Dodaj do ulubionych

Hodowla zmij...

IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.02, 17:02
Bylem ostatnio w Polsce i spotkalem kolege ze szkoly sredniej..
Na moje pytanie: "czym sie teraz zajmujesz" ? (wiem ze ostatnio byl bezrobotny)
odpowiedzial mi: "hodowla zmij"...
ja: ???????
Wyjasnienie: "nie wiem czy pamietasz, ale mam oprocz zony jeszcze trzy corki"

Poszlismy na piwo i nie dotykalismy wiecej tematu..
Jak czytam to forum tu mi sie to przypomina..
Obserwuj wątek
    • liloom Re: Hodowla zmij... 24.05.02, 17:04
      dobre, wiecej powiem smutne jak cholera....
      • Gość: Vika Re: Hodowla zmij... IP: *.ewave.at 24.05.02, 21:02
        liloom napisał(a):

> dobre, wiecej powiem smutne jak cholera....
        Smutniej jest gdy sie hoduje pytona.Moja kolezanka ma takiego w domu.Zre za
        trzecz normalnych facetow.Od reszty gatunku rozni go tylko to,ze zre codziennie a
        normalny pyton raz na pol roku.Tej dziewczynie dopiero jest smutno jak zamiast
        nowej kiecki musi kupowac co miesiac pol swiniaka i dodatki.

• agick Re: Hodowla zmij... 24.05.02, 17:04
      ciekawe dlaczego....ssssssssssssssss....
      • Gość: Melba Re: Hodowla zmij... IP: *.chello.pl 24.05.02, 17:51
        Agick, Ty akurat hodujesz buraka ze wsi na warszawskim łonie, o ile
        pamiętam...:) ssssssssss
    • lena8 Re: Hodowla zmij... 24.05.02, 21:09
      niektórzy hodują padalce albo żmije a inni słodkie i milutkie pieski i kociaki
      kwestia wyboru:)))
      • Gość: liloom Re: Hodowla zmij... IP: *.11.vie.surfer.at 25.05.02, 09:24
        smutne bylo to ze ojciec dzieciom w koncu (hehe) wyrazil sie o swoich kociakach
        zmije. podtekst - w kazdej drzemie zmija?
        • Gość: Pom Re: Hodowla zmij... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 10:02
          Ostatnio mój były nazwał mnie modliszką.:)) To bardzo ciekawe, zważywszy, że za
          jego kadencji dostałam siwych włosów.:)
          • Gość: Vika Re:Dziewczyny!Zmije i niezmije. IP: *.ewave.at 25.05.02, 11:18
            Gość portalu: Pom napisał(a):

> Ostatnio mój były nazwał mnie modliszką.:)) To bardzo ciekawe, zważywszy, że za
            >
            > jego kadencji dostałam siwych włosów.:)

Mam pomysl:bedziemy kasac kazdego hodowce zmij do skutku.Niech ma!!!!!:)
            • Gość: Pom Re:Dziewczyny!Zmije i niezmije. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 11:39
              Ja tam kąsać niekogo nie będę... bo mi się zmarszczki pionowe wokół ust
              zrobią.:))
              • Gość: Vika Re:Dziewczyny!Zmije i niezmije. IP: *.ewave.at 25.05.02, 11:42

> Ja tam kąsać niekogo nie będę... bo mi się zmarszczki pionowe wokół ust
                > zrobią.:))

To Ci reszta zmij zafunduje skladkowa operacje plastyczna.Zmije tez ludzie i
                mysla o bliznim.
                • Gość: Pom Re:Dziewczyny!Zmije i niezmije. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 11:48
                  Nie wierze w kobiety-zmije. Serio.
                  • Gość: Vika Re:Dziewczyny!Zmije i niezmije. IP: *.ewave.at 25.05.02, 11:57

> Nie wierze w kobiety-zmije. Serio.
                    Cos Ci wytlumacze.Poza epitetem "zmija",niektorzy nieudacznicy i egoisci,ktorzy
                    mysla,ze sa plci meskiej,uzywaja jeszcze wymyslniejszych "komplementow" pod
                    adresem swoich kobiet.Wynika to z ogolnego ich zbydlecenia i dlatego sie
                    wybydlaja z byle powodu.Poniewaz sa ogolnie zaprzeczeniem cech prawdziwego
                    mezczyzny,brna w dalsze kompleksy i rozladowuja je na damskiej czesci swego
                    otoczenia.
                    Dlatego nie wolno im poblazac!A brak poblazania przez kobiety jeszcze nie
                    swiadczy o tym,ze zasluguja na jakiekolwiek epitety negatywne.

• Gość: Pom Re:Dziewczyny!Zmije i niezmije. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 12:09
                      Ależ ja im nie chcę pobłażać! Ja ich po prostu zlewam.:) To wynik długoletnich
                      doświadczeń: nie warto rzeźbić w gównie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka