Dodaj do ulubionych

EKSHIBICJONISTE prawdziwego...

21.12.04, 08:09
... wczoraj widzialam (to chyba w zamian za to, ze szklanki rozbierane
chcialam), grzecznie mu zwrocilam uwage, ze jak bedzie chodzil z żenidłem na
mrozie, to sobie odmrozi i potem mu nie bedzie dzialac :DDD...
PS. Mikolaju odwoluje szklanki rozbieranki i prosze o kubek z najswietsza
panienka plus rozaniec :DDD...
Obserwuj wątek
    • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:14
      > chcialam), grzecznie mu zwrocilam uwage, ze jak bedzie chodzil z żenidłem na
      > mrozie, to sobie odmrozi i potem mu nie bedzie dzialac :DDD...

NO I CO??? Tylko mnie nastraszylas. Jakos sie nie odmrozil i dalej mi dziala!!!
      • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:16
        Bo to wyjdzie za miesiac dopiero, przyjdzie wiosna i wszystko Ci opadnie :DDD...
        • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:19
          > Bo to wyjdzie za miesiac dopiero, przyjdzie wiosna i wszystko Ci
          opadnie :DDD..
          > .

Bo mi go nie chcialas ogrzac!!!! A jak odpoadnei to ci go wysle i bedziesz
          miala wyrzuty sumienia ha
          • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:22
            Trzeba bylo nie uciekac, jak zaczelam grzecznie tlumaczyc, jakie sa skutki
            chodzenia z fujara po mrozie :DDD...
            Bedzie jak znalazl dla kota :DDD...
            Bo wrocil i sie znowu nasadza jak ciezarny by byl :DDD...
            • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:28
              > Bedzie jak znalazl dla kota :DDD...

Cooooooooo????????? Ale to bie by sie lepiej przydal, no np dobra byla z nigo
              szcoteczka do zebow,albo ubijarka do kogla-mogla.
              a ty kotu chcesz dac to cudo!!!!!!
              • listek_a Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:31
                taki małyże szczoteczka do zębów?:))
                • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:56
                  > taki małyże szczoteczka do zębów?:))

Nie maly a:
                  1. Poreczny
                  2. Dobrze dopasowany do ust
                  3. Z automatycznie zsuwanym pokrowcem
                  4. Nadaje sie takze dobrze do ssania
                  No i wiele innych
                  • listek_a Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:57
                    Pasty wsysać to bym nie chciała:P
                    • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 09:20
                      > Pasty wsysać to bym nie chciała:P

A co ty tak z ta pasta wyskoczylas ?? Co tam tobie sie w tej glowce wyprawia? :)
                      No wiesz.. takie kosmate wizje.... :)
              • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:34
                Szczoteczke do zebow to ja mam z wibratorem BRAUNA :PPP...
                Takie cudo tylko dla kota sie nadaje :D. Poza tym przemarzniete wiec popsute :(
                • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:53
                  > Szczoteczke do zebow to ja mam z wibratorem BRAUNA :PPP...

Co ty nie wiesz ze teraz moda na wszsytko co naturalne?? Wibrator elekrtyczny
                  to nie to samo
                  • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:54
                    Ale trzesie fajnie :DDD...
                    • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:56
                      > Ale trzesie fajnie :DDD...
                      Co ty wiesz o fajnosci
                      • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:59
                        O jeszcze bys sie zdziwil ;)))...
                        • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 09:18
                          > O jeszcze bys sie zdziwil ;)))...

Za starywyjadacz jestem na zdziwienia
                          • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 09:20
                            Wszystko sie moze zdarzyc :DDD...
                            • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 09:21
                              > Wszystko sie moze zdarzyc :DDD..

Po pierwsze ... to bys musiala sobie zasluzyc
                              • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 09:47
                                Ty tez :D
                                • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 10:24
                                  > Ty tez :D

Ale ja nie widze zadnego powodu dla jakiego chcialbym chciec sobie zasluzyc? :)
                                  • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 10:35
                                    A o czym piszemy? :DDD...
                                    • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 11:01
                                      > A o czym piszemy? :DDD...

