sowka8 11.01.17, 21:51 Na pytanie, czy poprawi się sytuacja z kolegą na którym się zawiodłam: kosa, trumna, ptaki, ogród, bocian.. jakby mi tu po burzy wychodzil nowy początek? a kiedy: ksiązka i list ktoś wspomoże i doloży się z interptretacją? dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmaryn_1 Re: kolejna do interpretacji 11.01.17, 22:13 Każdy rozkład to kopalnia wiedzy, chętnie się przyjrzę, tylko że to forum tarotowe, więc nie każdy używa lenormandów. Dobrej nocki Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 09:20 Moim zdaniem z kolega wszystko skończone-kosa, trumna. To tylko ktoś z Twojego otoczenia drąży temat i w pewnym sensie dojdzie do zmiany. Wyjdzie na jaw,że istnieje "czarna skrzynka", o której nikt nie wiedział wcześniej. Tylko że ktoś tą skrzynkę zakopał w lesie i trzeba się postarać, żeby ją znaleźć. Tylko czy komuś na tym zależy? Może komuś z Twojego otoczenia? Czas- oficjalnie od marca do czerwca, ale obrazowo do zmiany sytuacji dojdzie, gdy wyjdzie na jaw, że ktoś coś ukrywa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sowka8 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 18:52 Dziękuję dziwne bo dziś normalnie z nim rozmawiałam.. chyba mi te karty cos nie odpowiadają co będzie.. Nie był do mnie jakiś wulgarny..nawet pomocny. Dziwne Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 20:43 Czyli teoria spiskowa upadła, a kolega okazał się całkiem normalny Nie warto sądzić po pozorach. Nie rezygnuj jednak z lenormandów, sobie nie powinno się wyciągać kart i może tu jest problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gos89 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 21:16 Witam Was, czy i mnie mogłybyście pomoc? Na pytanie jak bedzie wygladac sytuacja uczuciowa (emocjonalna?) miedzy nami. Czy sytuacja sie poprawi, krotko mowiac. Obecnie nie w zwiazku. XXI Univers 4 Bulawy XII Wisielec Odpowiedz Link
gos89 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 21:17 bede wdzieczna, nie jestem do konca pewna swojej interpretacji. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 21:27 Dopytałam swoich lenormandów, co znaczy twoja sytuacja i wyjęłam kartę żmiję. Jestem pewna, że koleżanka pomoże w interpretacji Odpowiedz Link
sowka8 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 21:46 żmija - facet ci gos89 ulegnie ;P tak mi się skojarzyło, ze uważa za sprytna kobietę seksowną. dziś brakuje mi więcej jednak weny do interpretacji... Odpowiedz Link
sowka8 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 21:48 Mi też by się przydało żeby ktoś jednak drugi wyciagnał kartę na mojego kolegę samemu sobie to słabo cos idzie ciągnąc.. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 22:25 Możesz sobie darować tworzenie nowych nicków. Stare już znamy i wiemy, że na forum grasuje troll. Nikt nie bedzie reagował na twoje zaczepki, więc poszukaj sobie innego miejsca. Odpowiedz Link
gos89 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 22:38 hej hej, ja tu nie wiem czy sie nie wtracilam w jakas sprzeczke przypadkiem? wolalabym nie, bo serio przyszlam tu z prosba o interpretacje moich truech kart do pytania. Mam problem z tym wisielcem na koncu w stosunku do poprzednich kart. Odpowiedz Link
gos89 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 22:41 ale mogę sobie stad pójść, nie ma problemu. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 22:47 Jak dalej będziesz siała ferment, to dostaniesz ode mnie bana na wszystkie nicki, a ewentualne nowe potraktuje tak samo. Poświęciłam dużo czasu twoim rozkładom, to zrobię to z wielką przyjemnościa. Odpowiedz Link
gos89 Re: kolejna do interpretacji 12.01.17, 23:00 Wybacz, niestety jesteś w błędzie i moj nick nie jest nowym nickiem Pani sowka8 (mniemam ze o nią chodzi). Nie wiem co oznacza i jak wygląda ferment który ta Pani sieje, ale widać nie powinnam wpisywać swojego zapytania w Twój watek, bo dostałam przez przypadek po głowie za kogoś. Odpowiedz Link