Gość: Tomcio IP: 62.233.173.* 18.02.05, 15:15 Jaka dziewczyna znająca angielski na bdb wyjechałaby na urlop do Australii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squirrel9 Re: Wyjazd do Australii 18.02.05, 15:27 Byłam w Australii.Tak się złożyło,że dostałam spadek i ... lekko przyszło lekko poszło. Quantas miał promocję, za 4000 powrotny ze stop overem i możliwością zmian terminów. Warunek - przynajmniej 14 dni w Australii. Spedziłam 19 dni.Stop over zrobiłam w Bangkoku (w Sydney natknęłam się na tajskie biuro podróży i ... była promocja na fajny hotel w centrum Bangkoku) - w 9 dni zobaczyłam piękną Tajlandię. Zapomniałam tylko zdać angielskiego na bdb więc pewnie się to nie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Re: Wyjazd do Australii IP: 62.233.173.* 18.02.05, 15:45 Masz racje. Angielski to warunek konieczny. Przeciez córka mojego bliskiego krewnego ma licencjat z prawa. Jak by to wyglądało przy niej! Ze dziewczyna z którą bym przyjechał nie mówi na bdb z angielskiego. Co do kosztów sie nie martwie! Rząd Australii z radością jej pokryje.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio A Ty Agnieszko chwaliłas ze masz tyle kolezanek IP: 62.233.173.* 18.02.05, 15:51 z angielskim na bdb i co? Obradziłas! Za co! Odpowiedz Link Zgłoś