ) ) ) ) ) ps. a zwrotny znaczek+koperta to gdzie? ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ja bym sie chetnie puscil ale ona mnie ciagle zwodzi i nici z wodowan ) ) ia. k ) ) ) ochan ) ) ) ) a ) ) ) ) redakcjo, prosze doradz. ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) a gutek adres i numer zgubił? że niby nie może się puścić w objęcia ) ) ocea ) ) ) nu? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie napisze nie zadzwoni to jak ja mam zwodowac? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy fac ) ) eci t ) ) ) o ) ) ) ) ) ... ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? ) ) gu ) ) ) ) ) tek s ) ) ) ) ) ) ie za ) ) ) ) ) ) ) reczy ) ) ) ) ) ) ) ) l ) ) ) ) ) ) ) ) i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie b ) ) ) ) ) yło t ) ) ) ) ) ) am tu ) ) ) ) ) ) ) bylek ) ) ) ) ) ) ) ) ? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybie ) ) ) ) ) ram 1 ) ) ) ) ) ) w 2 ) ) ) ) ) ) ) i tam ) ) ) ) ) ) ) ) gdzi ) ) ) ) ) ) ) ) ) e ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mysle. ok? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wycho ) ) ) ) ) dzi : ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, ) ) ) ) ) że a ) ) ) ) ) ) lbo 2 ) ) ) ) ) ) ) w 1, ) ) ) ) ) ) ) ) a ni ) ) ) ) ) ) ) ) ) e 1 a ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lbo n ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam, gdzie myślisz. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super ) ) ) ) ) sklad ) ) ) ) ) ) a, bo ) ) ) ) ) ) ) akur ) ) ) ) ) ) ) ) at sz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ukale ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) m jak ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iegos ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? ) ) ) ) ) wstr ) ) ) ) ) ) zasni ) ) ) ) ) ) ) ety i ) ) ) ) ) ) ) ) zmie ) ) ) ) ) ) ) ) ) szany ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? dba ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) j o ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w ) ) ) ) ) glow ) ) ) ) ) ) ie:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, p ) ) ) ) ) sychi ) ) ) ) ) ) czne ) ) ) ) ) ) ) i duc ) ) ) ) ) ) ) ) howe) ) ) ) ) ) ) ) ) ) , jeż ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) eli m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ożesz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) to d ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) la ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie zrobić, po starej znajomości. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. dziś był grany traktor. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) b. będe jeździć od jutra. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) z klimą. i czymś jeszcze. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jestem w cieplych krajach i zara i ) ) ) ) ) de si ) ) ) ) ) ) e plu ) ) ) ) ) ) ) skac ) ) ) ) ) ) ) ) w mor ) ) ) ) ) ) ) ) ) zu i ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) pic:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a co ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam, ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kurk ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wodna. zawsze wstrzasniety i nie z ) ) ) ) ) miesz ) ) ) ) ) ) any, ) ) ) ) ) ) ) money ) ) ) ) ) ) ) ) penny ) ) ) ) ) ) ) ) ) . ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) g ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. beema bez klimy? tez cos. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, opuściłeś stolycę? to ) ) ) ) ) gdzie ) ) ) ) ) ) jest ) ) ) ) ) ) ) eś? w ) ) ) ) ) ) ) ) Korv ) ) ) ) ) ) ) ) ) icie? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) apro ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) pos w ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) idzen ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ia :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ))))) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) strasznie gorąco. jeździłam p ) ) ) ) ) ół dn ) ) ) ) ) ) ia (p ) ) ) ) ) ) ) atrz ) ) ) ) ) ) ) ) wyżej ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) i m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ożna ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) teraz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyżą ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ć. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadużywanie, wstrząśnięty.. a ) ) ) ) ) nie ) ) ) ) ) ) zmies ) ) ) ) ) ) ) zany? ) ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiek, sama widzisz, z ) ) ) ) ) e nie ) ) ) ) ) ) widz ) ) ) ) ) ) ) isz. ) ) ) ) ) ) ) ) ile t ) ) ) ) ) ) ) ) ) o ja ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ci ju ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) z raz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) y mow ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ilem. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) .. co ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) stolycy? podobno goraco. ) ) ) ) ) aha ) ) ) ) ) ) - jes ) ) ) ) ) ) ) tem w ) ) ) ) ) ) ) ) strza ) ) ) ) ) ) ) ) ) sniet ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) y inf ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ormac ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ja o ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) twoim ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadu ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zywan ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iu ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zadurzania. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) deska ma do kroplów ) ) ) ) ) ki da ) ) ) ) ) ) leko. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiulek, chy ) ) ) ) ) basmy ) ) ) ) ) ) sie ) ) ) ) ) ) ) nie z ) ) ) ) ) ) ) ) rozum ) ) ) ) ) ) ) ) ) ieli. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) co m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a des ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ka do ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) krop ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lowki ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik koperta byla pusta, niewierny czytelniku 10.05.02, 18:39 Redakcja jest od redagowania a nie szycia. To po pierwsze. A drugiego nie będzie bo redakcja idzie na tzw. skład. W drukarni. ps. gutek, popluskaj się w oceanie za zdrowie całego bagna, ja cię proszę. w przyszłym tygodniu wpadamy do rio. :)) pozdrowienia z gorącej stolycy. amor_latino napisał(a): ) ochana redakcjo. ) ) redakcja wykazuje zdumiewajaca niewiedze szwalnicza. otoz pragne poinformowac, ) ze ) od czegos trzeba zaczac. najpierw fastrygowanie a dopiero potem szycie wlasciwe ) . ) i trzeba przy tym uwazac, zeby sie glupio nie zaplatac. ) ) ps. to ja prosze o koperte bo nie bede radzil redakcji za darmo. ) ) kwik napisał(a): ) ) ) Czytelniku ) ) ) ) Nie mamy zwyczaju odpowiadania na pytania retoryczne. Wobec tego zadamy je To ) bi ) ) e: ) ) jak wyobrażasz sobie Wasz związek: fastrygowanie bowiem to nie szycie właściw ) e? ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) w pierwszych slowach mojego listu pragne podziekowac goraco za rade. na pew ) no ) ) ) ) ) rozwaze zakup pasmanterii ale z drugiej strony czy czlowiek musi od razu ku ) po ) ) wa ) ) ) c ) ) ) cala pasmanterie jak ma tylko ochote pofastrygowac? ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) Drogi Gutku ) ) ) ) ) ) ) ) Jeśli podchodzisz do Waszego związku jak do nici, to rzeczywiście, nawet ) s ) ) ) zwacz ) ) ) ) ka ) ) ) ) nie pomoże. To może lepiej kup udziały w pasmanterii. Słyszeliśmy, że na ) p ) ) ) l. ) ) ) ) Łylsona szukają wspólnika. ) ) ) ) ) ) ) ) ps. a zwrotny znaczek+koperta to gdzie? ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ja bym sie chetnie puscil ale ona mnie ciagle zwodzi i nici z wodowan ) ) ) ia. k ) ) ) ) ochan ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) redakcjo, prosze doradz. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a gutek adres i numer zgubił? że niby nie może się puścić w objęcia ) ) ) ocea ) ) ) ) nu? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie napisze nie zadzwoni to jak ja mam zwodowac? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy fac ) ) ) eci t ) ) ) ) o ) ) ) ) ) ) ... ) ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? ) ) ) gu ) ) ) ) ) ) tek s ) ) ) ) ) ) ) ie za ) ) ) ) ) ) ) ) reczy ) ) ) ) ) ) ) ) ) l ) ) ) ) ) ) ) ) ) i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie b ) ) ) ) ) ) yło t ) ) ) ) ) ) ) am tu ) ) ) ) ) ) ) ) bylek ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybie ) ) ) ) ) ) ram 1 ) ) ) ) ) ) ) w 2 ) ) ) ) ) ) ) ) i tam ) ) ) ) ) ) ) ) ) gdzi ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) e ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mysle. ok? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wycho ) ) ) ) ) ) dzi : ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, ) ) ) ) ) ) że a ) ) ) ) ) ) ) lbo 2 ) ) ) ) ) ) ) ) w 1, ) ) ) ) ) ) ) ) ) a ni ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) e 1 a ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lbo n ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam, gdzie myślisz. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super ) ) ) ) ) ) sklad ) ) ) ) ) ) ) a, bo ) ) ) ) ) ) ) ) akur ) ) ) ) ) ) ) ) ) at sz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ukale ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) m jak ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iegos ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? ) ) ) ) ) ) wstr ) ) ) ) ) ) ) zasni ) ) ) ) ) ) ) ) ety i ) ) ) ) ) ) ) ) ) zmie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) szany ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? dba ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) j o ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w ) ) ) ) ) ) glow ) ) ) ) ) ) ) ie:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, p ) ) ) ) ) ) sychi ) ) ) ) ) ) ) czne ) ) ) ) ) ) ) ) i duc ) ) ) ) ) ) ) ) ) howe) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) , jeż ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) eli m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ożesz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) to d ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) la ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie zrobić, po starej znajomości. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. dziś był grany traktor. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) b. będe jeździć od jutra. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) z klimą. i czymś jeszcze. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jestem w cieplych krajach i zara i ) ) ) ) ) ) de si ) ) ) ) ) ) ) e plu ) ) ) ) ) ) ) ) skac ) ) ) ) ) ) ) ) ) w mor ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zu i ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) pic:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a co ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam, ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kurk ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wodna. zawsze wstrzasniety i nie z ) ) ) ) ) ) miesz ) ) ) ) ) ) ) any, ) ) ) ) ) ) ) ) money ) ) ) ) ) ) ) ) ) penny ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) . ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) g ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. beema bez klimy? tez cos. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, opuściłeś stolycę? to ) ) ) ) ) ) gdzie ) ) ) ) ) ) ) jest ) ) ) ) ) ) ) ) eś? w ) ) ) ) ) ) ) ) ) Korv ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) icie? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) apro ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) pos w ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) idzen ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ia :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ))))) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) strasznie gorąco. jeździłam p ) ) ) ) ) ) ół dn ) ) ) ) ) ) ) ia (p ) ) ) ) ) ) ) ) atrz ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyżej ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) i m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ożna ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) teraz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyżą ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ć. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadużywanie, wstrząśnięty.. a ) ) ) ) ) ) nie ) ) ) ) ) ) ) zmies ) ) ) ) ) ) ) ) zany? ) ) ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiek, sama widzisz, z ) ) ) ) ) ) e nie ) ) ) ) ) ) ) widz ) ) ) ) ) ) ) ) isz. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ile t ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) o ja ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ci ju ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) z raz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) y mow ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ilem. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) .. co ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) w ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) stolycy? podobno goraco. ) ) ) ) ) ) aha ) ) ) ) ) ) ) - jes ) ) ) ) ) ) ) ) tem w ) ) ) ) ) ) ) ) ) strza ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) sniet ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) y inf ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ormac ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ja o ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) twoim ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadu ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zywan ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iu ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zadurzania. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kw Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino milego skladu i do nastepnego gadu gadu (n/t) 10.05.02, 18:43 kwik napisał(a): ) Redakcja jest od redagowania a nie szycia. To po pierwsze. A drugiego nie będzi ) e ) bo redakcja idzie na tzw. skład. W drukarni. ) ) ps. gutek, popluskaj się w oceanie za zdrowie całego bagna, ja cię proszę. w ) przyszłym tygodniu wpadamy do rio. :)) pozdrowienia z gorącej stolycy. ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ochana redakcjo. ) ) ) ) redakcja wykazuje zdumiewajaca niewiedze szwalnicza. otoz pragne poinformowac ) , ) ) ze ) ) od czegos trzeba zaczac. najpierw fastrygowanie a dopiero potem szycie wlasci ) we ) ) . ) ) i trzeba przy tym uwazac, zeby sie glupio nie zaplatac. ) ) ) ) ps. to ja prosze o koperte bo nie bede radzil redakcji za darmo. ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) Czytelniku ) ) ) ) ) ) Nie mamy zwyczaju odpowiadania na pytania retoryczne. Wobec tego zadamy je ) To ) ) bi ) ) ) e: ) ) ) jak wyobrażasz sobie Wasz związek: fastrygowanie bowiem to nie szycie właśc ) iw ) ) e? ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) w pierwszych slowach mojego listu pragne podziekowac goraco za rade. na p ) ew ) ) no ) ) ) ) ) ) ) rozwaze zakup pasmanterii ale z drugiej strony czy czlowiek musi od razu ) ku ) ) po ) ) ) wa ) ) ) ) c ) ) ) ) cala pasmanterie jak ma tylko ochote pofastrygowac? ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) Drogi Gutku ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Jeśli podchodzisz do Waszego związku jak do nici, to rzeczywiście, nawe ) t ) ) s ) ) ) ) zwacz ) ) ) ) ) ka ) ) ) ) ) nie pomoże. To może lepiej kup udziały w pasmanterii. Słyszeliśmy, że n ) a ) ) p ) ) ) ) l. ) ) ) ) ) Łylsona szukają wspólnika. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. a zwrotny znaczek+koperta to gdzie? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ja bym sie chetnie puscil ale ona mnie ciagle zwodzi i nici z wodowan ) ) ) ) ia. k ) ) ) ) ) ochan ) ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) ) redakcjo, prosze doradz. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a gutek adres i numer zgubił? że niby nie może się puścić w objęcia ) ) ) ) ocea ) ) ) ) ) nu? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nie napisze nie zadzwoni to jak ja mam zwodowac? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) sam się plażuje i woduje..bez narzeczonej... kurna, wszyscy fac ) ) ) ) eci t ) ) ) ) ) o ) ) ) ) ) ) ) ... ) ) ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jest git. tybylek jest pelno i tubylki sa git. ale co z tego? ) ) ) ) gu ) ) ) ) ) ) ) tek s ) ) ) ) ) ) ) ) ie za ) ) ) ) ) ) ) ) ) reczy ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) l ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) i musi wytrzymac, nie? a moze nie... juz sam nie wiem ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jaka perwersja? ja o szamponie mówiłam. gutek? czyżby nie b ) ) ) ) ) ) ) yło t ) ) ) ) ) ) ) ) am tu ) ) ) ) ) ) ) ) ) bylek ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ale perwersja. boj sie boga kwisiek:) osobiescie wybie ) ) ) ) ) ) ) ram 1 ) ) ) ) ) ) ) ) w 2 ) ) ) ) ) ) ) ) ) i tam ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gdzi ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) e ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mysle. ok? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) psych., fiz. i duch. to taki pakiet. taniej wycho ) ) ) ) ) ) ) dzi : ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a widzisz, jak zwykle mało wiem. zawsze myślałam, ) ) ) ) ) ) ) że a ) ) ) ) ) ) ) ) lbo 2 ) ) ) ) ) ) ) ) ) w 1, ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a ni ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) e 1 a ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) lbo n ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam, gdzie myślisz. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) rybenko, oczywiscie ze wypije. to sie super ) ) ) ) ) ) ) sklad ) ) ) ) ) ) ) ) a, bo ) ) ) ) ) ) ) ) ) akur ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) at sz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ukale ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) m jak ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) iegos ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) powodu aby sie napic:) a co ze stanem ducha? ) ) ) ) ) ) ) wstr ) ) ) ) ) ) ) ) zasni ) ) ) ) ) ) ) ) ) ety i ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zmie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) szany ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ? dba ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) j o ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) siebie i uwazaj na facetow- tylko im jedno w ) ) ) ) ) ) ) glow ) ) ) ) ) ) ) ) ie:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, wypij za me zdrowie (fizyczne, p ) ) ) ) ) ) ) sychi ) ) ) ) ) ) ) ) czne ) ) ) ) ) ) ) ) ) i duc ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) howe) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) , jeż ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) eli m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ożesz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) to d ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) la ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie zrobić, po starej znajomości. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. dziś był grany traktor. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) b. będe jeździć od jutra. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) z klimą. i czymś jeszcze. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) jestem w cieplych krajach i zara i ) ) ) ) ) ) ) de si ) ) ) ) ) ) ) ) e plu ) ) ) ) ) ) ) ) ) skac ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) w mor ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) zu i ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) pic:) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a co ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam, ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kurk ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) a ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wodna. zawsze wstrzasniety i nie z ) ) ) ) ) ) ) miesz ) ) ) ) ) ) ) ) any, ) ) ) ) ) ) ) ) ) money ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) penny ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) . ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) g ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ps. beema bez klimy? tez cos. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwik napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) gutek, opuściłeś stolycę? to ) ) ) ) ) ) ) gdzie ) ) ) ) ) ) ) ) jest ) ) ) ) ) ) ) ) ) eś? w ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) Korv ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) icie? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) apro ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) pos w ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) idzen ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ia :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ))))) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) strasznie gorąco. jeździłam p ) ) ) ) ) ) ) ół dn ) ) ) ) ) ) ) ) ia (p ) ) ) ) ) ) ) ) ) atrz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyżej ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) i m ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ożna ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) mnie ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) teraz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) wyżą ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ć. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) nadużywanie, wstrząśnięty.. a ) ) ) ) ) ) ) nie ) ) ) ) ) ) ) ) zmies ) ) ) ) ) ) ) ) ) zany? ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) amor_latino napisał(a): ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) kwisiek, sama widzisz, z ) ) ) ) ) ) ) e nie ) ) ) ) ) ) ) ) widz ) ) ) ) ) ) ) ) ) isz. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ile t ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) o ja ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ci ju ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) z raz ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) y mow ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ilem. ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) .. co ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) tam ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Mniam ,mniam .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.05.02, 17:31 Ale smaczny dialog ,papużki nierozłączki:)Ale co dalej....,chyba nie monolog;) kibic szczerze oddany Sz1 Odpowiedz Link Zgłoś