Dodaj do ulubionych

Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.setupsys.com.pl 28.05.02, 09:55
Mam najcudowniejszego meżczyzne na swiecie!!!!!!Codziennie dzwoni, przysyła SMS,
jak jest to ciągle przytula i całuje, daje mi dużo ciepła no i te cudowne
namiętne noce.
A do tego jest cudowny poranek,no i jak tu nie być szczęśliwym?
Pozdrawiam wszystkich forumkowiczków.
Szczęsliwa.
Obserwuj wątek
    • lalka74 Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 09:56
      ile to już trwa?
      • Gość: Szczesli Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.setupsys.com.pl 28.05.02, 09:59
        lalka74 napisał(a):

> ile to już trwa?

DWA LATA !!!!!!!!!!!!!1
        • lalka74 Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 10:00
          To gratuluję, długo.
        • lastka Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 10:00
          Gość portalu: Szczesli napisał(a):

> lalka74 napisał(a):
          >
          > > ile to już trwa?
          >
          > DWA LATA !!!!!!!!!!!!!1

A u mnie 7 i co???? Też jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• lalka74 Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 10:03
            To fajnie wam, dziewczyny. Oby tak dalej.
          • agniecha27 Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 10:37
            lastka napisał(a):

> Gość portalu: Szczesli napisał(a):
            >
            > > lalka74 napisał(a):
            > >
            > > > ile to już trwa?
            > >
            > > DWA LATA !!!!!!!!!!!!!1
            >
            > A u mnie 7 i co???? Też jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            >

U mnie też 7 :O)
        • Gość: droppie Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.speed.planet.nl 28.05.02, 10:21
          Gość portalu: Szczesli napisał(a):

> lalka74 napisał(a):
          >
          > > ile to już trwa?
          >
          > DWA LATA !!!!!!!!!!!!!1

no to nieźle,u mnie już ponad cztery lata i naprawde chce sie żyć,mając takie
          szczęście obok siebie...męża,przyjaciela,kochanka.....
    • Gość: Mada Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.setupsys.com.pl 28.05.02, 09:56
      Ja nie!!!!!!!!!!!!1
    • anndelumester do czasu 28.05.02, 09:58

przyjdzie walec i wyrówna : ((
      • kasiulek A ja sie zastanawiam 28.05.02, 10:00
        dlaczego tak jest, ze ludzie nie umieja sie cieszyc szczesciem innych, tylko od
        razu wala w leb z grubej rury...
        • matrek Re: A ja sie zastanawiam 28.05.02, 10:07
          kasiulek napisał(a):

> dlaczego tak jest, ze ludzie nie umieja sie cieszyc szczesciem innych, tylko od
          >
          > razu wala w leb z grubej rury...

Może przemawia przez niego realizm ?
          • anndelumester ok przesadziłam przepraszam 28.05.02, 10:09
            faktycznie należy się cieszyć że chociaż inni mają super...
            p.s. mam mordercze zapędy dzisiaj jeszcze raz sorry
      • Gość: Szczesli Re: do czasu IP: *.setupsys.com.pl 28.05.02, 10:08
        anndelumester napisał(a):

>
        > przyjdzie walec i wyrówna : ((

Anndelumester, chyba świat się zawali, zanim polubię choć trochę moją teściową,
        ale ja nie robię z tego tragedii. Jak się widzimy to ja prawie w ogóle się nie
        odzywam, a ona sobie gada i gada.....i gada. Na szczęście po ślubie będziemy
        mieszkać sami i dlatego mam ją ........gdzieś! Więc ty też olej to wszystko i
        zajmij się swoim facetem!
    • Gość: polishAM Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.05.02, 09:59
      Bedziesz w stu procentach szczesliwa majac przynajmniej czworke dzieci z nim.
      Taka jest rzeczywistosc. Chce wiedziec ile dzieci planujecie.
      • Gość: szczesli Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.setupsys.com.pl 28.05.02, 10:01
        Gość portalu: polishAM napisał(a):

> Bedziesz w stu procentach szczesliwa majac przynajmniej czworke dzieci z nim.
        > Taka jest rzeczywistosc. Chce wiedziec ile dzieci planujecie.

Planujemy dwoje dzieci plus jedno adoptowane!
        • Gość: polishAM Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.05.02, 10:10
          Zuch dziewczyna. Po prostu nie mam innych slow. Zuch dziewczyna i jej partner.
      • muszek0 Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 10:02
        polityka prorodzinna. bravo, bravo. i to skąd? ze stanów.
        • lastka Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 10:05
          muszek0 napisał(a):

> polityka prorodzinna. bravo, bravo. i to skąd? ze stanów.

No bo u nas w naszej kochanej Polsce to raczej ciężko byłoby wychować 4 dzieci.
          Wszystko idzie w góre tylko pobory od jakiegoś czasu stoją w miejscu.
          • muszek0 Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 10:10
            miałaś taki cudowny nastrój z rana. nie psuj go sobie.
            • lastka Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 10:12
              muszek0 napisał(a):

> miałaś taki cudowny nastrój z rana. nie psuj go sobie.

OK no więc uśmiecham się do ciebie baaaaaardzo :)))))))
              • muszek0 Re: lastka ! 28.05.02, 10:18
                to zobacz teraz mnie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                i co ty na to?
                • lastka Re: lastka ! 28.05.02, 10:20
                  muszek0 napisał(a):

> to zobacz teraz mnie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  > i co ty na to?

WOOOW ale uśmiech no to teraz
                  ja:0)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  ha ha ha i co?
                  • muszek0 Re: lastka ! 28.05.02, 10:23
                    :( , <łzy płyną mu po policzku>, ja sie tak nie bawię , ty..ty.. na pewno
                    oszukujesz!
                    • lastka Re: lastka ! 28.05.02, 10:25
                      muszek0 napisał(a):

> :( , <łzy płyną mu po policzku>, ja sie tak nie bawię , ty..ty.. na pewno
                      >
                      > oszukujesz!

Nieeeeeeeeee nie oszukuję ja naprawdę się tak do ciebie uśmiecham...bo...bo..ja
                      cię naprawdę lubię...i nie płacz już bo ja też będę...buuuuuuuuu
                      • muszek0 buuuuuuu 28.05.02, 10:26
                        "czy ktoś mnie przytuli?"
                        • lastka Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:27
                          Ja cie przytulam mmmmm nie za mocno?
                          • muszek0 Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:29
                            o tak, teraz już dobrze. czuję się taki bezpieczny...
                            • lastka Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:29
                              muszek0 napisał(a):

> o tak, teraz już dobrze. czuję się taki bezpieczny...
                              mhm no to ja się cieszę a ty mnie utulisz?

• muszek0 Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:34
                                czy ja wiem? ...no, dobrze mogę to zrobić ;)))
                                • lastka Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:38
                                  Taaak z wielkiej łaski? Dziękuję nie potzrbuję kto inny mnie utuli.
                                  No dobra mogę to zrobić phi!
                                  • muszek0 Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:42
                                    no żarty to były lalunia, nie. wyluzuj. jestem macho z owłosionym, muskularnym
                                    torsem i każda sie może przytulać, oczywiście kiedy zezwolę. :))))
                                    • lastka Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:43
                                      muszek0 napisał(a):

> no żarty to były lalunia, nie. wyluzuj. jestem macho z owłosionym, muskularnym
                                      > torsem i każda sie może przytulać, oczywiście kiedy zezwolę. :))))

hm hm hm czyli co ja akurat dostałam pozwolenie?

• muszek0 Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:50
                                        tak na prawdę to jestem zwyczajnym, skromnym facecikiem. ale czasami, może tak
                                        dla odprężenia pograć kogoś innego? szczególnie na sieci.
                                        • lastka Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:53
                                          muszek0 napisał(a):

> tak na prawdę to jestem zwyczajnym, skromnym facecikiem. ale czasami, może tak
                                          > dla odprężenia pograć kogoś innego? szczególnie na sieci.

No dobra wybaczam Ci, ale za to musisz mnie uściskać i dać mi buzi...

• muszek0 Re: ja ja ja ja 28.05.02, 10:57
                                            no na to, to ja zawsze jestem chętny. uwaga: ****<daje wirtualnie buzi>
                                            • lastka Re: ja ja ja ja 28.05.02, 11:00
                                              No to ja też cię cmokam no daj pyska cmok cmok cmok cmok
          • Gość: szcesli Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.setupsys.com.pl 28.05.02, 10:13
            lastka napisał(a):

> muszek0 napisał(a):
            >
            > > polityka prorodzinna. bravo, bravo. i to skąd? ze stanów.
            >
            >
            > No bo u nas w naszej kochanej Polsce to raczej ciężko byłoby wychować 4 dzieci.
            > Wszystko idzie w góre tylko pobory od jakiegoś czasu stoją w miejscu.

Lastka, jak pobory stoją w miejscu to jeszcze nie jest tak źle, bo nie wiem jak u
            Ciebie tam gdzie Ty mieszkasz, bo u mnie to raczej pobory idą sobie w dół /mnie
            jakoś na razie to omija a i podwyzka była!!/. Głowa do góry, miejmy nadzieję, że
            bedzie lepiej!
            • lastka Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! 28.05.02, 10:14
              Gość portalu: szcesli napisał(a):

> lastka napisał(a):
              >
              > > muszek0 napisał(a):
              > >
              > > > polityka prorodzinna. bravo, bravo. i to skąd? ze stanów.
              > >
              > >
              > > No bo u nas w naszej kochanej Polsce to raczej ciężko byłoby wychować 4 dz
              > ieci.
              > > Wszystko idzie w góre tylko pobory od jakiegoś czasu stoją w miejscu.
              >
              > Lastka, jak pobory stoją w miejscu to jeszcze nie jest tak źle, bo nie wiem jak
              > u
              > Ciebie tam gdzie Ty mieszkasz, bo u mnie to raczej pobory idą sobie w dół /mnie
              >
              > jakoś na razie to omija a i podwyzka była!!/. Głowa do góry, miejmy nadzieję, ż
              > e
              > bedzie lepiej!

Tak, tak tylko to nam zostaje.
              • Gość: polishAM Re: Jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.05.02, 10:24
                Szczesliwa wie co chce. Przeczuwam, ze jej sie niebywale poszczesci w zyciu.
    • Gość: renata ja tak a'propos tych dzieci IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.05.02, 10:25
      Nie rozumiem tego planu na dwoje wlasnych i jedno adoptowane dziecko. Dlaczego
      nie adoptowac wszystkich trojga? Majac dwoje wlasnych dzieci i jedno
      adoptowane, mimo iz dacie mu dom i opieke, zawsze bedziecie faworyzowac swoje
      rodzone dzieci, nie bedziecie kochac adoptowanego tak jak wlasnych, zapewniam.
      Czym sie kierujecie planujac adopcje? Ja nigdy nie zaadoptowalabym dziecka
      majac wlasne dzieci. Mam adoptowana corke brata, ale sytuacja byla raczej
      przymusowa i nie bylo inego wyjscia, z wyboru nie zrobilabym tego i nie
      rozumiem takiego planu. Prosze mi rozjasnic w glowie, dzieki.
      • Gość: droppie Re: ja tak a'propos tych dzieci IP: *.speed.planet.nl 28.05.02, 10:35
        ja tu sie calkowicie zgadzam,jesli chcialoby sie zaadoptowac dziecko to zrobic to
        trzeba bez wlasnych dzieci,i nie decydowac sie na wiecej,a po co tak w ogole
        adoptowac,jesli ma sie jus swoje,adoptowane bedzie zawsze ciut gorzej traktowane
        niz wlasne,nie w znaczeniu gorzej,ale wlasne to zawsze ta sama krew,a inne to
        zawsze powod do obwiniania za charakter innych rodzicow,bo to nie moje...jak to
        sie mowi...nie lepiej nie..trzeba naprawde wiedziec czy to prawdziwa milosc czy
        tylko litosc do swiata...
        • Gość: polishAM Re: ja tak a'propos tych dzieci IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.05.02, 10:49
          Widzisz, Ty jestes wyrachowana. Licytujesz sie. Targujesz. A dziecmi
          zaopiekowac sie trzeba. Wyobraz sobie, ze dziecko to milion dolarow. I w ten
          sposob wszystko staje sie proste. A ja mowie rodzina to rodzina i jak ktos jest
          zaradny to zadne problemy go nie zniecheca. Ja widze paniusie bez dzieci i
          mowie jedno. NEDZA. Nie wiem jak to wyjasnic ale tak jest.
      • aneet Re: ja tak a'propos tych dzieci 28.05.02, 10:56
        Gość portalu: renata napisał(a):

> Nie rozumiem tego planu na dwoje wlasnych i jedno adoptowane dziecko. Dlaczego
        > nie adoptowac wszystkich trojga? Majac dwoje wlasnych dzieci i jedno
        > adoptowane, mimo iz dacie mu dom i opieke, zawsze bedziecie faworyzowac swoje
        > rodzone dzieci, nie bedziecie kochac adoptowanego tak jak wlasnych, zapewniam.
        > Czym sie kierujecie planujac adopcje?

Droga Renato,już Ci wszystko wyjaśniam.
        Jak większość kobiet chciałabym urodzić własne dzieci, poczuc się prawdziwą
        matką, poznać uczucie karmienia piersią, pierwszych ząbków itd....Nie narzekam na
        sytuację materialną, jestem zdrowa a co najważniejsze mam dużo w sobie ciepła i
        miłości i mimo iż życie dało mi kilka kopniaków to uważam się za osobę szczęsliwą
        i chciałabym pomóc i uszczęśliwić choć jedno dziecko między innymi za to- że ja
        mam dobrze . Chcę, aby los usmiechnął się także do dziecka które znalazło się w
        bardzo trudnej sytuacji .Chcemyadoptować dziecko jak już własne będą odchowane ok
        15 letnie i one same bedą widziały w tym sens i nam pomągą uszczęśliwić nasza
        nową pociehę. Nie chcemy adoptować niemowlaka tylko tak ok. 5-8 latka.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka