amarandyna 27.02.05, 14:10 Czy ktoś widział te uroczą stronkę www.zarywanie.tk/? Polecam, poplakałam się ze śmiechu :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagis zabawne do poczytania:-)))) 27.02.05, 15:04 Faceci to mają fantazję:-))))Pewnie dlatego tylu jest samotnych, bo boją się wykorzystania przez kobiety. Ja też nie brałam, aby nie chcieli tacy później czegoś ode mnie i pewnie dlatego takim nie udało się mnie poderwać:-))))Za bardzo wszystko obliczają i przeliczają się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiruska Re: Zarywanie IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 27.02.05, 15:31 fajne te rady Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Zarywanie 27.02.05, 15:33 :))))))))))) momentami brzmi jak instrukcja obslugi kosiarki spalinowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: Zarywanie 27.02.05, 15:50 :-)))Bardziej obciągarki:-)))) Jest bardziej skomplikowana niż instrukcja obsługi mężczyzny. A, ile muszą się przy tym napocić:-)))To jest dla kobiet komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
amarandyna Ulubione 27.02.05, 16:50 Najlepsza według mnie jest jest "zasada 10 kobiet" - jeśli jakaś kobieta ci się podoba, poznaj 10 innych i sprawdź, czy nadal ci się podoba. Że też ja na to nie wpadłąm (w odniesieniu do mężczyzn oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś