Dodaj do ulubionych

Rozstępy...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:29
Mam straszne rozstępy i ciągle mi sie pojawiają nowe...:((( Uzywałam kiedyś
żelu z alg z firmy Dax Cosmetics, ale nic nie pomogło. Teraz od pewnego czasu
smaruje sie cepanem, ale też nie widze poprawy...Dodam, że to są
jeszcze "świeże" rozstępy. Może któraś z Was moze mi polecić coś na te
cholerne rozstępy?? Z góry dziękuje za wszystkie rady.
Obserwuj wątek
    • alpepe polubić lub oślepnąć innej rady nie ma, niestety 12.12.04, 19:54
      • znawczyni Re: polubić lub oślepnąć innej rady nie ma, niest 12.12.04, 21:08
        Ja też mam rozstępy, po ciąży. Najbardziej straszne sa te na brzuchu. też
        smarowałam czym się dało, jeszcze zanim wyszły... A teraz mój brzuszek, 4 lata
        po urodzeniu dziecka, wyglada... nieciekawie, chociaż resztę ciała mam naprwde
        sexy. dobrze, że mój facet (który nie jest ojcem mojego dziecka), lubi mój
        brzuszek, zawsze go szczerze całuje i zabrania mi mówić o nim (o brzuszku)
        źle.. Ale faktem jest że nie da sie temu gównu zapobiec. I wygląda strasznie..
        A ja nadal się smaruję... może trochę bledną, ale nie wiem czy to od kremów czy
        z czasem.
    • Gość: xy2 Re: Rozstępy... IP: .48.213.* / 80.51.176.* 12.12.04, 21:33
      seria Sza jest b.dobra (najlepszy krem do biustu). naprawde skutkuje, uzywalam
      co prawda dawno, byc moze sa skuteczniejsze. ale po takiej kuracji nalezy
      trzymac wage, wymiary, bo jak jeszcze raz przytyjesz i schudniesz pojawia sie
      dokladnie w tym samym miejscu. wymaga to samodsyscypliny, ktorej mi niestety
      brakuje
      • Gość: him Re: Rozstępy... IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 02:33
        ale czemu to zawsze jest problem - przeciez wtedy skora jest w takie fajne
        wzorki, dlaczego uwazacie ze tylko gladka skora bez zadnych wzorkow,
        przebarwien itp. jaka maja np. modele z gazet jest piekna ? czy rzeczywiscie
        tak uwazacie - ze tylko taka jest piekna czy wmawiacie sobie, ze taka musi byc
        bo tylko bez rozstepow jest lansowana jako ideal piekna ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka