kryzysowa_narzeczona75 23.05.05, 08:33 bo zaniemowilam. Jakis wirus sie przyplatal i gdy otwieram buzie, to wydobywa sie skrzek. Bezglosnie wiec witam dziewczyny i dziekuje za piatkowe rady. Panika juz prawie przeszla :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starywyjadacz Re: jestem kobieta idealna... 23.05.05, 08:48 Ato uleczalne? Jak nie to... wyjdz za mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: jestem kobieta idealna... 23.05.05, 08:53 No mam nadzieje, ze uleczalne. Za duzo propozycji malzenskich sie sypie, a nie chce miec dylematow :) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: jestem kobieta idealna... 23.05.05, 08:54 > No mam nadzieje, ze uleczalne. Za duzo propozycji malzenskich sie sypie, a nie > chce miec dylematow :) Ale jakby co to pamietaj ze ja bylem pierwszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kryzysowa_narzeczona75 Re: jestem kobieta idealna... 23.05.05, 09:03 No oczywiscie, ale to tez pod warunkiem, ze mi nie przejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: jestem kobieta idealna... 23.05.05, 09:21 > No oczywiscie, ale to tez pod warunkiem, ze mi nie przejdzie ;) Inaczej bym cie nie chcial Odpowiedz Link Zgłoś