lui36 22.04.05, 15:42 ... przez których ?ó˝ko przewin´?y sie tabuny babek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widokzmarsa Re: brzydz? mnie faceci... 22.04.05, 16:39 Daj znać ile to jest tabun to będę wiedział czy się mnie brzydzisz Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek2266 Re: brzydz? mnie faceci... 22.04.05, 22:22 e tam.. facet musi ostro zarywac, inaczej nie jest facetem a cieplymi kluchami.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: brzydz? mnie faceci... 23.04.05, 00:34 ja też się brzydziłam.....póki nie stanęłam przed faktem dokonanym. Kto by pomyslał że ja mogłam na takiego typa trafić i nie wyczuć......hmmmmmm najlepiej jakoś im pokazać, że nie jest się podobnym do reszty ich partnerek....tylko jak no jak?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: brzydz? mnie faceci... 23.04.05, 01:35 kochalem sie z 14 kobietami? czy to duzo czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kkaczucha Re: brzydz? mnie faceci... 23.04.05, 01:39 to Ty rozwiązły tryb życia prowadzisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkaczucha Re: brzydz? mnie faceci... 23.04.05, 01:44 poważnie.Chociaż czasami też mam ochotę na tego i tamtego,ale trzeba się szanować.Sny mi wnagradzają... Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: brzydz? mnie faceci... 23.04.05, 01:47 w ciagu 11 lat 14 kobiet.. hmmm nie moge powiedziec zebym specjalnie rozwiazly byl. chociaz fakt ze kilka razy bylo to jednorazowe:) ach ten czlowiek grzeszny. i kaczucho nie tylko sny moga byc piekne Odpowiedz Link Zgłoś
kkaczucha zgoda,ale 23.04.05, 01:52 facetom to oddawanie się przyjemnościom uchodzi płazem,a my jesteśmy pod obstrzałem.Zaczęłam wcześniej co prawda,ale szybko się zatrzymałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: zgoda,ale 23.04.05, 01:56 ja tez sie zatrzymalem wiec wszystko dobrze co sie dobrze konczy:-) a teraz pozwole sobie na chwilke snu (pewnie pieknego) - milego kkaczucho- fajnie bylo z toba porozmawiac pa Odpowiedz Link Zgłoś
starucha_izergiel Re: brzydzą mnie faceci... 23.04.05, 20:27 Mój się ostatnio przyznał, że jako nastolatek uprawiał petting z ilomaś tam, ale nie zdecydował się na seks bo był za młody, a potem już był w stałym związku. Trochę się wkurzyłam, a gdybym dostała jakiekolwiek info o seksie z innymi, skierowałabym go wtrymigi na badanie na hiva i inne syfy. Bleee. Wiecie, co tam ludzie mają!? Jakaś obca baba hoduje grzyby, a potem jeszcze na mnie to by to świństwo przeniósł! W zyciu nie mogłabym się zdecydować na związek z lovelasem. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret zazdrosc 24.04.05, 16:02 O ile ja dobrze zrozumiałem to mowa o zazdrości że jeden może mieć kilka babek a drugi nic Odpowiedz Link Zgłoś