Jak to o czym??? O tym ze mnie pragniesz i porządasz :))))))))

A tak serio to chyba pisalismy o tym jak mowilas ze niezle potrafisz czy jakos
                                      tak. Ale tez serio odpowiadajac to nie ma kobiet ktore niezle potrafia, sa
                                      tylko zgrane pary albo niezgrane. I raczej to od faceta zalezy czy jest fajnie
                                      gdyz to on prowadzi i jesli udeza to w te same fale ktore ma kobieta to wtedy
                                      cudownie jest obojgu.

Ojejku ale mysmy zeszli na tematy zyciowe... hehe
                                      • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 12:09
                                        O wlasnie :DDD...
                                        PS. Starzy ludzie tak maja, ze o zyciudyskutuja ;)
                                        • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 12:27
                                          > PS. Starzy ludzie tak maja, ze o zyciudyskutuja ;)

"Stary wyjadacz" niekoniecznie oznacza ... stary :)
                                          • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 12:28
                                            Ale ja stara :), to tak mi sie wymcklo ;)
                                            • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 12:38
                                              > Ale ja stara :), to tak mi sie wymcklo ;)

Wyslij fote na @ - sam ocenie:)
                                              • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 12:40
                                                W moim wieku to juz wstyd wysylac zdjecia bo obwisla skore mam ;)
                                                28 - jeszcze 2 lata i termin uzywalnosci mi minie :DDD
                                                • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 12:45
                                                  > W moim wieku to juz wstyd wysylac zdjecia bo obwisla skore mam ;)
                                                  > 28 - jeszcze 2 lata i termin uzywalnosci mi minie :DDD

A ja 32 i wciaz.... mlodnieje. :)
                                                  I gdzie ta fota??????????
                                                  • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 12:48
                                                    A nie ma :P I nie bedzie :)
                                                  • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 12:56
                                                    > A nie ma :P I nie bedzie :)

Ale jestes.
                                                    To mojej tez nie bedzie :P - no nie placz juz, jakos przezyjesz :)
                                                  • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 13:03
                                                    Ide sie pociac :DDD...
                                                  • starywyjadacz Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 16:16
                                                    > Ide sie pociac :DDD...

O jejku - co ja narobilem
    • niedzwiedzica_sousie szczęściara!! :)) n/t 21.12.04, 08:17

• edzia-fredzia Re: szczęściara!! :)) n/t 21.12.04, 08:18
        HA - wiem, wiem :DDD..
    • listek_a Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:27
      Z żenidłem??? I cos odpowiedział?
      • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 08:33
        Uciekl - pomyslal, ze psychiczna jestem :DDD...
    • Gość: mm Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:28
      Kiedys i ja miałam to szczeście,zresztą nie tylko ja bo to było po w autobusie
      więc jego marne wdzięki ogladał kto chciał,ja tez zerknełam:-)))
      • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 10:34
        Ale powiedz mi jak mocno trzeba miec zrypany beret, zeby tak po mrozie chodzic?
        • Gość: mm Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:42
          :-)))))))))))))))) ,z tego wniosek ze można.Miałam kilka takich przyjemności
          ale nigdy zimą:-)
          • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 10:43
            Hehehehe... tez zaskoczona bylam stasznie :D
            • Gość: mm Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 10:51
              :DDDD to raczej niecodzienny widok,pamietam kiedyś jak jeszcze mieszkałam na
              Pradze to tam latała babka/ raczej młoda/ bez stanika i bluzki,goły cyc i
              paltko,ponizej była ubrana,ale ona chyba była stuknięta:-))
              • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 10:56
                Hehehehehe... Ty to masz wspomnienia :DDD... Lepsze niz ja z mojej wiochy :D
                • Gość: mm Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:01
                  A ta wiocha to niby co???;)))
                  • edzia-fredzia Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... 21.12.04, 11:02
                    Pabianice :DDD... Rodzinne miasto Tereski :DDD... i Anity B :DDD...
                    Same swiry u nas mieszkaja :D
                    • Gość: mm Re: EKSHIBICJONISTE prawdziwego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:06
                      Eeeee Warszawa trochę wieksza wiocha;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka