lena_zet 02.03.05, 23:06 możecie być pewne, że za niedługo przyjdzie wam się pożegnać z korzystania z netu.Właśnie skarga poszła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:07 Lena, ja cały czas klikam na kosz, a miałam już iść spać. Marta uparta się nigdy chyba nie logowała, to musi być ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:09 skarga poszła do adminów.Nie wiem jak jest z martą, ale tygrysio ma nasrane we łbie.To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:10 TY ZA TO JESTES WSPANIALA LENA KTORA WSZYSCY KOCHAY:pp Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:10 przykro mi, bo z jednej strony ona uważa się za wyznawczynię prawd Herberta, a z drugiej widac, że imponuje jej chamstwo i prymitywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:21 no bo najlepiej to wiecie......... nie potraficie nawet na 1 watek nic odpowiedziec tylko od razu jak cos nie ak sie powie to jest klutnia smieszne jestescie i tyle to sie z was smieje Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:24 jak coś mam to wolę to napisać i po kłopocie.cześć Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:07 NIE ZROBISZ MI NIC TAK JAK NIE MOZESZ SIUROWI................ I PEWNIE NIE WIESZ CZEMU Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:11 jak można założyć tyle watków w tak krótkim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:11 znalazł się potencjalny naśladowca... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:13 a może tylko ciekawy. Moze nie chce mi sie rozpracowywać metody, która jest już znana Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:17 nawet ja wiem jak to się robi, a ty nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:19 diabel.tasmanski napisał: > to powiedz to daj numer telefonu, zadzwonię i powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: tygrysio i marta 03.03.05, 09:10 :) wystarczy że napiszesz na maila Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:14 A jeżeli chodzi o tygrysio misio to jestem poprostu zszokowany,iloraz inteligencji tego osobnika przekracza wszelki konwencje.Tygrysio jestes poprostu osobą która została wysrana w biegu przez cygankę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:15 nie wyrażaj się spazmus, bo pomyślę, że swój swego poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:17 no bo ty oczywiscie jestes wspaniala i wielka moralizatorka ktora nigdu nie obraza bez podstawnie cudzych matek Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:23 obraziłam Twoją matkę? Jesteś pewna i na pewno mnie nie pomyliłaś z kimś innym? Jeśli coś złego napisałam kiedyś o Twojej mamie, przepraszam, jak najbardziej serio. P.S. Nie kadź mi tak, bo aż mi głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:37 od tego sie zaczelo........ze ty zamias na luzie podchodzic do pewnych spraw to zaczelas mowic rozne rzeczy na rozne osoby Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:38 a co cię to obchodzi? dlatego właśnie zaczęłaś spamować i zaśmiecać forum? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:41 z nudow bo jak mi sie skonczyl styczniowy zawrot glowy to jest nudno i szperam tu i tam na necie i czasem cos glupiego napisze pozatym tu nie ma nie glupich postow bo albo sie klucicie albo jest cos w stylu "zapomnilam tabletek i co teraz" Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:44 wiesz co, weź się dziecko drogie za naukę a nie za net.Zrobi ci dobrze, ortografię poprawisz, nauczysz się nowych rzeczy...boję się, że w niedalekiej przyszłości staniesz się siurzycą. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:48 a ty i reszta wyluzujcie bo robicie z siebie stare dewoty............. niech zyje ROCK'N'ROLL Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:50 kochana, ja jestem ekspertem od dewot, bo prowadzę terasie, które mają na celu uzdrawianie ich.Nie widzisz nic nie teges w spamowaniu?bo ja tak! rakendrol może być. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:57 a ja lubie czasem troche pospamowac i powqrzac bo czasem tu jest tak nudno..........pozatym fajnie patrzec jak sie wpieniacie.......... no i te texty o moim poziomie inteligencji ludzi ktorzy ze na slowa nie zamienili...... wlasnie niektorzy sie z tego teges nom i smieja sie ps. tu nie chodzi o ortografie tylko o to ze jak literuje co rownierz robi sie na klawiaturze to nie mam takiego ciagu w pisaniu jak recznie i nie widze myslowo calego wyrazu wiec nie zwracan uwagi czesm jak sie go pisze.....kazdy ma jakies cos a mi sie rzucilo na klik klik Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Już jestem drogie panie 03.03.05, 00:12 przede wszystkim tu chodzi o ortografię (np, kłutnia?, kłótnia przecież się pisze!).Poza tym to rzeczywiście spamowanie to zajeb.isty sposób na zabicie nudy.Aż tak mało zajęć masz? Kolejna rzecz:nikt z nas się nie wpienia.A ty się na nas wpieniasz za to co do ciebie piszemy? Idę już spać, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Już jestem drogie panie 03.03.05, 00:26 pierwszy tydzien nowego sem...........nie ma co robic i siedzi sie przed kompem i sie szuka tego co profesorkowie nam dali do szukania......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: Już jestem drogie panie IP: *.iscnet.pl 03.03.05, 00:32 sory tygrysiu ze tak wyszlo, ja nie mam z tym nic wspólnego. No moze nieostroznym zdaniem podpuscilam spamera do tego zeby posluzyl sie moim nickiem, ale sadzilam ze debilizm ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Już jestem drogie panie 03.03.05, 09:18 dziecko, masz prawo do swojej teorii, która po części jest prawdziwa, bo jak zauważyłam, że Cię fascynuje chamstwo i prymitywizm niejakiego aa, to straciłam cały luz. Co do innych ludzi, na których rzekomo zaczęłam mówić różne rzeczy, to radziłabym się zastanowić nad sensem Twojej wypowiedzi. Po pierwsze mam co najmniej takie samo prawo jak niejaki siur i TY, aby wyrażać swoje zdanie, po drugie, masz nieco mniejszy staż na forum i po prostu nie jarzysz, o co chodzi, więc się z łaski swojej nie wcinaj, wyjdzie Ci na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:24 ale nie wyrażaj sie pogardliwie o Cygankach. Ja tam Romów nie lubię, ale to są ludzie, tacy jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:26 właśnie!jesteś rasistą czy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:30 A nic tak mi się na język poprostu nasuwają.Nic do nich nie mam i rasistą nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:18 tak..........najlepiej ocenisz mnie po tym co tu pisze:))) gratuluje wszechwiedzy i niesamowitych umiejetnosci psychologicznych nakresl prosze jeszcze moja osobowosc to sie moze czegos nowego dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: Już jestem drogie panie 02.03.05, 23:22 Szkoda czasu i klawiatury na taki wyimaginowany element jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: tygrysio i marta IP: *.iscnet.pl 02.03.05, 23:08 myslisz lena ze mi odwalilo? ja sie nie loguje, a jezeli juz to miedzy marta a uparta jest kropeczka. To nasz stary dobry znajomu siur Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:09 przepraszam i powiem, że cholernie się cieszę :) już mi kamień z serca spadł. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_uparta Re: tygrysio i marta 02.03.05, 23:23 hej to ja jestem prawdziwa marta a to podszywaczka jest !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: tygrysio i marta IP: *.iscnet.pl 02.03.05, 23:33 sprobuj biedny glupku wejsc tu jako gosc i pokaz swoje zalosne IP z neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: tygrysio i marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:34 ar ju siur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola i znow sie zaczelo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:29 jakis mutant z niego czy jakie maslo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: tygrysio i marta IP: *.iscnet.pl 02.03.05, 23:30 :((( czy to znaczy ze siur sie we mnie zakochal? moze on tak okazuje kobiecie zainteresowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: tygrysio i marta IP: *.iscnet.pl 02.03.05, 23:35 moze to forma pocieszenia po tej wczorajszej stluczce? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: marta 02.03.05, 23:34 a po co tak napisałaś?: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21216278&a=21221453 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: marta IP: *.iscnet.pl 02.03.05, 23:36 wywolalam siura z lasu... dla jaj napisalam... a siur zabawe podchwycil. I teraz mi glupio:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus Re: tygrysio i marta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:44 jak by co to moje: "ar ju siur?" jest odpowiedzią do: "hej to ja jestem prawdziwa marta a to podszywaczka jest !!!!", a nie do marty upartej, która mówi, zeby ta druga marta się wylogowała. żeby nie było, że to ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: tygrysio i marta IP: *.iscnet.pl 02.03.05, 23:57 jasne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: lena gdzie ty skargi wysyłasz? 03.03.05, 10:06 oj boski, tyle czasu już tutaj pisze a ty dalej dajesz się nabrać.a gdzież miałabym wysłać skargę?żartujesz?przecież nigdzie nic nie wysłałam, to była podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: lena gdzie ty skargi wysyłasz? 03.03.05, 10:14 acha, wiesz ja nie czytam wiekszosci postow a tylko dopwoedzi do siebie i stad to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś